Parimatch fogad贸i v茅lem茅ny - B贸nuszok

ParimatchResponsible Gambling
CASINORANK
8.47/10
B贸nusz20% Cashback
A sportfogad谩s sz茅les v谩laszt茅ka
脡l艖 eredm茅nyek 茅s 茅l艖 statisztik谩k
Online 茅s 茅l艖 kaszin贸k
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

Megb铆zhat贸
Ellen艖rz枚tt
Biztons谩gos
A sportfogad谩s sz茅les v谩laszt茅ka
脡l艖 eredm茅nyek 茅s 茅l艖 statisztik谩k
Online 茅s 茅l艖 kaszin贸k
Parimatch
20% Cashback
Deposit methodsMasterCardVisa
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

B贸nuszok

B贸nuszok

A szerencsej谩t茅k-oldalak 眉dv枚zl艖 b贸nuszokat 茅s prom贸ci贸kat k铆n谩lnak 茅s hirdetnek, mintha nem lenne holnap, mivel j贸l tudj谩k, hogy ez a legjobb m贸dja 煤j j谩t茅kosok vonz谩s谩nak 茅s 眉gyf茅lk枚r眉k megtart谩s谩nak. A befizet茅si b贸nuszok, p茅nzvisszat茅r铆t茅si b贸nuszok, ingyenes fogad谩si b贸nuszok 茅s ingyenes jegyb贸nuszok csak n茅h谩ny p茅lda.

Annak ellen茅re, hogy kiemelked艖 iGaming fogad谩si oldal, a Parimatch viszonylag kev茅s prom贸ci贸t 茅s 枚szt枚nz艖t k铆n谩l a j谩t茅kosoknak. Ez azt bizony铆tja, hogy a weboldal 枚szt枚nz艖k felk铆n谩l谩sa n茅lk眉l is sokat tud el茅rni, 茅s van es茅lye a b贸nuszok 茅s prom贸ci贸k ter茅n val贸 terjeszked茅sre.

Sport 眉dv枚zl艖 b贸nusz

Azoknak az 眉gyfeleknek, akik fi贸kot regisztr谩lnak a Parimatch-n谩l, a fi贸kjuk aktiv谩l谩sa ut谩n lehet艖s茅g眉k lesz kiv谩lasztani egyet a k眉l枚nb枚z艖 眉dv枚zl艖 b贸nuszok a c茅g biztos铆tja.

Az 煤j 眉gyfelek egy aj谩nlat k枚z眉l v谩laszthatnak, mi pedig a Parimatch k眉l枚nleges sport 眉dv枚zl艖 aj谩nlat谩ra fogunk koncentr谩lni. Ha ezt az aj谩nlatot v谩lasztja, 茅s legal谩bb 5 鈧 t茅tet tesz, megkapja k茅t ingyenes fogad谩s egyenk茅nt 10 鈧 茅rt茅kben 茅s egy 10 鈧 b贸nusz.

Azok a fogad谩sok, amelyek belesz谩m铆tanak a kvalifik谩ci贸ba, a p谩rosn谩l nagyobb t茅ttel kell, hogy rendelkezzenek, 茅s azokat a prom贸ci贸ra val贸 regisztr谩ci贸t k枚vet艖 h茅t napon bel眉l kell megtenni. Ezt k枚vet艖en jogosultt谩 v谩lik az ingyenes fogad谩sok 茅s b贸nusz nyer艖g茅pek j谩t茅kra.

Az egyik ingyenes t茅tet egy p谩rosn谩l nagyobb szorz贸val rendelkez艖 egyesre kell haszn谩lni, a m谩sikat pedig legal谩bb 枚t k眉l枚nb枚z艖 picket tartalmaz贸 gy疟jt艖re. Sajnos nincs teljes m茅rlegel茅si jogk枚re annak eld枚nt茅s茅ben, hogyan k枚lti el ingyenes fogad谩sait.

Ennek ellen茅re, mindent figyelembe v茅ve, ez egy nagylelk疟 aj谩nlat. Egy茅b felt茅telek 茅rv茅nyesek.

B贸nusz + - Ak谩r 50%-kal t枚bb nyerem茅ny

Minden Parimatch-眉gyf茅l hozz谩f茅r茅ssel rendelkezik ehhez a programhoz, lehet艖v茅 t茅ve sz谩m谩ra, hogy legal谩bb h谩rom esem茅nyre fogadjon 1,3-as vagy magasabb szorz贸val. Ne feledje, hogy ez a prom贸ci贸 csak az air.parimatch.com oldalon vagy a mobilalkalmaz谩son kereszt眉l megtett fogad谩sokra vonatkozik.

B贸nuszt kap a "Parlay" t茅tj茅re, ha a fogad贸szelv茅nyen legal谩bb h谩rom v谩laszt ad meg, mindegyik legal谩bb 1,3-as szorz贸val. A b贸nuszt茅nyez艖 2,5%-kal emelkedik minden tov谩bbi, legal谩bb 1,3-as szorz贸val rendelkez艖 esem茅ny eset茅n, a teljes felt茅teleknek megfelel艖en.

Egy茅b sportfogad谩si b贸nuszok

Az 眉gyfelek figyelm茅nek 茅s k铆v谩ncsis谩g谩nak fenntart谩sa a sportfogad谩sban elengedhetetlen az 眉zlethez, 茅s a Parimatch ebb艖l a szempontb贸l nem sz茅gyen铆ti meg mag谩t azzal, hogy v谩ltozatos 茅s sz贸rakoztat贸 枚szt枚nz艖ket k铆n谩l.

Az 眉gyfelek a Parimatch legfrissebb aj谩nlatait a Prom贸ci贸k oldalon tekinthetik meg, amely a kezd艖lapr贸l az oldal bal oldal谩n tal谩lhat贸 鈥濧j谩nlatok鈥 sz贸ra kattintva 茅rhet艖 el. Ez az oldal teljes eg茅sz茅ben a prom贸ci贸k t茅m谩j谩val foglalkozik.

Az ilyen t铆pus煤 aj谩nlatokat gyakran rendszeresen friss铆tik. P茅ld谩ul, amikor a Parimatch-r贸l 铆rt谩k ezt a v茅lem茅nyt, voltak akt铆v prom贸ci贸k, amelyekben az 眉gyfelek minim谩lis kock谩zatmentes fogad谩st kaphattak ak谩r l贸versenyen, ak谩r futballon, de ezek az aj谩nlatok hamarosan kifogytak. A kor谩bbi aj谩nlatok lej谩rta ut谩n 煤jabbak v谩lnak el茅rhet艖v茅.

A Parimatch a "Fuss a p茅nzed茅rt" n茅ven ismert prom贸ci贸t is k铆n谩l, amelyben az 眉gyfelek jogosultak visszat茅r铆t茅sre, ha lovuknak nincs es茅lye megnyerni a versenyt, miut谩n az m谩r elkezd艖d枚tt.

Egy m谩sik prom贸ci贸, amelyet a l贸versenyekre fogad贸k haszn谩lhatnak, a "Garant谩lt legjobb szorz贸". A futball sz谩m谩ra azonban nem sok lehet艖s茅g 谩ll rendelkez茅sre. Nincs sok m谩s, de ny煤jtanak valamit, amit "ACCA biztos铆t谩snak" neveznek, amely k谩rtalan铆tja a fogad贸kat, ha az 枚t vagy t枚bb gy疟jt艖ben l茅v艖 egyik kiv谩lasztott vesz铆t.

VIP b贸nuszok

A Parimatch minden VIP szintje csak megh铆v谩sos, 茅s a j谩t茅kos j谩t茅kban bizony铆tott k茅pess茅geit艖l f眉gg. Az al谩bbiakban a n茅gy k眉l枚nb枚z艖 VIP szint 茅s a megfelel艖 jutalmak lebont谩s谩t tal谩lja.

Ez眉st (legalacsonyabb)AranyPlatinaGy茅m谩nt (legmagasabb)
VIP menedzserMenedzserSzem茅lyes menedzserSzem茅lyes menedzserSzem茅lyes menedzser
Kivon谩si limitx1.5x2Korl谩tlanKorl谩tlan
Heti Cashback5% (maximum 5000 鈧)7% (maximum 15 000 鈧)10%, nincs fels艖 hat谩r11%, nincs fels艖 hat谩r
Szinttel feljebb j谩r贸 jutalmak150 鈧200 eur贸250 鈧300 鈧
Sz眉let茅snapi aj谩nd茅kB贸nuszB贸nusz + aj谩nd茅kB贸nusz + aj谩nd茅kB贸nusz + aj谩nd茅k
Kar谩csonyi 茅s 眉nnepi aj谩nd茅kokAj谩nd茅kAj谩nd茅kAj谩nd茅kAj谩nd茅k
Hozz谩f茅r茅s a k眉l枚nleges esem茅nyekhezCsak megh铆v谩s 煤tj谩nCsak megh铆v谩s 煤tj谩nCsak megh铆v谩s 煤tj谩n

A heti cashback j贸v谩铆r谩sa szerd谩n t枚rt茅nik. 脰t napig 茅rv茅nyes, x5-枚s fogad谩si felt茅tellel.

22BET:300 doll谩r
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

Ne hagyja ki ezeket a b贸nuszaj谩nlatokat!

22BET
22BET
300 doll谩r
Befizet茅si m贸dszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg b贸nusz谩t!22BET 茅rt茅kel茅s

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

Close