Fedezd fel a legjobb fogadóoldalakat országonként

Az online fogadás meghódította a világot, és a fogadók bármely országból hozzáférhetnek a világ legjobb fogadási oldalaihoz. A támogatás szinte mindig angolul történik, így függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik, szinte biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatót. Az online fogadás manapság univerzális időtöltés. Különleges nemzeti törvények azonban elriaszthatják a játékosokat attól, hogy csatlakozzanak egy sportfogadóhoz és fogadjanak.

Kétségtelen, hogy az online sportfogadások országonként változnak. Tehát ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy átadja Önnek a legjobb fogadási oldalak listáját működési országuk szerint. Ezen kívül van valami a játékos szerepével és azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenni, ha a sportfogadás illegális az Ön országában.

Minden országban legális a fogadás?Fogadások a világ minden tájáról
Németország
de flag

Németország

Németország gazdag történelemmel rendelkezik, és Közép-Európában található. A fogadás itt évszázadok óta népszerű, és a németek még ma is szívesen fogadnak online. A közelmúltban az online fogadás Németországban egy be- és kikapcsolási helyzeten ment keresztül. A 18 éven felüli állampolgárok játszhatnak fogadásokat és minden egyéb szerencsejátékot, akár online, akár szárazföldi házakban Németországban. A fogadási jogok azonban nem tisztázottak, mivel a szerencsejátékok szervezése illegális, és senki sem kaphat engedélyt a kormánytól Németországban.

Mutasson többet
Egyesült Államok

Az online sportfogadás az Egyesült Államokban az elmúlt néhány évben új magasságokba emelkedett. A sportfogadásokból származó bevételek jól jelzik az iparág növekvő népszerűségét. Például a sportfogadás több mint hárommilliárd dollárt termelt 2021 első tíz hónapjában.

Mutasson többet
Románia

A romániai szerencsejáték-üzletág virágzik, és évek óta terjeszkedik. A szabályozási változások, a könnyebb hozzáférés és a növekvő internetes infrastruktúra hozzájárult ehhez a reneszánszhoz. A legjobb fogadási oldalak Romániában egyszerűen virágzik, és minden korosztályból és társadalmi-gazdasági szinten vonzzák a fogadókat.

Mutasson többet
Franciaország

Franciaország Európa egyik szerencsejáték-fővárosa. Az ország nagy múltra tekint vissza a fogadásban, amely egészen az 1800-as évek végére nyúlik vissza, amikor a rulett feltalálták. Azóta a szerencsejáték népszerűsége Franciaországban nőtt, a becslések szerint évente több milliárd eurót költenek fogadásra.

Mutasson többet
Szlovákia

Szlovákia nem mentes a sportfogadások és az online szerencsejátékok hatalmas fellendülésétől. A növekvő középosztály és a jobb technológia miatt a nemzet üdvözölte a sportfogadási oldalak megjelenését Szlovákiában. Szlovákia számos fogadási oldallal rendelkezik, amelyek mindegyike a fogadási lehetőségek, a játékok, az interaktivitás, a bónuszok és a biztonsági funkciók egyedi kombinációjával rendelkezik.

Mutasson többet
Ausztria

Mivel Ausztriában a szárazföldi kaszinók hosszú hagyománya átadja helyét a sportfogadási oldalaknak, a fogadás általában jelentős változásokon ment keresztül. Az ausztriai sportszerencsejátékok és kaszinójátékok megannyi lehetőségével a szerencsejátékosok hatalmas világot kínálnak felfedeznivalóknak. A szektor ma már a tevékenység központja, amely különféle fogadási lehetőségeket kínál a játékosok számára világszerte.

Mutasson többet
Hollandia

Egy online fogadási oldal kiválasztása a számla regisztrálásához nehéz lehet egyesek számára, különösen, ha ilyen sok oldal áll rendelkezésre. Fontos, hogy a játékosok egy jó hírű szolgáltatónál regisztráljanak. Mivel a hollandiai szereplőkre már a távoli szerencsejátékról szóló törvény is vonatkozik, a holland szerencsejátékosoknak nem kell sokat aggódniuk, amikor engedéllyel rendelkező bukmékert választanak.

Mutasson többet
Svájc

Svájc egy közép-európai ország, amely robusztus gazdaságáról és fegyveres semlegességi politikájáról ismert. Az országnak 26 kantonja van. Mindegyik kanton független a másiktól az élet szinte minden területén. A sport területén a labdarúgás (foci) és a tenisz nagyon népszerű az országban. A sporthoz hasonlóan a fogadás is nagyon népszerű Svájcban.

Mutasson többet

Egyesült Királyság

2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői – Franciaország–Marokkó
2022-12-14

2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői – Franciaország–Marokkó

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői szerdán folytatódnak az Al Bayt Stadionban egy olyan mérkőzéssel, amelyről kevesen gondoltunk volna ebben a szakaszban, mivel a visszatérő bajnok Franciaország a torna kinyilatkoztatásával – Marokkóval – mérkőzik meg.

2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntői – Anglia–Franciaország
2022-12-09

2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntői – Anglia–Franciaország

Elérkezett a 2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének 2. napja, és ezzel minden bizonnyal a verseny egyik legizgalmasabb összecsapása lesz, amikor az elektromos angol csapat megmérkőzik a regnáló bajnok Franciaországgal!

A William Hill betiltja a hitelkártyát Írországban
2022-06-01

A William Hill betiltja a hitelkártyát Írországban

Írországban a hitelkártyák szerencsejátékokban való használata nem pontosan tiltott, de folyamatosan elutasítják. Számos vizsgálat azonban kimutatta, hogy számos online fogadóirodák továbbra is támogatják a hitelkártyás fogadásokat alkalmazásaikon keresztül. Néhányan azok közül, akik állítólag kerülik a hitelkártyás fogadásokat, megtehetik ezt olyan alkalmazásokon keresztül, mint a Revolut és az Apple Pay.

Minden országban legális a fogadás?

Minden országban legális a fogadás?

A legális online fogadás egyetemes gyakorlat? Bár ez egyszerű kérdésnek hangzik, sajnos nem az. Ennek az az oka, hogy a sportfogadási törvények összetettek és zavaróak lehetnek, mivel minden ország saját jogszabályt alkot. Valójában sok országban nincsenek egyértelmű törvények a sportfogadás szabályozására. Jó példa erre India és Japán, ahol online fogadás széles körben elterjedt, bár a gyakorlat továbbra is nagyrészt szabályozatlan.

Ha tudni szeretné, hogy a fogadás legális egy adott országban, tájékozódjon az ország fogadási törvényeiről, és szerezzen be minden információt a legális online sportfogadásokról. Ha ez elsöprő, ne aggódj, mert ez az oldal már elvégezte a szamármunkát.

Csak kattintson az országra, és tekintse meg a részleteket és az elérhető bukmékereket. Ne feledje azonban, hogy az oldal nem fedi le az összes országot világszerte. Ennek ellenére elegendő információ áll rendelkezésre a legnépszerűbb fogadási piacokról.

Minden országban legális a fogadás?
Fogadások a világ minden tájáról

Fogadások a világ minden tájáról

Az online fogadás lehet szabályozatlan, legális vagy illegális. Míg a legális piacon fogadás kétségtelenül biztonságos, a szabályozatlan piacok is ugyanolyan jók. A szabályozatlan piacokon az offshore fogadóirodák elfogadják a fogadásokat a játékosoktól, és még készpénzfelvételt is lehetővé tesznek számukra. Ez a rész mélyebbre tekint.

Nemzetközi sportfogadás

Ahogy korábban említettük, nem minden országban kell az online fogadási oldalaknak helyi engedélyt szerezni a működéshez. Ez az oka annak, hogy az olyan országok, mint India, Málta, Curacao, Costa Rica és a Man-sziget a nemzetközi sportfogadások szerencsejáték-menedékei. Ehelyett egy nemzetközi fogadási webhelynek csak érvényes engedélyre van szüksége olyan szervektől, mint az UKGC, az MGA, a Swedish Gambling Commission vagy a Kahnawake Gaming Commission.

Minden nemzet a sportra fogad?

Sajnos egyes nemzetek teljesen kriminalizálják a sportfogadást. Az ilyen országokban a legális online fogadási oldalak blokkolják a játékosokat abban, hogy hozzáférjenek szolgáltatásaikhoz. Érdekes módon ezek az országok nem adnak konkrét magyarázatot arra, hogy miért minősítik bűncselekménnyé a sportfogadást. Míg egyesek vallási okokra hivatkoznak, mások úgy vélik, hogy a szerencsejáték elősegítheti a pénzmosást.

A futball a legnagyobb sport, amelyre fogadni lehet?

Foci vagy európai futball a legkövetettebb sport világszerte. Ennek megfelelően logikus, hogy a foci ma a legnagyobb fogadási sport. Ennek az az oka, hogy a legtöbb fogadó egyértelműen tisztában van a játékszabályokkal, és a futballfogadás megkötése meglehetősen egyszerű. Ezenkívül a futballfogadások több fogadási piacot is tartalmaznak, mint például a végeredmény, a túl/alul, dupla esély és még sok más.

Fogadások a világ minden tájáról