Kerékpározás fogadás online 2022/2023

A kerékpáros fogadás az online fogadás viszonylag új formája, amely az elmúlt években népszerűvé vált. A kerékpározás számos különböző versenyt foglal magában, amelyek közül néhány akár egy kilométer rövid, mások több tíz mérföldet is átívelnek. A kerékpáros fogadásban a fogadók különféle kimenetelekre köthetnek fogadásokat, mint például a verseny győztese, egy adott kerékpáros által megtett körök száma és még sok más.

Számos sportfogadási oldal kínál kerékpárfogadást. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak nem kell küzdeniük, hogy megtalálják a kerékpáros fogadási lehetőségeket. Azonnal nyithatnak számlát, és kerékpáros fogadásokat is köthetnek.

Kerékpározás fogadás online 2022/2023
Minden, amit a kerékpáros fogadásról tudni kellA kerékpáros fogadások típusaiA kerékpáros fogadási szorzók megértése
Minden, amit a kerékpáros fogadásról tudni kell

Minden, amit a kerékpáros fogadásról tudni kell

A kerékpáros fogadás az online fogadás egyik formája, amely lehetővé teszi a fogadók számára, hogy kerékpárversenyekre fogadjanak. Ez az online fogadás viszonylag új formája. Az első kerékpáros verseny egy online sportfogadóban a Tour de France a 2000-es években. A kerékpáros fogadások kezdetén a legtöbb fogadónak csak arra volt lehetősége fogadni, hogy ki nyeri a versenyt. Versenyek, mint a UCI kerékpáros világbajnokság izgalmas lehetőségeket kínál a fogadóknak a kerékpározásra.

A kerékpáros fogadás azonban egyre kifinomultabbá vált, ahogy a kerékpározás népszerűvé vált. Mostantól a fogadók különféle kimenetelekre fogadhatnak, beleértve az adott kerékpáros által megtett körök számát és a verseny bizonyos szakaszainak győztesét.

Minden, amit a kerékpáros fogadásról tudni kell
A kerékpáros fogadások típusai

A kerékpáros fogadások típusai

A fogadók különféle típusú kerékpáros fogadásokat köthetnek. Íme a legtöbb bukméker által kínált leggyakoribb kerékpáros fogadás típusa:

 • Egyéni futamgyőztes: Ez a kerékpáros fogadás lehetővé teszi a fogadók számára, hogy fogadást tegyenek arra, hogy szerintük ki lesz az egyéni verseny győztese.
 • Az első három helyezett: Ez a kerékpáros fogadás lehetővé teszi a fogadók számára, hogy tétet tegyenek, amelyre három kerékpáros, akikről úgy vélik, az első három helyen végez.
 • Sprint győztes: A tippelők kerékpáros fogadásokat köthetnek arra, hogy szerintük ki lesz a kerékpáros sprint győztese.
 • A legjobb hegymászó: A tippelők kerékpáros fogadásokat köthetnek arra, hogy szerintük ki lesz a legjobb mászó egy kerékpárversenyen.

Hogyan fogadjunk kerékpározásra?

A kerékpározásra való fogadáshoz a fogadóknak:

 • Nyisson fiókot a jó hírű online sportfogadó
 • Keresse a hamarosan megrendezésre kerülő kerékpárversenyeket
 • Olvassa el a kerékpárosokat, akik részt vesznek a versenyen
 • Válassza ki a megfelelő fogadási típust, például azt, hogy szerintük melyik kerékpáros nyeri meg a versenyt
 • Adja meg a pénzösszeget, amelyet meg szeretnének fogadni, és fejezze be a fogadást
A kerékpáros fogadások típusai
A kerékpáros fogadási szorzók megértése

A kerékpáros fogadási szorzók megértése

Az esélyeket általában tizedes vagy tört formában fejezik ki a kerékpáros fogadásban. Az esélyek azt tükrözik, hogy mennyi pénzt nyer egy fogadó, ha 100 dollárt tesz meg. Például, ha egy adott kerékpáros szorzója 11/20, akkor az adott kerékpárosra 100 dollárt fogadó fogadó 110 dollárt nyer, ha az általa preferált kerékpáros nyeri a versenyt.

A fogadóknak a lehető legmagasabb kerékpározási esélyeket kell keresniük, és olvasniuk kell sportfogadási tippek, így maximalizálhatják hozamukat fogadáskor.

Mi befolyásolhatja a kerékpáros fogadások esélyeit?

A kerékpáros fogadási szorzót számos különböző tényező befolyásolhatja. Ezek tartalmazzák:

 • Kerékpárverseny távja. Egy mindössze egy kilométer hosszú kerékpárversenynek alacsonyabb az esélye, mint egy 100 mérföld hosszú kerékpárversenynek, mivel a hosszabb versenyeken több lehetséges kimenetel van.
 • A kerékpárosok tapasztalata és története: Egy jól ismert és tapasztalt kerékpárosokat tartalmazó kerékpárversenynek nagyobb az esélye, mint egy kevésbé kiemelkedő kerékpárosokkal, mert az előbbi csoport nagyobb valószínűséggel nyer.
 • Időjárási viszonyok: Az időjárási viszonyok befolyásolhatják a kerékpárverseny esélyeit. Például, ha a kerékpáros verseny napján erősen esik, akkor a szokásosnál magasabb lesz az esélye annak, hogy a kerékpárosok jól bírják a nedves körülményeket.
A kerékpáros fogadási szorzók megértése