Unibet fogadói vélemény - Responsible Gaming

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Vannak, akik profi szerencsejátékosként dolgoznak, bár rendkívül ritkák. Sok ember számára nem megbízható bevételi forrás. Csak olyan pénzzel szabad játszani, amelyet bármikor megengedhet magának. A fogadók soha ne játsszák el a lakhatáshoz, a rezsihez, az étkezéshez és egyéb alapvető dolgokhoz szükséges készpénzt.

A szerencsejáték-függőség gyakran az emberek nyerési igényének eredménye. Vesztésükkor idegesek vagy idegesek lehetnek, és még több tétet köthetnek, hogy megtérítsék veszteségeiket. Ez könnyen kicsúszik az irányítás alól, sok fájdalmat és szenvedést okozva.

Játssz felelősségteljesen

Kevésbé hajlamos arra, hogy ugyanarra a sorsra jusson, ha veszteségre számít. Még ha veszít is, akkor is jól érezheti magát a szerencsejátékon, ha mentálisan felkészült rá, és nem bánja, hogy készpénzt költ. Amikor vereségre számítasz, sokkal élvezetesebb nyerni.

A határok felállítása az első lépés afelé felelősségteljes szerencsejáték. Mielőtt elkezdené a szerencsejátékot, legyen tisztában pénzügyi helyzetével. Vége, ha egyszer elmúlik. Ha elég szerencsés vagy, gratulálunk, de ne reménykedj.

Ha szerencsejátékot játszol, könnyen szem elől téveszted az időt. Ha időzítőt vagy ébresztőt állított be, tudni fogja, mikor kell abbahagynia a munkát. Több pénzt veszít, ha hosszabb ideig játszik. Soha ne szakítson időt a munkából a szerencsejátékra, és ne hagyja, hogy a szerencsejáték befolyásolja személyes életét vagy szerettei életét.

Ne igyon és ne kábítószert használjon játék közben. A legjobb akadály a szerencsejáték-függőséggel szemben az erős önuralom érzése, és ezek a vegyszerek torzíthatják azt.

Hol lehet segítséget kérni

Tegyük fel, hogy kezdi elveszíteni az uralmat szerencsejátéka felett, vagy nem tud felelősségteljesen fogadni. Ebben az esetben azonnal abba kell hagynia minden szerencsejátékot. Ha nem tudja leszokni, vagy úgy gondolja, hogy függő lehet, kezelést kell kapnia.

Ne félj attól kérjen segítséget ha aggódik a szerencsejáték-szokásai miatt. Nincs miért szégyellnie magát, és a probléma egyedül való megbirkózása hatalmas időpocsékolás. Tegyük fel, hogy nem érzi jól magát, ha családjával vagy barátaival beszél a nehézségeiről. Ebben az esetben segítséget kérhet terapeutáktól vagy csoportoktól, mint pl BeGambleAware.

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal
2022-11-02

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal

Miután a Kindred anyavállalat engedélyt kapott az üzleti tevékenység folytatására Hollandia májusban az Unibet júliusban indult. A Kindred a piac megnyitása előtt leállt Hollandiában, és csatlakozott több más szolgáltatóhoz, amelyek ugyanezt tettek, hogy megfeleljenek a holland kormány előírásainak.