Fogadási stratégia

Az igazság az, hogy a legtöbb kezdő sportfogadás nem törődik a stratégiákkal. Bár ez megbocsátható, tekintve, hogy egy kezdőnek sokat kell tanulnia, hiba teljesen figyelmen kívül hagyni a fogadási stratégiát. A helyes megközelítéssel a fogadók megalapozott döntéseket hoznak, amelyek gyakran nyernek.

Vegye figyelembe azonban, hogy ezen fogadási rendszerek egyike sem garantálja az azonnali sikert. De ennek ellenére érdemes megragadni és egy-két fogadási rendszert használni az esélyek megdöntésére. Olvass tovább, hogy tanulj!

Mi az a sportfogadási stratégia?Labdarúgás fogadási stratégiaBaseball fogadási stratégiaGolf fogadási stratégia
Mi az a sportfogadási stratégia?

Mi az a sportfogadási stratégia?

A sportfogadási stratégia olyan rendszerek vagy tippek halmaza, amelyeket a nyereséges forgatókönyv létrehozása érdekében kutattak. Más szóval, egy megfelelően kialakított fogadási rendszer átadja a játékosnak azt az előnyt, amelyet a bukméker élvez. Ez azért lehetséges, mert a sportfogadások tényleges emberi tevékenységeket foglalnak magukban, így nincs előnye annak, hogy a fogadóirodák mindig nyerjenek.

Ahogy az várható volt, az online fogadóirodák korábban sok statisztikai adatot figyelembe vettek esélyeiket megteremtve. Noha ez nyilvánvalóan megnehezíti az eredmények előrejelzését, a fogadás jövedelmezőbbé válik egy megfelelő statisztikai elemzéssel. Egyszerűen fogalmazva, a stratégiák az alapvető hibák minimalizálása mellett növelik a játékos nyerési esélyeit.

Vegyük például a pénzkezelést. A helyzet az, hogy a legtöbb újonc azért bukik el a sportfogadásban, mert nem tudja, hogyan védje meg tőkéjét. Mindig kiváló stratégia tudni, hogy mennyit és melyik játékra lehet fogadni. A pénzkezelés a játékidejük kezelésével segíti a zöld kezeket a további veszteségek minimalizálásában. Összességében tehát tanulja meg az elsődleges sportfogadási rendszereket, és igazítsa azokat a hatékonyság növelése érdekében.

Mi az a sportfogadási stratégia?
Labdarúgás fogadási stratégia

Labdarúgás fogadási stratégia

A futballfogadási stratégia nem csak bármely más sportfogadási stratégia. Ennek az az oka, hogy a futballfogadásokból pénzt nyerni kihívást jelenthet annak ellenére, hogy ez a legkedveltebb fogadási piac. A futballstratégiában a fogadóknak hajlandónak kell lenniük jelentős mennyiségű időt, készségeket és elkötelezettséget áldozni a siker érdekében.

Minden lehetséges szemszögből értékelniük kell a meccseket, beleértve az egyéni játékosok statisztikáit, a fejpárbaj eredményeket, a legutóbbi formát, a hiányzó játékosokat, a hazai előnyt stb. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan dolgozzon ki egy nyerő futballfogadási stratégiát.

Hogyan készítsünk futballfogadási stratégiát

Először is, hogy hosszú távon profitáljon a futballfogadásokból, viseljen vállalkozói kalapot. Ahogy korábban említettük, a futballra való fogadás óriási erőfeszítést és időt igényel a kutatáshoz. Ezért rendkívül fontos a szervezettség megőrzése, és világos ütemtervet készíteni a sikerhez. Ne feledje, hogy a fogadóirodák több tíz csapattényezőt vizsgálnak meg, mielőtt az esélyeket kitalálnák.

Most, hogy felpörgött, és elkezdett felnevelni, ideje leülni és finomítani egy stratégián. Ebben az esetben értékelje ki egy adott futballmérkőzés összes lehetséges kimenetelét, és gyűjtsön össze minél több információt.

Mindig tiszta számokkal és részletes játékstatisztikáival kezdje, mint például az egyes csapatok átlagos kapott és szerzett góljai. Tekintse meg a technikai statisztikát is, például azt, hogy melyik játékos a legvalószínűbb, hogy gólt szerez, vagy melyik játékos kap elkönyvelést, valamint a hazai pálya előnyét. Soha nem rossz dolog egy jó formában lévő, otthon játszó futballcsapatot előnyben részesíteni.

A győztes futballstratégia lezárásához vegye figyelembe, mit mondanak a profi fogadók az adott játékról. Valószínűleg ez az egyetlen módja annak, hogy nyers, egyértelmű információkat kapjunk a játékról. Több száz meccsnapi blog és TV-műsor foglalkozik a meccsek statisztikáival és előrejelzéseivel. Vegye figyelembe azonban, hogy ebben az esetben nem minden vélemény számít.

Legjobb focifogadási tippek

A házi feladat elvégzése önmagában nem segít a csúszásban futball fogadás világ. Ennek az az oka, hogy van néhány nyilvánvaló, de létfontosságú támpont, amelyet szem előtt kell tartania, amikor futballra fogad. Az alábbiakban felsoroljuk a legnyilvánvalóbbakat:

 • Bankroll/pénzkezelés: Akár focira, golfra, baseballra, teniszre vagy bármilyen más játékra fogad, a szerencsejátékra szánt pénz félretétele a legfontosabb. Kényelmesen élhetsz e pénz nélkül, ha elveszíted. A sportfogadások optimális bankroll-kezelési stratégiája az, hogy egyetlen fogadásra a teljes bankroll 1-5%-át használjuk fel.

 • Válassz egy jó bukmékert: Itt van egy másik fontos, de gyakran figyelmen kívül hagyott pont a sportfogadásban. Miközben sokan vannak szerencsejáték oldalak odakint nem minden egyforma. A legjobb sportfogadások általában jobb esélyeket, több piacot és biztonságos, mindenre kiterjedő élményt kínálnak a játékosoknak. Tehát végezzen eleget kutatást ezzel kapcsolatban.

 • Fogadási piacok: Az elérhető futballfogadási piacok megértése ugyanolyan fontos, mint egy optimális stratégia kialakítása. A futball olyan fogadási piacokból áll, mint a kettős esély, túl/alul, végeredmény, félidő/teljes játékidő, elsőként gólt szerző csapat stb. Ezért kutasson, hogy megtudja, melyik fogadási piac alkalmas az eseményre.

 • Igényelje a bónuszt: Minden fogadó természetes születésű nyertes. És mivel a sportfogadók ezt a tényt nagyon jól ismerik, gyakran több bónuszokkal és promóciókkal csábítják a játékosokat. Okosként igényelje a bónuszt, és használja fel a bankroll növelésére. Csak ne hagyja figyelmen kívül a bónusz feltételeit.

Labdarúgás fogadási stratégia
Baseball fogadási stratégia

Baseball fogadási stratégia

Nincs sok különbség a futball- és a baseball-fogadási stratégia között egy kezdő számára. De a valóságban a különbség olyan, mint a nappal és az éjszaka. A futballtól eltérően, ahol a pontterjedés szabálya, a baseball leginkább a pénzvonalról szól. Röviden: a fogadóknak csak a győztes csapatot kell megjósolniuk, nem pedig azt, hogy kit fedeznek.

Bár nem gyakori, a játékosok "felárakra" és olyan piacokra is fogadhatnak, mint például over/under. Akárhogy is, sikeres baseball-fogadónak világos tervre van szüksége.

Hogyan készítsünk baseball fogadási stratégiát

Először nézze meg a csapat menetrendjét. A baseballcsapatok gyakran nyáron körülbelül 162 meccset játszanak körülbelül hat hónap alatt. Ez most azt jelenti, hogy a legtöbb csapatnak napi mérkőzései vannak, és néhányan hosszú utakat is megtehetnek. Nyilvánvalóan egy vendégcsapat szenvedni fog a fáradt lábaktól. Ezenkívül egy szabadnap után játszó csapat frissebb lábakat élvez.

Másodszor, az egyes játékosok statisztikáinak kutatása. Mostanra tudnia kell, hogy a baseball egy ütő-dobó párharc. Például, ha egy példás jobbkezes ütőkkel rendelkező csapat egy „átlagos” jobbkezes dobókkal találkozik, akkor valószínűleg az előbbinek lesz rövidebb az esélye. Tehát vegyük figyelembe ezeket a statisztikákat.

Végül, milyen az időjárás a mérkőzés napján? A hideg időben lejátszott játékok általában kevesebb pontot érnek, mint a meleg időben. Ennek az az oka, hogy a hideg levegő nagyobb levegősűrűséget jelent, ami kisebb golyósúrlódáshoz és mozgáshoz vezet. Ezért egy kevésbé ütött labda rövidebb távolságot tesz meg. Ráadásul az erős szél nagyobb kihívást jelent az ütők számára.

Legjobb baseball-fogadási tippek

Most, hogy kéznél van egy gyilkos baseball-stratégia, itt az ideje, hogy ezekkel a kipróbált és bevált módszerekkel fokozzuk baseball fogadás tippek:

 • Kerülje a forró kedvenceket: A legjobb online fogadóirodák tudják, hogy az "Átlagos Joes" szereti a rövid esélyeket. De amint azt már Ön is tudja, az esélyek csalókák lehetnek. Vegyük például az EPL-t, ahol egy jó formában lévő Chelsea mindig biztos, hogy legyőzi a Brightont. De az MLB-ben a legjobb csapatok, mint például a Yankees, a Dodgers és a Cubs, az összes meccsnek csak 65%-át nyerik meg a szezon során. Szóval, használd ki az esélytelenek előnyeit.

 • Kövesse a fordított vonalmozgást (RLM): A baseball-fogadás nem csak az esélytelenebbek előnyben részesítéséről szól. A sportfogadóknak követniük kell a fogadóirodák RLM-jét, hogy tudják, hogyan mozog a fogadási vonal. Például a Yankees-nek -150 lehet a Cubs ellen +120-nál. Ezután a megfelelő szorzók -135-re, illetve +110-re módosulnak. Ebben az esetben a sor a Cubs javára mozdult el. Ne feledje, a baseballban nincsenek egyértelmű kedvencek.

 • Koncentrálj az alsó részekre: Amikor az összesített összegre fogadnak, a baseball játékosok mindig előnyben részesítik az overeket. Általában a magas pontszámú játékok vonzóbbak, mint az unalmas szundi. De ha az élesek közé tartozol, akkor a dupla játékokkal, strikeoutokkal és 1-2-3 inningekkel teli játékok ínycsiklandóak. Dióhéjban, a fogadóirodák tudják, hogy a többség az oversre megy. Tehát a hozzáértő bölcsek több pénzt kínálnak az alsókért.

 • Ne hajszolj bénázásokat és kötekedéseket: Az ötlet, hogy egyetlen fogadással 10 dollárt 100 dollárra alakítsunk, ellenállhatatlan lehet. A parlay-k és a kedvcsinálók azonban tisztességtelen esélyeket kínálnak annak ellenére, hogy nagy esélyekkel álcázzák őket. Tehát ragaszkodjon az egyéni játék fogadásához, és mindig alkalmazza a bankroll kezelését.

Baseball fogadási stratégia
Golf fogadási stratégia

Golf fogadási stratégia

Golffogadás kicsit bonyolultabb lehet a kezdők számára, mint a futball- vagy baseball-fogadás. Ez azért van, mert a golf leginkább az egész verseny győztesének megjóslásáról szól. Ezenkívül a golffogadásban a nagy nevek kiválasztása "balek" fogadás lehet, mivel a nagyobb bajnokságokat és versenyeket általában olyan játékosok nyerik, akikről a sajtó nem beszél.

A torna végső győztesére való fogadás mellett a golffogadók az egyéni golfozó teljesítményére is fogadhatnak. Ezenkívül vannak olyan piacok, ahol fogadni lehet az első körben vezető pozícióra, a csoportmérkőzésekre, a nemzetiségre, a fejpárbajra stb. Mindazonáltal a legkényelmesebb mód a versenyek, például a The Masters, a US Open és a PGA Championship nyerőire fogadni.

Hogyan készítsünk golffogadási stratégiát

A legjobb golffogadási rendszer megalapozásakor a rendelkezésre álló piacok ismerete a legfontosabb. Egészen egyszerűen fogadjon a verseny végső sorsára vagy győztesére, bár ez magas sorrendet jelenthet. Tehát a biztonság kedvéért várja meg, amíg a verseny elkezd pontosabb fogadást tenni, a statisztikáktól függően. Vegye figyelembe az olyan piacokat is, mint a Top 5 Finish, Top 10 Finish, First Round Leader és más népszerű piacok.

Közben sokat segítene tudni a golfpályáról. Ezzel nem kell ismerni a pálya minden csészét, csak a pálya elrendezését és helyét. Például a West Coast Swing golfpályái hagyományosan göröngyösek, ami azt jelenti, hogy a délkeleti játékosok küzdhetnek. Összességében nézd meg, milyen kényelmesen tud lenni egy játékos a játékfelületen, mielőtt meghátrálna.

Végül nézze meg az időjárás-előrejelzést, akárcsak a baseballban. Ahogy kezdetben mondtuk, a hideg levegő sokkal sűrűbb, mint a meleg. Tehát, ha egy hideg ütő eltalálja a hideg golflabdát, a húzás biztos. Egyszerűen fogalmazva, a hűvösebb energia 1-2 yarddal csökkenti a megtett távolságot minden 100 yardonként. További figyelembe veendő időjárási tényezők közé tartozik az eső, a szél és a hó.

Legjobb golffogadási tippek

Az alábbiakban néhány hasznos tippet talál a golffogadási stratégia maximalizálásához:

 • Ne támogasd mindig a kedvenceket: A golf nem szűkölködik sokkolókban, mint más sporteseményekben. Néha az esélytelenebbek felháborodhatnak, hogy megszerezzék a trófeát. Példa erre Tiger Woods, akinek mindig alacsony az esélye a verseny megnyerésére, ha csúcsformában van. Azonban az őt támogatni egy jó formában lévő hazai játékos helyett, hosszú esélyekkel, költséges hiba lehet. Az oddsmaker mindig örömmel ajánl hosszabb oddsokat egy nem bizonyított golfozónak.

 • Ne hagyja figyelmen kívül a jó formában lévő golfozót: Egy jó formában lévő golfozóra való fogadás vitathatatlanul a legjobb módja annak, hogy itt nyerj valamit. Például egy bukméker ajánlhat +200-at, hogy Abraham Ancer a legjobb 10-ben végezzen. Tegyük fel, hogy a játékos öt egymást követő top 20-ban végzett, akkor az esély túl jó ahhoz, hogy elhaladjon. Sose tudhatod; Ábrahám a végén még a legjobb 10 között is végezhet.

 • A legjobb játékosok a nagy versenyeken: A legutóbbi nagy bajnokságokon a neves nevek domináltak, ha a statisztikák nem tévednek. Például Koepka a negyedik helyen végzett világszerte, amikor megnyerte a 2018-as PGA-t. Ezzel szemben Patrick Reed, a 2018-as Masters győztese a 24. helyen állt a torna előtt. Ez most azt jelenti, hogy egy világklasszis golfozó (Top 25) nagy esélye van egy nagy esemény megnyerésére.

 • Tanfolyamtörténet: Bolondság pénzt helyezni egy adott golfozó fejére anélkül, hogy figyelembe vennénk az adott pályán elért eredményét. Egyszerű szavakkal, mindig nézze meg, hogyan teljesít egy golfozó egy adott pályán. Ezenkívül soha nem szabad figyelmen kívül hagyni a regionális ismereteket, mivel egy hazai golfozó valószínűleg jól teljesít a helyi golfpályán.

Golf fogadási stratégia