Winter Sports fogadás

Szerencsejátékosok milliói fordulnak a téli sportok felé abban a reményben, hogy a holtszezonban meggazdagodhatnak. Számos nyerési esély van, a nemzeti eseményektől a nemzetköziekig. Az alpesi síelés, a sífutás, a biatlon, a síugrás és a szlalom a téli sportfogadási piacok közé tartozik.

A téli sportok olyan sportágak, amelyeket elsősorban havon vagy jégen űznek. A legtöbb ilyen tevékenység a korcsolyázás, a síelés és a szánkózás keveréke. A téli sportokat történelmileg hidegebb éghajlaton űzték, de a műjégnek köszönhetően ezek a játékok ma már több helyen és évszakban is élvezhetők. Az előírások szakterületenként eltérőek. A fogadási szabályok viszont sok hasonlóságot mutatnak. Vessünk egy pillantást a legnépszerűbb téli sportok általános szabályaira.

Winter Sports fogadás
Melyek a népszerű téli sportok?Hogyan fogadjunk téli sportokraA legjobb téli sportfogadásTéli sportfogadási tippekFelelősségteljes szerencsejáték
Melyek a népszerű téli sportok?

Melyek a népszerű téli sportok?

Az egyik ok, amiért a téli sportfogadás népszerű, a változatossága miatt van. A téli játékok a következőket tartalmazhatják:

 • Alpesi sízés magában foglalja a kapuk átszövését, miközben nagy sebességgel síel le a hóval borított pályákon.
 • Biatlonok a sífutás és a puskalövés izgalmas kombinációja.
 • Bob egy olyan sport, amelyben két- vagy négyfős csapatok száguldanak végig egy jégpályán, amelyet nyaktörő sebességgel futásnak neveznek.
 • Sífutás számos egyéni és csapatos tudományágat tartalmaz, amelyek fogadási lehetőségek sokaságát ad komoly fogadók számára.
 • Curling egy jégen játszott sport, amelyben két csapat felváltva gránit köveket csúsztat a háznak nevezett cél felé.
 • Műkorcsolya egy izgalmas jégsport, amely a pörgetések, lépések, ugrások és csavarások kreatív végrehajtására helyezi a hangsúlyt.
 • Freestyle síelés egy izgalmas sport, amelyben minden sportolónak légi akrobatikát kell végeznie, miközben lefelé síel.
 • Jéghoki egy népszerű jégkorongjáték, amelyben két, egymással szemben álló hat korcsolyázóból álló csapat verseng, hogy egy lapos körkorongot a másik csapat kapujába üthessenek szögletes botokkal.
 • Szánkó izgalmas sport nézni. Ez egyben a leggyorsabb téli csúszósport is, az élsportolók 120-145 kilométeres óránkénti sebességet érnek el.
 • Északi összetett egy nagy teljesítményű sport, amely ötvözi a sífutást és a síugrást.
 • Rövidpályás gyorskorcsolya egy izgalmas sport, amely gyors ütemben és őrült versenyzéssel jár.
 • Csontváz egy extrém szánkósport, amelyben a versenyzők akár 140 kilométeres óránkénti sebességgel száguldanak le a jéghegyről.
 • Síugrás talán az egyik legfélelmetesebb sport a világon, amely megköveteli a résztvevőktől, hogy leugorjanak egy nagy meredek rámpán, mielőtt a lehető leghosszabb távolságra repülnének.
 • Szlalom hasonló az alpesi síeléshez, és ugyanúgy játsszák, azzal az eltéréssel, hogy a sportolóknak csavaró pályát kell követniük.
 • Snowboardozás egy izgalmas sport, amely magas fokú szaktudást igényel a világszínvonalú bajnokságokon való részvételhez.
 • Gyorskorcsolya azon kevés olimpiai események egyike, ahol a végső győztest a sebességrekordok és az idő határozza meg.

A fogadók számára elérhető sportágak választéka az éppen folyamatban lévő versenytől függ. A legnépszerűbbek azonban az alpesi síelés, a sífutás, a biatlon, a síugrás és a szlalom.

Melyek a népszerű téli sportok?
Hogyan fogadjunk téli sportokra

Hogyan fogadjunk téli sportokra

A téli sportok népszerűségének növekedését nem lehet túlbecsülni. A legjobb oldal megtalálása nem más, mint egy séta a parkban, most, hogy a legtöbb fogadóiroda átvette a téli sportokat.

A legjobb szorzókkal rendelkező bukméker megtalálása a kulcsa a nagy győzelemnek a téli sportokban. Ezenkívül általában okos ötlet a fogadási piacok sokfélesége. Ezért tartsa szemmel a téli sportfogadási szolgáltatást, amely minden eseménynek többféle változatát, valamint versenyképes jutalmakat kínál. A téli sportok fogadása hasonló a fogadás normál sportokra. Az esélyek, a fogadóirodák és a fogadás kiválasztása mind fontos szempontok. Nem beszélve az eseményről vagy a verseny típusáról, ami befolyásolja a kifizetési arányt.

A téli sportfogadások piaca nem bőséges egész évben, de a síugró fogadások és más téli sportok bajnokságai iránti érdeklődés az egekbe szökik a téli olimpiára és más téli sportok bajnokságaira készülve. Bármely jó hírű sportfogadó gondoskodik arról, hogy a főbb versenyekről és eseményekről beszámoljanak; sok komoly bukméker létezik változatos sportkínálattal

Legális az online téli sportfogadás?

A bukméker dönti el, hogy az akció jogszerű-e vagy sem. Bár semmilyen különleges szabályozás nem korlátozza a téli sportokra vonatkozó fogadást, a fogadóirodáknak érvényes engedéllyel kell rendelkezniük az adott joghatóságon belüli tevékenységhez.

Hogyan fogadjunk téli sportokra
A legjobb téli sportfogadás

A legjobb téli sportfogadás

Mint már említettük, több tucat esemény zajlik a téli sportokhoz kapcsolódó több szakterületen. Azonban a legnépszerűbb téli sportesemények és talán a legjobb téli sportfogadási lehetőségek az alpesi sí, a sífutás, a biatlon, a síugrás és a szlalom.

alpesi sízés

alpesi sízés az 1800-as évek vége óta gyakorolják. Ebben a sportágban a sportolók fix sarkú sílécekkel csúsznak le a hóval borított lejtőkön. Az Alpok zord terepeiről származó sportág népszerűsége világszerte nőtt, és mára több fogadóiroda is jegyzi. Gyakori a fogadás az első résztvevőre, aki átlépi a célvonalat, valamint a fogadási időpontok. Egymás elleni, a legjobb 3-ban végzett helyezés és az Antepost/Outright győztes mind kiemelkedő alpesi sí fogadási lehetőségek.

Sífutás

A gyakran XC néven ismert terepfutás 1977 óta vesz részt az olimpián, és évente körülbelül 41 000 sportolót vonz. Ebben a téli sportban a résztvevők előrelépve vagy síbotokat tolva haladnak előre. Egymás elleni küzdelem, helyezés a legjobb 3-ban, nyerő margók, előposta/végső győztes és további piacok fogadhatók. Ezeken a pénzkereseti lehetőségeken kívül a szerencsejátékosok nevezhetnek freestyle, klasszikus vagy váltóversenyekre.

Biatlon

A biatlon fogadás a legjobb játékcél, ha szereti a síelést és a puskázást. A biatlonversenyek mindkét világ legjobbjait kínálják a fogadóknak, nevetségesen magas nyerési esély. Ezen túlmenően a biatlon fogadási piacok között megtalálható a hagyományos fejpárbaj, hőséggyőztes és versenygyőztes.

Síugrás

A versenyzők úgy versenyeznek, hogy a legnagyobb távolságot megugrják, miután egy speciálisan előkészített rámpáról sílécükre estek. A híres téli sport 1924-ben debütált a olimpiai játékok. A játék két fordulóval kezdődik, egyenként 50 versenyző részvételével. Csak 30 fő jut tovább a következő fordulóba. A győztest az dönti el, hogy az utolsó két fordulóban ki kapta a legmagasabb összpontszámot. A síugró fogadás könnyen megoldható, mivel gyakorlatilag minden sportfogadásban megtalálható.

Szlalom

A szlalom hasonló az alpesi síhez, és ugyanabban a stílusban játsszák, azzal az eltéréssel, hogy a sportolóknak íves pályát kell követniük. A gyors tempó, az éles faragásos kanyarok, a tempó és a kiemelkedő higgadtság miatt a szlalom fogadási piacok az egyik legkifizetődőbb és adrenalintöltődő sportágak. A sport nem csak része a Téli olimpia, de része a FIS alpesi sí világbajnokságnak is.

A legjobb téli sportfogadás
Téli sportfogadási tippek

Téli sportfogadási tippek

Bár megpróbál egy átfogó telet biztosítani sportfogadási stratégia korántsem egyértelmű, számos közös vonást figyelembe kell venni, mielőtt elkezdené játszani a legjobb téli sportfogadási oldalakon. Itt megemlítjük a legnépszerűbb téli sportfogadási tippeket. Ne feledje, hogy ezek a módszerek és javaslatok más téli sportokra is alkalmazhatók, amelyeket a cikk elején vázoltunk.

Mielőtt elkezdené a fogadást, először meg kell értenie az alapokat, majd mártsa a lábujjait a vízbe. Olyan eseményeken, sportágakon és piacokon kell játszania, amelyeket ismer és megért, valamint kutatási eredményeket és korábbi teljesítményeket. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az élő fogadás meglehetősen jövedelmező lehet. Meg kell vizsgálnia az időjárást is, és ragaszkodnia kell a megalapozott győztesekhez, csapatokhoz és sztárokhoz. Ne feledje, hogy sokféle sport közül választhat.

Lehetőség van arra is, hogy egyénekre fogadjon, akik ugyanannak a sportágnak számos változatában versenyeznek. A fogadók hamar rájönnek, hogy több fogadást is megtehetnek, így a téli sportokra való fogadás dinamikusabbá válik, mint azt eredetileg gondolták.

Téli sportfogadási tippek
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Gondosan kezelje pénzügyeit, nehogy váratlanul nagy összeget veszítsen. Mindig ne feledje, hogy soha nem szabad több pénzt kockáztatnia, mint amennyit hajlandó veszíteni egy fogadással.

Oszd fel pénzügyeidet, nehogy az összes pénzed egyszerre elfusson. Ha negatív szerencséje van, ne próbálja kompenzálni a tét növelésével. Vagy állítson be korlátot a havonta befizethető összegre, vagy korlátozza az egyetlen játék során elveszíthető összeget.

Próbáld ki az önkizárást, ha a dolgok egy kicsit rosszabbra fordulnak, és kezded úgy érezni, hogy függőség alakul ki benned. Az önkizárás segít a szerencsejáték-függőséggel küszködőknek, hogy kiszakadjanak ebből, és másra összpontosítsák életüket és pénzüket. Segíthet további közösségi programokkal kapcsolódni, amelyek segítenek megbirkózni szerencsejáték-problémáival, valamint megadhatja a szükséges támogatást, ha nem biztos abban, hogyan kezelje gyógyulása következő lépéseit.

Felelősségteljes szerencsejáték