Crypto Betting

A kriptovaluták világszerte növekvő népszerűsége arra késztette a vállalkozásokat, hogy alkalmazkodjanak a kriptovalutákhoz. Az iGaming és a sportfogadási oldalak úttörő szerepet töltenek be a kriptovaluták bevezetésében. Hiszünk abban, hogy a kriptovalutákkal kapcsolatos sportfogadás a következő nagy dolog, amely határozottan megváltoztatja az online szerencsejáték-ipar jövőjét.

Manapság a kripto sportfogadási oldalak megelőzik a hagyományos oldalak fejlődését a promóciók és a biztonság tekintetében. Mivel egyre több oldal fogadja el a kriptobefizetési módszereket sportfogadáshoz, egyre többen élvezik ezt a kényelmet.

Az Ön kriptofogadási útmutatója

Az Ön kriptofogadási útmutatója

Ha érdekli a kriptofogadás, és többet szeretne megtudni a kriptofogadásokról, akkor jó helyen jár. Íme a véleményünk mindenről, amit tudnia kell sportfogadás kripto használatával.

A kriptovaluta vagy kriptovaluta egy virtuális valuta, amely kriptográfiát használ a tranzakciók biztonságára. Ez hasonló a banki alkalmazásban vagy a bank webhelyén található számlaegyenleghez. A különbség az, hogy a kriptovalutának nincs szabályozó hatósága, de a számláján lévő egyenleg egy központi hatóságtól függ, amely általában a kormány.

A legkorábbi kriptovaluta, a Bitcoin megjelenését követően számos más kriptovaluta került a nyilvánosság elé. A kriptovaluták széles skálája áll rendelkezésre, mint például a Solana (SOL), az Ethereum (ETH) és a Tether (USDT). Manapság a kriptovalutákat különféle célokra használják, és ezek egyike a kripto-sportfogadás.

A sportfogadás a szerencsejátékok széles körben elismert típusa. A kriptovaluta megjelenése a sportfogadás világában csak kibővítette a kínálatát.

A kripto-sportfogadás magában foglalja a kriptopénztárcákba mentett kriptovalutával történő sportfogadást.

Az Ön kriptofogadási útmutatója
Megéri kriptovalutákkal fogadni?

Megéri kriptovalutákkal fogadni?

A kriptovaluta sportfogadások használatának számos előnye van, de mi az első háromra összpontosítunk, hogy megmutassuk a legfontosabb elemeket.

Először is, a kriptofogadási oldalak gyakran biztonságosabbak, mint a hagyományos oldalak és kaszinók. A kriptoérméket borzasztóan nehéz feltörni, és sokkal nagyobb biztonságot nyújtanak, mint hagyományos letéti módszerek.

Másodszor, a kriptovaluta gyorsabb és kényelmesebb tranzakciós módot kínál. Gyakori, hogy kihívásokkal kell szembenézni, miközben külföldi oldalakon pénzváltási tranzakciókat végez, de a kriptovalutákkal való kereskedés sokkal egyszerűbb.

Végül további adatvédelmi előnyökre tehet szert, ha kriptot használ fogadásban. A játékosok anonimitását és magánéletét a kripto-sportfogadás biztosítja.

Megéri kriptovalutákkal fogadni?
A legjobb kriptovaluták sportfogadáshoz

A legjobb kriptovaluták sportfogadáshoz

Számos oka van annak, hogy az egyének elkezdenek érdeklődni a kriptovaluták iránt.

Vannak, akik vásárolnak Bitcoin befektetési eszközként, mások pedig mém-alapú valutákat kapnak, mint pl DogeCoin online kiskereskedőktől vásárolni.

A Solana egy másik előnyben részesített lehetőség, mivel lehetővé teszi az emberek számára, hogy gyors, kényelmes és olcsó tranzakciókat hajtsanak végre.

Amint azt korábban említettük, a kriptovaluták nagyszerű fizetési módok, amikor online sportfogadásokat köt. Rengeteg lehetőség van, amelyeket csak erre a feladatra használhat. Az alábbiakban felsoroltunk néhányat a legjobb kriptofizetési lehetőségek közül a sportfogadásokhoz, valamint az okokat, hogy miért érdemes bármelyiket választani.

 • Solana (SOL): Ez egy okból került a listánk élére: a Solanát arra hagyták jóvá, hogy másodpercenként több mint kétezer tranzakciót tudjon bonyolítani.
 • Ethereum (ETH): Az Ethereumot gyakrabban alkalmazzák, mint a Solanát, bár ennél kicsit lassabb, körülbelül 12-25 tranzakcióval másodpercenként.
 • Bitcoin (BTC): A Bitcoin az első és még mindig a legszélesebb körben elérhető kriptovaluta opció. Ha már megszerezte a Bitcoint, végtelen lehetőségeket találhat a sportfogadások használatával.
 • Tether (USDT): Ha nemrégiben kezdett érdeklődni a kriptovaluták iránt, akkor a Tether vagy az USDT valószínűleg a legkönnyebben használható kriptográfia. Az USDT az USA-dollárhoz van kötve, ezért elméletileg változatlanul kell maradnia a piaci volatilitás miatt.
A legjobb kriptovaluták sportfogadáshoz
A legjobb kriptofogadási sportfogadási oldalak

A legjobb kriptofogadási sportfogadási oldalak

Manapság több száz sportfogadási oldal létezik, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kriptovalutával utaljanak be. Ezért meglehetősen nehéz olyan fogadási oldalt találni, amely legitim, biztonságos és megfelel az Ön igényeinek. Íme tippjeink, amelyek segítségével a választási folyamat gördülékenyebbé válik:

Tudja, mit keres

Az első lépés az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálásához, hogy tudja, mit szeretne egy sportfogadási oldalon. Javasoljuk, hogy tegyen fel magának néhány kérdést, hogy megtudja, például: Milyen sportokra szeretne fogadni? Érdekelne egy bizonyos típusú fogadás kipróbálása? Milyen gyakran tervez fogadást tenni?

Nézze meg a webhelyértékeléseket

A webhelyértékelések gyakran nagyszerű források, ha szeretnének megtudni mindent, ami más játékosokat boldoggá vagy elégedetlenné tett bizonyos webhelyekkel. Itt megtekintheti véleményünket a legjobb online fogadóirodák kint.

Hasonlítsa össze a különböző sportfogadási oldalak listáját

Mivel több különböző sportfogadási oldal listája van, mindig jó ötlet mindegyiket végignézni és összehasonlítani egymással. Ez azt jelenti, hogy a vélemények elolvasása után magának kell felkeresnie a webhelyeket.

Húzzon át néhány lehetőséget

Az utolsó lépés az, hogy ismerje meg az üzletet megszakítókat, és töröljön néhány lehetőséget a listáról.

Szerencsére megkíméltük a saját lista elkészítésének kemény munkájától. Íme a 10 legjobb kriptoval kapcsolatos sportfogadási oldalunk:

 • Paf
 • Betsson
 • Mr. Green
 • Casumo
 • Na gyere
 • Leo Vegas
 • Betsafe
 • Unibet
 • William Hill
 • 10bet
A legjobb kriptofogadási sportfogadási oldalak
Hogyan fogadjunk Bitcoinnal

Hogyan fogadjunk Bitcoinnal

A Bitcoin a fogadók által leggyakrabban használt kriptovaluta, mivel szinte minden online sportfogadó elfogadja.

A Bitcoinnal való fogadás első lépése egy engedélyezett és biztonságos fogadási oldal kiválasztása, amely elfogadja a Bitcoint befizetési módként. Néhány egyéb kulcsfontosságú szolgáltatás, amelyet a kriptofogadási oldalon keresni kell, többek között az elérhető sportok, bónuszok és promóciók, fogadási szorzókés letéti díjak.

Miután felfedezte a legjobb sportfogadási oldalt, regisztrálnia kell a platformra, és be kell fizetnie Bitcoin pénztárcájával. Az utolsó lépés egy sportesemény kimenetelére való fogadás.

Hogyan fogadjunk Bitcoinnal
Sportfogadás Bitcoinnal lépésről lépésre

Sportfogadás Bitcoinnal lépésről lépésre

Lépésről lépésre készítettük el ezt az útmutatót arról, hogyan lehet sportfogadást tenni Bitcoin használatával, hogy jobban megértsd a folyamatot.

 • 1. lépés: Fedezzen fel egy engedélyezett és biztonságos sportfogadási oldalt, amely lehetővé teszi a Bitcoin használatával történő befizetést. Győződjön meg arról is, hogy az általa nyújtott szolgáltatások alapján ez a legmegfelelőbb webhely az Ön igényeinek.
 • 2. lépés: Iratkozzon fel a weboldalra.
 • 3. lépés: Győződjön meg arról, hogy a Bitcoin pénztárcája fel van töltve a minimális összeggel, amelyet fogadásokra tervez.
 • 4. lépés: Most itt az ideje, hogy átvigyen egy kis Bitcoint a pénztárcájából a fogadási oldalra. Annak megértéséhez, hogy a megfelelő pénztárcacímet adta-e meg, először tegyen próbabefizetést.
 • 5. lépés: Válasszon egy sportjátékot vagy eseményt, amelyre fogadni szeretne.
 • 6. lépés: Fedezze fel az Ön által előnyben részesített fogadást az esélyeket illetően.
 • 7. lépés: Tegyen fogadást a Bitcoinnal végzett fizetéssel.
 • 8. lépés: Az utolsó lépés az, hogy meg kell várni, amíg az oldal megerősíti a fogadást.
Sportfogadás Bitcoinnal lépésről lépésre
Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő sportfogadáshoz

Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő sportfogadáshoz

Az alábbiakban felsoroltunk néhány tippet és trükköt a Bitcoin használatával kapcsolatos sportfogadásokhoz. Hasznos lehet belőlük, hogy hatékonyabbá tegye a fogadási élményt saját maga számára.

 • A teljes összeg átutalása előtt mindig helyezzen el egy sokkal kisebb összegű próbabetétet. Így biztos lehet benne, hogy a megfelelő címet adta meg.
 • Kulcsfontosságú, hogy elolvassa a Bitcoin használatára választott fogadási oldal véleményét, hogy megtudja, az oldal licencelt és biztonságos-e. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy átverik.
 • Ügyeljen arra, hogy a saját Bitcoin pénztárcájára vonatkozó információkat bizalmasan kezelje. A sportfogadási oldalak nem kérik ezeket az információkat a befizetésekhez.
 • A Bitcoin valuta értéke folyamatosan változik; akár naponta vagy akár óránként is változhat. Annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű fogadási kreditet kapjon, azt javasoljuk, hogy először ellenőrizze a Bitcoin árát.
Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő sportfogadáshoz
Sportfogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel

Sportfogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel

Annak ellenére, hogy sok hasonlóság van a kriptovalutákat használó sportfogadás és más banki módszerekkel, például banki átutalásokkal, Skrill-lel és Netellerrel való fogadás között, továbbra is sok különbség van köztük.

A befizetések után fogadnia kell egy sporteseményre, és meg kell néznie az esélyeket, függetlenül attól, hogy kriptot használ-e vagy sem. A befizetési mód az egyetlen különbség a két fogadási típus között.

Ha normál banki módot szeretne használni, akkor vagy bankszámlával vagy e-pénztárcával kell rendelkeznie, ami egyben azt is jelenti, hogy bankszámlát kell nyitnia, hogy pénzt utalhasson az e-pénztárcájába. A kriptovaluta használatához azonban szükség van egy kriptopénztárcára, amely teljesen különbözik a bankszámlától.

Egy másik nagy különbség a kriptovalutát használó sportfogadás és más banki módszerek között az anonimitás. Névtelen lehetsz, amikor kriptovalutával fizetsz be.

Végül ott van a tranzakció sebességének és a díjaknak a kérdése. Valószínűleg több mint egy napot kell várni a tranzakció befejezésére, ha hagyományos banki módszereket használ a befizetéshez. Másrészt, azonnal átutalhat kriptovalutával.

Sportfogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel