Matched Betting

A sportfogadások és az online fogadási oldalak párosított fogadást kínálnak, ami egy olyan stratégia, amely segít az egyes fogadóknak profitálni a fogadóirodák által biztosított ösztönzőkből. A fogadó befizethet egy bukmékerszámlára, amelyet a fogadóirodával egyeztet a kockázatmentes fogadás érdekében. A számlatulajdonos két vagy több fogadási intézményben is fogadhat, és elfogadhat egy ingyenes fogadást.

A párosított fogadási technikát használva a játékos profitot termelhet az online fogadási oldalak által kínált ingyenes promóciókból. Szinte minden sportfogadó kínál megfelelő promóciókat, hogy az új ügyfeleket számlanyitásra és fogadásra ösztönözze.

Hogyan működik a párosított fogadás

Hogyan működik a párosított fogadás

Az ingyenes fogadás használata után egy fogadási platform fedezheti az eredményeket, hogy megtartsa az ingyenes tétet, függetlenül az eredménytől. A páros fogadás magában foglalja az ellentétes fogadás megtételét egy másik vállalkozásnál a veszteség elkerülése érdekében, függetlenül attól, hogy mi történik. Több fogadóirodánál történő fogadás segít a fogadónak elkerülni a jutalékot azáltal, hogy a veszteségeket a másik fogadóirodában elért nyereményekkel ellensúlyozza. Online fogadási oldalak lehetővé teszi a fogadók számára, hogy tétet fogadjanak azzal a személlyel, aki az odds-teremtő szerepét tölti be.

Ez egy viszonylag egyszerű folyamat. A páros fogadás magában foglalja a vissza és a fektetett fogadásokat is.

Vissza fogadás

Egy adott eredményre való fogadás visszafogadás. Ha egy fogadó egy adott csapatra tesz fogadást, hogy nyerjen, azt visszafogadásnak nevezik. A helyes nyertesre tett fogadás után a személy nyer. Ha a csapat veszít, a személy elveszíti a fogadáson megtett pénzt.

Tegyen fogadást

Az eredmény elleni fogadást lay fogadásnak nevezzük. Például a fogadás arra, hogy egy csapat veszít, tét. Ha a csapat veszít, a fogadó lay fogadáson nyer. Ha ingyenes fogadásokat használ a kockázat törlésére azáltal, hogy egy kezdeti tétre tesz hasonló szorzókkal, azt jelenti, hogy a szerencsejátékos megegyezik a fogadásával. Ha az ingyenes fogadást használja a fogadáshoz, a szerencsejátékos kockázat nélkül profitál.

Különböző típusú párosított fogadások léteznek, beleértve a kézi és az asszisztált fogadásokat. Az asszisztált fogadásnál a weboldal összehasonlító táblázatokat kínál, amelyek segítenek a fogadóknak eldönteni, hogy melyik fogadási lehetőség a legjobb. Ezek az automatikus párosítások javíthatják a fogadók nyerési esélyeit. Az utóbbi időkben egyes online előfizetési szolgáltatások olyan utasításokat vagy szoftvereket kínálnak, amelyek segítik a fogadókat a nyertesek kiválasztásában az esélyek matematikai adatelemzése alapján.

A páros fogadásnál azonban a szerencsejátékos az eredménytől függetlenül fog nyerni, mert mindkét eredményre tétet tesz. Akár nyer, akár veszít egy csapat, a szerencsejátékos mindkét kimenetelre fogad. Ezek az elterjedt párosított fogadási stratégiák lehetővé teszik a tapasztalt szerencsejátékosok számára, hogy elkerüljék a veszteségeket azáltal, hogy több online fogadási oldalon fogadnak.

Hogyan működik a párosított fogadás
Hogyan kereshetek pénzt páros fogadásból?

Hogyan kereshetek pénzt páros fogadásból?

A párosított fogadás megnyerése után a szerencsejátékos akár 95 százalékos profitot is elérhet. A fogadási oldalak bármely szerencsejáték-nyeremény után öt százalék jutalékot számíthatnak fel. A fogadási szorzók különbségei az online fogadóirodák között is okozhat némi veszteséget. Párosított fogadás esetén további veszteségek várhatók, amelyeket az ingyenes fogadási ajánlatokkal pótolnak.

A páros fogadás kockázata csekély, vagy egyáltalán nem jár, mivel a szerencsejátékos mindig azzal fedezi magát, hogy az ellenkező fogadásra tesz fogadást egy másik online fogadási oldalon. Példaként egy 50 dolláros ingyenes fogadási ösztönzőt használva bárki követheti a lépéseket, hogy kockázatmentesen nyerjen az interneten több száz online fogadási oldalon.

A páros fogadás kockázata csak akkor áll fenn, ha valaki hibát követ el a fogadási folyamat során, vagy félreérti az ingyenes fogadás ösztönző feltételeit. Fontos, hogy a szerencsejátékosok alaposan átnézzék téteiket, hogy megértsék a folyamatot, a feltételeket és az ingyenes fogadás feltételeit. A párosított fogadás sikeres végrehajtása után a fogadó egyszerűen folytathatja a folyamatot, hogy kockázatmentesen nyerhessen.

Hogyan kereshetek pénzt páros fogadásból?
Párosított fogadási példa

Párosított fogadási példa

Egy szerencsejátékos regisztrál, hogy fogadjon az A online fogadási oldalon. A játékos letétet tesz 100 dollár, amelyet a fogadóoldal 50 százalékig kiegyenlít. Az A fogadási oldal 50 dollárt helyez el a játékos számláján, így kockázatmentesen használhatja fel a pénzt a fogadás ösztönzésére. A fogadó 50 dollárt fogad az A futballcsapatra, hogy megnyerje a mérkőzést. Ezután felkeresi a B online fogadási oldalt, hogy regisztráljon, és az ellenkező tétet helyezze el az A csapatra, hogy elveszítse a játékot. Akár nyer, akár veszít az A-csapat, a szerencsejátékos teljesítette a fogadást, és a játék kimenetelétől függetlenül pénzt fog nyerni.

A szerencsejátékos úgy is változtathat a kiegyenlített fogadáson, hogy 10 pontot tesz meg egy adott játékpont összpontszáma felett, és két különböző fogadási intézményben egy játékpont összege alatt. A szerencsejátékosok fogadhatnak sportspecifikus fogadások is.

Párosított fogadási példa
Legális a páros fogadás?

Legális a páros fogadás?

Igen, a páros fogadás legális. Ez egyszerűen egy intelligens módja az online fogadási oldalak által kínált ingyenes fogadások intelligens felhasználásának. A legtöbb szerencsejátékos nincs tisztában a páros fogadásokkal, és valószínűleg elveszíti az ingyenes fogadást, mielőtt személyes pénzt költene fogadásra. Az online fogadási oldalak azáltal keresnek pénzt, hogy ösztönzőket kínálnak. Nincs abban semmi baj, ha egy szerencsejátékos is használja az online fogadási oldal által biztosított ösztönzőket, hogy pénzt keressen.

Ha azonban egy online fogadóoldal elkapja a számlatulajdonosnak megfelelő fogadást, a sportfogadó korlátozhatja vagy bezárhatja a számlát. Ennek ellenére nincs semmi illegális a két különböző webhelyen történő fogadásban. A bukmékerek a pénzkeresésben érdekeltek. Miután kiderült, hogy az oldal esetleg nem keres pénzt a számlatulajdonostól, az online fogadási oldal bezárhatja a számlát. Ez egy általános gyakorlat, de igazságtalan. Szerencsére, mivel több száz online fogadóirodák kínálnak ingyenes fogadási ösztönzőket, a szerencsejátékos egyszerűen más sportfogadást választ.

Csalás

Az új fogadók elgondolkodhatnak azon, hogy a párosított fogadás átverés-e. Nem az. Bölcs dolog fedezni egy fogadást úgy, hogy az ellenkező tétet fogadja egy másik oldalon. Gyakorlatilag kockázatmentessé teszi a fogadást, lehetővé téve a szerencsejátékos számára, hogy nyerjen, függetlenül a mérkőzés kimenetelétől. A szerencsejátékos pénzt fogad fel, hogy profitot szerezzen. Ha integrálja a párosított fogadást a szerencsejáték folyamatába, a fogadó valószínűleg jelentős nyereségre tesz szert azáltal, hogy több online fogadási oldalon replikálja a párosított fogadásokat.

Az ingyenes fogadások több szerencsejátékos vonzására szolgáltak. Az online fogadóintézetek jelentős pénzt keresnek azoktól a szerencsejátékosoktól, akik naponta fogadnak. Ez a gyakorlatilag kockázatmentes szerencsejáték-technika nem átverés, hanem egy intelligens módja a szerencsejáték-veszteségek elkerülésének.

A főbb online fogadási oldalak hasonló esélyeket és ingyenes ösztönzőket kínálnak a fogadásra. Tehát egy tapasztalt szerencsejátékos, aki ismeri a páros fogadást, nyerhet, ha ingyenes fogadási ösztönzőket fogad el, hogy csökkentse a kockázatot szerencsejáték közben.

Legális a páros fogadás?
Egyező fogadási tippek és trükkök

Egyező fogadási tippek és trükkök

Kerülje el a kockázatot

Az online fogadóknak minden áron el kell kerülniük a kockázatot. Bár a fogadók online szerencsejáték-weboldalakon fogadnak, a párosított fogadás nem számít szerencsejátéknak. Páros fogadás esetén a szerencsejátékosok fedezhetik a veszteségekből megtett személyes pénzeszközöket ingyenes fogadási ösztönzők felhasználásával annak biztosítására, hogy a fogadó az eredménytől függetlenül nyerjen. A kockázat elkerülésének módjai közé tartozik a feltételek figyelmes elolvasása, a páros fogadások gyakorlása a folyamat megértése érdekében, és annak biztosítása, hogy minden fogadást egy ellentétes fogadás fedezzen egy ingyenes fogadási ösztönző segítségével.

Kutassa a piacot

Időre és kutatásra van szükség ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük a párosított fogadással kapcsolatos bonyolultságokat. Az új szerencsejátékosok számára elengedhetetlen, hogy a pénz kockáztatása vagy nem kockáztatása előtt tájékozódjanak a folyamatról, és arról, hogy mit foglal magában egy páros fogadási fogadás. Számos online útmutató áll rendelkezésre a párosított fogadásról, valamint YouTube-videók állnak rendelkezésre, amelyek segítenek az új fogadóknak megérteni, hogyan navigálhat a párosított fogadások között több online fogadási oldalon. Az esélyek megértésétől az új fogadási ösztönzők megszerzéséig a fogadók több száz online fogadási számlát nyithatnak, hogy teljes mértékben kihasználhassák az online elérhető fogadási lehetőségeket.

Temper elvárások

A páros fogadás nem egy „gyors meggazdagodás” rendszer. Ez egy legális módja annak, hogy elkerülje a veszteségeket online szerencsejáték közben. A folyamat megértése időt és következetességet igényel. Az emberek megfigyelhetik a bevételek növekedését, ha idővel továbbra is részt vesznek a páros fogadásban. Lassú és egyenletes nyeri a versenyt. A katasztrófa receptje, ha nagy összegekre próbálunk gyorsan fogadni anélkül, hogy alaposan megvizsgálnánk a folyamatot. Fogadjon kicsiben és nyerjen kicsiben egy kiváló koncepció, amelyet követni kell, mielőtt folyamatosan növeli a téteket az idő múlásával.

Kezdje kis tétekkel

Míg a fogadás kockázatmentes, ha a párosított fogadási stratégiát használjuk, jó ötlet, ha az új játékosok kicsiben kezdik, miközben megtanulják a folyamatot. Még 20 dolláros fogadás is segíthet a szerencsejátékosnak abban, hogy teljesen megértse a folyamatot. A folyamat jelentéktelen összegekkel történő megismétlése lehetővé teszi a szerencsejátékos számára, hogy megtanulja, hogyan nyerhet kockázatmentesen, mielőtt jelentősebb pénzösszegekkel fogad. Még az is, hogy több online fogadási oldalon kis tétekkel próbálja ki a párosított fogadást, segíthet az új fogadónak abban, hogy az idő múlásával több pénzt keressen.

Az állandóság a kulcs

A napi 30 perctől egy óráig tartó fogadás akár havi 1000 dollár bevételre is szert tehet egy fogadónak. Azonban a következetesség a kulcsa a párosított fogadási technika használatából származó folyamatos bevételhez. Nagyobb összegek fogadásával nagyobb pénzösszegeket lehet nyerni. A páros fogadási technikát használó személynek azonban meg kell győződnie arról, hogy teljesen megérti a folyamatot, mielőtt jelentősebb összegű fogadást tesz. A fogadásra elköltött személyes pénz minden centjének meg kell felelnie az ellentétes fogadáson megtett ingyenes fogadási ösztönzőknek.

Költségvetés ennek megfelelően

Az, hogy valaki fedezi a fogadásokat, nem jelenti azt, hogy nem veszíthet. Bár a páros fogadási folyamatban nem valószínű, hogy veszítünk. Alapvető fontosságú, hogy elegendő pénz álljon rendelkezésre az adósságok fedezésére arra az esetre, ha a fogadó nem szándékos hibát követne el, vagy félreérti a webhely feltételeit. Mint minden fogadási tevékenységnél, itt is létfontosságú, hogy csak olyan pénzt fogadjon meg, amelyet a szerencsejátékos megengedhet magának.

Csatlakozz egy online közösséghez

Ha ismerkedni fog a tapasztalt fogadókkal, akik értik a páros fogadási folyamatot, az segít a páros fogadásban kezdőknek. Tanuljon szakértőktől videós képzés, eszközök, szoftverek és online útmutatások segítségével, hogy a fogadók alaposan megértsék a következetes nyerési folyamatot. A másokkal való együttműködés segít a fogadóknak abban, hogy önbizalmat nyerjenek a használatba vételbe népszerű stratégiák és a páros fogadási gyakorlattal kapcsolatos buktatók megértése.

Egyező fogadási tippek és trükkök