Vízilabda fogadás online 2022/2023

A vízilabdát először a Közép-Európa országai század fordulóján, és 1900-ban bekerült az olimpiai játékok programjába. Magyarország, Spanyolország, Oroszország, Olaszország és a volt Jugoszlávia európai férfi csapatai jellemzően erősek a világbajnokságok és az olimpiák férfi sorsolásán. Játékok, míg az amerikai női csapat a legnagyobb.

A 2016-os olimpián összesen 260 sportoló vett részt 20 országból. Szerbia aranyérmet szerzett a férfiaknál, miután a döntőben legyőzte Horvátországot. A vízilabda, mint sok más alulértékelt sport, fantasztikus fogadási lehetőségeket kínál a tapasztalt fogadók számára.

Vízilabda fogadás online 2022/2023
Miért népszerű a vízilabda fogadás?

Miért népszerű a vízilabda fogadás?

Annak ellenére, hogy a vízilabda egy jól fejlett sportág, csak az emberek szűk csoportját érdekli. A professzionális fogadók viszont vonzónak találják ennek a sportágnak az alacsony megvilágítását, mivel sokkal egyszerűbb a fogadóiroda ellen játszani, ha kevés a szakértő a sport ezen a területen.

A vízilabdának nem biztos, hogy a legnagyobb nemzetközi közönsége van, de elég nagy a követői száma ahhoz, hogy a legtöbb nagy fogadási oldalon elérhető legyen. Ez különösen igaz négyévente, amikor olimpiára kerül sor, és a sportágat újra bemutatják a globális közönségnek. A vízilabda fogadóirodák más kulcsfontosságú eseményeket is tartalmaznak, például jelentős NCAA-mérkőzéseket, jelentős európai bajnokságokat és a FINA Water Polo World League-et az olimpiai versenyek között.

Ugyanakkor szem előtt kell tartanunk, hogy a vízilabda fogadások nem rendelkeznek olyan szintű online jelenléttel, mint más jelentős sportágak. Némi erőfeszítést igényel egy jó hely megtalálása, ahol online fogadhat vízilabdára. Az olimpia idején könnyű találni helyeket, ahol fogadni lehet vízilabdára, de a holtszezonban ez igazi vadászat.

Az online vízilabda-fogadás népszerűségének másik oka, hogy más sportágakhoz hasonlítható, így könnyen megérthető. A kosárlabdában például mindenki védekezik és támad. Van egy center, egy gárda, egy pontvédő és külső lövők, akik folyamatosan mozgatják a labdát – akárcsak a vízilabdában.

A lövések szögeinek meghatározásához folyamatosan mozgásban kell lenni, hasonlóan a hokihoz. A gólszerzés egyetlen módja a kapus legyőzése, akárcsak a futballban. A vízilabdát ezzel szemben teljes egészében a vízben játsszák, anélkül, hogy a medence fenekével érintkeznének – egyszerre 32 percig.

Miért népszerű a vízilabda fogadás?
Hogyan fogadjunk vízilabdára

Hogyan fogadjunk vízilabdára

Vezessen számlát legalább két különböző vízilabda bukmékernél, hogy nyitva maradjon a választása. Ez megkönnyíti számodra, hogy oddsokat szerezzen minden olyan meccsre, amely érdekli. Még a legjobb online fogadóiroda, a vízilabda sikertelen, ezért jó ötlet, ha van néhány oldal, ahol ellenőrizheti és fogadhat.

Ez a tanács azon a tényen alapul, hogy egyetlen fogadóiroda sem kínál állandóan teljes körű, átfogó vízilabda fogadást. Az aktív fogadási piacok felfedezéséhez fel kell keresnie néhány különböző fogadási oldalt.

Hogyan fogadjunk vízilabdára
Legális az online vízilabda fogadás?

Legális az online vízilabda fogadás?

Bárki fogadhat vízilabdára bármely engedélyezett online sportfogadó versenyen és eseményen. Azonban bizonyos országspecifikus korlátozások érvényesek, ezért kerülje a fogadást azokban az országokban, amelyek tiltják az online sportfogadást – ha valami elromlik, országa nem tud segíteni.

A legjobb vízilabda fogadás

A legtöbb gyakori fogadási típusok a vízilabda fogadási piacokon az, hogy ki nyeri meg a meccset, mi lesz az összpontszám, és a győztes csapat győzelmi különbsége. Ami a vízilabdát illeti, a bukmékerek mindent leegyszerűsítenek, mert nem ez a legnépszerűbb sport az általános fogadási lehetőségeket tekintve.

Legális az online vízilabda fogadás?
A vízilabda fogadási esélyek megértése

A vízilabda fogadási esélyek megértése

Moneyline odds

A vízilabda pénzvonalon a cél a győztes csapat kiválasztása.

Itt az egyes csapatok mellett megjelenő szorzók jelzik, hogy mennyit kell kockáztatnia ahhoz képest, hogy mennyit tudsz nyerni. Az oddsokat a fogadóirodák módosítják, hogy tükrözzék a csapatok közötti tehetségkülönbséget.

Az oddsok úgy vannak beállítva, hogy a fogadók mindkét oldala iránt érdeklődjenek. A gyengébb csapat kap jobb esélyekkel, míg az erősebb csapat alacsonyabb szorzót kap. A bukméker azt reméli, hogy a fogadás mindkét oldalán pénzt vonzhat így, hogy a veszteseket a nyertesek kifizetésére fordíthassák, miközben a bukméker megtart egy kis nyereséget.

Hendikep esély

Az online vízilabda fogadási hendikep a pénzes vonalhoz hasonlóan működik, hogy helyesen előre jelezze a nyerő oldalt. A különbség az, hogy a hendikep fogadások mesterséges ponthátrányt jelentenek az egyik vagy a másik csapat számára, amivel figyelembe veszik az egyik fél fölényes erejét.

Íme egy példa: Szerbia: -6,5 (2,10) szemben Szlovákia: +6,5 (1,76).

Ez a forgatókönyv azt mutatja, hogy Szerbiának 6,5 pontos hátránya van, és erősen előnyben részesítik a mérkőzés megnyerését. Ha fogad Szerbia, legalább hét ponttal kell nyerniük ahhoz, hogy győztesnek minősüljenek. A tét elveszik, ha Szerbia például veszít, vagy csak 5 ponttal nyer.

Ha inkább Szlovákiára tesz fogadást, 6,5 pontos hátrányt kap az Ön javára. Ez azt jelenti, hogy Szlovákia akár 6 pontot is veszíthet, és így is megnyerheti a fogadását. A zárójelben lévő szorzók azt is jelzik, hogy mennyit nyerhet az egyes csapatokra tett fogadással.

Fogadás az összegekre

A pontösszeg fogadásában nem az a cél, hogy ki nyeri meg a játékot. A cél annak kitalálása, hogy a mérkőzésen szerzett pontok összértéke magasabb vagy alacsonyabb lesz, mint a fogadóiroda által meghatározott szám.

A következő példa egy összpontszámú fogadásra:

  • 18,5 felett: 1,90
  • 18,5 alatt: 1,90

Ebben az esetben a végösszeget 18,5 pontban állapította meg a bukméker. A játék végén ez mindkét csapat összesített pontszáma. Az 1,90-es szorzót választja, ha úgy gondolja, hogy mindkét csapat 19 vagy több pont együttes pontszámmal zárna. Akkor válassza az alsót, ha úgy gondolja, hogy az összpontszám 18 vagy kevesebb lesz.

A vízilabda fogadási esélyek megértése
Vízilabda fogadási tippek

Vízilabda fogadási tippek

A vízilabda egy olyan játék, ahol a kedvencek zsinórban 20-30 meccset nyerhetnek, még nemzetközi meccseken is, ami megnehezíti a csapat formájának pontos felmérését, különösen akkor, ha a vízilabdázók versenyzőinek minősége folyamatosan változik. Tartsa szemmel, hogy a csapatok milyen gyorsan váltanak át védekezésből támadásba. Egy rossz védősorral rendelkező csapathoz képest az ilyen jól végrehajtó csapat előnyben lesz a játékban.

A vízilabdában a kapus kritikus szerepet játszik. Ha egy kapus megsérül, a csapat győzelmi esélye jelentősen lecsökken, erre reagálnak a fogadóirodák, bár néha késve módosítják az idézeteket. Minden vízilabdacsapatnak vannak további nélkülözhetetlen játékosai, akiknek sérülése megzavarhatja a csapat játékát.

Az egyes csapatokban vannak olyan játékosok, akiket csak azért tartanak a játékban, hogy az ellenfél legjobb játékosait távol tartsák (a jégkorongozók prototípusai alapján). Ha a csapatnak van kulcsjátékosa, annak hiánya jelentős hatással lesz a játékra. Kerülje a barátságos mérkőzésekre való fogadást, mivel a csapatok könnyen azonosíthatják a kísérleti felállást, és inkább az új technikák elsajátítása, semmint a győzelem érdekében játszanak.

Vízilabda fogadási tippek
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Gondosan kezelje pénzeszközeit, nehogy váratlanul nagy összeget veszítsen. Mindig ne feledje, hogy soha nem szabad több pénzt kockáztatnia, mint amennyit hajlandó veszíteni egy fogadással. Fel kell osztania a pénzügyeit, hogy ne pazarolja el az összes pénzét egyszerre.

Ha negatív szerencséje van, ne próbálja kompenzálni a tét méretének növelésével. Vagy állítson be korlátot a havonta befizethető összegre, vagy korlátozza az egyetlen játék során elveszíthető összeget.

Képesnek kell lennie uralkodni az érzelmein, és tudnia kell, mikor kell feladnia. Hajlamosabb vagy impulzív döntéseket hozni, ha izgatott vagy, ami rossz, ha szerencsejátékról van szó. Legyen mindig tiszta fejjel, és alaposan gondolja végig a következő lehetőséget.

Próbálja ki az önkizárást, ha a dolgok rosszabbra fordulnak, és kezdi úgy érezni, hogy függőség alakul ki benned. Az önkizárás segít a szerencsejáték-függőséggel küszködőknek, hogy kiszakadjanak ebből, és másra összpontosítsák életüket és pénzüket.

Segíthet további közösségi programokkal kapcsolódni, amelyek segítenek megbirkózni szerencsejáték-problémáival, valamint megadhatja a szükséges támogatást, ha nem biztos benne, hogyan kezelje gyógyulása következő lépéseit.

Felelősségteljes szerencsejáték