Table Tennis fogadás

Az asztalitenisz fogadás egy újabb fejlemény. Valószínűleg először a kilencvenes években tartották valós lehetőségnek, de csak a 2000-es évek környékén vált általánosabbá és elfogadottabbá az asztalitenisz fogadás.

Az online sportfogadások növekedése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az asztalitenisz fogadás napjainkban oly népszerűvé vált. Ez különösen azért van így, mert a sportfogadási oldalak piacot kínálnak az összes fontos asztalitenisz versenyen és sok kisebb versenyen versenyeken.

Fogadás az asztaliteniszre: a követendő lépések

Az asztalitenisz fogadási folyamata ugyanolyan egyszerű, mint bármely más sportág esetében. Az első lépés a sportfogadó regisztráció és a befizetés. Ha ez megtörtént, egy fogadó megteheti;

  • Válasszon egy asztalitenisz mérkőzést, amelyre fogadni szeretne
  • Böngésszen az asztalitenisz fogadási piacokon, és válassza ki a fogadni kívánt fogadást
  • Döntse el, mennyi pénzt akar kockáztatni az adott fogadásért
  • Erősítse meg a fogadást

Milyen asztalitenisz fogadások érhetők el?

Az asztalitenisz fogadások kínálata nem túl nagy más sportágakhoz képest, de van még néhány érdekes piac, amelyet felfedezni kell. A legnépszerűbb fogadás messze a meccsgyőztes piac – ki nyeri a meccset? Vannak más fogadások is, beleértve a következőket:

  • Összesen: Ez a fogadási piac szinte minden asztalitenisz-mérkőzésre elérhető. Ez egy tét az asztalitenisz-mérkőzésen szerzett pontok teljes számára, és lehet a beállított összpontszám felett vagy alatta.
  • Hátrány: Ezt a fogadási típust akkor ajánljuk, ha az egyik játékost favoritnak tekintik a másikkal szemben. A hendikep fogadás előnyt ad az esélytelenebbnek, hogy izgalmasabbá és versenyképesebbé tegye a mérkőzést az asztalitenisz fogadások rajongói számára.
Table Tennis fogadás
Asztalitenisz fogadási szorzók
Asztalitenisz fogadási szorzók

Asztalitenisz fogadási szorzók

Mint minden más sportágban, az asztaliteniszben is fogadási szorzók a sportfogadók számolják ki, hogy profitot termeljenek. A fogadóirodák maguk határozzák meg a szorzóikat, amelyek nem feltétlenül egyeznek meg más oldalak által kínált szorzókkal. Ennek az az oka, hogy számos tényezőt figyelembe vesznek az esélyek meghatározásakor, beleértve a következőket:

A játékosok jelenlegi formája

Ez különösen fontos az asztalitenisz fogadásnál, mivel egy rossz játék könnyen jelentheti a különbséget a nyerés és a fogadás elvesztése között.

Verseny

A versenynek létfontosságú szerepe lehet az asztalitenisz fogadási szorzói tekintetében. Például, ha két játékos rendkívül közel áll egymáshoz a készségek és képességek tekintetében, akkor a mérkőzésük sokkal kiegyenlítettebb esélyekkel zárulhat, mint más körülmények között.

A versenyek jellege

Egyes versenyek fontosabbak, mint mások, és ez az asztalitenisz fogadási szorzóiban is megmutatkozik. A legrangosabb versenyeken nagyobb szorzók lesznek, mivel azokat nehezebb megnyerni. Ennek az az oka, hogy több tehetséges asztalitenisz fogadást vonzanak, beleértve a sztárjátékosokat is, akiket általában kedvencnek tartanak.

Mivel az esélyeket illetően számos tényező játszik szerepet, a fogadóknak érdemes sportfogadási tippeket keresniük az interneten. Ez segít nekik jobban megérteni az esélyeket, így megalapozottabb döntéseket hozhatnak az asztalitenisz fogadáskor.

Asztalitenisz fogadási szorzók