AFL Europe: Aussie Rules sportfogadás 2022

Ennek az útmutatónak az a célja, hogy segítsen a fogadóknak megérteni az ausztrál szabályokkal kapcsolatos versenyeken való fogadás minden aspektusát, a játék történetétől kezdve egészen a legnépszerűbb fogadási módokig az online sportfogadókon. Az AFL Europe, ahogy a neve is sugallja, az Ausztrál Labdarúgó Liga európai szárnya, amelynek feladata a sportág irányítása, valamint versenyek szervezése és általános népszerűsítése.

Míg ők felügyelik az AFL sporttornák listáját, a két fő esemény az Euro Kupa és az Európa-bajnokság, amelyeket rotációs alapon rendeznek meg a tagországokban. Az európai ausztrál szabályokkal kapcsolatos összes játékot amatőr alapon játsszák, így nincs benne nyereményalap.

Minden, amit az AFL Europe-ról tudni kell: Ausztrál szabályok

Minden, amit az AFL Europe-ról tudni kell: Ausztrál szabályok

Az őrnagy első Ausztrál szabályok torna az Európa-bajnokság, amelyet háromévente rendeznek meg, hogy eldöntsék, melyik nemzeti csapat a legjobb. 23 ország válogatottja vesz részt, egyenként 18 játékosból álló csapatokkal. Ez az egyik legjobb ausztrál bajnokság, és három napon át tartó kemény verseny.

A második legnagyobb ausztrál szabályokkal kapcsolatos esemény az Euro Cup, egy éves kilences verseny, amelyen valójában nem európai csapatok is részt vesznek. Mindkét ausztrál bajnokságban vannak női meccsek is, és még több lehetőséget adnak a fogadóknak fogadások online fogadási oldalakon.

Minden, amit az AFL Europe-ról tudni kell: Ausztrál szabályok
Minden, amit az Aussie Rules Footballról tudnia kell

Minden, amit az Aussie Rules Footballról tudnia kell

Bár a címében szerepel a foci, valójában egy olyan játék, amely a rögbi, az amerikai futball, a kosárlabda és a brit futball elemeit ötvözi izgalmas, egyedi játékká. Ez egy kontaktsport, ahol két kilencfős csapat játszik ovális pályán ovális labdával.

A cél az, hogy a lehető legtöbb gólt szerezzenek a pálya mindkét végén található két legmagasabb poszton keresztül. A játék 80 percig tart, és négy, egyenként 20 perces negyedből áll. Ez egy gyors iramú játék, többféle labdapasszolási móddal.

Minden, amit az Aussie Rules Footballról tudnia kell
Miért népszerű az AFL fogadás?

Miért népszerű az AFL fogadás?

Az AFL a legnépszerűbb játék Ausztráliában, hatalmas közönséggel, és népszerűsége folyamatosan növekszik Európában és azon kívül is. Valójában az Egyesült Államokban a nézők körülbelül felét vonzza Amerikai foci csinál; ami nem rossz egy közelgő amatőr sportnak.

Európában a nézőszám 50%-kal nőtt, és még mindig növekszik. Számos tévéállomás és online streaming szolgáltatás biztosítja, hogy a rajongók lépést tudjanak tartani az eseményekkel, fogadásokat kötnek online fogadási oldalakon, és számos piac közül válogathatnak.

Az Európa-kupa és Európa-bajnokság, valamint az összes többi ligák és versenyek, rengeteg lehetőséget kínál, hogy fogadjon erre az egyedülálló sportra. A fogadók dönthetnek úgy, hogy mérkőzésekre, egyéni csapatokra vagy játékosokra fogadnak. Az egyik népszerű fogadási piac a Moneyline fogadás (Ausztráliában Head to Head néven ismert), ahol a fogadók arra fogadnak, hogy melyik csapat nyer.

A következő népszerű lehetőség a sorfogadás, ahol a fogadók megjósolják, hogyan fog teljesíteni a fogyatékos csapat és az ellenfél csapata egymáshoz képest. Egyéb piacok közé tartozik a margin fogadás, a származékos fogadás, az ajánlattételi fogadás és a határidős fogadás.

Miért népszerű az AFL fogadás?
Hogyan fogadjunk az AFL-re

Hogyan fogadjunk az AFL-re

Először is, a játékosoknak meg kell találniuk a legjobb online fogadóirodát, amely az AFL fogadási piacokat kínálja. A személyes és pénzügyi adatok biztonsága érdekében elengedhetetlen egy megbízható webhely kiválasztása jó hírű licenccel.

Egyéb figyelembe veendő tényezők lehetnek üdvözlő bónuszok, jó oddsok és a játékosnak megfelelő fizetési mód. A játékosnak egyszerűen regisztrálnia kell az oldalon, számlát kell nyitnia, majd finanszíroznia kell a számlát. A játék megkezdéséhez a fogadóknak fel kell lépniük az AFL-re az oldalon, ki kell választaniuk egy mérkőzést, ki kell választaniuk egy fogadást, majd meg kell erősíteniük a fogadást.

A játékosok tudásuk fejlesztésével sokat segíthetnek nyerési esélyeiken. Ez magában foglalja a csapatokra és a játékosokra vonatkozó statisztikák kutatását, valamint a velük kapcsolatos legfrissebb hírek nyomon követését. A játékos sérüléseinek és edzettségi szintjének ismerete elengedhetetlen információ például ajánlattételi fogadások megtételéhez.

Ezenkívül annak ismerete, hogy a csapatok hogyan teljesítenek a játék különböző szakaszaiban, valamint az időjárás típusa, valamint a hazai és idegenbeli teljesítmények, mind kulcsfontosságúak lehetnek a származtatott ügyletek sikeresebb fogadásához.

Hogyan fogadjunk az AFL-re
A legjobb AFL fogadási oldalak 2022

A legjobb AFL fogadási oldalak 2022

A Bettingranker megkönnyítette a legjobb AFL fogadási oldalak kiválasztását 2022-ben az oldalak részletes áttekintésével. Sok jó oldal van, amelyekre fogadni lehet, de 1xBet (9.2), Melbet (9,0), és Malina (8,9) mindegyik nagyon magas pontszámot ért el, akárcsak számos más online webhely.

Az abszolút top győztes Casumo, aki tökéletes tízest ért el. Ahogy az várható is, ezek a webhelyek mindegyike biztonságos, megfelelő licenccel és SSL-technológiával védett. Sokan közülük nagyszerű bónuszokat kínálnak; például 500 dollárig a Casumo oldalon.

Hihetetlenül sok országból érhetők el a világ minden tájáról, és számos pénznemet, nyelvet, valamint befizetési és kifizetési módot kínálnak, hogy az emberek széles körének megfeleljenek. Mobilalkalmazások is elérhetők azon fogadók számára, akik útközben szeretnek fogadni. Ezek az online sportfogadási oldalak számos különböző piacot kínálnak fogadásra, beleértve a pénzvonalat, a marzsot, a származtatott ügyletet, az ajánlatot, a határidős ügyleteket és az élő fogadást.

Az élő fogadás izgalmas élmény, amely lehetővé teszi a játékon belüli fogadást, és arra készteti a fogadást, hogy nagyon szorosan kövesse a játékot a megfelelő fogadások megtételéhez. Mivel a szorzók folyamatosan változnak a mérkőzés során, ez izgalmassá teszi a fogadásokat, akiknek ennek megfelelően kell időzíteniük a fogadásokat.

A legjobb AFL fogadási oldalak 2022
Az AFL Europe által rendezett egyéb események és versenyek

Az AFL Europe által rendezett egyéb események és versenyek

Az Európa-bajnokságot követő évben az AFL Europe rendezi az AFL Nemzetközi Kupát, ahol a világ minden tájáról érkezett csapatok versengenek az elsőségért. Mivel ez egy amatőr verseny, Ausztráliából egyetlen csapat vagy játékos sem versenyezhet, mivel ők profik.

Az AFL Europe-nak is van egy listája az általa szervezett sportversenyekről, beleértve a Fitzpatrick Cup-ot, amely egy éves kilences verseny, amelyet egyetemi és főiskolai hallgatók játszanak Európa-szerte.

Megszervezik az AFL Europe Champions League-t is, ahol minden évben Európa-szerte az ausztrál szabályok bajnokságai versenyeznek, hogy megtalálják az európai klubbajnokot. Mint minden más AFL Europe meccsen, minden versenyző csapat amatőr. Egy másik éves esemény a 2012 óta megrendezésre kerülő Anzac Kupa, amely Anzac ausztrál erők által a második világháború alatti felszabadítására emlékezik.

Az Anzachoz kötődő ausztrál játékosok a francia válogatott ellen játszanak az éves megemlékezés részeként. Az AFL Europe a sportág két nagyhatalma, Anglia és Írország közötti tesztmérkőzéseken is részt vesz.

Az AFL Europe által rendezett egyéb események és versenyek
Az AFL Europe története

Az AFL Europe története

Az ausztrál futballt Ausztráliában több mint 150 éve játsszák, és népszerűségét a 80-as évek végén a külföldről érkezők hozták Európába, kezdetben az Egyesült Királyságból és Dániából. Tehát mindössze két ligával kezdődött, amelyek mára 15-re nőttek, 23 ország nemzeti csapataival, és még mindig bővül.

2005-ben megalakult az első központi testület, amely végül 2010-ben AFL Europe lett. Ez az a szervezet, amely az összes AFL eseményt és tornát szervezi Európában, az első Euro Kupát 2005-ben rendezték meg. Az Európa-bajnokságot 2010 óta rendezik.

Az AFL Europe története