TonyBet Bookie Review 2024 - Támogatás

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Támogatás

Támogatás

A TonyBet Ügyfélszolgálati áttekintése: Szükséges barát

Ha olyan online kaszinót keres, amely valóban értékeli ügyfeleit, ne keressen tovább, mint a TonyBet. Tapasztalt online kaszinó-rajongóként elég nagy tapasztalataim vannak az ügyfélszolgálattal kapcsolatban, és hadd mondjam el, a TonyBet ügyfélszolgálati csapata a többiek felett áll.

Villámgyors élő csevegési segítség

A TonyBet ügyfélszolgálatának egyik kiemelkedő tulajdonsága az élő chat funkció. Mintha egy barátságos asszisztens lenne a keze ügyében! Amikor kérdésem volt, vagy problémába ütköztem, az élő csevegésük perceken belül válaszolt. Az ügynökök nemcsak tájékozottak voltak, hanem őszintén segítőkészek és türelmesek is. Mindent megtettek annak érdekében, hogy minden aggályomat azonnal kezeljék.

Részletes e-mail támogatás

Míg az élő chat ellopta a show-t számomra, a TonyBet e-mailes támogatást is kínál azoknak, akik a részletesebb megközelítést részesítik előnyben. Bár a válaszadásuk akár egy napig is eltarthat, biztos lehet benne, hogy alapos és átfogó választ fognak adni kérdéseire. Szakértelmük tükröződik válaszaikból, így biztos lehet benne, hogy aggályait szakemberek kezelik.

Összefoglalva, ha egy online kaszinó csúcsminőségű ügyfélszolgálatát keresi, a TonyBet a megfelelő út. A villámgyors élő csevegési segítséggel és a mélyreható e-mailes támogatással megbízható szövetségesként bizonyultak a játék során. Dőljön hátra, lazítson, és élvezze a játékot, tudva, hogy a segítség csak egy kattintásnyira van!

Hogyan léphetek kapcsolatba a TonyBettel?

Bármilyen, viszonylag kisebb probléma esetén segítséget kaphat a hét bármely szakában, beleértve a vasárnapot és más ünnepnapokat is, feltéve, hogy nem vészhelyzetről van szó.

Ezenkívül e-mailben is kapcsolatba léphet velük, ha bármilyen kérdése van, de ne feledje, hogy átlagosan 24 órát kell várnia a válaszra.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a különféle módokat, amelyekkel kommunikálhatsz a TonyBettel.

  • Díjmentes telefonos ügyfélszolgálat: +44 2037 690147
  • Támogatás e-mailben: info@tonybet.com
  • Élő chat

Ha kiváló ügyfélszolgálatról van szó, a TonyBet minden alapot lefedi. Különféle csatornákat biztosítanak a játékosok számára az ügyfélszolgálati képviselőikkel való kommunikációhoz, amelyek közül az egyik élő chat.

A szolgáltatásnak a hét minden napján, a nap huszonnégy órájában elérhető elérhetőségének köszönhetően bármikor kaphat segítséget. Lehetőség van arra is, hogy segítséget kérjenek azok számára, akik azonnali segítséget kérnek.

Mielőtt bármelyik stratégiát végrehajtaná, ne feledje, hogy a GYIK oldalon részletes válaszok találhatók a leggyakrabban feltett témákra. Ezen túlmenően az oldal alján található "Kapcsolatfelvétel" link lehetővé teszi a weboldallal kapcsolatos kérdések, észrevételek vagy kritikák elküldését.

Nyelvek támogatása

Úgy tűnik, hiányoznak az Ügyfélszolgálat nyelvei, annak ellenére, hogy a webhely meglehetősen változatos nyelveket kínál. Azok a fogadók, akik nem beszélik a rendelkezésre álló nyelvek egyikét, beleértve a következőket, ezt jelentős hátránynak találhatják.

  • Angol,
  • észt
  • Francia
A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására
2023-08-14

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A BetMakers, a B2B fogadási szolgáltatások egyik vezető szolgáltatója megállapodást írt alá a TonyBettel, hogy beágyazott versenyfogadási megoldását beépítse az online sportfogadási platformba. Ez a megoldás lehetővé teszi a TonyBet fogadóinak, hogy hozzáférjenek egy sor lóverseny-szorzóhoz, beleértve a rögzített és a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül.