Baseball

A baseball Amerika időtöltéseként ismert, és az egyik legnépszerűbb sport az Egyesült Államokban. Amerikában nagy múltra tekint vissza, mivel a Major League Baseballt még 1903-ban alapították. Azóta a baseball bejárta a világot, nagyon lojális követőivel Ázsiában és Latin-Amerikában.

A Major League Baseball a sportfogadók öröme, minden csapatnak csak az alapszakaszban 162 meccset kell játszania. Ez azt jelenti, hogy a szezon során mindig rengeteg meccs vár a fogadók számára minden adott napon.

Baseball
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
A legjobb baseball fogadási bukmékerek 2024

A legjobb baseball fogadási bukmékerek 2024

Az egyik legnépszerűbb sportágak az Egyesült Államokban a baseball leginkább Amerika időtöltéseként ismert. Az 1903-ban alapított Major League Baseball az ország leglegendásabb figuráit hozta létre, többek között, de nem kizárólagosan Babe Ruth-ot, Jackie Robinsont és Lou Gehrig-et.

Az Egyesült Államokban való népszerűségének növekedésével azóta világszerte fenomenálissá vált, minden kontinens országai létrehoznak baseball-bajnokságot. A bajtársiasság, a szívdobogtató játékok és a hotdogok között nehéz nem a sport rajongójává válni.

Az MLB népszerűsége miatt nem csoda, hogy mindenhol a sportfogadók hotspotjává vált. A fogadók végtelen lehetőségei vannak, hiszen minden csapatnak 162 meccse van az alapszakaszban, majd a tavaszi szezonban még több. A csúcsszezon bármely napján a fogadók számos játékban vehetnek részt.

Egy másik gyakori baseball verseny, amelyre fogadni lehet, a KBO Liga koreai sorozat. Érdemes megnézni a fogadási lehetőségeket erre az eseményre.

A legjobb baseball fogadási bukmékerek 2024
Hogyan fogadjunk baseballra?

Hogyan fogadjunk baseballra?

A baseball egyedülálló abban a tekintetben, hogy számtalan lehetőség kínálkozik a fogadások megtételére minden egyes játékra. Mivel a játékok kilenc játékrészből állnak, minden inningben új fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre. A játékosok legáltalánosabb módja a fogadások megtételének a pénzvonalon. A játékosok a futóvonalon is fogadhatnak, ha magasabb nyereményre szeretnének menni.

Moneyline vs. Runline

A pénzvonal egy olyan kifejezés, amelyet általában arra használnak, amikor a játékosok arra fogadnak, hogy melyik csapat nyer. A futóvonal hasonló egy pontkülönbséghez, amelyben a fogadásokat -1,5-ös lépésekben teszik meg. Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy nagyot nyerjen, a győztes csapatnak egynél több futással kell befejeznie a játékot ellenfelével szemben.

Egy másik fogadás +1,5 növekményt jelenthet, ami azt jelenti, hogy a vesztes csapatnak be kell érnie a futással, mielőtt a játék véget ér. Alternatív megoldásként megnyerhetik a játékot.

Egy nagy fogadónak 150 dollárt kell megtennie ahhoz, hogy 100 dollár nyereséghez jusson a nyertes kedvencen. Az esélytelenebbek előtt általában egy „+” van pénzvonal esélyei. Például lehet +130, ami azt jelenti, hogy a játékosnak 100 dollárt kell fogadnia ahhoz, hogy 130 dollár nyereséget érjen el.

Azoknak a fogadóknak, akik inkább alacsonyan tartják a pénzüket, nem kell 100 dollárt kockáztatniuk a nyereség eléréséhez. Ha csak a baseball fogadásba kezd, fontolja meg a nullák eldobását a számok végére. Például fogadjon 15 dollárt, hogy 10 dollár nyereséget érjen el.

Hogyan fogadjunk baseballra?
Egyéb baseball fogadási típusok

Egyéb baseball fogadási típusok

Ha nehéz képet alkotni arról, hogy pontosan hogyan fog végződni a játék, akkor akár az összes elért futások számára is megpróbálhat fogadni. Ez az összes futam tétje a játékhoz beállított teljes szám függvényében ingadozhat.

A baseballjáték számos aspektusára fogadhat, beleértve az első öt játékrészes futósort, az adott játékmenetet és a szett játékrész győztes csapatát. Amikor úgy gondolja, hogy a baseball nem lehet bonyolultabb, a fogadás valahogy megnöveli!

Az utóbbi időben a játékos kellékek népszerűsége megnövekedett. Szinte az összes elérhető online sportfogadások, arra fogad, hogy egy dobónak hány ütése lesz, vagy hány hazafutása lesz.

Prop fogadások: A kellékfogadások a megfelelő megoldások, ha a fogadó nem biztos a játék nyertesében, de jó érzései vannak egy adott játékossal kapcsolatban. Ezek a fogadások tartalmazhatják, hogy egy adott dobó hány ütése lesz, és hány RBI-ja lesz egy adott játékosnak.

Összesen: A baseball összértéke a szerzett futások számán alapuló fogadások. Például egy játékos fogadhat arra, hogy az összes futás meghaladja-e vagy az alá esik-e az oddsmakerek által beállított szám. Ha New Yorkban és Bostonban az over/under 7, akkor legalább 8 futást kell szereznie az over megnyeréséhez, és legfeljebb 6 futást kell szerezni az alsó megnyeréséhez.

Tegyük fel azonban, hogy a végeredmény 3-4 egy 7 menetből álló címnél, és ha ráfogad, akkor nyer. A baseball-összesítéseket gyakran 7,5-re állítják be, ami azt jelenti, hogy az összes futásnak 7-nek vagy kevesebbnek kell lennie az alulmaradvány megnyeréséhez, vagy 8-nak vagy annál nagyobbnak az előny megnyeréséhez. Ez a szünet segít elkerülni azokat a problémákat, amikor az utolsó futások összességében jönnek ki, amit "push"-nak neveznek. Ebben a forgatókönyvben ez nem túl vagy alá, így a fogadást visszatérítjük.

Határidős ügyletek: Szerinted a Cleveland nyeri a világbajnokságot? Tegyen rá fogadást! Ezeket határidős ügyleteknek nevezzük, mert ilyen messzire előre helyezzük őket. Ha a baseball odds +750, akkor 100 dollárt fogad, és Cleveland nyer, akkor 750 dollárt hoz haza. Minél korábban fogad, annál több pénzt kereshet a végén. A határidős ügyleteket korán kínálják, és az idő előrehaladtával ennek megfelelően módosítják.

Egyéb baseball fogadási típusok
Minden, amit a baseball esélyeiről tudni kell

Minden, amit a baseball esélyeiről tudni kell

Valószínűleg nem meglepő, hogy minden baseballmeccshez tartozik különböző esélyeket egyedi körülményekből fakadnak. A legjelentősebb az, hogy a kezdő dobók meg tudják alakítani vagy megtörni, hogyan alakul a játék.

A különbségek jelentősen befolyásolják az esélyeket annak biztosítására, hogy az egyik csapat a másikhoz hasonlóan tisztességes játékkal járjon. A kezdőcsapatok egyformán kulcsfontosságúak mindkét csapat támadó- és védekezőfilmjének felhangjának meghatározásában, ami befolyásolja a játékosok fogadásait.

A baseballjátékok másik figyelemre méltó eleme, hogy minden meccset más-más parkban rendeznek, és minden labdapálya-dimenzió jelentős szerepet játszik az összes futam kiszámításában. Ráadásul, ha a park a szabadban van, az időjárás jelentős szerepet játszik a játszhatóság sikerében. Fontos, hogy vegye figyelembe a játékok közötti változásokat, amikor a fogadásról van szó, hogy megtartsa a sajátját baseball fogadási szorzók magas, nyereménye pedig még magasabb.

Minden, amit a baseball esélyeiről tudni kell
Mit kell tudni, mielőtt elkezdené fogadni a baseballra

Mit kell tudni, mielőtt elkezdené fogadni a baseballra

Ha fogadásról van szó, többet kell ismernie a játékban. Ahhoz, hogy nagyot nyerjen, ismernie kell a csínját-bínját, ki játszik, ki teljesít jól, ki rosszul, és még sok más.

Ismernie kell az egyes csapatok és játékosok történetét, akikre vagy ellene fogad, hogy biztosan biztonságba helyezze a táskáját. Bár mindenki szereti az esélytelenebb sztorikat, a kevésbé tapasztalt játékosokra való fogadás hosszú távon csak árthat a pénztárcának.

Ugyanabban a lélegzetben, bár igazán nagyszerű kedvenc csapatát szurkolni és követni, ha csak erre a csapatra és annak játékosaira tippel, az neked is árthat.

Persze a Yankeesnek hihetetlen az elmúlt szezonja lehet, de ha a legjobb játékosaikat újoncokra cserélték, akkor nem lehet az új legrosszabb szezonjukat nézni. Tehát bármennyire is szeretne fogadni, hogy megnyerik a Világsorozat mert a múltban hihetetlenek voltak, először kutasson a játékosokon.

Egy másik nagyszerű lehetőség az induláshoz, ha azokra a csapatokra fogadunk, amelyeket nem gyakran kedvelnek. Ez alacsonyan tarthatja a tétet – vagy magasan, attól függően, hogy milyen játékosról van szó –, de több esélyt ad arra is, hogy megtanulja a kötelet, és első kézből ismerje meg, hogyan működik a fogadás a baseball-fogadásban.

A múltban sok játékosnál jól bevált tipp az, hogy a nyilvánosság ellen fogadjon. A tény az, hogy a közönség gyakrabban veszít, mert a zsigereikre fogad, nem a számokra. Amikor a nyilvánosság ellen fogadsz, te játszol az esélyekkel, és kutakodsz, hogy ki és milyen módon fog nyerni.

Arról nem is beszélve, de a közönség gyakran szentimentálisan fogad, beleértve kedvenceit, hazai csapatát és sztárjátékosait. Ők is áldozatul esnek a fogadásnak az eredmények alapján. Tehát, ha a csapat legutóbb nyert, akkor fogadni fognak, hogy újra nyerni fognak. Ha kihasználja ezeket a mesterségesen felfújt számokat, az segít nyerni.

Az is kulcsfontosságú, hogy ismerje a játékvezetőket, múltbeli hívásaikat és jelenlegi tendenciáikat. Honnan tudhatod ezt? Az összes játékvezetői fogadási adat 2005 óta a következő helyen található: Bet Labs. A játékvezetők mindennel tisztában vannak, ami a pályán történik, így érzik a közönség energiáját, és ennek megfelelően meg lehet őket inogni, ami végső soron a hazai csapat hasznára válik.

Vásároljon fogadási vonalakat

Fontos, hogy egy olyan platformra fogadjon, amely az Ön számára működik, nem csak azért, mert minden barátja használja. A fogadás egy hihetetlenül egyéni akció, amelyet a fogadási stílusodhoz legjobban illő módon kell végrehajtani. A nap végén ez a te pénzed, és vissza akarod kapni – és aztán valamennyit.

Mit kell tudni, mielőtt elkezdené fogadni a baseballra
Az első öt játékrész fogadása

Az első öt játékrész fogadása

A csapatoknak időbe telhet, amíg megtalálják a helyüket az alapszakasz során. Fiatal játékosok csatlakozhatnak, új menedzserek tanulhatják meg csapatukat, az állatorvosok pedig lassú kezdést kaphatnak. Mindezek a tényezők befolyásolhatják a végső pontszámot és hogyan fogad. Szóval hogyan kezeled ezt? Az első öt játékrészes fogadásnak nevezett eszközzel.

F5 fogadásként is ismert, ez a fogadási stílus hasonló a pénzvonalbeli fogadáshoz, de a fő különbség az, hogy csak az első öt játékrészre fogad, nem az egész játékra. Csak hendikepeznie kell a kezdő dobókat, és meg kell vizsgálnia, hogyan teljesítenek öt inningen keresztül, hogy megkösse ezt a tétet. Az F5 fogadásnál kisebb a kockázat, mivel nem kell figyelembe venni a teljes dobóstábot, csak a kezdőt.

Sok sikert az online baseball-fogadási utazás megkezdéséhez.

Íme néhány kulcsfontosságú kivonat:

  1. Tudja, mikor kell Moneyline vagy Runline fogadást tenni
  2. Gondolj a Prop Wagersre
  3. Fontolja meg az Összegeket
  4. A Futures a nevedet szólítja?
  5. Ellenőrizze az időjárást
  6. Vegye figyelembe a stadion méretét
  7. Ismered a játékvezető statisztikáit?
  8. Mi az a nyilvános fogadás?
  9. Szeretnél egy F5 fogadással kezdeni?
  10. Mit tehetnek Önért a különböző fogadási vonalak?
Az első öt játékrész fogadása
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács