ATP Tour sportfogadás 2022

Az ATP az Association of Tennis Professionals rövidítése, amely az ATP túrát szervezi. A túra a globális profi férfi teniszpályára összpontosít. A túra valójában több különböző versenyből áll, beleértve a Grand Slam-tornákat és számos ATP-védjegyű versenyt, például az ATP-döntőket, az ATP-kupát és az ATP 250-es sorozatot.

Emiatt a túra a világ különböző pontjain zajlik a tenisznaptárban. Ez egy nagyon tekintélyes turné, és a játékosok folyamatosan versenyeznek, hogy megszerezzék a pontokat, amelyek a következő teniszszezonban elérhetik a helyezést.

Az ATP Tour története

Az ATP Tour története

A túra nyereményalapja változó, mivel minden versenynek megvan a saját nyereményalapja. Erről bővebb információ az egyes versenyek weboldalain található. Például a 2022-es ATP-kupa pénzdíja 10 millió dollár. A játékosok részvételi díjat és pénzdíjat is kapnak. Az ATP-kupában is jár pénzdíj a csapatoknak.

Az ATP 1972-ben indult, és a kor legkiválóbb teniszszakemberei hozták létre. A játékos abban az évben találkozót tartott a US Open egyik lépcsőházában, hogy beszéljen arról, hogy szeretnének egy játékosszövetséget létrehozni. Jack Kramert választották ügyvezető igazgatónak, és Cliff Drysdale lett az elnök. A cél az volt, hogy javítsák a játékosok játékát.

Az ATP létrehozta azt a rangsorolási rendszert, amely elemezte a játékosok teljesítményét, és meghatározta a játékosok belépését a turné különböző versenyeire. A rangsor a következő évben lépett életbe, és ugyanaz a rangsor a mai napig érvényben marad. Tizenöt éven keresztül a férfi teniszpályát az ATP felügyelte, a Nemzetközi Teniszszövetséggel és számos versenyigazgatóval együtt.

Az ATP Tour története
Új irány

Új irány

Annak ellenére, hogy a játékosok segítettek létrehozni az ATP-t, mégis úgy érezték, nincs elég hangjuk, és több kontrollt szeretnének. 1988-ban, szintén a US Openen, az ATP vezérigazgatója, Hamilton Jordan sajtótájékoztatót tartott a parkolóban.

Felvázolták a túrával kapcsolatos problémákat és a lehetőségeket is. Az egyik egyértelműen azonosított egy új ATP turné létrehozása volt. A játékosok támogatták ezt, és közülük 24-en jelentkeztek az új ATP Tourra 1990-ben.

Új irány
Minden, amit a teniszről tudni kell

Minden, amit a teniszről tudni kell

Tenisz régóta nagyon népszerű sport a nézők körében. Ez egyben az egyik legrégebbi sport a környéken, VIII. Henrik kissé más formában űzte a 16. században. A Wimbledonhoz hasonló bajnokságok már több mint egy évszázada léteznek, és olyan jelentős sporteseményekben szerepelnek, mint például a nyári olimpia.

A legtöbb versenyen a férfiak mérkőzéseit öt szettben, míg a női mérkőzéseket három szettben játsszák. A versenyeken a legújabb technológiát is alkalmazzák, amely képes mérni az adogatások sebességét, és pontosan mérni, hogy hol landol a labda.

Versenyek a világ minden táján zajlanak, és férfiak és nők számára egyaránt vannak versenyek, a legtöbb versenyen páros és vegyes páros is szerepel. Minden nagyobb versenyt közvetítenek a televízióban, és a legjobb játékosok egy része kisebb, helyi versenyeken is részt vesz az év során. A Grand Slam események mindig nagy látogatottságúak, és világszerte közvetítik őket.

Minden, amit a teniszről tudni kell
Miért népszerű fogadás az ATP-túrára?

Miért népszerű fogadás az ATP-túrára?

Az ATP túra rengeteg lehetőséget kínál különböző típusú fogadásokra. Mivel a túra nem csak egyetlen versenyen alapul, a fogadást tevő személynek lehetősége van csak egy mérkőzésre, egy versenyre vagy az egész túrára fogadni.

Választhatnak, hogy követik-e egy adott játékos, ország vagy csapat előrehaladását. A kombinációk szinte végtelenek. Az online sportfogadási oldalak sok részletet és elemzést tartalmaznak, ami elengedhetetlen számukra a kínált szorzók meghatározásakor.

Mivel az ATP-túra sok mindent tartalmaz különböző versenyek, az esélyek mindvégig változnak. Ahogy a játékosok nyernek vagy veszítenek szorzóik módosulnak, és az online sportfogadási oldalak figyelni fogják ezt ügyfeleik számára, így nincs szükség arra, hogy az ügyfelek maguk végezzenek bármiféle számítást.

Miért népszerű fogadás az ATP-túrára?
A legjobb teniszbajnokságok

A legjobb teniszbajnokságok

Az ATP-túra a fogadók számára is vonzó, mivel az egyik legnagyobb sportesemény, és az elit férfi játékosokra koncentrál. Ezek a sportág legjobb nevei, és a néző garantáltan kiváló meccset néz majd, amikor egymás ellen pályára lépnek.

Mivel a legnagyobb teniszeseményekből áll, sokféle meccs lesz, és a nézők felfedezhetik a tehetségeket.

A legjobb teniszbajnokságok
Hogyan fogadjunk az ATP túrára

Hogyan fogadjunk az ATP túrára

A fogadás első lépése az online fogadási oldalak megtekintése. Több közül lehet választani, és mindegyik kissé eltérő funkciókat kínál. A legjobb teniszbajnokságok általában minden sportfogadási oldalon megtalálhatók, így az ATP-túra eseményeinek nagy része elérhető lesz a fogadók számára. Mindegyik kínál egy kicsit különböző esélyeket a játékosokon és az eseményeken, de a legtöbb hasonló lesz a lehetséges kimenetelekről.

Miután a fogadó megtalálta a számára legjobb fogadóirodát, regisztrálnia kell. A folyamat meglehetősen egyszerű. A fogadónak létre kell hoznia egy online fiókot a webhely által meghatározott lépések szerint. Egyes webhelyek megkövetelhetik a felhasználótól, hogy igazolja címét és életkorát a regisztrációs folyamat befejezése előtt. Ezután meg kell határozniuk, hogyan fognak pénzt hozzáadni a számlájukhoz, hogy teljesíthessék fogadásukat.

Hogyan fogadjunk az ATP túrára
A fogadás megtétele

A fogadás megtétele

A fogadónak mérlegelnie kell a kínált szorzót, és el kell gondolkodnia azon, hogy egyéni mérkőzésre vagy egy verseny kimenetelére akar-e fogadni vagy sem. A szorzók a játékos vagy csapat teljesítményétől függően változnak az ATP-túra részét képező többi teniszversenyen.

Online fogadási oldalak megkönnyíti a tényleges fogadást. A fogadó hozzáadja, hogy mennyit akar fogadni, és látni fogja az összes aktuális fogadását a virtuális fogadószelvényén.

A fogadás megtétele
A legjobb ATP-túrafogadási oldalak 2022

A legjobb ATP-túrafogadási oldalak 2022

A versenyekre való fogadás nagyon egyszerű, ha a fogadó hozzáfér a legjobb online fogadóirodákhoz. Mindegyikhez tartozik egy lista az aktuális vagy a jövőben várható sportversenyekről, és néhányan részletesen elmagyarázzák a sportágakat, hogy segítsenek a fogadóknak megérteni a szabályokat.

Betsafe és 888Sport a legjobb online sportfogadó oldalak közé tartoznak. A játékosok könnyen navigálhatók és használhatók lesznek az oldalakon. William Hill jól ismert a sportfogadásokról, például a teniszbajnokságokról. Tenisz online versenyek más oldalakon is megtalálhatók, mint például a Dafabet és a Betfinal.

A Betfresh és Mr Green a főbb teniszversenyeket is a sporttornák listáján szerepelteti majd. Egyes webhelyek országspecifikusak lehetnek, és korlátozások vonatkoznak arra, hogy ügyfeleik hol tartózkodhatnak, de számos nemzetközi webhely is elérhető a különböző helyekről érkező játékosok számára.

A legjobb ATP-túrafogadási oldalak 2022