Lóverseny fogadás online 2022

A lóversenyt gyakran a királyok sportjának is nevezik. Ez az egyik legnépszerűbb sport a világon, amelyre fogadni lehet, és szinte minden civilizációra nyúlik vissza a történelem során. Ezeknek a hatalmas, erőteljes állatoknak az eleganciája minden ember szívét megdobogtatja. Azóta számos változat létezik, beleértve a kutyaversenyeket, sőt a disznóversenyeket is, de a lovak uralkodnak a fogadás világában.

Manapság, amikor az online fogadások széles körben elérhetők, nehéz lenne olyan sportfogadót találni, amely nem kínálja fel a lóversenyt fogadásként. A legjobb rész? A világ valamely részén a nap bármely szakában mindig van verseny, amelyre fogadni lehet!

Lóverseny fogadás online 2022
A lóversenyfogadás alapjai

A lóversenyfogadás alapjai

A lóversenyt széles körben a királyok sportjaként ismerik. A világ egyik leghíresebb sportága, amelyre fogadni lehet, és szinte minden civilizációban a történelem során visszanyúlik.

Ezeknek az óriási, hatalmas állatoknak az eleganciája minden ember szívét megdobogtatja. Azóta számos értelmezés született, mint például a kutyaverseny és a disznóverseny. Ennek ellenére a lovak uralkodnak mindenekelőtt, amikor a fogadások világa.

Manapság egy fogadó nehezen találna olyan sportfogadót, amely nem kínálja fel a lóversenyzést olyan sportágként, amelyre fogadni lehetne az olyan széles körben elérhető online fogadás mellett. Vajon mi a legjobb része, talán kíváncsi? Nos, a világ valamely részén, bárhol és bármikor, mindig verseny folyik a fogadásért!

A lóversenyfogadás alapjai
Mi az a lóversenyfogadás?

Mi az a lóversenyfogadás?

A lóversenyekre való fogadás évszázados múltra tekint vissza, és a sport és a szerencsejáték egyik legrégebbi formája, amelyet az ember ismer. Állítólag a lovak versenyen való fogadása az 1600-as években kezdődött az Egyesült Királyságban, és azóta a szerencsejátékosok kedvence.

Lóversenyek minden kontinensen előfordulnak, sőt ott is zajlanak néhány ország ahol tilos a szerencsejáték. Hogy lehet ez igaz? Egyes joghatóságok a lóversenyre való fogadást a legjobbutuel fogadásnak tekintik, ami azt jelenti, hogy a játékosok az első három ló elhelyezésére fogadnak.

A lóversenyre való fogadás ma is az egyik legnépszerűbb sportfogadási mód. Olyan lóversenyekre fogadni, mint pl A hármas koronák vagy a Kentucky Derby a legjobb lehetőségek az új és a tapasztalt fogadók számára. A lóverseny még soha nem volt ennyire elérhető, mint az online sportfogadások megnövekedett használatával.

A virtuális lóversenyeket az online sportfogadók tartják, amelyek számítógéppel generált és irányított lovakból állnak. Míg a játékosok most már mobiltelefonról vagy számítógépről is fogadhatnak, a lóversenyzés mindig az a sport, amelyet személyesen lehet a legjobban élvezni.

Mi az a lóversenyfogadás?
Hogyan fogadjunk lóversenyre

Hogyan fogadjunk lóversenyre

Fogadás lóversenyre lehet olyan egyszerű vagy bonyolult, ahogy a játékos választja. A legegyszerűbb fogadást egyenes fogadásnak nevezik, és ez az, amikor a játékos kiválasztja a verseny győztesét. Intenzív fogadás a lóversenyeken akkor következik be, amikor egy játékos egzotikus fogadásra kezd, például egy trifecta fogadásra. Ekkor a játékos kiválasztja az első három lovat a befejezésük sorrendjében.

Létezik egy pontos fogadás is, ahol a játékos kiválasztja az első két lovat a befejezés sorrendjében. Ezen kívül van egy superfecta fogadás, ahol a játékos sorrendben kiválasztja a legjobb négy lovat. Mérlegelve, hogy milyen kihívást jelent és milyen ritka egy fogadó számára ezeknek az egzotikus fogadásoknak a megütése, a nyeremények sokkal magasabbak, mint az egyenes fogadások.

Az online fogadás jelentősen felerősítette a lóversenyfogadási ágazatot. A világ számos részére kiterjedt, és a sportfogadók belépési pontjává vált. Emellett a lóversenyekhez kapcsolódó sportfogadási tippek rovatai elképesztő olvasóközönséget csábítanak.

A fogadáshoz a játékosnak csak meg kell találnia egy online fogadási oldal amely lóversenyeket kínál a piacukon. Ezután a játékosok nyithatnak és betölthetnek fogadási számlát, és azonnal elkezdhetik a fogadást.

Íme a fogadás bontása:

  1. Iratkozzon fel egy fogadási oldalon, amely lóversenyfogadást kínál, és tegyen befizetést.
  2. Válassza ki azt a lóverseny eseményt, amelyre fogadni szeretne.
  3. Válassza ki azt a lóversenyt, amelyre fogadni szeretne.
  4. Válassza ki a tét összegét.
  5. Tegyen fogadást.

A lóversenyfogadás nagyszerű módja annak, hogy a fogadók csatlakozzanak a sportligához. A lóversenyek gyors tempójúak, számos fogadási lehetőséggel. A fogadók fogadhatnak a nyertes lovakra, a leggyorsabb futási időkre és még sok másra.

Hogyan fogadjunk lóversenyre
Lóverseny fogadási esélyek kiszámítása

Lóverseny fogadási esélyek kiszámítása

Íme az egyszerű bontás: Fogadási esélyek egy esemény bekövetkezésének valószínűsége. Ha valami valószínű megtörténik (pl. a kedvenc ló nyer), annak alacsonyabb az esélye, és csekély hozamot ad a fogadóknak. Az esélyeket számos tényező határozza meg, mint például a lóforma, az új szerződéskötések, a sérülések stb.

Az esélyeket általában a fogadóirodák becsülik meg és biztosítják. A fogadók csak vizsgálaton vagy kifinomult intuíción alapuló döntéseiket hajtják végre. Egy adott mérkőzés szorzója a héten vagy az egységidőn belül módosulhat.

Az online lóversenyfogadásnak van egy egyedisége a közzétett szorzók tekintetében. Ellentétben azzal, amikor a bukmékerek az amerikai futball és a kosárlabda pontkülönbözetét biztosítják, a lóversenyfogadások többnyire a versenyek győzteseire összpontosítanak.

Lóverseny fogadási esélyek kiszámítása
Számítsa ki a lófogadási esélyeket, mint egy profi

Számítsa ki a lófogadási esélyeket, mint egy profi

Az oddsokat a verseny kezdete előtt adják meg, és általában törtként jelenítik meg; minél nagyobb az esély, annál nagyobb a kifizetés. Például a közzétett szorzó, hogy A ló megnyerje a versenyt, ½, és egy fogadó 10,00 dollár tétet tesz fel. Mondjuk, hogy A ló nyeri a versenyt; akkor a fogadó 15 dolláros kifizetést kap.

Ezeket a valószínűségeket a verseny előtt közzéteszik, és gyakran nem változnak jelentősen a verseny kezdete előtt. Szempontok, amelyek befolyásolják a közzétett lóverseny esélyei jellemzően szóbeszéd és pletyka egy bizonyos lóról.

További elemek az esős éghajlat a szabadtéri pályán. Míg egyes lovak kezelik a csúszós pályákat, mások nem. A pálya típusa egy bizonyos ló esélyeit is befolyásolhatja. Ezek az esélyek azonban legtöbbször nem változnak a verseny napján!

Ha egy csapat valószínűleg nyer, de a sztárjátékosuk megsérül az edzés során, az esélyek módosulnak. Azok, akik fogadni szeretnének, az új szorzók megosztása után teszik ezt meg. Azok, akik korábban fogadtak, megtartják a cédulájukat.

Az oddsok eltérhetnek a fogadási oldalak között, ezért a fogadónak meg kell vizsgálnia. A különbség azonban ritkán jelentős, kivéve, ha egy játékos vagyonra fogad.

Számítsa ki a lófogadási esélyeket, mint egy profi
Tényezők a lóversenyeken

Tényezők a lóversenyeken

Számos tényező befolyásolja a lóversenyek esélyeit. A fogadóknak figyelembe kell venniük az egyes lovak korábbi teljesítményét. A lóversenyfogadások rajongói megnézhetik az online statisztikákat, hogy megállapítsák, vajon az általuk preferált ló hazahozhatja-e a nagy pénzeket. Volt egy lónak mostanában vesztes sorozata? Hogyan ér fel egy ló a versenyükhöz? Hogyan teljesítenek különösen mostanában?

Az áramkör hosszát is figyelembe kell venni. A lófogadásoknál a rajongóknak azt is figyelembe kell venniük, hogy a lóversenyeket jellemzően több kilométer hosszú pályákon rendezik. Ez hatással lehet arra, hogy egy ló hogyan tudja felvenni a versenyt, vagyis hogy hátradől, és a végén a győzelemért megy, vagy megpróbálja megtartani az első helyet a kezdetektől fogva. Tehát sok tényező befolyásolhatja a terveket.

Állatverseny, konkrétan ló és agárverseny, nem csak az állat erejéről és pontosságáról szól. Például a lóedző is fontos szerepet játszik a verseny esélyeiben. A tapasztalt oktatók által kiképzett lovaknak mindig nagyobb az esélye a győzelemre. Ezenkívül a fogadóknak figyelembe kell venniük a ló családi származását, és azt, hogy ez hogyan befolyásolhatja a ló teljesítményét.

Tényezők a lóversenyeken
Egyéb lófogadási tényezők, amelyekre figyelni kell

Egyéb lófogadási tényezők, amelyekre figyelni kell

A versenyző ló életkora és edzettségi szintje is befolyásolja az esélyeket, akárcsak az emberek. Például, ha új lovakat vesznek fel a sorba, amelyek fiatal és élmezőnyben vannak, gyakran lenyomja a kedvenceket a csípős sorrendben.

A lovak pozitívuma a versenyzésben, hogy nincs szükségük túl hosszú szünetre a versenyek között, így több versenyen vehetnek részt. Ez azt jelenti, hogy a fogadók több tétet is megtehetnek bizonyos lovakra, miközben állandó formában futnak.

Ha egy fogadó egy kicsit mélyebbre szeretne jutni, meg kell vizsgálnia a ló formáját. A lóverseny-előrejelzések kiválasztásához használt eszközök némelyike tartalmaz egy virtuális előrejelzőt, a futóformát és a mutatókat, amelyeket tanulmányozni kell a helyes esélyek megadásához.

A futóforma elemzése elengedhetetlen, és kiemelt figyelmet kell fordítani a lovak által hasonló távon kiírt időkre. Hangsúlyt kell fektetni a végső helyezéseikre is az elemzett versenyeken.

Mivel ezek a versenyek milyen gyorsan zajlanak az elejétől a végéig, valójában nem állnak rendelkezésre játékon belüli fogadások. Tehát ez azt jelenti, hogy a végső győztesre való fogadás általában az a fogadási módszer, amelyhez a legtöbb játékos ragaszkodik. A fogadók azonban arra is fogadhatnak, hogy szerintük mennyi ideig tart a verseny, milyen pozícióba kerül egy adott ló, és hogy valamelyik ló megbotlik-e.

Az összes információ közül a legfontosabb a napi lovas eredmények oldala. Ez elárulja a fogadóknak, hogyan boldogulnak a lovak az adott napon, így a játékosok a legfrissebb fogadási döntéseket hozhatják meg. Az is fontos információ, hogy hol vannak egy adott pályán a forró csapdák, jelezve, hogy hol lehet behúzni egy lovat. Ez lehetővé teszi a mezőny szűkítését a győztes kiválasztásához.

Egyéb lófogadási tényezők, amelyekre figyelni kell
Ne fogadjon a Hype-ra

Ne fogadjon a Hype-ra

Mivel a horce verseny egy népszerű fogadási sport, egy fogadó könnyen megfogadhat egy másik jobb fogadását, hisz abban, hogy ismernie kell a csínját-bínját, ha erre a sportra fogad. Ez azonban nem mindig van így.

Fontos, hogy a fogadók megszerezzék a saját tudásukat a játékról és az aktuális mérkőzésről, és ne kövessék a közönség spekulációit. Csak azért, mert a közönség egy nevet szurkol, még nem jelenti azt, hogy az nyeri meg a meccset.

Kulcs elvitelek

  • Tudván, hogy a végső győztes az egyetlen fogadási stílusok egyike, kutasson
  • Ne fogadjon az esélytelenebbre; ragaszkodj a bajnokokhoz
  • Ha a verseny a szabadban zajlik, fontolja meg, hogy az időjárás milyen szerepet játszhat a ló teljesítményében
Ne fogadjon a Hype-ra