A legjobb Minimum Deposit bukmékerek

A minimális befizetéssel rendelkező kaszinó az egyik legjobb lehetőség egy kis bankrollal rendelkező játékos számára. Ezek a szerencsejáték platformok jelentősen alacsony minimális befizetési követelményekkel rendelkeznek. Az alsó végén 1 dollár, 2 dollár vagy 5 dollár lehet. Néhány platformon azonban 10, 20 vagy 50 dollár a minimális befizetési szint.

Legjobb kaszinók

us Country FlagCheckmark

BetVictor

us Country FlagCheckmark
Bonus300 dollárig
Get your bonus
 • Napi jackpotok
 • Élő támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • 1000+ nyerőgépes játék
 • Napi jackpotok
 • Élő támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • 1000+ nyerőgépes játék

A minimális befizetéssel rendelkező kaszinókat látogató szerencsejátékosoknak lenyűgöző játékkatalógusokra kell számítaniuk olyan ösztönző lehetőségekkel, mint a nyerőgépek, asztali játékok, élő kaszinók és póker. Ezek többsége jól ismert szerencsejáték-szoftver-fejlesztőktől származik, köztük a Microgaming, a NetEnt, az ELK Studios, az Evolution Gaming és az Amaya Gaming.

Az új-zélandi szerencsejáték-piacon különféle típusú minimális befizetésű kaszinók léteznek. Ezek tartalmazzák:

 • 1 dollár minimális befizetés
 • 5 dollár minimális befizetés
 • 10 dollár minimális befizetés
 • 20 dollár minimális befizetés

Az, hogy a játékos milyen alacsony befizetésű kaszinót választ, a költségvetésétől függ. Például, ha csak 5 dollártól szeretnének megválni, egy 5 új-zélandi dollár minimális befizetést biztosító kaszinó felel meg nekik a legjobban.

Nevezetesen, nem biztos, hogy könnyű megtalálni egy kiváló 1 NZD letétes kaszinót. Ennek az az oka, hogy a legtöbb kaszinó márka a nagy befizetéseket részesíti előnyben, mint a kicsiket. A manapság elérhető minimális befizetéssel rendelkező kaszinók többsége szintén nem kínál sok promóciót azoknak a szerencsejátékosoknak, akik nem fektetnek be sokat. Ezen kívül csak néhány fizetési módok lehetővé teszi a fogadók alacsony összegű befizetését, például 1 és 2 dollárt.

Section icon
A legjobb minimális befizetésű online kaszinók 2021-ben

A legjobb minimális befizetésű online kaszinók 2021-ben

Rengeteg minimális befizetéssel rendelkező kaszinó szolgálja ki a fogadókat Új-Zélandon. Szóval hogyan lehet kiemelni a legjobbakat? Az alábbiakban felsoroljuk azokat a legfontosabb funkciókat, amelyekre a játékosoknak figyelniük kell:

 • Érvényes jogosítvány: A játékosoknak gondoskodniuk kell arról, hogy az általuk kiválasztott alacsony minimális befizetésű kaszinók engedéllyel rendelkezzenek. Ez azt mutatja, hogy betartják az ország szerencsejáték-törvényeit, és fontosnak tartják az átláthatóságot.

 • Kényelmesen elfogadott pénznemek: A legjobb 1 dolláros befizetéses kaszinó NZ-ben különböző pénznemeket fogad el, beleértve az NZD-t is. Ez lehetővé teszi az új-zélandi fogadók számára, hogy elkerüljék a konverziós díj fizetését befizetéskor és kifizetéskor.

 • Kiváló támogató csapat: A nap 24 órájában elérhető kiemelkedő ügyfélszolgálat a legjobb minimális befizetési kaszinók szolgáltatásai közé tartozik. Ez a garancia arra, hogy a fogadók bármikor hozzáférhetnek a segítséghez. Ez akkor fordulhat elő, ha problémákba ütköznek a befizetésekkel és kifizetésekkel vagy a szerencsejáték-számlájuk létrehozásával kapcsolatban.

 • Mobilbarátság: A kaszinójátékok okostelefonon és táblagépen való játéka az egyik legemlékezetesebb és legkényelmesebb élmény. A legjobb minimális befizetést biztosító kaszinók rendelkeznek mobilra reagáló oldalakkal, amelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy ezt bármikor megtehessék. Útközben is értesülhetnek a legújabb promóciókról és kaszinójátékokról.

 • Megfelelő biztonsági jellemzők: A minimális befizetést érdemlő kaszinóknak különféle megbízható biztonsági intézkedésekkel is rendelkezniük kell. Ide tartozik a kéttényezős hitelesítés és a szigorú ellenőrzési folyamatok.

A legjobb minimális befizetésű online kaszinók 2021-ben
Bónuszok a minimális befizetéssel rendelkező online kaszinókban

Bónuszok a minimális befizetéssel rendelkező online kaszinókban

A minimális befizetést biztosító kaszinók ismertek a fantasztikus bónuszokat kínálnak a játékosoknak. Ezek közé tartoznak, de nem kizárólagosan, a következők:

Regisztrációs bónusz: Csak új játékosok jogosultak erre a promócióra. Nem sokkal azután igényelhetik, hogy regisztrálnak az általuk választott 1 dolláros kaszinóban. Ez az üdvözlőcsomag lehet ingyenes pörgetés vagy 10-20 dollár bónusz, az adott minimális befizetéstől függően.

Cashback bónusz: A legtöbb minimális befizetéssel rendelkező kaszinó visszafizeti a játékosainak némi pénzt, miután vesztes fogadásokat tettek. Nem a játék határozza meg, hogy megkapja-e ezt a bónuszt vagy sem. Mindaddig jogosultak rá, amíg hűséget mutatnak az 1 NZD letétes kaszinóhoz.

Újratöltési bónusz: Számos minimális befizetéssel rendelkező kaszinó tagjai újratöltési bónuszt is kapnak minden alkalommal, amikor finanszírozzák szerencsejáték-számlájukat. Ez arra ösztönzi őket, hogy továbbra is tegyenek be több pénzt és játsszanak a elérhető online kaszinó játékok. Azoknak, akik különféle típusú bónuszokat igényelnek a minimális befizetést biztosító kaszinókban, figyelniük kell néhány dolgot:

 • Ezek az ajánlatok nem feltétlenül hatalmasak, mivel csak kis mennyiségű készpénzt költenek el.
 • Ezek a platformok előírhatnak fogadási követelményeket, amelyeket a játékosoknak teljesíteniük kell bizonyos bónuszokhoz.
 • Egyes promóciók nem mindig érhetők el az 1 dolláros befizetésű kaszinókban.
Bónuszok a minimális befizetéssel rendelkező online kaszinókban
A legjobb fizetési módok

A legjobb fizetési módok

Az 1 dolláros befizetésű kaszinó szolgáltatásainak kihasználásának egyik legbiztosabb módja az elérhető legjobb fizetési módok kiválasztása. Szerencsére a legtöbb ilyen oldal a biztonságos lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy a játékosok zökkenőmentesen tudjanak készpénzt mozgatni a megfelelő fogadási számlájukra és onnan.

Ide tartoznak az e-pénztárcák, például a PayPal, a Skrill és a Neteller. Ezenkívül az alacsony minimum fogadási platformok legtöbb tagja hitel- és betéti kártyákat, például Mastercardot és Visat is használ kis mennyiségű készpénz befizetésére és nyereményének kivonására.

Ne feledje, hogy egy fizetési mód lehet a legjobb az egyik játékos számára, és a legkényelmetlenebb egy másik játékos számára. Éppen ezért a szerencsejátékosoknak meg kell győződniük arról, hogy a rendszer jellemzői megfelelnek az igényeiknek, mielőtt belenyugodnának.

A legjobb fizetési módok
Miért válassz egy minimális befizetésű kaszinót?

Miért válassz egy minimális befizetésű kaszinót?

Egyes kezdő szerencsejátékosok azon tűnődnek, hogy miért érdemes a minimális befizetésű kaszinókat választaniuk a high roller fogadási platformokkal szemben. De az okok meglehetősen egyértelműek. Kezdetnek egy 1 dolláros befizetéses kaszinó Új-Zélandon kiváló lehetőséget kínál különféle webhelyek kipróbálására, mivel nem kell sokat befektetniük.

Tekintse ezt úgy, mint egy „kaszinó tesztvezetést”, amely lehetővé teszi ezeknek a kezdőknek, hogy a lehető legtöbb fogadási oldalt értékeljék, és végül kiválaszthassák a számukra megfelelőt. Ez segít a bizalom megteremtésében is az első alkalommal látogatók és egy adott kaszinómárka között. Ezen túlmenően a minimális befizetéssel rendelkező kaszinók megérik, mert lehetővé teszik a játékosok számára, hogy ragaszkodjanak kis szerencsejáték-büdzséjükhöz.

Miért válassz egy minimális befizetésű kaszinót?

Legjobb kaszinók

HelyezésCasinoBonusRating
1BetVictor300 dollárig8.2

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

BetVictor
BetVictor
300 dollár
Befizetési módszerek
NetellerVisaMasterCardSkrillPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!BetVictor értékelés
Close
HírekCollapseExpand
ÉrtékelésekCollapseExpand
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© sportfogadasrang.hu 2022