TonyBet Bookie Review 2024

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Bónuszok

Bónuszok

Az bónusz ajánlatok elérhetősége az online kaszinóban való szerencsejáték egyik előnye. A kaszinók számos ösztönzőt és promóciót kínálnak, hogy rávegyék az új játékosokat, hogy próbálják ki játékaikat. Ezenkívül a bónuszok elősegítik a folyamatos játékot azok között, akik már részt vettek.

Először is tisztában kell lennie azzal, hogy a felkínált ösztönzőknek számos előfeltétele és korlátja van. Szánjon egy kis időt a Tonybet hivatalos weboldalán található feltételek elolvasására, hogy biztosan megértse, mit fogad el, mielőtt regisztrál.

Teljes Listáját TonyBet Bónuszok
Cashback bónuszCashback bónusz
+10
+8
Bezárás
Játékok

Játékok

A több mint 25 sportágat lefedő sportfogadóval, egy online kaszinóval és egy pókerszobával a TonyBet „a világ egyik legjobb online fogadási oldalának” ígérkezik. Sportfogadási kínálatának kivételesnek kell lennie ahhoz, hogy megfeleljen ennek a dicsekedésnek.

Van néhány szilárd futballlehetőség, de nem vagyunk biztosak abban, hogy van-e valami különösen figyelemre méltó. Az oldal kiemelkedik az egyes rendezvények számára elérhető piacok számában, különösen a kevésbé népszerű sportok esetében.

Szoftver

TonyBet szoftverszolgáltatók csúcsminőségűek, sima és felhasználóbarát felületet kínálnak, amely megkönnyíti a fogadások megtételét és a fiók kezelését. TonyBet oldalon több sportfogadási szoftvert is megtekinthet, mint például – így hozzáférhet a legújabb trendekhez és funkciókhoz. Emellett zökkenőmentes fogadási élményre számíthat, megszakítások nélkül a következetes szoftverfrissítések és fejlesztések miatt.

Kifizetések

Kifizetések

Annak érdekében, hogy a befizetések és kifizetések a lehető legkínosabbak legyenek, TonyBet számos fizetési módot elfogad. Legyen szó befizetésről vagy kifizetésről TonyBet oldalon, biztosak vagyunk benne, hogy a fizetési módjukat kényelmesnek és biztonságosnak fogja találni.

Betétek

A TonyBet weboldala meglehetősen felhasználóbarát. Ez a könnyű használat kiterjed a sok befizetési lehetőség és magát az eljárást. Ne feledje, hogy az online sportfogadási oldalakon a legtöbb játékos számára elérhető technikákat a földrajzi régió határozza meg.

Ez egy fontos tény, amelyet figyelembe kell venni az online sportfogadási oldalak kapcsán. Következésképpen azok a megközelítések, amelyek az egyik nemzetben hozzáférhetőek vagy elérhetetlenek, egy másik nemzetben hozzáférhetőek vagy korlátozottak lehetnek.

Kivonás

A jutalmak begyűjtésének várakozása csak a második helyen áll a fogadás kezdeti izgalma után. Mint minden más online sportfogadási szolgáltatásnál, itt is az egyik első dolog, amit a fogadók tudni akarnak, hogy hogyan vehetnek fel pénzt TonyBet számlájukról.

A TonyBetnél nyereményének kiváltása ugyanolyan egyszerű, mint az első befizetés. Az egyetlen dolog, amit a szerencsejátékosoknak meg kell tenniük, az néhány kattintás, ami körülbelül öt percet vesz igénybe.

Globális elérhetőség

Globális elérhetőség

Országok

A fogadókat világszerte vonzza a TonyBet. Hitelességéről régóta hírnevet szerzett, és széles körű piaci elérhetőséget kínál a legjobb sportfogadási akciókban.

Annak ellenére, hogy a TonyBet nagy ügyfélkörrel rendelkezik, amely átíveli a világot, nem minden nemzet használhatja a sportfogadási webhely szolgáltatásait. Végtére is, a TonyBet meglehetősen szigorú lehet a törvények végrehajtása során, hogy megvédje mind a vállalatot, mind az elkötelezett ügyfélkörét.

Pénznemek

USA-dollárUSD
+3
+1
Bezárás

Nyelvek

A sportfogadási oldalak nyelvi támogatása valószínűleg az egyik legfontosabb szempont, amelyet a fogadóknak figyelembe kell venniük; ennek ellenére ez is az egyik leggyakrabban elhanyagolt szempont.

Ha arra kényszerítik a fogadókat, hogy egy általuk nem értett nyelven böngészjenek egy webhelyet, az ellentétes a fair play szellemével, ezért egy tisztességes sportfogadási oldal többféle nyelvi alternatívát kínál.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

Személyes adatai biztonságának megőrzése érdekében TonyBet több biztonsági és védelmi réteget is betartatott. A tisztességes és nyílt játékmenet garantálása érdekében TonyBet rendszeres tesztelésen esik át független külső szervezetek által. Biztos lehet benne, hogy személyes adatai bizalmasak maradnak, és a játékokat tisztességesen kezelik, ha ezt a megbízható sportfogadási szolgáltatást használja.

Biztonság

Az alábbiakban néhány példát mutatunk be, amelyek kiemelik a TonyBet által kínált biztonságot.

  • A Tonybet engedélyt kapott, és az iparág két legjelentősebb testülete aktívan szabályozza. Az Észt Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága (UKGC) is részt vesz benne.

Responsible Gaming

Hivatásos szerencsejátékosok léteznek, de rendkívül ritkák. Sok ember számára nem megbízható bevételi forrás. Győződjön meg arról, hogy csak olyan pénzzel játsszon, amelyet megengedhet magának, hogy veszítsen, mielőtt elkezdené. Az emberek soha ne fogadjanak pénzt, amit lakbérre, számlákra, élelemre és egyéb alapvető dolgokra kellene fordítaniuk.

Az emberek szerencsejátékkal kapcsolatos elvárása vagy nyerési igénye néha szerencsejáték-zavarokhoz vezet. Amikor veszítenek, ez arra ösztönözheti őket, hogy még kétségbeesettebben keressék vissza a pénzüket, még több szerencsejátékot. Ha ez megtörténik, a dolgok gyorsan kicsúszhatnak a kezükből.

Ról Ről

Ról Ről

A póker egyik legjelentősebb játékosa adta a weboldal nevét: Antanas Guoga (közismert nevén Tony G).

Tony 2003-ban megvásárolta az Omnibetet, és átnevezte TonyBet névre, hogy 2009-ben teljes körű sport- és kaszinófogadási élményt nyújtson. A 2016-os felvásárlást követően a TonyBet a svéd TonyBet szerencsejáték-cég része.

Gyors tények

Alapítás éve: 2009

Számla

TonyBet sportfogadási számlára van szükség, csakúgy, mint bármely más vezető sportfogadási oldalon. A sportfogadók legjellemzőbb panaszai közé tartozik a fiók létrehozása és a bejelentkezés nehézsége.

Nézzünk meg néhány lehetséges fiókproblémát, amelyekkel a fogadók találkozhatnak, amikor a TonyBet fogadási lehetőségként fontolgatják.

Támogatás

A TonyBet Ügyfélszolgálati áttekintése: Szükséges barát

Ha olyan online kaszinót keres, amely valóban értékeli ügyfeleit, ne keressen tovább, mint a TonyBet. Tapasztalt online kaszinó-rajongóként elég nagy tapasztalataim vannak az ügyfélszolgálattal kapcsolatban, és hadd mondjam el, a TonyBet ügyfélszolgálati csapata a többiek felett áll.

Villámgyors élő csevegési segítség

A TonyBet ügyfélszolgálatának egyik kiemelkedő tulajdonsága az élő chat funkció. Mintha egy barátságos asszisztens lenne a keze ügyében! Amikor kérdésem volt, vagy problémába ütköztem, az élő csevegésük perceken belül válaszolt. Az ügynökök nemcsak tájékozottak voltak, hanem őszintén segítőkészek és türelmesek is. Mindent megtettek annak érdekében, hogy minden aggályomat azonnal kezeljék.

Részletes e-mail támogatás

Míg az élő chat ellopta a show-t számomra, a TonyBet e-mailes támogatást is kínál azoknak, akik a részletesebb megközelítést részesítik előnyben. Bár a válaszadásuk akár egy napig is eltarthat, biztos lehet benne, hogy alapos és átfogó választ fognak adni kérdéseire. Szakértelmük tükröződik válaszaikból, így biztos lehet benne, hogy aggályait szakemberek kezelik.

Összefoglalva, ha egy online kaszinó csúcsminőségű ügyfélszolgálatát keresi, a TonyBet a megfelelő út. A villámgyors élő csevegési segítséggel és a mélyreható e-mailes támogatással megbízható szövetségesként bizonyultak a játék során. Dőljön hátra, lazítson, és élvezze a játékot, tudva, hogy a segítség csak egy kattintásnyira van!

Élő chat: Yes

Tippek És Trükkök

A TonyBettel a sportfogadás szórakoztatóbb, mint korábban volt. Ha követi ezeket a tippeket és javaslatokat, a legtöbbet hozhatja ki a TonyBet sportfogadási élményéből.

Akciók És Ajánlatok

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki a fogadással eltöltött időből, TonyBet számos különböző promóciót kínál. Promócióikkal új stratégiákat és fogadásokat próbálhat ki anélkül, hogy nagy részét saját készpénzéből kellene feltennie. Ezenkívül a TonyBet promóciók ésszerű fogadási követelményei megkönnyítik a bónusznyeremények visszavonását.

Gyik

A TonyBetnél sportfogadást folytató emberek gyakran teszik fel ezeket a kérdéseket a fogadás előtt, közben és után.

Mobil

Mobil

Mivel a TonyBet webhely mobil és asztali verziója meglehetősen összehasonlítható, a két verzió közötti váltás nem jár költségekkel.

Azok a fogadók, akik rendszeresen látogatnak az oldalon, azonnal felismerik a színsémát és a navigációt, ami megkönnyíti a fogadások megtételét. Menüjüket a legnépszerűbb kategóriáikra egyszerűsítették, így egyszerűvé téve a menü számos része közötti navigálást.

Partnerprogram

Partnerprogram

A TonyBet Affiliates egy társult játékprogram, amely a TonyBet Kaszinót reklámozza. Az Észt Adó- és Vámhivatal és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága ellenőrzi a TonyBet leányvállalatait.

A TonyBet affiliate program lehetővé teszi, hogy játékait és sportfogadásait reklámozza webhelyén, blogján és közösségi média fiókjain. Minél többen kattintanak az Ön TonyBettel való kapcsolataira, annál nagyobb a potenciális bevétele.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására
2023-08-14

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A BetMakers, a B2B fogadási szolgáltatások egyik vezető szolgáltatója megállapodást írt alá a TonyBettel, hogy beágyazott versenyfogadási megoldását beépítse az online sportfogadási platformba. Ez a megoldás lehetővé teszi a TonyBet fogadóinak, hogy hozzáférjenek egy sor lóverseny-szorzóhoz, beleértve a rögzített és a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül.