English Greyhound Derby sportfogadás 2022

Az English Greyhound Derbyre sok népszerű fogadási móddal az esemény világszerte vonzza a versenyzés rajongóit és a szerencsejátékosokat. A közönséget magával ragadja a versenynap izgalma, amely meghatározza, melyik kutya a leggyorsabb. Az izgalmas akciókat kínáló esemény a világ minden tájáról vonzza az embereket a tornára, hogy megnézzék a selejtező előfutamát és a döntőt. A végén a legjobb kutyák felsorakoznak, hogy még utoljára lefussanak a pályán, mielőtt a győztes érvényesül.

A White City Stadion volt az angol agár derby első helyszíne. A 20. század elején épült stadiont eredetileg az 1908-as londoni olimpiai játékokra építették.

Minden, amit tudnod kell az angol agár derbyről

Minden, amit tudnod kell az angol agár derbyről

Íme néhány történelmi fénypont a Derby Nagy-Britannia egyik uralmából csúcssportok.

  • A Trap 2 a legjobb csapda az English Greyhound Derby történetében, és a legtöbb esemény győztesét hozza ki
  • Négy agár kétszer nyerte meg a Derbyt: Rapid Ranger, Mick the Miller, Patricia's Hope és Westmead Hawk
  • Charlie Lister OBE a legtöbb győzelmet arató tréner; összesen hét
  • Taylors Sky a leggyorsabb Wimbledonban, 28.17

Mint az egyik legnagyobb kutyaverseny a listán sportversenyek, az English Greyhound Derby továbbra is vonzza a rajongókat a világ minden tájáról. Az élőben megtekinthető és az interneten milliók számára közvetített verseny széleskörű népszerűségnek örvend, mint az egyik legkiemelkedőbb brit sportesemény. 2022-ben a Derbyt a Racing Post Greyhound TV közvetítette.

A VIP boxokkal és egy pályaétteremmel a verseny egy magas színvonalú extravagáns minden csapdájával rendelkezik. Még az esemény gálája is élő szórakoztató műsorokat kínál. A lelkes rajongók 30 fontot fizetnek az általános belépőért, és még többet a pálya melletti ülésekért, amelyek gyorsan elfogynak.

Minden, amit tudnod kell az angol agár derbyről
Az angol agár Derby története

Az angol agár Derby története

Az első agárverseny nem sokkal az első Derby kezdete előtt került megrendezésre a stadionban. Az idő múlásával az agárversenyzés kiemelkedő eszközzé vált Nagy-Britanniában, és a résztvevők agárverseny-bajnokságokat alakítottak ki.

A kutyát, az Entry Badge-t megkoronázva első nyertesnek, a hivatalosok 1000 GBP versenydíjjal jutalmazták kiképzőjét. A modern Derby díja sokkal magasabb, 175 000 font. Azonban sok minden történt azóta, hogy Entry Badge elsőként szelte át a célvonalat a kezdeti Derbyn.

Az angol agár Derby története
Az angol agár Derby szponzorairól

Az angol agár Derby szponzorairól

1940-ben a háború arra késztette a rendezvényszervezőket, hogy a döntőt a Harringay Stadionba helyezzék át. 1973-ra a Derby felvette első szponzorát: a Spillers-t, az állateledel céget. Ugyanebben az évben Patricia's Hope ismét megnyerte a Derbyt, egyike annak a két kutyának, akik többször is megnyerték a versenyt. 1980-ra a nyeremény 35 000 fontra nőtt, és az esemény népszerűsége tovább nőtt.

1983-ban a Daily Mirror lett az esemény új szponzora. Whisper Wishes volt a Derby végső győztese a White City Stadiumban 1984-ben.

1985-ben az esemény a Wimbledon Stadionba költözött, és a következő három évtizedben az angol Greyhound Derby virágzott a Sporting Life társfinanszírozásával 1990-ben, 1998-ra William Hill vette át az egyedüli szponzori szerepet, és a Blue Square, egy másik fogadóiroda vette át az irányítást. szponzoráció 2006-ban.

William Hill bukméker később visszatért, hogy támogassa az eseményt a wimbledoni stadionban, és 2016-ig a főszponzor maradt, így az egyik legnépszerűbb online sportfogadási oldalak.

2017-re a wimbledoni stadiont a helyszín tulajdonosa átépítés miatt bezárta, és a Derby öt évre átköltözött a Towcester Racecourse-ba. 2019-re a Towcester bezárása miatt a rendezvényszervezők a Nottingham Greyhound Stadionban ütemezték be az eseményt, és folytatódtak a fogadások az agárversenyekre.

A világjárvány a 2020-as Derbyt egészen addig zárta, amíg a Towcester Greyhound Stadion 2021-ben újra meg nem nyílt, és az esemény csatlakozott a sportversenyek listájához, hogy újraindítsák a működést.

Az angol agár Derby szponzorairól
Miért népszerű az angol agár derby?

Miért népszerű az angol agár derby?

Az angol hagyományokkal átitatott gazdag történelmével az English Greyhound Derby szerencsejátékosokat vonz a világ minden tájáról. Mint az egyik legizgalmasabb nagy agárverseny, az esemény lehetőséget kínál a fogadóknak, hogy fogadjanak a lehetséges nyertesekre. A bukmékerek azért versenyeznek, hogy rengeteg angol Greyhound Derby szerencsejátékost vonzanak be ösztönzők és promóciók felajánlásával.

Az ingyenes fogadási lehetőségek olyan új ügyfeleket vonzanak, akik számlát nyitnak, hogy fogadást tegyenek, amelyre a kutya nyerhet. A fogadók sorra állnak, hogy kihasználják az ingyenes fogadásokat, amelyek egyre inkább az esemény kimenetelére történő fogadás egyik legjobb szempontjává válnak.

Valójában a sportfogadások még az agárversenyek online versenyeinek vonzerejét is növelik további ösztönzőkkel. A legjobb agárverseny bajnokságok több fogadást vonzanak.

A Derbyre való fogadás rendkívül versenyképes, és az eseményeket kínáló sportfogadások előnyt jelenthetnek a kevésbé népszerű fogadási intézményeknél. Íme néhány ok, amiért olyan népszerű a fogadás a versenyen.

  • A rövid futamokkal az esemény azonnali örömet kínál a végső győztesre tett fogadásokért, amelyet körülbelül 30 másodpercen belül hirdetnek ki
  • A sebesség és a lényegre törő befejezések felpörgetik az esemény izgalmát
  • A nézők azon vannak, hogy lássák, melyik kutya fog győzni. A több körös gyors iramú izgalmakkal a Derbyre való fogadás bónusz.
Miért népszerű az angol agár derby?
Hogyan fogadjunk az angol agár derbyre?

Hogyan fogadjunk az angol agár derbyre?

Mielőtt agárversenyekre fogadna online oldalakon, elengedhetetlen, hogy megértse a verseny felépítését. Hat agár fut a döntőben, miután az előfutamon keresztül az utolsó futamig jutottak. Ez a hat kutya közel 200 agár ellen versenyzett. A legtöbb kutya számára hosszú a nyerési esély.

Az agárversenyek rövid ideig tartanak. A döntőben a kutyák csak 1600 métert tesznek meg. Van azonban néhány mód a fogadásra, köztük a következők.

Nyílt

A szerencsejátékosok megkockáztatják, hogy melyik kutya végez az agárverseny bajnokságán. Ha egy kutyára fogad, mint győztes, a kiválasztott versenyzőnek nyernie kell ahhoz, hogy egy fogadó pénzt gyűjthessen a legjobb online fogadóirodától. Ez egy egyszerű fogadás, de ha a kutya az első helyen kívül bármely helyen végez, a fogadó veszít.

Fogadási előrejelzés

Az előrejelzésben a szerencsejátékos két kutyát választ, amelyek az első és a második helyen végezhetnek. Gyakori, hogy a győztest az alapján választják ki, hogy milyen csapdába helyezik a kutyát a verseny elején.

Ha a 2. és 3. csapdában lévő kutyákat választja ki, hogy elsőként és másodikként nyerjen, a szerencsejátékos előrejelzésének pontosan meg kell egyeznie az eredménnyel ahhoz, hogy a fogadó nyerjen. A fordított előrejelzés hasonló, kivéve, hogy a kutyák bármelyik sorrendben az első és a második helyen szerepelhetnek.

Hogyan fogadjunk az angol agár derbyre?
A legjobb angol agár derby fogadási oldalai 2022

A legjobb angol agár derby fogadási oldalai 2022

A 2022-es English Greyhound Derby körüli izgalom mellett egynél több online sportfogadó kínált ösztönzőket arra, hogy új és tapasztalt fogadókat vonzzanak, hogy fogadjanak arra, melyik kutya végez először.

A fogadások sokféle módjával a fogadók az internet néhány legnépszerűbb sportfogadóját keresték fel, hogy esélyt kapjanak a végső győztes kiválasztására, vagy előre jelezzék, melyik kettő vagy három lép át a célvonalon elsőként, másodikként vagy harmadikként.

A közel egy évszázada készülő esemény, a modern English Greyhound Derbyt kedvelik a csúcskategóriás sportfogadók, amelyek versenyképes esélyeket kínálnak a pörgős kutyaverseny-bajnokságra. Nézzünk meg egy sportfogadót, amely évek óta támogatja a Derbyt, és vonzotta a szerencsejátékosokat, hogy fogadjanak az eseményen.

William Hill

Az angol Greyhound Derbyhez igazodó, hosszú múltra visszatekintő bukméker William Hill kedvező szorzót kínált a fogadóknak a 2022-es döntőt valószínűsítő kutyák alapján. Egy összetett valószínűség-elemző rendszer segítségével a sportfogadás ösztönzői vonzották a fogadás iránt érdeklődő szerencsejátékosokat.

Unibet

Unibet egy másik jól ismert sportfogadás, amelyet a fogadók kedvelnek, hogy fogadjanak a Derbyn. Az online fogadási oldal a Greyhound Derby eseményeinek élő közvetítését, éjjel-nappali élő csevegést és kaszinó bónuszajánlatot biztosít.

A legjobb angol agár derby fogadási oldalai 2022