Handball fogadás

A kézilabda hasonló a futsalhoz, és a két hétfős csapat célja ezen a meccsen, hogy több góllal nyerjen. Az egyórás mérkőzés időtartama döntetlen esetén kétszer öt perccel meghosszabbodik, majd szétlövés következik a győztes döntéséig.

A játékosok térd felett használhatják a testüket, de a kezük csak három másodpercig tudja szabadon kezelni a labdát. A labda csepegtetése legfeljebb három lépésig megengedett. A kézilabda fogadás egy olyan sportfogadási forma, amely a játék kimenetelére vonatkozó fogadásokat foglal magában.

Handball fogadás
A kézilabda játék történeteHogyan fogadjunk kézilabdáraMás típusú fogadásokKézilabda fogadási szorzók
A kézilabda játék története

A kézilabda játék története

A kézilabda népszerűsége a második világháború után gyorsan nőtt Kelet-Európában és egész Európában. Az Egyesült Államokban a kézilabda-fogadások története az 1900-as évekig vezethető vissza, amikor először játszottak kétjátékos viadalt, amelyet egyfalas kézilabda néven játszottak. Ebben a játékban a játékosok felváltva verték a labdát a falhoz.

A kézilabda nagyon gyors tempójú, és van néhány eleme a különböző játékokból, például kosárlabdából, jégkorongból és fociból. Magas pontszámú játék lévén nagyon népszerű az online fogadásban.

A kézilabda-fogadások népszerűsége az utóbbi időben nőtt, amit a nemzetközi versenyek száma és a fogadások számának növekedése is mutat. Ez most egy rendkívül népszerű sport szerte a világon, egyre több kézilabda fogadási webhely áll az emberek rendelkezésére.

Az emberek tájékozottabbak a játékkal kapcsolatban, ami ahhoz vezetett, hogy gyakrabban játszanak rajta. A kézilabda-fogadások népszerűsége növekszik, mivel egyre több online kaszinó érhető el, TV-közvetítések és a sport egyéb médiában jelennek meg.

A kézilabda játék története
Hogyan fogadjunk kézilabdára

Hogyan fogadjunk kézilabdára

Tehát mi az a kézilabda sportfogadás? A legegyszerűbb fogadás típusa itt kell fogadni, hogy melyik csapat nyer. Arra is fogadhat, hogy egy csapat nyeri meg a mérkőzés minden felét.

Spread fogadásról van szó, amikor arra fogad, hogy egy csapat nyer, de csak akkor nyeri meg a fogadást, ha adott számú gólnál többet szerez az ellenfél csapatán felül. Például, ha a B-csapat -8,5-re fogad, akkor 8,5 góllal kell nyernie a másik csapat felett.

Fogadhat a mérkőzés során szerzett összes gól összesített összegére is. Ha a fogadóiroda 33,5-ös sort kínál, akkor nyer, ha a szerzett gólok száma 34 vagy több, és veszít, ha 33 vagy kevesebb gól van. Ha egy csapat páratlan vagy páros számú gólt szerez, akkor erre is van fogadás. Az érdekes az, hogy a mérkőzés minden felében oddsokra vagy párosokra is lehet fogadni.

Hogyan fogadjunk kézilabdára
Más típusú fogadások

Más típusú fogadások

A két kimenetelre való fogadást dupla esélyes fogadásnak nevezzük, ahol két csapat győzelmére és egy döntetlenre fogadhatunk. Ha úgy gondolja, hogy egy csapat bizonyos számú góllal nyer, akkor tétet helyezhet el. Ez egy másik típusú fogadás, amely a játék egyes feleire vonatkozik.

Fogadhat arra a csapatra is, amelyik a magasabb pontszámot elérő félidőt nyeri, valamint a mérkőzésnek a magasabb pontszámot elérő felét. Ha egy csapat először szerez bizonyos számú gólt, akkor van fogadás arra vonatkozóan, hogy melyik csapat szerez először, illetve utoljára.

Végül, de nem utolsósorban, az azonnali fogadás az egészre vonatkozik versenyenpéldául a világbajnokságon.

Más típusú fogadások
Kézilabda fogadási szorzók

Kézilabda fogadási szorzók

Ha tisztában van a sportfogadások módjával, akkor ismeri a tizedes formátumot, amelyet a esélyszámítás. A várható kifizetést úgy számíthatja ki, hogy az esélyeket megszorozza a tét összegével. Remélhetőleg ezek a kézilabda sportfogadási tippek segíteni fognak a fogadások megtételében.

Kézilabda fogadási szorzók