TonyBet Bookie Review 2024 - Responsible Gaming

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Hivatásos szerencsejátékosok léteznek, de rendkívül ritkák. Sok ember számára nem megbízható bevételi forrás. Győződjön meg arról, hogy csak olyan pénzzel játsszon, amelyet megengedhet magának, hogy veszítsen, mielőtt elkezdené. Az emberek soha ne fogadjanak pénzt, amit lakbérre, számlákra, élelemre és egyéb alapvető dolgokra kellene fordítaniuk.

Az emberek szerencsejátékkal kapcsolatos elvárása vagy nyerési igénye néha szerencsejáték-zavarokhoz vezet. Amikor veszítenek, ez arra ösztönözheti őket, hogy még kétségbeesettebben keressék vissza a pénzüket, még több szerencsejátékot. Ha ez megtörténik, a dolgok gyorsan kicsúszhatnak a kezükből.

Játssz felelősségteljesen

Ritkábban eshet ugyanabba a csapdába, ha veszteségre számít. Megfelelő felkészüléssel és készpénzzel a szórakozás érdekében a szerencsejáték pozitív élmény lehet még akkor is, ha veszít. Ha azt hiszed, hogy veszíteni fogsz, élvezetesebb nyerni.

A személyes határok felállítása az első lépés afelé felelősségteljes szerencsejáték. Mielőtt elkezdené játszani, döntse el, mekkora veszteséget hajlandó kockáztatni. Vége, ha egyszer elmúlik! Ha elég szerencsés vagy, gratulálunk, de ne reménykedj.

Ha szerencsejátékot játszol, könnyen szem elől téveszted az időt. Győződjön meg arról, hogy be van állítva időkorlátozás vagy riasztás, majd az idő lejártával lépjen ki. Minél több időt tölt szerencsejátékkal, annál több pénzt veszít. Ne engedje, hogy a szerencsejáték beavatkozzon kapcsolataiba vagy családi életébe, és ne hagyjon szabadságot a munkából.

Ne játsszon alkohol vagy egyéb szer hatása alatt. Ezek a kábítószerek eltorzítják az ítélőképességét, ami a legjobb védelmet nyújtja az ellen, hogy a szerencsejáték kicsússzon.

Hol lehet segítséget kérni

Ha úgy találja, hogy elveszíti az uralmat szerencsejátéka felett, vagy nem tud megfelelően fogadni, azonnal abba kell hagynia. Itt az ideje, hogy kezelést kérjen, ha problémái vannak a leszokással, vagy úgy gondolja, hogy függő lehet.

Ne szégyelljen felkeresni valakit, ha úgy gondolja, vagy tudja, hogy a szerencsejáték problémát jelent az Ön számára. Nincs miért szégyellnie magát, és eredménytelen, ha egyedül próbálja megoldani a problémát. Terápiás választások és bizonyos csoportok, mint pl BeGambleAware segíthet, ha kényelmetlenül érzi a barátokkal vagy családdal kapcsolatos nehézségeit.

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására
2023-08-14

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A BetMakers, a B2B fogadási szolgáltatások egyik vezető szolgáltatója megállapodást írt alá a TonyBettel, hogy beágyazott versenyfogadási megoldását beépítse az online sportfogadási platformba. Ez a megoldás lehetővé teszi a TonyBet fogadóinak, hogy hozzáférjenek egy sor lóverseny-szorzóhoz, beleértve a rögzített és a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül.