A(z) Mr Green Sports Betting értékelése

Age Limit
Mr Green
Mr Green is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling CommissionSwedish Gambling Authority

Mr Green

A Mr. Green az egyik legismertebb szerencsejáték-oldal Európában. Többek között kaszinójátékokat, élő osztókat, kenót, bingót és online sportfogadást biztosítanak. A céget 2007 végén alapította a svéd iparági veteránok egy csoportja, akik a következő évben azonnal kiadtak egy online kaszinót.

2018. október végén Mr. Green akkora méretűre nőtt, hogy a versenytárs üzemeltető, William Hill ajánlatot tett a cég megvásárlására 242 millió fontért, amit Mr. Green vezetése kegyesen el is fogadott. A fogadási oldalt üzemeltető cég Málta gyönyörű turistavárosában, Sliemában található. A társaságot a stockholmi Nasdaq Értéktőzsdén jegyzik, és törvényi felhatalmazással rendelkezik, hogy szerencsejátékkal foglalkozzon Máltán és az Egyesült Királyságban.

Miért érdemes Mr. Greennél játszani

Mr. Green sportfogadója számos fogadási lehetőséget kínál számos sportágban és piacon. Mindegyik út, a gólig jutó csapatok, a gólok száma és a félidő a leggyakoribb fogadások közé tartoznak, bár az egzotikus fogadások, például a Trixies és a Heinz fogadások is megengedettek.

Mr. Green különleges ajánlatokat kínál, ahol olyan kimenetelekre fogadhat, mint a Juventus győzelem vagy Cristiano Ronaldo gólja. Ezen kívül olyan kimenetelekre is biztosít fogadásokat, mint a mindkét fél pontozása és az 5,5-nél nagyobb kártyaszám. Mr. Green emellett kiváló élő fogadási alternatívákat kínál minden fontosabb sportághoz.

A Mr. Green Casino óriási népszerűsége részben a tetszetős felületnek tudható be. A weboldal zöld esztétikával rendelkezik, és a honlapja gyors hozzáférést biztosít a különböző rovatokhoz.

Összességében a Mr. Green vonat méltónak bizonyult számos elismerésére az évek során.

Ról Ről

Bár Mr. Green csak 2016 tavaszán kezdte meg a sportfogadások kínálatát, a cég máris nagy népszerűségre tett szert a szerencsejátékosok körében, különösen az európai országokban. Annak érdekében, hogy a fogyasztók személyre szabottabb fogadási élményben részesüljenek, a fogadási operátor partnerséget kötött a Kambi szoftverfejlesztővel, amely Máltán található.

A következő évben Mr. Green újraindította sportfogadási termékének továbbfejlesztett változatát. Ez az új verzió a BettorLogic és a Customer Relationship Management eszközök egyedülálló játék közbeni funkcióját kínálta, amely lehetővé tette a fogadáskezelő számára, hogy a fogadási előzmények kiterjedt adatelemzésével javítsa a fogadók tapasztalatait.

Átfogó történet és minden információ a(z) Mr Green szolgáltatóról

Játékok

A Mr. Green egy modern sportfogadó, kiváló mobilalkalmazással a játék közbeni fogadáshoz. Az innovatív azonnali tenisz fogadásnak köszönhetően ez az oldal a tenisz igazi szerelmeseinek nem számít. Még ha Mr. Green bónuszai és fogadási alternatívái nem is olyan sokak, mint néhány versenytársáé, kiváló élő sportfogadással, magas kaliberű fogadási szorzóival és részletes meccsadataival kárpótol. Eközben az oldal Jackpot fogadásai megőrzik a reményt az életet megváltoztató győzelemhez.

A Mr. Green, a többi vezető online fogadóirodához hasonlóan, gyakorlatilag minden sportágra kínál oddsokat. A kínálat megtekintéséhez nyissa meg a sportfogadót, és azonnal megjelenik a leggyakoribb fogadások válogatása. Másrészt, ha az „Összes sport” lehetőséget választja, ez a fogadóiroda megjeleníti az összes elérhető fogadási piacot.

Kivonás

Mint látni, hogy szeretett csapata vagy játékosa címet nyer, a nyeremény átvétele izgalmas élmény. Itt az ideje, hogy kifizesse nyereményét, miután megtette a megfelelő tétarányt, vállalta a bónuszkockázatot, és növelte bankrollját.

A pénzfelvétel folyamata hasonló a befizetéshez. Nézzük át a szükséges lépéseket.

Ne feledje, hogy a visszavonási folyamat a vártnál tovább tarthat. Ez akár egy munkanapot is igénybe vehet, de akár hét munkanapot is igénybe vehet. A be- és kifizetéseket ugyanazzal a fizetési móddal kell végrehajtani.

Bónuszok

A hozam maximalizálása iránt érdeklődő fogadók felkereshetik Mr. Green sportfogadóját. Ott számos csábító ösztönzőt találnak, például áremeléseket, napi versenyajánlatokat és megnövelt odds-akkumulátorokat. Annak érdekében, hogy az új felhasználók jól induljanak, az oldal nagyszerű üdvözlőajándékot kínál nekik egy ingyenes fogadás formájában, amikor feliratkoznak. 

Az alábbiakban további részleteket találhat a sportfogadó különféle bónuszajánlatokról. Ne feledje, hogy Mr. Green promóciói és bónuszai időről időre változhatnak.

Számla

A fogadóknak fiókot kell létrehozniuk Mr. Greennél a Mr. Green webhely használatához. Az egyik kérdés, amelyet Mr. Green leendő ügyfelei a leggyakrabban feltesznek: "Hogyan tudok regisztrálni?"

Ez a folyamat kezdete minden olyan webhely esetében, amely sportfogadási lehetőségeket kínál. A módszer egyszerű, és néhány fázisra bontható, amelyeket a szerencsejátékosoknak sikeresen be kell fejezniük.

A legtöbb játékosnak valószínűleg további aggályai vagy kérdései lesznek a számláival kapcsolatban. A szerencsejátékosok általában ezt említik, mint azt a tényezőt, amely a legtöbb okot ad szorongásra. Ebben a részben ismertetjük a fiók létrehozásának lépéseit, valamint a fiókokkal kapcsolatos egyéb kérdésekre adott válaszokat. Mindegyik egyszerű, és nem tart tovább néhány percnél.

Nyelvek

Mielőtt elkötelezné magát egy online kaszinó mellett, alapvető fontosságú, hogy megvizsgálja az Ön helyi nyelvét támogató kaszinó használatának előnyeit. A fogadóknak ezt meg kell tenniük a végső döntés meghozatala előtt.

Sajnos a Google Fordító nem mindig 100%-ig pontos. Megértésed vagy megértésed hiánya miatt előfordulhat, hogy nem tudod teljesíteni a fogadási feltételeket, nem tudod felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy akár értelmezni sem a promóció feltételeit. Ezért nagyon szükséges olyan online kaszinóban játszani, ahol a játékok az Ön nyelvén érhetők el.

A weboldalt több nyelvre is globalizálták, mivel a Mr. Green számos országban működik. Mivel a webhely sokféle nyelvet támogat, nincs nyelvi akadály a felhasználók között.

Mobil

Nem ritka, hogy távol van otthonról, amikor egy nagy, nagy téttel bíró meccs zajlik. Ilyen esetekben szükség van egy megbízható mobilalkalmazásra vagy webhelyre, és szerencsére a Mr. Green egy fantasztikus mobilalkalmazást kínál, amely kompatibilis iOS és Android rendszerrel. Valójában 2016 legjobb kaszinóalkalmazása címet kapta.

Az alkalmazás a weboldalhoz hasonlóan modern és zöld. A legfelül két rögzített sor található, ahol elérheti a fiók adatait, a pénztárat, valamint egy keresőmezőt, amellyel bizonyos sportligákat vagy csapatokat kereshet. Az alkalmazás egyszerűen használható, és tartalmazza a webhely összes tartalmát.

Állítson be költési limiteket, ellenőrizze fogadási és tranzakciós előzményeit, és még sok minden mást, mindezt a telefon kényelméből. Az élő fogadás megőrzi az összes élő információt az asztali webhelyen, és a fogadás mindössze két kattintást igényel.

A Touch ID hitelesítés iOS-eszközökön érhető el. Mr. Green időnként csak alkalmazásokra vonatkozó promóciókat is kiad, ezért az alkalmazásod frissítése kötelező. Amit elvársz egy mobil sportfogadótól, az tükröződik az alkalmazásban, és az alkalmazás meglehetősen gördülékeny, és olyan, mint az oldal.

Az alkalmazás elérhető itt: 

  • Android
  • iOS
  • Windows Phones

Tippek És Trükkök

Bár a sportfogadás izgalmas lehet, a Mr. Green használatával az élmény lényegesen szórakoztatóbb, biztonságosabb és kifizetődőbb. Ezek a javaslatok és ajánlások hasznosak lehetnek a fogadók számára, hogy a legtöbbet hozhassák ki az ott eltöltött idejükből.

Responsible Gaming

A szerencsejáték problémát jelenthet, ha nehézségei vannak a visszavágással vagy a leállással. 

Ha a költségek meghaladják a bevételt, és elkezdik ártani a jólétének (fizikai vagy szellemi), a termelékenységének (az iskolában vagy a munkahelyén), a biztonságnak (pénzben kifejezve) és a társadalmi kapcsolatoknak (az elszigeteltség révén), akkor szerencsejáték-problémája van.

A problémás szerencsejátékosok gyakran elhanyagolják családjukat, karrierjüket és tanulmányi kötelezettségeiket, miközben nagy szerencsejáték-tartozásokat és hitelegyenlegeket halmoznak fel. Egyes problémás szerencsejátékosok tagadják, hogy problémáik vannak, hajszolják veszteségeit, függetlenül attól, hogy milyen költségekkel járnak, és a szerencsejátékot részesítik előnyben életük minden más területével szemben.

Játssz felelősségteljesen

Az első és legfontosabb lépés a függőség leküzdése felé az, hogy beismerjük, hogy problémáink vannak. Ennek elfogadásához nagy bátorság kell, különösen, ha a megtakarításai elfogytak, és a társadalmi köre egyre szűkül.

Ne veszítse el a reményt, és ne próbálja meg egyedül megbirkózni ezzel. Sokan jártak már korábban is a helyedben, és hatékonyan legyőzték a függőséget, és folytatják az életüket. Te is tudod.

Úgy érzi, hogy a szerencsejáték segít időt ütni, amikor egyedül van és unatkozik? Egy vita után a párjával, vagy egy különösen stresszes nap után az irodában? Nak nek játssz felelősséggel, ezt csak szórakoztatásból kell megtenned, nem pedig azért, hogy bármi elől menekülj.

Ahelyett, hogy a fogadás felé fordulna, hogy kezelje érzelmeit vagy enyhítse az unalmat, bölcsebb és hasznosabb lenne, ha fizikai tevékenységet végezne, olyanokkal lógna, akik nem játszanak szerencsejátékot, fedezzenek fel új érdeklődési köröket és gyakoroljanak relaxációs technikákat.

Hol lehet segítséget kérni

Beszéljen erről szeretteivel, ha segítségre van szüksége túllépni a szerencsejáték-szokásán. Nem kell kaszinókat vagy internetet igénybe vennie, ha egyedül van, és új barátokat keres. Csinálj valami közösségit, legyen szó munkatársaidról, sporteseményről vagy olvasóklubról, tanfolyamról vagy önkéntességről. Ha lehetséges, jobb forduljon szakemberhez.

Vannak alternatív lehetőségek az ilyen összejövetelekre. Névtelen Szerencsejátékosok12 lépésből álló programot alkalmaz a szerencsejáték-kényszerből való kilábalás elősegítésére. A program kulcsfontosságú eleme egy „szponzor” vagy egy volt szerencsejátékos megtalálása, aki már józan, és útmutatást és támogatást tud nyújtani.

Támogatás

Mr. Green számos csatornát biztosít ügyfeleinek, amelyeken keresztül kommunikálhatnak az ügyfélszolgálati csapattal; ennek ellenére az élő chat funkció valószínűleg a legnépszerűbb választás a játékosok körében. Ezt a fogadók naponta bármikor használhatják. Hozzáférhet a nagy súgójukhoz is, ahol rengeteg információt és választ talál a gyakran feltett kérdésekre.

Az e-mailes támogatás, a telefonos támogatás és a különböző közösségi média platformokon található profilok egészítik ki az elérhető kapcsolatfelvételi módok körét. A személyzet azt a benyomást kelti, hogy kedvesek és segítőkészek, és jellemzően képesek hasznos és hozzáértő választ adni.Mr. A Green számos csatornát biztosít ügyfeleinek, amelyeken keresztül kommunikálhatnak az ügyfélszolgálati csapattal; ennek ellenére az élő chat funkció valószínűleg a legnépszerűbb választás a játékosok körében. Ezt a fogadók naponta bármikor használhatják. Hozzáférhet a nagy súgójukhoz is, ahol rengeteg információt és választ talál a gyakran feltett kérdésekre.

Az e-mailes támogatás, a telefonos támogatás és a különböző közösségi média platformokon található profilok egészítik ki az elérhető kapcsolatfelvételi módok körét. A személyzet kedves és segítőkész benyomást kelt, és általában hasznos és hozzáértő választ tudnak adni.

Betétek

Számos Mr. Green értékelés kihagyja a különféle fizetési módokat, ahelyett, hogy a sportfogadásra és a kaszinóra összpontosítana. Ennek jelentőségét azonban felismerjük, ezért az alábbiakban minden szükséges információt megtalál az eljárással kapcsolatban.

A Mr. Green banki lehetőségei kissé szűkösek, de a kínálatban megtalálhatók a piac legnagyobb és legkényelmesebb fizetési módjai. A Mr. Green többféle befizetési és kifizetési lehetőséget kínál ügyfeleinek. A megszokott hitel- vagy betéti kártya opciók mellett az ügyfelek e-pénztárcát, vagy akár közvetlen banki átutalást is használhatnak.

Miután regisztrált és bejelentkezett, láthatja, hogy ezen banki lehetőségek bármelyike elérhető-e új számlák esetén vagy az Ön tartózkodási helyén.

Gyik

A Mr. Green ügyfelei gyakran érdeklődnek ezekről a témákról a fogadás előtt, közben és után.

Partnerprogram

A Mr. Affiliate a világ egyik legjelentősebb kaszinójának és sportfogadójának, Mr. Green kaszinó-leányvállalati hálózata. A programban részt vevő tagok időben visszatérítésre és tetszetős jutalékokra számíthatnak, amelyek értéke növekedni fog, mivel egyre több játékost hoznak a webhelyre, amely immár több mint 5000 leányvállalattal rendelkezik. Ha végignézi mélyreható Mr. Affiliate áttekintésünket, amelyet alább talál, akkor minden szükséges információ birtokában lesz erről a fantasztikus társult programról.

Total score10.0
Érvek
+ Gyengéd téma

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 2008
BónuszokBónuszok (5)
Befizetési bónusz
Free Spins Bónusz
Ingyenes fogadások
Mérkőzésbónusz
Üdvözlő bónusz
JátékokJátékok (60)
Live Bet on Poker
2 Hand Casino Hold'em
AgárversenyAmerikai FutballAsztali TeniszAussie Rules
Baccarat
Baseball
Blackjack
Box
CS:GO
Caribbean Stud
Darts
Dota 2
Dream Catcher
Esport
First Person Baccarat
FloorballForma 1FutballGaelic Football
Golden Wealth Baccarat
Golf
Háromlapos póker
Jéghoki
Kaszinó Hold’em
Kenó
KerékpározásKosárlabdaKrikettKézilabda
Labdarúgás-fogadás
League of Legends
Live Grand Roulette
Live Immersive Roulette
Live Mega Wheel
Live Playboy Baccarat
Live Texas Holdem Bonus
Live XL Roulette
LóversenyMMAMotorverseny
Nyerőgép
Politika
R6
Roulette Double Wheel
Rugby
Rulett
RöplabdaSakkSnookerSport
Sportfogadás
SzörfölésTenisz
Texas Hold’Em
Téli SportokUFC
Wheel of Fortune
Ügetés
Kiutalási módszerekKiutalási módszerek (4)
Neteller
PayPal
Skrill
Visa
NyelvekNyelvek (6)
angol
cseh
finn
holland
norvég
svéd
OrszágokOrszágok (43)
Albánia
Argentína
Brazília
Chile
Costa Rica
Dominikai Köztársaság
Dánia
Egyesült Királyság
Elefántcsontpart
Finnország
Gibraltár
Guatemala
Guyana
Hollandia
Honduras
Horvátország
Izland
Kanada
Kolumbia
Lettország
Litvánia
Luxemburg
Man-sziget
Mianmar (Burma)
Moldova
Monaco
Montenegró
Málta
Norvégia
Olaszország
Paraguay
Peru
San Marino
Suriname
Svájc
Svédország
SzerbiaSzlovákia
Szlovénia
Venezuela
Észak-Macedónia
Írország
Új-Zéland
PénznemekPénznemek (9)
Czech Republic korunas
USA-dollár
angol font
euró
kanadai dollár
lengyel zloty
norvég korona
svájci frank
svéd korona
SzoftverekSzoftverek (25)
Betsoft
Blueprint Gaming
Edict (Merkur Gaming)
Elk Studios
Evolution Gaming
Fuga Gaming
Genesis Gaming
IGT (WagerWorks)
Inspired
Leander Games
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Nolimit City
Nyx Interactive
Play'n GO
Playson
Playtech
Quickspin
Red Tiger Gaming
Side City Studios
Sthlm Gaming
Thunderkick
WMS (Williams Interactive)
Yggdrasil Gaming