A(z) Unibet Sports Betting értékelése - Bónuszok

Age Limit
Unibet
Unibet is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling CommissionSwedish Gambling Authority

Bónuszok

Az Unibetnek van n√©h√°ny kiv√°l√≥ val√≥di p√©nzes b√≥nuszok el√©rhetŇĎ, ha n√∂velni szeretn√© online bankrollj√°t. Ezen k√≠v√ľl nagyvonal√ļ √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nuszok v√°rj√°k az √ľgyfeleket, sŇĎt ingyenes fogad√°sok is azok sz√°m√°ra, akik az oldal √ļj tagjak√©nt megfelelnek bizonyos k√∂vetelm√©nyeknek. A sportfogad√°son k√≠v√ľl a weboldal kaszin√≥ r√©sze kedvezm√©nyeket k√≠n√°l.

Az emberek nem szeretik az Unibet b√≥nuszait a v√°ltozatoss√°g hi√°nya miatt. A weboldal mindh√°rom r√©sze a kedvezm√©nyek sz√©les sk√°l√°j√°t k√≠n√°lja, az √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nuszt√≥l a sportfogad√°son √°t az online kaszin√≥kig.

Sport √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nusz

Ezek egy r√©sze szezon√°lis vagy korl√°tozott ideig tart√≥ prom√≥ci√≥. A legt√∂bb √ľgyf√©l szereti l√°tni, hogy az Unibet bŇĎv√≠ti folyamatos b√≥nuszk√≠n√°lat√°t.

Az Unibet rendelkezik a √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nusz azoknak, akik lelkes sportfogad√°s rajong√≥k. Amikor a sportfogad√≥k regisztr√°lnak, ellenŇĎrizni√ľk kell a Sport √ľdv√∂zlŇĎ aj√°nlatot, √©s meg kell szerezni√ľk Az elsŇĎ befizet√©s 100%-a 50 ‚ā¨-ig.

A minŇĎs√≠tett sportfogad√≥k minimum 10 eur√≥t, maximum 50 eur√≥t fizethetnek be. A sportbefizet√©si b√≥nusz azonnal hozz√°ad√≥dik a fogad√≥ egyenleg√©hez az elsŇĎ befizet√©s ut√°n. Ne feledje azonban, hogy a befizetett √∂sszeget elŇĎsz√∂r az Unibet b√≥nuszalap felhaszn√°l√°sa elŇĎtt haszn√°ljuk fel.

A fogad√≥k nem vehetik fel a b√≥nuszp√©nzt addig, am√≠g a b√≥nusz be nem fejezŇĎdik, √©s hatszoros fogad√°shoz sz√ľks√©ges. P√©ld√°ul, ha egy fogad√≥ 10 eur√≥t kap b√≥nuszalapk√©nt, akkor a b√≥nusz teljes√≠t√©s√©hez 60 eur√≥t kell fogadnia.

Egy m√°sik fontos t√©nyezŇĎ, amelyet szem elŇĎtt kell tartani, hogy csak az 1,40-es vagy nagyobb szorz√≥j√ļ fogad√°sok sz√°m√≠tanak bele a rollover k√∂vetelm√©nyekbe. M√°s felt√©telek lehetŇĎv√© teszik.

Helyspecifikus bónuszok

Az Egyes√ľlt √Āllamokban √©lŇĎ fogad√≥k k√ľl√∂nb√∂zŇĎ regisztr√°ci√≥s b√≥nuszokat kaphatnak tart√≥zkod√°si hely√ľktŇĎl f√ľggŇĎen.

Unibet PA (Pennsylvania) 500 doll√°r kock√°zatmentes fogad√°s

Az Unibet ak√°r 500 doll√°ros kock√°zatmentes fogad√°st k√≠n√°l a pennsylvaniai √ļj fogad√≥knak, akik elsŇĎ befizet√©s√ľket teszik meg.

Ha a fogad√≥k teljes m√©rt√©kben ki akarj√°k haszn√°lni az 500 doll√°ros kock√°zatmentes fogad√°st, javasoljuk, hogy azonnal helyezzen el egy 500 doll√°ros befizet√©st. Ha egy fogad√≥ elvesz√≠ti elsŇĎ k√©szp√©nzes fogad√°s√°t, visszat√©r√≠t√©st kap, √©s nincs kifizet√©si korl√°t.

Ez kezdŇĎknek √©s tapasztalt fogad√≥knak egyar√°nt nagyszerŇĪ, mivel a felt√©telek egyszerŇĪek √©s k√∂nnyen √©rthetŇĎk. Ez a prom√≥ci√≥ Unibet prom√≥ci√≥s k√≥d haszn√°lata n√©lk√ľl is aktiv√°lhat√≥. Az is j√≥, hogy nincsenek korl√°toz√°sok az oddsokra vagy a rollover k√∂vetelm√©nyekre vonatkoz√≥an. Mindazon√°ltal a fogad√≥knak meg kell n√©zni√ľk a felt√©telekben szereplŇĎ tov√°bbi inform√°ci√≥kat, p√©ld√°ul a lej√°rati d√°tumokat.

Unibet AZ (Arizona) és NJ (New Jersey) 250 dollár kockázatmentes fogadás

Az Unibethez Arizon√°ban, Iow√°ban, Indian√°ban, New Jerseyben √©s Virgini√°ban regisztr√°l√≥ √ļj √ľgyfelek hasonl√≥ aj√°nlatot ig√©nyelhetnek. Ez azonban valamivel kev√©sb√© j√∂vedelmezŇĎ a 250 doll√°rig terjedŇĎ kock√°zatmentes bet√©tes fogad√°sn√°l.

Ha a fogad√≥k a legt√∂bbet szeretn√©k kihozni a 250 doll√°ros kock√°zatmentes fogad√°sb√≥l, akkor 250 doll√°rt kell befizetni√ľk. Ha egy j√°t√©kos elvesz√≠ti az elsŇĎ k√©szp√©nzes fogad√°s√°t, visszakaphatja a p√©nz√©t, √©s nincs korl√°toz√°s arra vonatkoz√≥an, hogy mennyit vehet fel.

Ez nagyszerŇĪ mind az √ļj fogad√≥k, mind a r√©g√≥ta fogad√≥k sz√°m√°ra, mert a felt√©telek k√∂nnyen √©rthetŇĎk. Nincs sz√ľks√©g Unibet prom√≥ci√≥s k√≥dra az aj√°nlat megszerz√©s√©hez. Az is j√≥, hogy a szorz√≥k √©s a rollover k√∂vetelm√©nyek semmilyen m√≥don nem korl√°tozottak. Ennek ellen√©re a fogad√≥knak el kell olvasniuk a felt√©teleket, hogy tov√°bbi inform√°ci√≥kat tal√°ljanak, p√©ld√°ul amikor az aj√°nlat lej√°r.

Unibet IN (Indiana), IA (Iowa) és VA (Virginia) 100 dollár kockázatmentes fogadás

Az Unibet regisztr√°ci√≥s aj√°nlata hasonl√≥k√©ppen mŇĪk√∂dik Indiana, Iowa √©s Virginia √°llamokban. A kock√°zatmentes fogad√°si prom√≥ci√≥ azonban az √∂sszes √°llam k√∂z√ľl a legalacsonyabb maxim√°lis √©rt√©kŇĪ, 100 doll√°r.

Az √∂sszes t√∂bbi √°llamspecifikus b√≥nuszhoz hasonl√≥an a fogad√≥knak be kell fizetni√ľk a teljes 100 doll√°rt, hogy megkapj√°k a maxim√°lis 100 doll√°ros kock√°zatmentes b√≥nuszt√©tet.

A fogad√≥knak 100 doll√°rt kell letenni√ľk, hogy a legt√∂bbet hozhass√°k ki a 100 doll√°ros kock√°zatmentes fogad√°sb√≥l. Ha egy j√°t√©kos elvesz√≠ti az elsŇĎ k√©szp√©nzes fogad√°s√°t, visszakaphatja a p√©nz√©t, √©s nincs korl√°tozva, hogy mennyit vehet fel.

Ez nagyszerŇĪ, mert a felt√©teleket k√∂nnyŇĪ meg√©rteni mind az √ļj fogad√≥k, mind a r√©g√≥ta fogad√≥k sz√°m√°ra. Ism√©tlem, nincs sz√ľks√©ge prom√≥ci√≥s k√≥dra az Unibet sz√°m√°ra, hogy megszerezze ezt az aj√°nlatot. Az is nagyszerŇĪ, hogy az es√©lyek √©s a rollover k√∂vetelm√©nyek nincsenek korl√°tozva, mint a t√∂bbi b√≥nusz, amely csak bizonyos √°llamokban √©rhetŇĎ el. Ennek ellen√©re olvassa el a szerzŇĎd√©si felt√©teleket, hogy t√∂bbet megtudjon, p√©ld√°ul az aj√°nlat √©rv√©nyess√©gi idej√©t.

Unibet UK 40 GBP kockázatmentes fogadás és 10 GBP kaszinó bónusz

Ha egy √ļj √ľgyf√©l az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban elvesz√≠ti elsŇĎ sportfogad√°s√°t, b√≥nuszk√©nt ak√°r 40 GBP-t is visszakaphat. Ennek az elsŇĎ fogad√°snak legal√°bb 2/5 (1,40) szorz√≥val kell rendelkeznie az √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nusz megszerz√©s√©hez. A b√≥nusz felt√©teleit a p√©nz h√°romszori √°tforgat√°s√°val is teljes√≠teni kell.

Amikor a fogadók befejezték a 40 GBP pénz-visszatérítési bónuszt, választhatnak egy extra 10 GBP bónuszt is az Unibet Casino-tól.

Egy√©b folyamatos √ľdv√∂zlŇĎ aj√°nlatok

Nem minden b√≥nuszaj√°nlatunk szerepel a list√°nkon. N√©zze meg az √Ėn √°llam√°nak vagy orsz√°g√°nak megfelelŇĎ Unibet webhely√©t, hogy megtudja, milyen aj√°nlatok √©rhetŇĎk el az √Ėn ter√ľlet√©n. Mint minden sportfogad√°si oldaln√°l, itt is legyen szok√°sod a Prom√≥ci√≥k oldal gyakori ellenŇĎrz√©se, hogy a legt√∂bbet hozza ki fogad√°s√°b√≥l.

Total score9.0
√Črvek
+ 1997 óta megbízható
+ Legend√°s sportfogad√°s

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 1997
Befizetési módszerekBefizetési módszerek (12)
Bank Wire Transfer
Credit CardsDebit CardMaestroMasterCardNetellerPaysafe CardSkrill
Swish
Ukash
Visa
Visa Electron
BónuszokBónuszok (6)
Befizetési bónusz
High-roller bónusz
Ingyenes fogad√°sok
M√©rkŇĎz√©sb√≥nusz
Újratöltési bónusz
√údv√∂zlŇĎ b√≥nusz
JátékokJátékok (55)
Ag√°rversenyAmerikai FutballAsztali Tenisz
Azuree Blackjack
Baccarat
Baseball
Bingó
Blackjack
Box
CS:GO
Darts
Dota 2
Dragon Tiger
EsportFloorballForma 1
French Roulette Gold
FutballFutsalGaelic FootballGolf
Háromlapos póker
JéghokiKerékpározásKosárlabdaKrikettKézilabda
Labdar√ļg√°s-fogad√°s
League of Legends
Live Immersive Roulette
Live Texas Holdem Bonus
LóversenyMMAMotorverseny
NyerŇĎg√©p
Politika
Póker
R6
Rugby
Rulett
RöplabdaSakkSnookerSport
Sportfogad√°s
StarCraft II
SzörfölésTelevisionTeniszTéli SportokUFC
Valorant
Videópóker
Virtual SportsÜgetés
LicencekLicencek (10)
AAMS Italy
Belgian Gaming Commission
Danish Gambling Authority
Greek Gaming Commission
Hungary Gambling Supervision Department
Malta Gaming Authority
Official National Gaming Office
Poland Gaming Authority
Swedish Gambling Authority
UK Gambling Commission
NyelvekNyelvek (17)
angol
cseh
d√°n
finn
francia
görög
lengyel
litv√°n
magyar
norvég
német
olasz
orosz
portug√°l
rom√°n
spanyol
észt
Orsz√°gokOrsz√°gok (14)
Ausztr√°lia
Belgium
D√°nia
Egyes√ľlt Kir√°lys√°g
Finnorsz√°g
Görögország
Kanada
Lengyelorsz√°g
Magyarorsz√°g
Norvégia
Németország
Olaszorsz√°g
Rom√°nia
Svédország
PartnerprogramPartnerprogram (1)
Kindred Affiliates
PénznemekPénznemek (16)
Czech Republic korunas
USA-doll√°r
angol font
brazil real
d√°n korona
euró
horv√°t kuna
kanadai doll√°r
lengyel zloty
lett lats
litv√°niai litas
magyar forint
norvég korona
rom√°n lej
sv√°jci frank
svéd korona
SzoftverekSzoftverek (14)
Blueprint Gaming
GTS
Genesis Gaming
IGT (WagerWorks)
Jadestone
Microgaming
NetEnt
Nyx Interactive
Play'n GO
Push Gaming
Quickspin
Relax Gaming
Skillzzgaming
Thunderkick
Támogatási típusokTámogatási típusok (2)
Támogatás e-mail-címe
√ČlŇĎ cseveg√©s