Volleyball fogadás

A mérkőzéseket szettekben játsszák, amelyek viszont bizonyos számú ponttal rendelkeznek. A teremröplabda győztese az első csapat, aki eléri a 21 pontot. Strandröplabda esetében ez a szám 25. Pontokat lehet szerezni, ha a labda az ellenfél csapatának területére pattan, vagy a pályán kívüli labdát eltalálják.

Akkor is, ha az ellenfél csapatának egyik tagja megérinti a középső hálót, vagy a labdát nem téríti vissza a háló fölé, vagy nem kapja el az ellenfél csapat tagja. Végül, ha az ellenfél csapata megsérti a határvonalat a labda adogatása közben.

Volleyball fogadás
A legjobb röplabda fogadásHogyan fogadjunk röplabdaRöplabda fogadási szorzók
A legjobb röplabda fogadás

A legjobb röplabda fogadás

A röplabda sportfogadás a szerencsejáték egyik formája, amely évek óta létezik. Az 1900-as évek elején az emberek mindenféle sporteseményre fogadhattak, beleértve a röplabdát is. A legtöbb ember, aki akkoriban fogadást köthetett, gazdag arisztokrata vagy politikus volt. Arról azonban nincs feljegyzés, hogy pénzért játszottak volna.

Ennek oka lehet, hogy a röplabda alacsonyabb intenzitású más sportok, vagy azért, mert egyre népszerűbb a fiatalok körében. Könnyű megtalálni az ilyen típusú fogadásokat kínáló webhelyeket.

A röplabda fogadás az elmúlt években egyre népszerűbb a röplabda más sportágakhoz képest alacsonyabb intenzitása miatt, vagy azért, mert egyre népszerűbb a fiatalok körében. Könnyű megtalálni az ilyen típusú fogadásokat kínáló webhelyeket.

Sőt, ez a szerencsejáték megfizethetőbb formája, szemben a drágább sportokkal, mint a foci és futball.

A legjobb röplabda fogadás
Hogyan fogadjunk röplabda

Hogyan fogadjunk röplabda

Hogyan lehet sportfogadásra fogadni, mivel az a röplabdára vonatkozik?

A terem- és a strandröplabda fogadása nagyon hasonló. Néhány sportfogadási tippek a különböző fogadási típusokra vonatkozó szabályok a következők:

  1. A legegyszerűbb fogadási mód az, amikor arra fogadunk, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést. Két csapat van, hazai és idegenbeli, 1-es és 2-es jelzéssel. A fogadást a tét megadásával, az oddsok kiválasztása után teheti meg.
  2. Érdekesebb az a fogadás, amelyben van egy hendikep, ami az esélyek növelésére szolgál egy olyan játékban, amely egyoldalú a favoritokkal szemben.
  3. A harmadik típus az, ahol a játék teljes időtartama alatt szerzett pontokra lehet fogadni. Egy másik változata ennek az, hogy a fogadóirodák megadnak egy bizonyos számot, és meg kell jósolni, hogy az összes szett száma meghaladja-e vagy kevesebb.
Hogyan fogadjunk röplabda
Röplabda fogadási szorzók

Röplabda fogadási szorzók

  • Tizedes szorzók: Miután megtett egy fogadást, a várható hozam tizedes szorzóban jelenik meg. Ez megmutatja a részesedését és a nyereségét.
  • Tört esélyek: A nyerhető összeg törtként jelenik meg, ami viszont attól függ, hogy mennyit fogad.
  • Amerikai esélyek: A szám vagy pozitív lehet, amely a fogadás várható nyereségét mutatja, vagy negatív, amely azt mutatja, hogy mennyit kell fogadnia egy bizonyos összeg megszerzéséhez.

A játékot a valószínűségek befolyásolják. Ezeket százalékos számokban fejezzük ki, ami azt jelenti, hogy az 50%-os valószínűség 0,5. Ha 4/6-ot adunk meg valószínűségként, az 60%-os nyerési esélyt jelent, azaz 6 osztva 4 és 6 összegével.

Röplabda fogadási szorzók