Baseball fogadás

A baseball Amerika időtöltéseként ismert, és az egyik legnépszerűbb sport az Egyesült Államokban. Amerikában nagy múltra tekint vissza, mivel a Major League Baseballt még 1903-ban alapították. Azóta a baseball bejárta a világot, nagyon lojális követőivel Ázsiában és Latin-Amerikában.

A Major League Baseball a sportfogadók öröme, minden csapatnak csak az alapszakaszban 162 meccset kell játszania. Ez azt jelenti, hogy a szezon során mindig rengeteg meccs vár a fogadók számára minden adott napon.

Baseball fogadás
Baseball fogadásFogadás a baseballra: hogyan kellA baseballra való fogadás esélyeiMit kell tudni, mielőtt elkezdiAz első öt játékrész fogadása
Baseball fogadás

Baseball fogadás

Az egyik legnépszerűbb sportok az Egyesült Államokban a baseball leginkább Amerika időtöltéseként ismert. Az 1903-ban alapított Major League Baseball az ország leglegendásabb figuráit hozta létre, köztük, de nem kizárólagosan, Babe Ruth-ot, Jackie Robinsont és Lou Gehrig-et.

Az Egyesült Államokban való népszerűségének növekedésével azóta világszerte fenomenálissá vált, és minden kontinens országa alapít baseball bajnokságot. A bajtársiasság, a szívdobogtató játékok és a hotdogok között nehéz nem a sport rajongójává válni.

Az MLB népszerűsége miatt nem csoda, hogy mindenhol a sportfogadók kedvencévé vált. A fogadók végtelen lehetőségei vannak, hiszen minden csapatnak 162 meccse van az alapszakaszban, majd a tavaszi szezonban még többre. A csúcsszezon bármely napján a fogadók számos játékban vehetnek részt.

Baseball fogadás
Fogadás a baseballra: hogyan kell

Fogadás a baseballra: hogyan kell

A baseball egyedülálló abban, hogy számtalan lehetőség kínálkozik a fogadások megtételére minden egyes játékra. Mivel a játékok kilenc játékrészből állnak, minden inningben új fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre. A játékosok legáltalánosabb módja a fogadásnak a pénzvonalon van. A játékosok a futóvonalon is fogadhatnak, ha magasabb nyereményre szeretnének menni.

Moneyline vs. Runline

A pénzvonal egy olyan kifejezés, amelyet általában arra használnak, amikor a játékosok arra fogadnak, hogy melyik csapat nyer. A futóvonal hasonló egy pontkülönbséghez, amelyben a fogadásokat -1,5-ös lépésekben teszik meg. Ez azt jelenti, hogy a nagy nyeréshez a győztes csapatnak úgy kell megtennie a játékot, hogy egynél több futással kell befejeznie az ellenfelét. Egy másik fogadás +1,5 növekményt jelenthet, ami azt jelenti, hogy a vesztes csapatnak be kell érnie a futással, mielőtt a játék véget ér. Alternatív megoldásként megnyerhetik a játékot.

Egy nagy fogadónak 150 dollárt kell megtennie ahhoz, hogy 100 dollár nyereséghez jusson a nyertes kedvencen. Az esélytelenebbek pénzvonali esélye előtt általában egy „+” van. Például lehet +130, ami azt jelenti, hogy a játékosnak 100 dollárt kell fogadnia ahhoz, hogy 130 dollár nyereséget érjen el.

Azoknak a fogadóknak, akik inkább alacsonyan tartják a pénzüket, nem kell 100 dollárt kockáztatniuk a nyereség érdekében. Ha csak a baseball fogadásba kezd, fontolja meg a nullák eldobását a számok végére. Például fogadjon 15 dollárt, hogy 10 dollár nyereséget érjen el.

Egyéb fogadások

Ha nehéz képet alkotni arról, hogy pontosan hogyan fog végződni a játék, akkor akár az összes elért futások számára is megpróbálhat fogadni. Ez az összes futam tétje a játékhoz beállított teljes szám függvényében ingadozhat.

A baseballmeccs számos aspektusára fogadhat, beleértve az első öt játékrészes futósort, a konkrét inning-futásokat és a szett játékrész győztes csapatát. Amikor azt gondolja, hogy a baseball nem lehet bonyolultabb, a fogadás valahogy megnöveli!

Az utóbbi időben a játékos kellékek népszerűsége megnövekedett. Szinte az összes elérhető online sportfogadások, arra fogad, hogy egy dobónak hány ütése lesz, vagy hány hazafutása lesz.

 • Prop fogadások: A kellékfogadások a megfelelő megoldások, ha a fogadó nem biztos a játék nyertesében, de jó érzései vannak egy adott játékossal kapcsolatban. Ezek a fogadások tartalmazhatják, hogy egy adott dobó hány ütése lesz, és hány RBI-ja lesz egy adott játékosnak.

 • Összesen: A baseball összértéke a szerzett futások számán alapuló fogadások. Például egy játékos fogadhat arra, hogy az összes futás meghaladja-e vagy az alá esik-e az oddsmakerek által beállított szám. Ha New Yorkban és Bostonban az over/under 7, akkor legalább 8 futást kell szereznie az over megnyeréséhez, és legfeljebb 6 futást kell szerezni az alsó megnyeréséhez. Tegyük fel azonban, hogy a végeredmény 3-4 egy 7 menetből álló címnél, és ha ráfogad, akkor nyer. A baseball-összesítéseket gyakran 7,5-re állítják be, ami azt jelenti, hogy az összes futásnak 7-nek vagy kevesebbnek kell lennie ahhoz, hogy megnyerjük az alulmaradványt, vagy 8-nak vagy annál nagyobbnak a fölényeséshez. Ez a szünet segít elkerülni azokat a problémákat, ahol az utolsó futások összességében jönnek ki, amit "push"-nak neveznek. Ebben a forgatókönyvben ez nem túl vagy alá, így a fogadást visszatérítjük.

 • Határidős ügyletek: Szerinted a Cleveland nyeri a világbajnokságot? Tegyen rá fogadást! Ezeket határidős ügyleteknek nevezzük, mert ilyen messzire előre helyezzük őket. Ha a szorzó +750, akkor 100 dollárt fogad, és Cleveland nyer, akkor 750 dollárt hoz haza. Minél korábban fogad, annál több pénzt kereshet a végén. A határidős határidőket korán kínálják, és az idő előrehaladtával ennek megfelelően módosítják.

Fogadás a baseballra: hogyan kell
A baseballra való fogadás esélyei

A baseballra való fogadás esélyei

Valószínűleg nem meglepő, hogy minden baseball-mérkőzés más és más, egyedi körülményekből adódó esélyekkel jár. A legjelentősebb az, hogy a kezdő dobók meg tudják alakítani vagy megtörni, hogyan alakul a játék.

A különbségek jelentősen befolyásolják az esélyeket annak biztosítására, hogy az egyik csapat a másikhoz hasonlóan fair játékot játsszon. A kezdőcsapatok egyformán kulcsfontosságúak mindkét csapat támadó- és védekezőfilmjének felhangjának meghatározásában, ami befolyásolja a játékosok fogadásait.

A baseball játékok másik figyelemre méltó eleme, hogy minden meccset más-más parkban rendeznek, és minden labdapálya dimenzió jelentős szerepet játszik az összes futam kiszámításában. Ráadásul, ha a park a szabadban van, az időjárás nagy szerepet játszik a játszhatóság sikerében. Fontos, hogy vegye figyelembe a játékok közötti változásokat a fogadásnál, hogy a szorzók magasak maradjanak, a nyeremény pedig még magasabb legyen.

A baseballra való fogadás esélyei
Mit kell tudni, mielőtt elkezdi

Mit kell tudni, mielőtt elkezdi

Ha fogadásról van szó, többet kell ismernie a játékban. Ahhoz, hogy nagyot nyerjen, ismernie kell a csínját-bínját, ki játszik, ki teljesít jól, ki rosszul, és még sok más. Ismernie kell az egyes csapatok és játékosok történetét, akikre vagy ellene fogad, hogy biztosan biztonságba helyezze a táskáját. Bár mindenki szereti az esélytelenebb sztorikat, a kevésbé tapasztalt játékosokra való fogadás hosszú távon csak árthat a pénztárcának.

Ugyanabban a lélegzetben, bár igazán nagyszerű kedvenc csapatát szurkolni és követni, ha csak arra a csapatra és annak játékosaira tippel, az neked is árthat. Persze a Yankeesnek hihetetlen az elmúlt szezonja lehet, de ha a legjobb játékosaikat újoncokra cserélték, akkor nem lehet az új legrosszabb szezonjukat nézni. Tehát bármennyire is szeretne fogadni, hogy megnyerik a Világsorozat mert a múltban hihetetlenek voltak, először kutasson a játékosokon.

Egy másik nagyszerű lehetőség az induláshoz, ha azokra a csapatokra tippel, amelyeket nem gyakran kedvelnek. Ez alacsonyan tarthatja a tétet – vagy magasan, attól függően, hogy milyen játékosról van szó –, de több esélyt ad arra is, hogy megtanulja a kötelet, és első kézből ismerje meg, hogyan működik a fogadás a baseballban.

A múltban sok játékosnál jól bevált tipp az, hogy a nyilvánosság ellen fogadjon. A tény az, hogy a közvélemény gyakrabban veszít, mert a zsigereikre fogad, nem a számokra. Amikor a nyilvánosság ellen fogadsz, te játszol az esélyekkel, és kutakodsz, hogy ki fog nyerni és milyen módon. Nem is beszélve, de a közönség gyakran szentimentálisan fogad, beleértve kedvenceit, hazai csapatát és sztárjátékosait. Ők is áldozatul esnek a fogadásnak az eddigi eredmények alapján. Tehát, ha a csapat legutóbb nyert, akkor fogadni fognak, hogy újra nyerni fognak. Ha kihasználja ezeket a mesterségesen felfújt számokat, az segít nyerni.

Az is kulcsfontosságú, hogy ismerje a játékvezetőket, múltbeli hívásaikat és jelenlegi tendenciáikat. Honnan tudhatod ezt? Az összes játékvezetői fogadási adat 2005 óta a következő helyen található: Bet Labs. A játékvezetők mindennel tisztában vannak, ami a pályán történik, így érzik a közönség energiáját, és ennek megfelelően megingathatók, ami végső soron a hazai csapat hasznára válik.

Vásároljon fogadási vonalakat

Fontos, hogy egy olyan platformra fogadjon, amely az Ön számára működik, nem csak azért, mert az összes barátja használja. A fogadás egy hihetetlenül egyéni akció, amelyet a fogadási stílusodnak legjobban megfelelő módon kell végrehajtani. A nap végén ez a te pénzed, és vissza akarod kapni – és akkor valamennyit.

Mit kell tudni, mielőtt elkezdi
Az első öt játékrész fogadása

Az első öt játékrész fogadása

A csapatoknak időbe telhet, amíg megtalálják a helyüket az alapszakasz során. Fiatal játékosok csatlakozhatnak, új menedzserek tanulhatják meg csapatukat, az állatorvosok pedig lassú kezdést kaphatnak. Mindezek a tényezők befolyásolhatják a végső pontszámot és hogyan fogadsz. Szóval hogyan kezeled ezt? Az első öt játékrészes fogadásnak nevezett eszközzel.

F5 fogadásként is ismert, ez a fogadási stílus hasonló a pénzvonalbeli fogadáshoz, de a fő különbség az, hogy csak az első öt játékrészre fogad, nem az egész játékra. Csak hendikepeznie kell a kezdő dobókat, és meg kell vizsgálnia, hogyan teljesítenek öt inningen keresztül, hogy megkösse ezt a tétet. Az F5 fogadásnál kisebb a kockázat, mivel nem kell figyelembe venni a teljes dobóstábot, csak a kezdőt.

Sok sikert a baseball-fogadási utazás megkezdéséhez.

Íme néhány kulcsfontosságú kivonat:

 1. Tudja, mikor kell Moneyline vagy Runline fogadást tenni
 2. Gondolj a Prop Wagersre
 3. Fontolja meg az Összegeket
 4. A Futures a nevedet szólítja?
 5. Ellenőrizze az időjárást
 6. Vegye figyelembe a stadion méretét
 7. Ismered a játékvezető statisztikáit?
 8. Mi az a nyilvános fogadás?
 9. Szeretnél egy F5 fogadással kezdeni?
 10. Mit tehetnek az Ön számára a különböző fogadási vonalak?
Az első öt játékrész fogadása