Skiing fogadás

Az egyik ok, amiért a síelés nagyon népszerű fogadás, az az, hogy annak ellenére, hogy ez az esemény ritkán történik meg, ez nem mindig van így.

Egy átlagos évi sajtóvisszhang alapján a világ legjobb síelői sokkal jobban el vannak foglalva, mint gondolná. Ritkán van egy-két hétnél távolabb az új síverseny, amikor (és bárhol) elég hideg van a hóhoz. Számos esemény szerepel a sínaptárban, de ezek a legjelentősebb sífogadási események.

A sífogadók számára az olimpia izgalmas alkalom. A olimpia, a világ élvonalbeli sportolói küzdenek azért, hogy megtudják, ki nyeri az aranyérmet és koronázzák meg szakáguk legjobbját. Mivel a versenyek nagy médiafigyelmet kapnak, a sífogadás népszerűsége szárnyal. Az olimpia alkalmanként kiváló helyszín az esélytelenebbekre való fogadásra. Ennek az az oka, hogy néhány versenytárs alulmúlná az elvárásokat. Ennek oka lehet a stressz, a meccsek okozta nyomás vagy akár a sérülés.

A FIS Alpesi Sí Világkupa a versenysízés leghíresebb és legnehezebb éves eseménye. Szlalom, óriás-műlesiklás, Super G és downhill versenyek alkotják a világkupát. A síelők egyéni bajnokságokért, valamint a legjobb sokoldalú síelő végső címéért versengenek. A média messze a legnagyobb figyelmet a Téli olimpia, amely a síelőket síelőkkel, a nemzeteket pedig nemzetekkel méri össze olyan versenyszámokban, mint a kombinált, lesiklás, szlalom, óriás-műlesiklás és a Super G.

Az X Games viszont egy kiugró hely ezen a listán, és teljesen más tevékenységekre összpontosít. Ennek ellenére minden tekintélyes sífogadási oldal változatlanul felveszi éves programjába a Winter X Games-t. Big air, mono skier X, skier X, SuperPipe és Slopestyle az X Games mai iterációjának sísportágai.

Ez a legkiemelkedőbb éves esemény a sífutást és a síugrást ötvöző Nordic Combined szakágban, ahogy a cím is sugallja. Ezt az eseményt a FIS szervezi, és egy ugróversennyel kezdődik, majd egy 10K-os terepfutó versenyre indul. A verseny 0:00-kor kezdődik az ugrásverseny győztese számára, míg a többiek az ugráspontjaiktól függő büntetéssel kezdődnek.

Talán a verseny legjelentősebb szankcionáló szervezete a Nemzetközi Síszövetség. A versenyzők a négy elsődleges kategória mindegyikében címeket nyerhetnek, valamint világkupa-bajnokságot nyerhetnek az év legjobb sokoldalú síelőjének.

Skiing fogadás
Hogyan fogadjunk síelésre

Hogyan fogadjunk síelésre

A nagy síesemények elrendezésének módja befolyásolja a fogadások kezelését. A síbajnokságokat gyakran torna alapon rendezik meg, ahol minden sportoló egyénileg versenyez a leggyorsabb időért vagy a legmagasabb bírói pontszámért. Ennek eredményeként a síelési fogadások túlnyomó többsége határidős ügyletként történik. Ezekben a sísportfogadó minden versenyzőt megjelenít, és lehetővé teszi a győztes kiválasztását.

Egyes sífogadási oldalak úgy rendezik meg a mérkőzéseket, hogy két síelőt párosítanak, és lehetővé teszik, hogy kiválasszák, melyikük végez először. Minden síelő ki van osztva fogadási szorzók, és az Ön feladata annak meghatározása, hogy a kettő közül melyik teljesít a legjobban.

Hogyan fogadjunk síelésre
Legális az online sífogadás?

Legális az online sífogadás?

Az online sportfogadás egyik lenyűgöző aspektusa a síeseményeken, hogy online és mobil kaszinókon keresztül is megteheti. Azonban akár online kaszinóról, akár mobil kaszinóról van szó, csak engedéllyel rendelkező kaszinókat szabad használni.

A bukméker dönti el, hogy az akció jogszerű-e vagy sem. Bár nincsenek olyan konkrét szabályok, amelyek tiltanák a fogyasztókat fogadás a téli sportokra, csak olyan helyeken fogadhatnak síeseményeket, ahol az online sportfogadás legális.

Legális az online sífogadás?
A legjobb sífogadási szorzók

A legjobb sífogadási szorzók

Sífogadás, ami korábban nem a népszerű sport a sportfogadások körében egyre népszerűbb az olyan közvetítési partnerségek eredményeként, mint például az Eurosporttal. A hétvégenként 6-8 órás élő síelésnek köszönhetően a sífogadás most néhány egyedi lehetőséget kínál a hozzáértő fogadók számára.

Ha egy jövőbeni rendezvényről van szó, több résztvevővel, az esélyek általában valahogy így néznek ki amerikai típusú szorzókkal, például:

  • Síelő 1+100
  • Síelő 2 +300
  • Síelő 3+700

Online a sportfogadónál a plusz (+) szimbólum az amerikai szorzókban könnyen átváltható tört vagy tizedes alakra (5.3). Könnyű megjegyezni, mert +200 = 2/1, +700 egyenlő 7/1-gyel, +2000 egyenlő 20/1-gyel és így tovább.

Minél nagyobb a szám, annál rosszabb az esély, és annál kevésbé valószínű az eredmény. Ennek eredményeként Smith a favorit a verseny megnyerésére, őt követi Jones és Brown. A Smith-re tett 100 dolláros tét 100 dollárt, a Jonesra tett 300 dolláros tét 300 dollárt, a Brownra tett 700 dolláros tét 700 dollárt, és így tovább.

Amikor csak ketten versenyeznek egy eseményen, az egyiket általában a következő módon részesítik előnyben:

  • Síelő 1 -200
  • Síelő 2 +900

Az esélytelenebbet a plusz (+) szimbólum jelöli az oddsok előtt, míg a favoritot a negatív (-) jel jelöli. Ez azt jelenti, hogy ha 900 dollárt tesz a Skier 2-re, akkor 900 dollárt keres, de ha 200 dollárt játszik a Skier 1-en, akkor 100 dollárt nyer, és ha nyer, a kezdeti tétet visszatérítjük.

Más típusú fogadások közé tartozik bizonyos síelők egymás elleni eredményeire való fogadás, a síelő időzítésére való fogadás, a síelőre való fogadás a verseny többi részéhez képest, valamint annak előrejelzése, hogy a síelő a legjobb 3, 5 vagy 10 közé kerül-e. egy eseményben.

A legjobb sífogadási szorzók
Milyen téli sportokra lehet fogadni

Milyen téli sportokra lehet fogadni

A struktúrától függően a sportfogadások többsége egy adott esemény vagy eseményszakasz végső győztesének meghatározására összpontosít.

alpesi sízés

Az Óriás-műlesiklás, Szlalom, Super G, nagy sebességű lesiklás és kombinációs versenyszámok a számos alpesi síverseny közé tartoznak.

Biatlon

A sífutás és a puskalövés általában a téli biatlon része. Egyéni, tömegrajt, üldözőverseny, sprint és csapatváltó néhány a számos változat közül.

Cross country

Férfiak és nők egyaránt indulnak sífutó versenyeken. Különböző hosszúságú versenyek vannak. Az egyéni versenyek vagy a csapatváltók példák a versenyekre.

Síugrás

A síugrás izgalmas sport, amelyre fogadni lehet. Gyakran a rajongók kedvence a téli olimpián. Jelenleg csak fiúk vehetnek részt. A nők számára ez túl kockázatos.

Milyen téli sportokra lehet fogadni
Sífogadási tippek

Sífogadási tippek

A sport megértése és működése az egyik leggyakoribb tipp az ellenőrzőlistán. Addig nem köthetsz fogadásokat, és nem folytathatod a folyamatot, amíg nem érted meg a témát. Annak ellenére, hogy ez a gyakorlat rendkívül különbözik a többitől, kevés időbe telik megérteni, mert meglehetősen egyszerű.

Az ezeken az eseményeken megtett különféle utak és pályák legyenek a következő munkája, mivel ezek kiemelkednek. Ha megtanulja ezeket a különbségeket, és hogyan egyesülnek, akkor teljes képet kaphat a játékról. Ezen túlmenően ezek a kategóriák meghatározzák a tervezett teljesítmény mértékét, valamint azt, hogy mi szükséges az eléréséhez.

A formát, mint minden más sportágat, figyelembe kell venni, mivel fontos változókat emel ki, amelyeket figyelembe kell venni, hogy kiterjesszük a perspektíváját a sportágra. Az egyéni taktikák és a célba jutás létfontosságú információi, amelyek a fogadások megtételekor hasznosak lesznek.

Egy másik kiváló technika, hogy megvizsgáljuk az egyes síelők történetét, beleértve a diadalokat és vereségeket, valamint az adott versenyeken elért rekordját, majd összehasonlítjuk az eredményeket. Egy síelőt általában akkor tekintenek erős fogadásnak, ha folyamatosan jól teljesít egy adott sportágban, és jó győzelem/vereség mutatója van. Nézze meg a sportwebhelyeket, hogy többet tudjon meg a jelenlegi síelőkről, valamint arról, hogy a következő szezonban mely síelőket részesítik előnyben, és menjen tovább.

Sífogadási tippek
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Ahhoz, hogy elkerülje a hatalmas pénzösszeg hirtelen elvesztését, megfelelően kell kezelnie pénzügyeit.

Mindig értse meg, hogy soha nem szabad több pénzt a sorba helyeznie, mint amennyit hajlandó elveszíteni. Annak elkerülése érdekében, hogy az összes pénzét egyszerre felfújja, válassza szét pénzügyeit. Ha vesztes futamban szenved, ne próbálja meg tétje növelésével pótolni. Állítson be korlátozást arra vonatkozóan, hogy mennyit helyezhet be havonta, vagy mennyit kockáztathat egyetlen játékban.

Ha a dolgok túlságosan rosszra fordulnak, és azt gyanítja, hogy függőségre tesz szert, próbálja meg az önkizárást. Az önkizárás lehetővé teszi a szerencsejáték-függő emberek számára, hogy szünetet tartsanak, és másra összpontosítsák életüket és pénzüket. Segíthet más közösségi programokkal való kapcsolatteremtésben, hogy segítsen kezelni szerencsejáték-szokásait, valamint megadja a szükséges segítséget, ha nem tudja, hogyan kezelje gyógyulása következő lépéseit.

Felelősségteljes szerencsejáték