ICC T20 Világkupa sportfogadás 2023

A World Twenty20 egy nemzetközi krikett versenyen, amelyen minden ICC-tag részt vesz. Ideális esetben ez egy globális verseny, amelyen minden krikett nemzet részt vesz. A végső győztes megkapja a Twenty20 világbajnoki státuszt. A nyilvánvaló kérkedések mellett némi pénz is forog kockán. A teljes pénznyeremény körülbelül 8 millió dollár, és minden résztvevő nemzet közel 60 000 dollárt vagy még többet kap.

A 2022-es T20-as világbajnokságon 16 csapat indul. A 16-ból 8 csapatnak van közvetlen kvalifikációja a Super 12-es szakaszra az országos helyezéseik alapján. A maradék négyet selejtező mérkőzések után választják ki, általában a világbajnokság előtt.

Nyolc csapat kezdi meg az akciót két, négy országot magában foglaló csoportban, a csoportok legjobb két csapata (összesen négy) jut a következő szakaszba (Super 12s), így 12 csapat lesz. Az adott csoportban minden csapat egymás ellen játszik, és a csoportok első két helyezettje jut a középdöntőbe, általában kieséses mérkőzésre.

A győztes csapat minden fordulóban két pontot kap, míg a vesztes egyet sem. Ha nincs eredmény, ami gyakran előfordul kimosáskor vagy felhagyáskor, az érintett csapatok egy-egy pontot kapnak. Amikor döntetlen van a csoportrangsorban, több azonos ponttal rendelkező csapat, a döntetlen a győzelmek száma, a nettó futamarány és a fejpárbaj eredmény alapján törik meg, ebben a sorrendben.

A T20 nevéhez fűződik a krikett újjáélesztése a 21. században. A kezdetektől fogva a játékosok gyorsan alkalmazkodtak a játék követelményeihez azáltal, hogy erőnlétükön, mezőnyükön és dobásukon dolgoznak. Az új formátum legjobb része az, hogy kiegészítő szerepet játszik, és semmilyen módon nem fenyegeti a Test Cricketet.

Az ICC T20 világbajnokság történeteMiért népszerű az ICC T20 világbajnokság?Hogyan fogadjunk az ICC T20 világbajnokságra
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Játék most
 • Nagy játék kiválasztása
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

Az ICC T20 világbajnokság története

Az ICC T20 világbajnokság története

Az ICC T20 világbajnokságot először 2007-ben rendezték meg Dél-Afrikában. A krikett e formája elfogadásának ötlete azonban 1998 és 2001 között merült fel. Ez az ötlet csak 2001-ben öltött testet, amikor az Anglia és Wales Cricket Board (ECB) jövedelmezőnek találta, és még ugyanabban az évben bemutatta a megyei elnöknek. Az EKB elfogadta a krikett új formáját, a Twenty20 krikett elnevezéssel. A T20-as krikett hivatalosan 2003-ban mutatkozott be a sportvilágban, és azonnali sikert aratott, és rajongók ezrei vettek részt Anglia-szerte megrendezett T20-as versenyeken.

Miközben ez történt, néhány krikettező nemzet már észrevette. 2007-re a T20 jelentős népszerűségre tett szert, ezért az ICC úgy döntött, hogy megszervezi az avatót. Az első T20-as világban tíz teszten játszó nemzet és az ICC társult nemzete – Skócia és Kenya – vett részt. India nyerte meg az első T20-as világbajnokságot, miután egy igencsak küzdelmes fináléban legyőzte óvó Pakisztánját.

Az ICC T20 világbajnokság története
Miért népszerű az ICC T20 világbajnokság?

Miért népszerű az ICC T20 világbajnokság?

Az ICC Twenty20 világbajnokság rekordszámú közönséget és nézőszámot vonz. Öt év után visszatérve ez kétségtelenül népszerű, hiszen 2000 országban rekordot döntött, 10 000 órányi élő közvetítést kapott. Ez a hatalmas követője egyenesen a közé sorolja legnagyobb sportágak események, a fogyasztás hatalmas részét az Egyesült Királyságban, Indiában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Pakisztánban regisztrálták.

Tekintettel a T20-as világbajnoksággal kapcsolatos várakozásokra és kitettségre, a 2022-es események sok sportversenyre fogadó fogadó kedvencei lesznek. Valamint az átvétel között online sportfogadási oldalak figyelemre méltó volt. Íme néhány ok, amiért a T20-as világbajnokság népszerű a sportfogadás szerelmesei körében.

 • Megnövelt médialefedettség: Kétségtelenül kulcsszerepet játszik a T20 népszerűsítésében a fogadás világában a fokozott lefedettség, mind a tévében, mind a közösségi médiában.
 • További ösztönzők a fogadási oldalaktól: A fogadási oldalak fontos szerepet játszanak a sportversenyek népszerűsítésében. A Cricket megerősítette pozícióját a legnagyobb sportesemények között a T20 világbajnokságra irányuló nagylelkű promóciókkal és marketingkampányokkal.
 • Kiváló játék akció: A T20 dinamikus és gyors, ellentétben az eredeti Test Cricket-tel. Mint ilyen, a „javított” játékmenet nagyszerű hír a sportfogadók számára, akik többségének nem lehetett türelme a hagyományos sportokra fogadni. Ráadásul ez a torna számos fogadási piacot alakít ki a fogadók között, amelyek közül a legfontosabb a mérkőzés. -győztes, sorozatgyőztes, dobásgyőztes, legjobb ütő és legjobb dobó, valamint hat hatos a 2021-es T20-as világbajnokság során.
Miért népszerű az ICC T20 világbajnokság?
Hogyan fogadjunk az ICC T20 világbajnokságra

Hogyan fogadjunk az ICC T20 világbajnokságra

A Twenty20 World Cup fogadások megtétele nagy hasonlóságot mutat a többihez sportversenyek. A legtöbb online bukméker foglalkozik a T20 játékokkal. A játékosoknak azonban azt tanácsoljuk, hogy jó hírű fogadási oldalakat válasszanak a zökkenőmentes fogadási élmény érdekében.
A stratégia kiválasztása után a játékos figyelme a fogadásokra helyeződik. Íme néhány tipp, amelyet minden játékosnak meg kell fontolnia, hogy javítsa a siker esélyeit, miközben T20 meccsekre fogad.

 • Ügyeljen a csapatok és a játékosok formájára
 • Kövesse élőben a játékot fogadás közben
 • Figyeld a csapat híreit
 • Ne csak arra fogadjon, hogy ki fog nyerni. Fókuszáljon más fogadási piacokra
 • Ismerje meg a csapat erősségeit és gyengeségeit
 • Használja ki a fogadási ajánlatokat

Viszonylag rövid tartózkodása alatt az ICC T20 világbajnokság számos lenyűgöző lehetőséget kínált a sportfogadóknak. Minden fogadónak, aki szívesen fogad ezekre a sportbajnokságokra, legyen stratégiája. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak megfelelő kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen fogadást tesznek. Ezenkívül minden stratégiának a robusztus bankroll-kezelésen és a felelős szerencsejátékon kell alapulnia. Végül pedig a játékosoknak időnként össze kell hasonlítaniuk a különböző fogadóirodákat, és ki kell választaniuk azt, amelyik a legjobb oddsokat kínálja.

Hogyan fogadjunk az ICC T20 világbajnokságra

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close