Athletics fogadás

Az egyik fő oka annak, hogy a professzionális és a kezdő fogadók egyaránt élvezik az atlétikára való fogadást, az az, hogy ez elég szórakoztató lehet, mert nem korlátozódik egyetlen sportra.

Az atlétika a sokféle sportág. Néhány ilyen sport szupersztárokat hoz létre, akik a legelismertebb sportolók közé tartoznak, míg mások homályosabbak, és csak a figyelem töredékét kapják. Ez nem azt jelenti, hogy ezek az események nem szórakoztatóak, hogy fogadjanak. Az alábbiakban felsorolt sportágak összefoglalják, mire számíthat egy atlétikai esemény során.

Ugrás

Az atlétika ugróversenyei legalapvetőbb formájukban két kategóriába sorolhatók. Először is vannak versenyek, amelyeken az alapján ítélik meg, hogy mennyit tudsz ugrani. A távolugrás és a hármasugrás a neve ennek a két eseménynek. Mindkettőhöz homokozóba kell merülni egy előre meghatározott kiindulási helyről. Az eseményt az a sportoló nyeri, aki a legtávolabbi távot teszi meg.

Más események közé tartozik egy rúd átugrása a levegőben. A magasugrás és a rúdugrás ezeknek az eseményeknek a neve. A magasugrás olyan esemény, amelyben a versenyzőnek át kell ugrania az előtte lévő lécet, és a legnagyobb távolságot elérő versenyző nyer. A rúdugrás egy olyan esemény, amelyben a sportoló egy apparátus segítségével felemeli magát a levegőbe, de a fogalmak ugyanazok.

Futás

Aligha lehet azt állítani, hogy az atlétika futóeseményei keltik a legnagyobb érdeklődést a nagyközönség körében. Azok a nevek, akik világszerte szupersztárokká váltak: Mo Farah, Usain Bolt és Michael Johnson. A 100 m, 200 m és 400 m a legjelentősebb események. Az akadályfutás, valamint a középtávú futás (10 000 méterig).

Dobás

A sporteseményeknek ugyanaz a célja. A súlylökés, a diszkoszvetés, a kalapácsvetés és a gerelyhajítás mind olyan versenyszámok, amelyek során a sportolók olyan messzire dobják tárgyaikat, amennyire csak tudják. Ezt az eseményt az a sportoló nyeri, akinek a lövedéke a legtávolabbi távolságot teszi meg.

Atlétika

Képzelje el magát egy sportesemény kellős közepén. Az aréna körül egy futópálya található, ahol olyan versenyeket rendeznek, mint a 100 méter. Amíg a központban van egy nagy pálya, ahol olyan sportokat játszanak, mint a Javelin. E kombináció miatt ezeket a sportágakat általában atlétikaversenyeknek nevezik.

Kizárni

Mivel ez az egyik legkönnyebben korrumpálható piac, nem minden rendezvényen vagy bukmékernél szerepel ez a jobb választás. Bár a diszkvalifikáció rendszeresen előfordul a sportban és a nagyobb eseményeknél, az ilyen nehézségek sokkal kevésbé aggasztóak, ezért a bukmékerek ezt a lehetőséget biztosíthatják ügyfeleiknek. Ennek a fogadásnak a következtetése egyszerű: ahhoz, hogy Ön nyerjen, az Ön által választott sportolót ki kell zárni abból az eseményből, amelyen részt vesz.

Athletics fogadás
Hogyan fogadjunk az atlétikára

Hogyan fogadjunk az atlétikára

Fogadást tenni, először regisztrálnia kell egy jó hírű bukmékernél. A kockázatok minimalizálása érdekében először át kell tekintenie a fogadóirodának az atlétika fogadásra vonatkozó irányelveit. Sajnos nem sok fogadási lehetőség van az atlétikában. Két kulcsfontosságú kimenetel egyikére azonban tétet köthet. Ne feledje, hogy nem szabad elkötelezni magát egyetlen sportfogadó mellett. Nem minden fogadóirodát tesznek egyenlővé, ha atlétikai fogadásról van szó. Egyesek csak néhány piacot kínálnak, míg mások nagyobb választékot kínálnak.

A legfontosabb, hogy nem minden fogadóiroda olyan aprólékos vagy olyan képzett piaca árazásában, mint mások. Tehát, mielőtt fogadást tesz, mérlegeljen minden lehetőséget. Előfordulhat, hogy hamarosan rájön, hogy mely fogadóirodáknál a legkifizetődőbb fogadni.

Hogyan fogadjunk az atlétikára
Legális az online atlétikai fogadás?

Legális az online atlétikai fogadás?

Az atlétikai fogadás legális azokban a joghatóságokban, ahol a sportfogadás legális. Az egyéni fogadók offshore hajóverseny fogadási oldalakat használhatnak olyan joghatóságokban, ahol az online szerencsejáték nem tiltott.

Még ha elméletileg illegális is az offshore atlétikai fogadási oldalakhoz hozzáférni, nincs olyan szabály, amely tiltja ezt. Az egyetlen játékkorlátozás, amely hatással lehet a fogadásaira, azok, amelyek megakadályozzák, hogy a pénzintézetek ügyleteket kössenek szerencsejáték-szolgáltatókkal. Ez könnyen megelőzhető alternatív megoldással fizetési módok.

Legális az online atlétikai fogadás?
A legjobb atlétikai fogadási szorzók

A legjobb atlétikai fogadási szorzók

Számos fogadási piac érhető el az atlétikában. Azt gondolhatja, hogy az egyetlen elérhető lehetőség a legtöbb számára az, hogy egy futam vagy esemény összesített győztesére tesz fogadást. Vannak azonban más sportfogadási piacok is a fogadók számára, és ez a változatosság csak növekedni fog, ahogy az esemény egyre hangsúlyosabb lesz.

A fogadások minősítéséhez

Különböző események vannak, amelyeken egy sportolónak több kvalifikációs versenyen is részt kell vennie, mielőtt a végső versenyen részt vehet. Például egy sportoló nem egyszerűen a 100 méter döntőjében találja magát; először az azt megelőző versenyeken kell kvalifikálniuk. Ezt úgy érheti el, hogy egy versenyen az első három közé kerül, vagy az egyik leggyorsabb időt eléri. Egyes bukmékerek megengedik a fogadóknak, hogy arra, hogy melyik sportolók kvalifikálják magukat.

Nyerni

Ez az atlétikai fogadás legalapvetőbb típusa. Tétet köthet arra, hogy ki nyeri meg a kérdéses versenyt vagy eseményt. Például fogadhat az A sportolóra, hogy megnyerje az aranyérmet gerelyhajításban. Az egyéni futamok érem nélkül is lezajlanak. Például fogadhat a Runner B-re, hogy megnyerje a versenyt.

Dobogós fogadások

Ha egy sportoló az első három helyen végez egy versenyen, akkor a dobogóra áll. Egyes versenyeken ez csak gesztus, de sok magas színvonalú atlétikai versenyen ez azt jelenti, hogy egy sportoló érmet nyert. Az érmek a az Olimpiapéldául az Arany, Ezüst és Bronz jól ismert sorozatában lesz elrendezve. Ilyenkor a legtöbb sportoló álma a dobogóra állni.

Új rekord felállításához

Egyes fogadóirodák lehetővé teszik, hogy fogadást tegyen arra, hogy egy sportoló új rekordot állít-e fel vagy sem. Az olimpián a világrekordok felállítása nagy dolog, és sokuk nagy hírnévvel jár. A világ élsportolóit nemcsak aranyérmek megszerzése szorul, hanem az is kihívás elé állítja őket, ha meg tudnak dönteni bizonyos rekordokat. A 100 méteres világcsúcs kétségtelenül a legvágyottabb az atlétikában. A rekordot jelenleg Usain Bolt tartja 9,58 másodperccel.

Kizárni

Mivel ez az egyik legkönnyebben manipulálható piac, nem minden esemény vagy bukméker fogja ezt a lehetőséget jobbá tenni. Ennek ellenére az atlétikában gyakran előfordul a diszkvalifikáció, és a nagyobb versenyeken az ilyen nehézségek sokkal kevésbé aggasztóak, ezért a fogadóirodák ezt a lehetőséget biztosíthatják ügyfeleik számára. Ennek a fogadásnak az eredménye egyértelmű: ahhoz, hogy Ön nyerjen, az Ön által választott sportolót ki kell zárni abból az eseményből, amelyen részt vesz.

A legjobb atlétikai fogadási szorzók
Atlétikai fogadási tippek

Atlétikai fogadási tippek

Kezdetben kritikus fontosságú egy erős atlétika fogadási stratégia ha sikeres akar lenni a fogadással.

Mivel az atlétika számos sportágat felölel, csábító lehet mindegyikre fogadni, hogy még élvezetesebb legyen a fogadási élmény. Ez azonban nem olyan módszer, amely állandó nyereséget eredményez. A legtöbb jó fogadási módszer ugyanazon folyamat újra és újra végrehajtásán múlik, és a legegyszerűbb módja annak, hogy ezt gyorsan elérje, ha fogadást tesz egy olyan eseményre, amelyet a legjobban ismer.

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mivel csak néhány évente nézünk/fogadunk az atlétikára, a legnépszerűbb sportolók még mindig a világ legnagyobbjai, de például az olimpia között sok idő telik el, és ezen még sok minden változhat. idő. Jobban tennéd, ha megnéznéd, hogy egy ilyen sportoló megőrizte-e a formáját azóta, vagy van-e valaki új a színen, aki valószínűleg magára vállalja az elismerést.

A sérülések például hirtelen történhetnek. Az atlétikában a legkisebb sérülés is csökkentheti a sportoló esélyeit a verseny megnyerésére. Versenyversenyeken a másodperc töredékei jelenthetik az első és a második hely közötti különbséget, míg a centiméterek az első és a második hely közötti különbséget dobásban és ugrásban.

Atlétikai fogadási tippek
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Annak érdekében, hogy ne veszítsen el egyszerre egy hatalmas pénzdarabot, gondosan kell kezelnie pénzügyeit.

Ne feledje, hogy soha ne fogadjon meg több pénzt, mint amennyit készen áll veszíteni. Oszd meg erőforrásaidat, hogy ne költsd el egyszerre az összes pénzt. Ha vesztes futamban szenved, ne próbálja meg tétje emelésével pótolni. Korlátoznod kell a havonta befizethető pénzösszeget, vagy azt az összeget, amelyet egyetlen játékban elveszíthetsz.

Képesnek kell lenned kezelni az érzelmeidet, és meg kell értened, mikor kell feladnod. Ha ideges vagy, valószínűbb, hogy elhamarkodott ítéleteket hozol, ami katasztrófához vezethet, ha fogadásról van szó. Mindig legyen tiszta fejjel, és alaposan mérlegelje a következő lépéseit.

Próbáld ki az önkizárást, ha a dolgok kicsúsznak a kezedből, és attól tartasz, hogy függőséget szerezsz. Az önkizárás lehetővé teszi a szerencsejáték-függők számára, hogy szünetet tartsanak, és másra összpontosítsák életüket és pénzüket. Összekapcsolhatja Önt más közösségi programokkal, hogy segítsen megbirkózni szerencsejáték-problémájával, valamint megadja a szükséges segítséget, ha nem tudja, hogyan kezelje józanságának következő lépéseit.

Felelősségteljes szerencsejáték