Biathlon fogadás

Néha bölcs dolog eltávolodni a mainstream sportoktól, és olyan sportokra fogadni, amelyeket kevésbé ismerünk. E mögött a logika az, hogy ne fogadjunk vakon, nem. Inkább fordítva. Ha olyan sportágra fogad, amelyről csak eleget tud, elkerülheti az ismert sportágakkal járó torzításokat, például a támogatott csapatra való fogadást.

Biathlon fogadás
Mi az a biatlon sportfogadás?A legjobb biatlon fogadásHogyan fogadjunk biatlon sporteseményekreBiatlon fogadási szorzók
Mi az a biatlon sportfogadás?

Mi az a biatlon sportfogadás?

Lépjen be a biatlonba; egy olyan sport, amelyről sokan először hallhatnak ebben a cikkben. Ez egy skandináv eredetű sport, amely két eseményt egyesít: a sífutást és a puskalövést.

Az egyénileg vagy csapatban játszó játékosok megállnak a sípályán belül, hogy lőjenek. A pontozás a pontosság, a sebesség és a verseny teljesítéséhez szükséges teljes idő alapján történik. Egyszerű sport érthető, igaz? És ugyanilyen szórakoztató fogadni télen, amikor a sportot általában megtartják.

Mi az a biatlon sportfogadás?
A legjobb biatlon fogadás

A legjobb biatlon fogadás

A biatlon fogadás ugyanolyan, mint bármelyik másfajta sport vagy online sportfogadás. Ez magában foglalja az események nyerteseinek kiválasztását, valamint számos más játékon belüli fogadást, amelyet a továbbiakban tárgyalunk. Mivel ez nem egy mainstream sport, fontos megnézni, hol és mikor lehet fogadni.

Fontosabb biatlon események

A Téli olimpia ez a fő esemény, ahol a biatlon a világ rivaldafényébe kerül. Jelenleg sok online sportfogadási oldal rendelkezik a játékkal a piacán. Egyéb eseményeket általában észak-európai országokban tartanak télen. Ide tartozik a biatlon világkupa és a bajnokság. A játékosok biatlon fogadási tippeket kaphatnak az online sportfogadási tippadóktól.

A legjobb biatlon fogadás
Hogyan fogadjunk biatlon sporteseményekre

Hogyan fogadjunk biatlon sporteseményekre

Az első lépés, hogy figyelemmel kísérje az események bekövetkezését. Ezt a Biatlon Szövetség honlapja randevúkra. A következő dolog az, hogy találjon olyan online fogadási oldalakat, amelyek biatlon piacokkal rendelkeznek.

Az is fontos, hogy néhány kutatást végezzenek a különböző résztvevőkről és arról, hogy várhatóan hogyan teljesítenek. Szerencsére nincs túl sok biatlonhír az interneten ahhoz, hogy zavarba ejtse a játékosokat. A közelmúlt legjobb játékosai közé tartozik Lowell Bailey (USA), Ondřej Moravec (CZE), Martin Fourcade (FRA), Arnd Peiffer (GER), Johannes Thingnes Bø (NOR), Vladimir Iliev (BUL), Arnd Peiffer (GER) , és Sturla Holm Lægreid (NOR).

Az események közeledtével a fogadóirodák oddsokat biztosítanak, amelyekre a fogadók fogadhatnak. A játékosok fogadhatnak az összesített győztesekre, a sorozatok győzteseire, a legpontosabb lövőkre, a leggyorsabb lövőkre és még sok másra. Egyes sportfogadók élő fogadást kínálnak, ahol a fogadók megjósolhatják a következő eseményeket a verseny folyamán.

Hogyan fogadjunk biatlon sporteseményekre
Biatlon fogadási szorzók

Biatlon fogadási szorzók

A biatlon események szorzóit a bukmékerek határozzák meg olyan tényezők alapján, mint a forma, a korábbi teljesítmény, az ellenfél minősége és még sok más. Gyakran elérhetők a fogadási oldalon az esemény előtt. Az esélyek azonban változhatnak a felépítés során, például ha egy erős játékos kiszáll a csapatából.

Az esélyek általában azonosak bár eltérő formátumban jelenhetnek meg. Az amerikai szorzók például egy pénzsorban jelennek meg (+/-), míg Európában az esélyek vagy tizedesek, például 2,6, vagy törtek, például 10/1. Az amerikai szorzóknál a negatív előjel azt jelenti, hogy egy játékos erősebb az ellenfelénél, például a favorit -45, míg az esélytelenebbé +30 szorzója lesz.

A 10/1 azt jelenti, hogy egy játékos 10 dollárt kap, ha egy dollárt tesz fel. A 2.5 azt jelenti, hogy a játékos nyerése esetén a tét összegének két és félszeresét kapja. Ott; egyáltalán nem bonyolult. A biatlon egy új játék, amelyre figyelni kell, amikor a csapatok ismét akcióba lépnek. Új izgalom, talán több szerencse?

Biatlon fogadási szorzók