Agárverseny fogadás online 2022

Az agárverseny, amely körülbelül másfél évszázada létezik, még mindig széles körben népszerű látványsport. A sportágat, amely a coursinggal kezdődött (az agarak beállítása a nyulak üldözésére), ma már többnyire ovális pályán futják, a lóversenyhez hasonló módon (természetesen zsoké nélkül).

Az egyik dolog, ami sok embert vonz az agárversenyek iránt, az az, hogy lehet fogadni rájuk. Izgalmas nézni, ahogy a 72 km/h-s sebességet is elérő kutyák a célba kergetik a csalit. Az izgalom még jobb, ha a néző fogadást tett, és esélye van a győzelemre.

Agárverseny fogadás online 2022
A legjobb agárfogadásokHogyan fogadjunk agárversenyreFogadási szorzók
A legjobb agárfogadások

A legjobb agárfogadások

Az agárversenyzés nagyrészt szabályozatlan szabadidős forma volt és maradt. Ma azonban olyan országokban, mint az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Ausztrália és Írország, a sport a fogadási iparág nagy részét alkotja. Ezekben az országokban még olyan emberek is vannak, akik sportfogadási tippeket kínálnak az agarakról.

Az online sportfogadás térnyerése még népszerűbbé tette ezt a gyakorlatot. Az emberek azért szeretik a sportot, mert milyen gyors. Amint a verseny elkezdődik, a megtett fogadás nem tart sokáig az eredmény ismertté válása előtt.

Még az online sportfogadások népszerűsége ellenére is sokan még mindig fizikailag nézik az agárversenyeket. Az olyan agárversenypályák, mint a Romford, Nottingham, Sandown Park, Shelbourne Park és Wentworth Park, mindig szívesen látják a lelkes fogadókat és nézőket. Néhány sportfogadó, aki tudja, hogyan szeretnek fogadni ezekre a sporteseményekre, még élőben is közvetíti őket.

A legjobb agárfogadások
Hogyan fogadjunk agárversenyre

Hogyan fogadjunk agárversenyre

Csak azt kell tudni, hogy mi az a sportfogadás, hogy megértsük az agárfogadást. A kockázatkezelés és a kellő házi feladat elvégzésének szokásos stratégiái ebben is érvényesek. A legjobb kutyák a legbiztonságosabb fogadások, ahogy úgy tűnik, hogy egyes futballcsapatok minden lépésnél nyernek. Az 1983 és 1983 közötti évtizedben mindenki Ballyregan Bobra, a kutyára tippelt volna, aki 32 egymást követő rekordgyőzelmet aratott.

A versenyek gyorsasága miatt nincs sok fogadnivaló a játékon belül. A végső győztes mellett a többi gyakori fogadás az, hogy mennyi ideig tart a verseny befejezése, egy adott kutya pozíciója, és hogy valamelyik versenyző megbotlik-e.

A fogadáshoz csak találni kell egy online fogadási oldalt, amely kutyaversenypiacokat kínál, nyitni és betölteni egy fogadási számlát, majd fogadni.

Hogyan fogadjunk agárversenyre
Fogadási szorzók

Fogadási szorzók

Az állatversenyek (többnyire ló- és agárverseny) nem csupán az állatokat tekintik meg. Az esélyeket is a kutyakiképző határozza meg. A tapasztalt oktatók által kiképzett kutyáknak mindig is nagyobb volt az esélye a győzelemre. A kutya családi származása is meghatározó tényező.

Az emberekhez hasonlóan a versenyző kutyák életkora és edzettségi szintje is befolyásolja az esélyeket. A csúcshoz közeledő új kutyák belépése gyakran lenyomja az eddigi kedvenceket a csipkelési sorrendben. A kutyákban az a jó, hogy rövid időn belül számos versenyen részt vehetnek. Ez azt jelenti, hogy a játékosok sok tétet köthetnek bizonyos kutyákra, miközben állandó formában vannak.

Az oddsokat a fogadási oldalon a verseny kezdete előtt néhány percig kínálják. A fogadók kiválasztják a kívánt szorzót, és tétet helyeznek rájuk. Nincs különbség az esélyek között, még akkor sem, ha eltérően jelennek meg (amerikai, egyesült királyságbeli és európai). A pénzvonal, tizedes vagy tört eltérő kifejezése nem jelenti azt, hogy a nyertesek különböző összegeket kapnak. Egyes szorzók azt mutatják, hogy egy játékos mekkora összeget nyerhet, beleértve a tétjét, míg mások nem tartalmazzák a tétet.

Az esélyek azonban fogadási oldalonként eltérőek lehetnek. De a különbség ritkán jelentős, hacsak nem fogadunk egy vagyonra.

Fogadási szorzók