A legjobb sportfogad√°si oldalak Sv√°jcban 2022

Sv√°jc egy k√∂z√©p-eur√≥pai orsz√°g, amely robusztus gazdas√°g√°r√≥l √©s fegyveres semlegess√©gi politik√°j√°r√≥l ismert. Az orsz√°gnak 26 kantonja van. Mindegyik kanton f√ľggetlen a m√°sikt√≥l az √©let szinte minden ter√ľlet√©n. A sport ter√ľlet√©n a labdar√ļg√°s (foci) √©s a tenisz nagyon n√©pszerŇĪ az orsz√°gban. A sporthoz hasonl√≥an a fogad√°s is nagyon n√©pszerŇĪ Sv√°jcban.

2018 j√ļnius√°ban a sv√°jci korm√°ny n√©pszavaz√°st tartott a szerencsej√°t√©kok szab√°lyoz√°s√°r√≥l, amelyet a polg√°rok megszavaztak. A sv√°jci fogad√°s hagyom√°nyos fogad√°si helyekbŇĎl √©s online oldalakb√≥l √°ll. A szab√°lyozott fogad√°si term√©kek itt a l√≥versenyek, lott√≥j√°t√©kok, sportfogad√°sok √©s kaszin√≥k.

A legjobb sportfogad√°si oldalak Sv√°jcban 2022
Minden, amit a svájci fogadásról tudni kell

Minden, amit a svájci fogadásról tudni kell

MielŇĎtt a sv√°jci fogad√°si ŇĎr√ľletbe keveredne, meg kell tanulnia a szerencsej√°t√©kra vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyeket, hogy elker√ľlje a korm√°nyrendelkez√©sek rossz oldal√°ra es√©st. Sv√°jcban a szerencsej√°t√©kok t√∂rv√©nyes korhat√°ra 18 √©v. A Sv√°jci Szerencsej√°t√©k Fel√ľgyeleti Hat√≥s√°g, a kijel√∂lt sv√°jci szerencsej√°t√©k-fel√ľgyeleti hat√≥s√°g √©rv√©nyes√≠ti ezt a k√∂vetelm√©nyt.

Mivel minden kanton f√ľggetlen, minden kanton felelŇĎs a fogad√°si tev√©kenys√©gek fel√ľgyelet√©√©rt √©s az enged√©lyek kiad√°s√°√©rt. Fontos, hogy tal√°ljon egy enged√©lyezett fogad√°si oldalt a fogad√°s gyakorl√°s√°hoz. Ez annak k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy az internetes szolg√°ltat√≥k egy olyan ir√°nyelvet kaptak, amely tiltja a hozz√°f√©r√©st az √∂sszes nem enged√©lyezett fogad√≥oldalhoz.

Minden, amit a svájci fogadásról tudni kell
A svájci játékosok kedvenc sportágai, amelyekre fogadhatnak

A svájci játékosok kedvenc sportágai, amelyekre fogadhatnak

Sv√°jcban a lakoss√°g t√∂bbs√©ge rendszeresen sportol. A n√©z√©s k√∂zbeni fogad√°s a sport szerelmeseinek izgalmas tev√©kenys√©ge. A fogad√°s k√ľl√∂n√∂sen akkor √©rv√©nyes, ha egy szoros meccset n√©z√ľnk majdnem a v√©g√©n. Mindenki szurkol a csapat√°nak, hogy a legjobbat adj√°k a gyŇĎzelem√©rt, √©s tal√°n bebizony√≠ts√°k j√≥slatainak helyess√©g√©t. √ćme n√©h√°ny sv√°jci sportol√≥, akik szeretnek fogadni.

Labdar√ļg√°s (futball)

Eur√≥pa t√∂bbs√©g√©hez hasonl√≥an sok sv√°jci is szereti futball. A j√°t√©kosok szeretnek fogadni a h√©tv√©g√©n, amikor sok m√©rkŇĎz√©st j√°tszanak. Mindig izgalmas futballmeccset n√©zni, √©s k√∂zben √©lŇĎ fogad√°st is tenni.

Kos√°rlabda

Nemzetk√∂zi Kos√°rlabda A sz√∂vets√©g k√∂zpontja a sv√°jci Miesben tal√°lhat√≥. Az orsz√°g a szervezet egyik alap√≠t√≥ tagja. Az orsz√°g egykor a kos√°rlabda nemzetk√∂zi torn√°k egyik fŇĎ ereje volt. B√°r nem olyan j√≥k, mint n√©h√°ny √©vvel ezelŇĎtt, az emberek m√©g mindig szeretik a sportot. Sv√°jcban m√©g mindig sok ember k√∂t kos√°rlabd√°ra.

Tenisz

A sv√°jci j√°t√©kosok, Stan Wawrinka, Martina Hingis √©s Roger Federer j√≥l szerepeltek tenisz az elm√ļlt n√©h√°ny √©vtizedben. Mindegyik sv√°jci teniszezŇĎnek van Grand Slam-c√≠me egyesben. A szt√°rj√°t√©kosok teljes√≠tm√©nye arra k√©sztette az embereket Sv√°jcban, hogy megszeress√©k a sportot, √©s m√©g fogad√°sokat is k√∂tnek r√°.

A svájci játékosok kedvenc sportágai, amelyekre fogadhatnak
Fizetési módok Svájcban

Fizetési módok Svájcban

A sv√°jci hat√≥s√°gok nem adtak olyan szab√°lyokat, amelyek korl√°tozn√°k a helyi bankokat az online tranzakci√≥k lebonyol√≠t√°s√°ban. √ćme n√©h√°ny a fogad√≥oldalak √°ltal elfogadott befizet√©si m√≥dok Sv√°jcban.

  • Neteller: Ezt az e-p√©nzt√°rc√°t 2000-ben hozt√°k l√©tre. Ez egy n√©pszerŇĪ lehetŇĎs√©g a fogad√≥k k√∂r√©ben szerte a vil√°gon, mivel kompatibilis a legt√∂bb online fogad√°si oldallal. A j√°t√©kosok szeretik a Neteller haszn√°lat√°t, mivel k√©pes azonnali befizet√©seket v√©grehajtani fogad√°si sz√°ml√°kra. Ez egy kedvezŇĎ lehetŇĎs√©g minden olyan j√°t√©kos sz√°m√°ra, aki √©lŇĎ fogad√°sban szeretne r√©szt venni.

  • Bitcoin: Az internet p√©nzneme a fogad√°si oldalakon a be- √©s kifizet√©sek modern m√≥dja. Ez a vil√°g vezetŇĎ kriptovalut√°ja. A vil√°gon sok j√°t√©kos prefer√°lja a Bitcoin haszn√°lat√°t a tranzakci√≥k lebonyol√≠t√°sa sor√°n biztos√≠tott biztons√°g √©s anonimit√°s miatt. Ily m√≥don a j√°t√©kos k√°rtya- √©s bankinform√°ci√≥i v√©dettek az online tranzakci√≥k sor√°n.

  • MasterCard: A MasterCard naponta t√∂bb milli√≥ tranzakci√≥t dolgoz fel. √Āltal√°ban a j√°t√©kosok haszn√°lj√°k online tranzakci√≥khoz fogad√°si webhelyeken. A MasterCard bet√©ti √©s hitelk√°rty√°k k√©nyelm√ľk √©s el√©rhetŇĎs√©g√ľk miatt a leggyakrabban haszn√°lt fizet√©si m√≥dok k√∂z√© tartoznak. A MasterCard online fogad√°si oldalakon val√≥ haszn√°lat√°nak egyik elŇĎnye az √°ltala ny√ļjtott biztons√°g.

Fizetési módok Svájcban
A fogadás története Svájcban

A fogadás története Svájcban

A fogad√°s a sportol√°s k√∂zben v√©gzett sz√≥rakoztat√≥ tev√©kenys√©g volt √©s tov√°bbra is az. Az emberek fogad√°sokat tettek r√°juk legjobb lovak √©s csapatok nyerni. Ez izgalmasabb√° tette egy esem√©ny megtekint√©s√©t. A helyes elŇĎrejelz√©s izgalma soha nem ker√ľlhetŇĎ el. Az ember istennek √©rzi mag√°t egy sikeres fogad√°s ut√°n. Sv√°jcban 1921-ig leg√°lisan fogadtak minden sport√°gban. Sv√°jcban 1921-ben hivatalosan betiltottak mindenf√©le szerencsej√°t√©kot. A tilalom 1993-ig maradt √©rv√©nyben.

Az √ļj jogszab√°ly soha nem d√∂nt√∂tte el teljesen a tilalmat. Csak korl√°tozott t√©ttel rendelkezŇĎ kaszin√≥ szerencsej√°t√©k volt enged√©lyezett. A kaszin√≥t√∂rv√©nyt k√©sŇĎbb, 1998-ban fogadt√°k el. A sz√°razf√∂ldi kaszin√≥k ekkor enged√©lyezt√©k, hogy szerencsej√°t√©k-szolg√°ltat√°sokat ny√ļjtsanak az √ľgyfeleknek. A sv√°jci fogad√≥k szabads√°got kaptak, hogy korl√°tlan t√©ttel fogadjanak, amikor kaszin√≥ban j√°tszottak. Az √ļj t√∂rv√©nyek sok embert vonzottak a szerencsej√°t√©kok ir√°nt.

Jelenleg a lakoss√°g k√∂r√ľlbel√ľl egy√∂t√∂de vesz r√©szt akt√≠van szerencsej√°t√©kban. A szerencsej√°t√©kkal foglalkoz√≥ emberek sz√°ma minden kedvezŇĎ t√∂rv√©ny elfogad√°s√°val n√∂vekszik. Az 1998-as t√∂rv√©ny csak a kezdete volt a szerencsej√°t√©kok szebb j√∂vŇĎj√©nek. A technol√≥gia nagym√©rt√©kben fejlŇĎd√∂tt, √©s arra k√©sztette a korm√°nyokat, hogy olyan t√∂rv√©nyeket fogadjanak el, amelyek elfogadj√°k az √ļj fogad√°si modelleket. P√©ld√°ul sokan az online szerencsej√°t√©kot r√©szes√≠tik elŇĎnyben a hagyom√°nyos szerencsej√°t√©kkal szemben, amelyet az 1998-as t√∂rv√©ny nem enged√©lyezett.

Fogad√°s manaps√°g Sv√°jcban

A fogad√°st manaps√°g a vil√°g b√°rmely pontj√°r√≥l lehet gyakorolni, ha valaki csatlakozik az internethez. A technol√≥gia √≥ri√°si fejlŇĎd√©se jobb hozz√°f√©r√©st eredm√©nyezett a fogad√°si platformokhoz. A fogad√≥k mostant√≥l r√©szt vehetnek az eSport fogad√°sban √©s a helyi sportfogad√°sban. Sv√°jcban az online szerencsej√°t√©kokra vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyeket 2013-ban megerŇĎs√≠tett√©k, miut√°n a sv√°jci szab√°lyoz√≥ test√ľlet fel√ľlvizsg√°lta.

Azonban, online kaszin√≥k √©s online szerencsej√°t√©kok technikailag illeg√°lisak Sv√°jcban. Ennek ellen√©re Sv√°jc nem tudja hat√©konyan kik√©nyszer√≠teni az online szerencsej√°t√©kok betilt√°s√°t. A sv√°jci j√°t√©kosokat arra biztatjuk, hogy haszn√°ljanak leg√°lis nemzetk√∂zi fogad√°si oldalakat, hogy elker√ľlj√©k a probl√©m√°kat a korm√°nnyal.

Az enged√©ly n√©lk√ľli fogad√°si oldalakon fogad√≥ embereknek azt tan√°csoljuk, hogy hagyj√°k abba az ilyen gyakorlatokat, vagy haszn√°ljanak virtu√°lis mag√°nh√°l√≥zatot, hogy elker√ľlj√©k a hat√≥s√°g rossz oldal√°t. Sv√°jcban a legt√∂bb online fogad√°si oldal rendelkezik √©rv√©nyes online szerencsej√°t√©k-enged√©llyel a M√°ltai Szerencsej√°t√©k Hat√≥s√°gt√≥l vagy az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g Szerencsej√°t√©k Bizotts√°g√°t√≥l. Javasoljuk, hogy a j√°t√©kosok online fogad√°si oldalakat haszn√°ljanak ilyen enged√©llyel.

Mindaddig, am√≠g egy online fogad√°si oldal rendelkezik √©rv√©nyes online szerencsej√°t√©k-enged√©llyel, nem lehet gond a fogad√°sn√°l. A j√°t√©kosoknak meg kell pr√≥b√°lniuk olyan leg√°lis fogad√°si oldalt tal√°lni, ahol kiv√°l√≥ fizet√©si m√≥dok √©s kedvezŇĎ fogad√°si szorz√≥k √°llnak rendelkez√©sre.

A fogadás története Svájcban
A fogad√°s j√∂vŇĎje Sv√°jcban

A fogad√°s j√∂vŇĎje Sv√°jcban

A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szerencsej√°t√©k-m√≥dszerek az orsz√°gban a sv√°jci korm√°ny sz√°m√°ra nagyon j√∂vedelmezŇĎnek bizonyultak, t√∂bbnyire ad√≥fizet√©sen kereszt√ľl. Itt az ideje, hogy a sv√°jci korm√°ny tegyen valamit annak √©rdek√©ben, hogy az online szerencsej√°t√©kot kedvezŇĎbb√© tegye az emberek sz√°m√°ra. Az online fogad√°s Sv√°jcban nem teljesen leg√°lisnak mondhat√≥. A 2013-ban elv√©gzett fel√ľlvizsg√°lat ellen√©re az orsz√°g nem hozott k√∂zvetlen t√∂rv√©nyt a gyakorlatr√≥l.

Az orsz√°gnak meg kell pr√≥b√°lnia egy k√∂zvetlen t√∂rv√©nyt bevezetni, amely lehetŇĎv√© teszi az online szerencsej√°t√©kokat az orsz√°gban. Az online fogad√°si webhelyek enged√©lyeinek megad√°sa elŇĎseg√≠ti a szerencsej√°t√©k-popul√°ci√≥ n√∂veked√©s√©t. Ez viszont n√∂veli a korm√°nynak a szerencsej√°t√©kokb√≥l sz√°rmaz√≥ bev√©teleit. Sv√°jcnak azt is lehetŇĎv√© kell tennie, hogy a nemzetk√∂zi fogad√°si oldalak enged√©lyekkel rendelkezzenek. A progressz√≠v technol√≥giai fejlŇĎd√©s elker√ľlhetetlenn√© teszi az online szerencsej√°t√©kok enged√©lyez√©s√©t.

A v√°ltoz√°s az orsz√°gban m√°r elkezdŇĎd√∂tt. Ennek c√©lja egy √ļj szab√°lyoz√≥ test√ľlet, a Sv√°jci Szerencsej√°t√©k Hat√≥s√°g l√©trehoz√°sa. Az √°llami monop√≥lium √©s az enged√©lyez√©si rendszer szigora m√©g nem v√°ltozott. Sv√°jc tiszteletben tartja a polg√°rok v√©lem√©ny√©t, √©s lehetŇĎs√©get ad nekik, hogy szavazzanak a fogad√°si t√∂rv√©nyekrŇĎl. A legut√≥bbi n√©pszavaz√°sra 2018-ban ker√ľlt sor. A n√©pszavaz√°s a p√©nzj√°t√©kr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny v√©grehajt√°s√°hoz vezetett. Az ilyen n√©pszavaz√°sok a j√∂vŇĎben v√°rhat√≥an enyh√≠tik a fogad√°si t√∂rv√©nyeket, √©s legaliz√°lj√°k az online fogad√°st Sv√°jcban.

Ahogy egyre t√∂bb jogszab√°ly enyh√ľl, az online fogad√°s lesz az egyetlen √©letk√©pes modell az orsz√°gban, √©s sz√°mos fizikai √ľzlet bez√°r. Az e-sport szerencsej√°t√©k a j√∂vŇĎben is nagyon √©letk√©pes fogad√°si ter√ľlet.

A fogad√°s j√∂vŇĎje Sv√°jcban
Legálisak a kaszinók Svájcban?

Legálisak a kaszinók Svájcban?

Sv√°jcban hossz√ļ a szerencsej√°t√©k t√∂rt√©nete, amely a gyakorlat betilt√°sa √©s enged√©lyez√©se k√∂z√∂tt ingadozik. A szerencsej√°t√©kot Sv√°jcban az √≥kori R√≥mai Birodalom vezette be. R√≥ma betiltott minden szerencsej√°t√©kot. Kiv√©teleket tettek az √ľnneps√©gek √©s fesztiv√°lok eset√©ben. Az 1920-as √©vekben Sv√°jc betiltotta a szerencsej√°t√©kokat. Csak bizonyos ter√ľletek folytathatt√°k az √ľzleti tev√©kenys√©get, ahol kaszin√≥kat haszn√°ltak a turizmus t√°mogat√°s√°ra. Az ilyen kaszin√≥k csak alacsony t√©tes j√°t√©kokat k√≠n√°ltak.

1993-ban n√©pszavaz√°st fogadtak el, amely lehetŇĎv√© tette a kaszin√≥k sz√°m√°ra, hogy bev√©telt termeljenek. Ez azut√°n t√∂rt√©nt, hogy a korm√°ny v√°ls√°gba ker√ľlt az orsz√°g el√∂regedŇĎ lakoss√°g√°nak eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s√°ban. A szerencsej√°t√©kokr√≥l √©s a kaszin√≥kr√≥l sz√≥l√≥ sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyt 1998-ban fogadt√°k el. A t√∂rv√©ny megalak√≠totta a Sv√°jci Sz√∂vets√©gi Szerencsej√°t√©k Test√ľletet, betiltotta az online szerencsej√°t√©kokat, √©s a kaszin√≥kr√≥l sz√≥l√≥ n√©pszavaz√°st az alkotm√°nyba eg√©sz√≠tette ki.

A p√©nzes j√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ √ļj sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyt 2018-ban hagyt√°k j√≥v√°. A p√©nzes j√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ sz√∂vets√©gi t√∂rv√©ny 2019-ben l√©pett hat√°lyba. B√°r az online kaszin√≥kban val√≥ r√©szv√©telrŇĎl sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny kiss√© hom√°lyos, helyes azt √°ll√≠tani, hogy a szerencsej√°t√©k teljesen leg√°lis Sv√°jcban. Az online j√°t√©kosoknak meg kell pr√≥b√°lniuk enged√©llyel rendelkezŇĎ online fogad√°si oldalakat tal√°lni tev√©kenys√©geik elv√©gz√©s√©hez. Online sportfogad√°s Sv√°jcban az orsz√°g k√©t lott√≥szervezet√©n kereszt√ľl t√∂rt√©nik.

Legálisak a kaszinók Svájcban?
Fogad√°si jogszab√°lyok Sv√°jcban

Fogad√°si jogszab√°lyok Sv√°jcban

A sv√°jci fogad√°sokat a korm√°ny √°ltal v√°lasztott k√ľl√∂nb√∂zŇĎ test√ľletek fel√ľgyelik. A fogad√°st enged√©lyezŇĎ szervek seg√≠tik a korm√°nyt az enged√©lyek kiad√°s√°ban √©s a bev√©telek beszed√©s√©ben. Gondoskodnak arr√≥l is, hogy minden fogad√°si oldal betartsa a fogad√°si t√∂rv√©nyekben meghat√°rozott szab√°lyokat. Az orsz√°gban a fogad√°st fŇĎk√©nt a sv√°jci szerencsej√°t√©k-fel√ľgyeleti hat√≥s√°g fel√ľgyeli. A fel√ľgyeleti szerv szab√°lyozza a digit√°lis fogad√°st az orsz√°gban. A szab√°lyoz√≥ test√ľlet az online sportfogad√°sok √©s l√≥versenyfogad√°sok fel√ľgyelet√©ben √©s szab√°lyoz√°s√°ban is seg√≠t.

A sv√°jci szerencsej√°t√©k-fel√ľgyeleti hat√≥s√°g szab√°lyozza a sz√°razf√∂ldi fogad√≥√ľzletekben v√©gzett automatiz√°lt √©s kantonok k√∂z√∂tti fogad√°sokat. Azokat a kis j√°t√©kokat, amelyek nem interkanton√°lisak √©s nem is automatiz√°ltak, a kantoni hat√≥s√°gok fel√ľgyelik √©s szab√°lyozz√°k. Sv√°jcban nincs k√ľl√∂n test√ľlet, amelynek feladata a k√∂z√∂ss√©gi j√°t√©k, az e-j√°t√©k √©s a fant√°ziafogad√°s szab√°lyoz√°sa lenne. Az ilyen eseteket esetrŇĎl esetre kell megoldani, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy egy j√°t√©k vagy fogad√°s a sv√°jci kaszin√≥szab√°lyzat szerint kis l√©pt√©kŇĪnek, nagyszab√°s√ļnak vagy kaszin√≥j√°t√©knak minŇĎs√ľl-e.

Az enged√©lyezett nagyszab√°s√ļ szerencsej√°t√©kok fel√ľgyelete mellett a sv√°jci szerencsej√°t√©k-fel√ľgyeleti hat√≥s√°g seg√≠t az illeg√°lis szerencsej√°t√©kok elleni k√ľzdelemben az orsz√°gban. A szab√°lyoz√≥ test√ľlet hat√≥s√°gi vizsg√°latokat folytat a felelŇĎss√©gi k√∂r√©be tartoz√≥ gyan√ļs fogad√≥t√°rsas√°gokkal kapcsolatban. A fel√ľgyeleti √©s szab√°lyoz√≥ test√ľlet a szerencsej√°t√©kokkal kapcsolatos k√©rd√©sekben a szak√©rtelem k√∂zpontja is minden kanton sz√°m√°ra.

Fogadási törvények Svájcban

A modern sv√°jci szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nyek az 1920-as √©vek elej√©n kezdŇĎdtek. Az orsz√°gban az elsŇĎ szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nyt 1923-ban fogadt√°k el. Ekkor fogadt√°k el a lott√≥- √©s kereskedelmi fogad√°si t√∂rv√©nyt. A t√∂rv√©ny megtiltotta a lott√≥z√°st az orsz√°gban. A kantonok felhatalmaz√°st kaptak arra, hogy csak k√∂zhaszn√ļ lott√≥j√°t√©kokat enged√©lyezzenek.

1929-ben fogadt√°k el a Szerencsej√°t√©k H√°zakr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyt. A t√∂rv√©ny betiltotta a kaszin√≥kat az orsz√°gban. Csak azok a kaszin√≥k maradtak nyitva, amelyeket bizonyos ter√ľleteken a turizmus t√°mogat√°s√°ra haszn√°ltak. Ezek a kaszin√≥k is csak alacsony t√©tŇĪ j√°t√©kokat k√≠n√°ltak. Sv√°jcban 1993-ban p√©nz√ľgyi v√°ls√°g volt, √©s k√©nytelen volt alternat√≠v√°t tal√°lni a bev√©telek beszed√©s√©re. Elfogadt√°k a n√©pszavaz√°st, amely lehetŇĎv√© tette, hogy a kaszin√≥k ad√≥bev√©telt termeljenek.

1998-ban elfogadt√°k a szerencsej√°t√©kokr√≥l √©s a kaszin√≥kr√≥l sz√≥l√≥ sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyt. Ez a t√∂rv√©ny l√©trehozta a Sv√°jci Sz√∂vets√©gi Szerencsej√°t√©k Test√ľletet, megtiltotta az online szerencsej√°t√©kokat Sv√°jcban, √©s a kaszin√≥kr√≥l sz√≥l√≥ n√©pszavaz√°st is hozz√°adta a sv√°jci alkotm√°nyhoz.

2018-ban a sv√°jci szavaz√≥k elfogadt√°k a p√©nzes j√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyt. Ez az orsz√°gban megtartott n√©pszavaz√°son t√∂rt√©nt. A t√∂rv√©ny felhatalmaz√°st adott a sz√°razf√∂ldi kaszin√≥knak az online kaszin√≥k mŇĪk√∂dtet√©s√©re. Az internetszolg√°ltat√≥k k√©nytelenek voltak letiltani a hozz√°f√©r√©st minden k√ľlf√∂ldi kaszin√≥oldalhoz. A k√ľlf√∂ldi fogad√°si oldalaknak partnerk√©nt kell mŇĪk√∂dni√ľk a helyi fogad√≥t√°rsas√°gokkal, hogy Sv√°jcban haszn√°lj√°k ŇĎket. A p√©nzes j√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ sz√∂vets√©gi t√∂rv√©ny 2019-ben l√©pett hat√°lyba.

Fogad√°si jogszab√°lyok Sv√°jcban
GYIK

GYIK

Leg√°lis a fogad√°s Sv√°jcban?

Igen. A szerencsej√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ leg√ļjabb t√∂rv√©ny kimondja, hogy a j√°t√©kosoknak helyi enged√©llyel rendelkezŇĎ szolg√°ltat√≥kat kell haszn√°lniuk. A j√°t√©kosok ellen a k√ľlf√∂ld√∂n enged√©lyezett fogad√°si oldalak haszn√°lata miatt sem indul elj√°r√°s.

Hol tal√°lhat√≥k a tilt√≥list√°n szereplŇĎ fogad√°si oldalak?

A sv√°jci tilt√≥list√°n szereplŇĎ √∂sszes fogad√°si oldal a Sv√°jci Szerencsej√°t√©k Fel√ľgyelet hivatalos honlapj√°n van k√∂zz√©t√©ve. L√°togassa meg hivatalos weboldalukat, √©s ellenŇĎrizze a tilt√≥list√°n szereplŇĎ fogad√°si oldalak friss√≠t√©seit a regisztr√°ci√≥ elŇĎtt.

Hogyan kaphat támogatást az online fogadási oldalaktól?

Minden online fogad√≥oldalnak van egy t√°mogat√°si oldala, amely t√°mogat√°st ny√ļjt felhaszn√°l√≥inak. K√∂nnyŇĪ gyorsan megv√°laszolt k√©rd√©seket tal√°lni egy fogad√°si weboldalon. Egyes fogad√°si oldalak √©lŇĎ cseveg√©st is k√≠n√°lnak, ahol a j√°t√©kosok seg√≠ts√©get kaphatnak.

Lehet fogadni a nem n√©pszerŇĪ sportokra?

A fogad√°si oldalakon k√ľl√∂nf√©le sport√°gak √°llnak rendelkez√©sre. A j√°t√©kosokat arra biztatjuk, hogy regisztr√°ci√≥ elŇĎtt n√©zz√©k meg, hogy egy fogad√°si oldal k√≠n√°lja-e az √°ltaluk prefer√°lt sport√°gat. A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fogad√°si oldalak k√ľl√∂nb√∂zŇĎ sportokat k√≠n√°lnak. A legt√∂bb online webhely katal√≥gus√°ban m√©g azok a nem t√ļl n√©pszerŇĪ j√°t√©kok is szerepelnek.

GYIK