American Football fogadás

Az amerikai futball az egyik legnépszerűbb sport az Egyesült Államokban. És mint minden más sportnak, ennek is megvan a maga fogadási kultúrája. Az amerikaifutball-mérkőzésekre sokféleképpen lehet fogadni. A legegyszerűbb és legelterjedtebb módja az, hogy arra fogadunk, hogy ki nyeri a játékot. Számos online sportfogadó közül választhat, az amerikaifutball-fogadás szórakoztató és izgalmas módja az idő eltöltésének.

Azoknak, akik szeretnek fogadni a sportágban, ez a bejegyzés nekik szól. A fogadástól kezdve az esélyek megértéséig a poszt mindent tartalmaz, amire egy fogadónak szüksége van az amerikaifutball-fogadás megkezdéséhez.

American Football fogadás
A legjobb amerikai futball fogadás

A legjobb amerikai futball fogadás

Az amerikaifutball-fogadás egyszerűen az amerikaifutball-mérkőzések kimenetelére fogad. Az amerikai futball egy összetett sportág, számos változóval, amelyek befolyásolhatják a mérkőzés eredményét. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőség kínálkozik a fogadók szórakozására.

Az amerikai futball fogadás története

Az amerikaifutball-mérkőzésekre való fogadás az 1800-as évek végére nyúlik vissza. Az amerikai futball egy nagyon régi sport, és a rá fogadás egyidős lehet, mint maga a játék. A komoly fogadás azonban akkor kezdődött, amikor az online sportfogadás feltalálása nyomán a fogadási oldalak slágerré váltak.

Mennyire népszerű az amerikai futballra való fogadás?

Az amerikaifutball-fogadás nagyon népszerű amerikai időtöltés. A mérkőzések iránti óriási érdeklődés miatt számos sportfogadó üzlet áll a fogadók rendelkezésére, amelyek közül választhatnak a fogadók. Valójában a sportágban az egyik legmagasabb a meccsenkénti fogadások száma a többi sporteseményhez képest ország.

A legjobb amerikai futball fogadás
Hogyan fogadjunk az amerikai futballra

Hogyan fogadjunk az amerikai futballra

Amerikai futball fogadás egyszerű. Egy fogadónak csak egy online sportfogadás számla és némi készpénz. Íme a fogadás lépései:

  • Számlanyitás egy sportfogadónál
  • Készpénz befizetése a sportfogadó számlára
  • A fogadáshoz mérkőzés vagy mérkőzések kiválasztása
  • A fogadni kívánt összeg kiválasztása
  • A fogadás benyújtása

A fogadások típusai

Sokan vannak különböző fogadások helyet az amerikai futballmeccseken. A leggyakoribb típus a Moneyline fogadás, ahol a fogadók azon játszanak, hogy ki nyeri a játékot. Léteznek prop fogadások is, amelyek a játékban előforduló konkrét eseményekre, például arra, hogy egy játékos hány touchdownt szerez.

Vannak jövőbeli fogadások azok számára, akik egy szezon összesített eredményére szeretnének fogadni. Ez a fajta fogadás lehetővé teszi a fogadók számára, hogy eldöntsék, melyik csapat nyeri meg a Super Bowlt vagy az American Football Conference-t (AFC).

Hogyan fogadjunk az amerikai futballra
Amerikai futball fogadási szorzók

Amerikai futball fogadási szorzók

Az amerikaifutball-fogadások esélyei a fogadástól és a fogadástól függően változnak. Az amerikai futball szorzóit azonban általában amerikai oddsban vagy tizedesjegyben fejezik ki.

Például az amerikai szorzók egynél nagyobb számmal kezdődnek, és jelzik, hogy mennyit fizetnek ki, ha a tét nyer, azaz a +100 azt jelenti, hogy 100 dollárt nyer, ha 100 dollárt fogad.

Amerikai futball fogadási szorzók
Milyen tényezők befolyásolhatják az amerikai futball fogadási szorzóit?

Milyen tényezők befolyásolhatják az amerikai futball fogadási szorzóit?

Számos tényező befolyásolhatja az amerikai futballt fogadási szorzók, beleértve az amerikaifutball-mérkőzés kezdetéig hátralévő időt is. Például, ha kevesebb, mint két perc van hátra a játék kezdetéig, és egész nap esett az eső anélkül, hogy órákig előtte megállt volna, a fogadóknak figyelembe kell venniük ezeket a tényezőket a fogadásuk megtételekor. További tényezők a következők:

Csapatforma

Az amerikai futball fogadási szorzóit befolyásolja a csapat formája, ezért a fogadóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a csapatok jól teljesítenek-e vagy sem.

Csapatválasztás

Milyen játékosok fognak játszani? A csapat legjobb játékosainak bármilyen sérülése csökkentené a győzelem esélyét. Tehát a csapatválasztás olyan dolog, ami határozottan befolyásolja az esélyeket.

Elhelyezkedés

Amerikai focimeccseket nem játszanak a világ minden részén. Egyes országokban nem létezik ez a sport, ezért a sportfogadások néha a mérkőzés helyszínétől függően szorzót kínálnak. Emellett egyes helyszínek bizonyos csapatoknak kedveznek.

Milyen tényezők befolyásolhatják az amerikai futball fogadási szorzóit?