ICC T20 Világkupa sportfogadás 2024

A World Twenty20 egy nemzetközi krikett versenyen, amelyen minden ICC-tag részt vesz. Ideális esetben ez egy globális verseny, amelyen minden krikett nemzet részt vesz. A végső győztes megkapja a Twenty20 világbajnoki státuszt. A nyilvánvaló kérkedések mellett némi pénz is forog kockán. A teljes pénznyeremény körülbelül 8 millió dollár, és minden résztvevő nemzet közel 60 000 dollárt vagy még többet kap.

A 2022-es T20-as világbajnokságon 16 csapat indul. A 16-ból 8 csapatnak van közvetlen kvalifikációja a Super 12-es szakaszra az országos helyezéseik alapján. A maradék négyet selejtező mérkőzések után választják ki, általában a világbajnokság előtt.

Nyolc csapat kezdi meg az akciót két, négy országot magában foglaló csoportban, a csoportok legjobb két csapata (összesen négy) jut a következő szakaszba (Super 12s), így 12 csapat lesz. Az adott csoportban minden csapat egymás ellen játszik, és a csoportok első két helyezettje jut a középdöntőbe, általában kieséses mérkőzésre.

A győztes csapat minden fordulóban két pontot kap, míg a vesztes egyet sem. Ha nincs eredmény, ami gyakran előfordul kimosáskor vagy felhagyáskor, az érintett csapatok egy-egy pontot kapnak. Amikor döntetlen van a csoportrangsorban, több azonos ponttal rendelkező csapat, a döntetlen a győzelmek száma, a nettó futamarány és a fejpárbaj eredmény alapján törik meg, ebben a sorrendben.

A T20 nevéhez fűződik a krikett újjáélesztése a 21. században. A kezdetektől fogva a játékosok gyorsan alkalmazkodtak a játék követelményeihez azáltal, hogy erőnlétükön, mezőnyükön és dobásukon dolgoznak. Az új formátum legjobb része az, hogy kiegészítő szerepet játszik, és semmilyen módon nem fenyegeti a Test Cricketet.

Az ICC T20 világbajnokság történeteMiért népszerű az ICC T20 világbajnokság?Hogyan fogadjunk az ICC T20 világbajnokságra
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Az ICC T20 világbajnokság története

Az ICC T20 világbajnokság története

Az ICC T20 világbajnokságot először 2007-ben rendezték meg Dél-Afrikában. A krikett e formája elfogadásának ötlete azonban 1998 és 2001 között merült fel. Ez az ötlet csak 2001-ben öltött testet, amikor az Anglia és Wales Cricket Board (ECB) jövedelmezőnek találta, és még ugyanabban az évben bemutatta a megyei elnöknek. Az EKB elfogadta a krikett új formáját, a Twenty20 krikett elnevezéssel. A T20-as krikett hivatalosan 2003-ban mutatkozott be a sportvilágban, és azonnali sikert aratott, és rajongók ezrei vettek részt Anglia-szerte megrendezett T20-as versenyeken.

Miközben ez történt, néhány krikettező nemzet már észrevette. 2007-re a T20 jelentős népszerűségre tett szert, ezért az ICC úgy döntött, hogy megszervezi az avatót. Az első T20-as világban tíz teszten játszó nemzet és az ICC társult nemzete – Skócia és Kenya – vett részt. India nyerte meg az első T20-as világbajnokságot, miután egy igencsak küzdelmes fináléban legyőzte óvó Pakisztánját.

Az ICC T20 világbajnokság története
Miért népszerű az ICC T20 világbajnokság?

Miért népszerű az ICC T20 világbajnokság?

Az ICC Twenty20 világbajnokság rekordszámú közönséget és nézőszámot vonz. Öt év után visszatérve ez kétségtelenül népszerű, hiszen 2000 országban rekordot döntött, 10 000 órányi élő közvetítést kapott. Ez a hatalmas követője egyenesen a közé sorolja legnagyobb sportágak események, a fogyasztás hatalmas részét az Egyesült Királyságban, Indiában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Pakisztánban regisztrálták.

Tekintettel a T20-as világbajnoksággal kapcsolatos várakozásokra és kitettségre, a 2022-es események sok sportversenyre fogadó fogadó kedvencei lesznek. Valamint az átvétel között online sportfogadási oldalak figyelemre méltó volt. Íme néhány ok, amiért a T20-as világbajnokság népszerű a sportfogadás szerelmesei körében.

  • Megnövelt médialefedettség: Kétségtelenül kulcsszerepet játszik a T20 népszerűsítésében a fogadás világában a fokozott lefedettség, mind a tévében, mind a közösségi médiában.
  • További ösztönzők a fogadási oldalaktól: A fogadási oldalak fontos szerepet játszanak a sportversenyek népszerűsítésében. A Cricket megerősítette pozícióját a legnagyobb sportesemények között a T20 világbajnokságra irányuló nagylelkű promóciókkal és marketingkampányokkal.
  • Kiváló játék akció: A T20 dinamikus és gyors, ellentétben az eredeti Test Cricket-tel. Mint ilyen, a „javított” játékmenet nagyszerű hír a sportfogadók számára, akik többségének nem lehetett türelme a hagyományos sportokra fogadni. Ráadásul ez a torna számos fogadási piacot alakít ki a fogadók között, amelyek közül a legfontosabb a mérkőzés. -győztes, sorozatgyőztes, dobásgyőztes, legjobb ütő és legjobb dobó, valamint hat hatos a 2021-es T20-as világbajnokság során.
Miért népszerű az ICC T20 világbajnokság?
Hogyan fogadjunk az ICC T20 világbajnokságra

Hogyan fogadjunk az ICC T20 világbajnokságra

A Twenty20 World Cup fogadások megtétele nagy hasonlóságot mutat a többihez sportversenyek. A legtöbb online bukméker foglalkozik a T20 játékokkal. A játékosoknak azonban azt tanácsoljuk, hogy jó hírű fogadási oldalakat válasszanak a zökkenőmentes fogadási élmény érdekében.
A stratégia kiválasztása után a játékos figyelme a fogadásokra helyeződik. Íme néhány tipp, amelyet minden játékosnak meg kell fontolnia, hogy javítsa a siker esélyeit, miközben T20 meccsekre fogad.

  • Ügyeljen a csapatok és a játékosok formájára
  • Kövesse élőben a játékot fogadás közben
  • Figyeld a csapat híreit
  • Ne csak arra fogadjon, hogy ki fog nyerni. Fókuszáljon más fogadási piacokra
  • Ismerje meg a csapat erősségeit és gyengeségeit
  • Használja ki a fogadási ajánlatokat

Viszonylag rövid tartózkodása alatt az ICC T20 világbajnokság számos lenyűgöző lehetőséget kínált a sportfogadóknak. Minden fogadónak, aki szívesen fogad ezekre a sportbajnokságokra, legyen stratégiája. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak megfelelő kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen fogadást tesznek. Ezenkívül minden stratégiának a robusztus bankroll-kezelésen és a felelős szerencsejátékon kell alapulnia. Végül pedig a játékosoknak időnként össze kell hasonlítaniuk a különböző fogadóirodákat, és ki kell választaniuk azt, amelyik a legjobb oddsokat kínálja.

Hogyan fogadjunk az ICC T20 világbajnokságra
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács