Monaco Grand Prix sportfogadás 2022

A Monacói Nagydíj a Forma-1 egyik legnagyobb eseménye, és minden évben megrendezik. Nagyon népszerű az online sportfogadási oldalak körében. A rendezvényt az Automobile Club de Monaco szervezi. A Circuit de Monaco néven ismert pálya körönként 3,337 km hosszú, a futamot alkotó körök száma pedig minimum 78. A Le Mans-i 24 órás és az Indy 500 mellett a Motorsport Triple Crown néven ismert, és a Forma-1-es bajnokság része.

Ez nem egy erre a célra épített versenypálya; ez valójában egy országúti verseny a nagyon elbűvölő Monte Carlo városának utcáin. Mivel az utcák nagyon szűkek, és több kanyarból, magasságváltásból és egy alagútból állnak, ez az egyik legnagyobb kihívást jelentő Forma-1-es verseny.

A Monacói Nagydíj története

A Monacói Nagydíj története

Az első Monacói Nagydíjat 1929-ben rendezték meg, és a Bugattit vezető William Grover-Williams nyerte meg, azonban csak egy évvel azelőtt utasították el a verseny nemzeti státuszú felminősítését, a Monacói Nagydíj szinte nem is létezett.

Ennek oka az volt, hogy a javasolt versenypálya főként más, Monacóval határos országok utait használta. A probléma megkerülésére a pályát Monte Carlo utcáin hozták létre. Ez azt is jelentette, hogy ez a pálya sokkal rövidebb volt, mint a szokásos Forma-1-es verseny pályák, de ami hiányzik a hosszukból, azt a körök számában pótolják.

A Monacói Nagydíj története
Mi az a Forma-1?

Mi az a Forma-1?

A gyakran F1-nek rövidített Forma-1-es verseny a motorsport ami nemzetközileg ismert. A Nemzetközi Automobil Szövetség (Fédération Internationale de l'Automobile) irányítása alatt áll, és a cél a verseny megnyerése, azonban van egy lista a szabályokról, amelyeket ennek során be kell tartani.

A Forma-1-es ligák futamai 305 km-nél hosszabbak, és az a pilóta nyer, aki kevesebb kör alatt teljesíti a versenyt.

A Forma-1-es szezon során a Grand Prix néven ismert versenysorozatot bonyolítják le világszerte. Legtöbbjük szándékosan épített versenypályákon zajlik, de vannak olyanok is, mint például Monaco, a városon belüli utakon, amelyek el vannak zárva a szokásos forgalom elől. A Forma-1-es bajnokság nagy vonzerőt jelent a számára legjobb online fogadóirodák.

Mi az a Forma-1?
A Grand Prix nyereményalapja

A Grand Prix nyereményalapja

Hatalmas pénzösszeg forog kockán a Monacói Nagydíj minden résztvevője számára. Jelenleg a nyereményalap 1 milliárd dollár körül mozog, ami meglehetősen összetett módon oszlik meg a résztvevők között. A legjobb 10 helyezett csapat kapja meg a pot körülbelül felét csúszó skálán, a többi résztvevő pedig körülbelül 10 millió dollárt kap, feltéve, hogy az előző 3 évből a legjobb 10 2-ben végzett.

A Grand Prix nyereményalapja
Népszerűség

Népszerűség

A Monacói Nagydíj minden évben rengeteg nézőt vonz, körülbelül 100 000 ember ereszkedik le Monte Carlo városába, hogy az oldalvonalról pillantson az eseményekre, és ha összeszámoljuk a nézőket a szállodák és apartmanok erkélyeiről, valamint azokat, béreljen jachtokat, hogy nagyszerű kilátásban legyen a kikötőből, ezt a számot könnyedén megduplázhatja.

Egy egészből sportversenyek listája, a Forma-1 továbbra is az egyik legnépszerűbb élőben, tévében nézhető és fogadás.

Népszerűség
Jól ismert Forma-1-es pilóták

Jól ismert Forma-1-es pilóták

Ayrton Senna az egyetlen pilóta, aki hatszor nyert a Monacói Nagydíjon. Ebből 5 győzelmet aratott egymás után 1989 és 1993 között. Graham Hill és Michael Schumacher az egyetlen két pilóta, akik valaha is közel kerültek ehhez a rekordhoz, és mindketten ötször nyertek.

Sir Lewis Hamilton, aki háromszor nyerte meg a Monacói Nagydíjat, ma is versenyez, és a sportág egyik legnagyobb neve. Max Verstappen, a 2021-es Monacói Nagydíj győztese mindössze 23 éves volt, amikor a győztesek dobogóra állhatott.

Jól ismert Forma-1-es pilóták
Miért népszerű fogadás a Monacói Nagydíjra?

Miért népszerű fogadás a Monacói Nagydíjra?

A Forma-1 egyik legnagyobb versenyeként sok izgalmat rejt magában. Ráadásul a Monacói Nagydíjra való fogadás csak növeli az adrenalint. Segít abban, hogy az online fogadóoldalak igazán egyszerűvé teszik a fogadást ezen vagy bármely más formula 1-es versenyen.

A fogadás nagyon egyszerű, megteheti online, a számos online sportfogadó egyikén keresztül. Szerencsére sok jó hírű online fogadási oldal van.

Önnek sem kell sok pénzt költenie, ami azt illeti, felelősségteljes szerencsejáték, és csak olyan összeg megtétele javasolt, amelyet elveszíthet.

Bármilyen győzelem bónusz, de ha a pilóta átlépi a határt a győzelemért, és véletlenül be tud váltani néhány extra dollárt, ez mind növeli a sport nézésének örömét.
A Monacói Nagydíjra fogadók nem csak azokra korlátozódnak, akik a sport rajongói.

Az emberek hobbiból élvezik a fogadásokat, még profi szerencsejátékosok is vannak. Ezek olyan emberek, akik stratégiával próbálják megjósolni a verseny kimenetelét, olyan dolgok alapján, mint a pilóta jelenlegi formája, az időjárási körülmények és a pálya típusa, hogy csak néhányat említsünk.

Miért népszerű fogadás a Monacói Nagydíjra?
A legjobb Monacói Nagydíj fogadási oldalak 2022

A legjobb Monacói Nagydíj fogadási oldalak 2022

Számos nagyszerű fogadási oldal van bárki számára, aki fogadást szeretne tenni a Monacói Nagydíjon vagy általában a Forma-1-es versenyeken. A legjobb, ha olyan oldalt választunk, amely lehetővé teszi a sportversenyek listájára történő fogadást, beleértve a főbb Forma 1-es versenyeket is, ahelyett, hogy korlátozott választékot kínálna.

A jó hírű webhelyek különféle sportágakra kínálnak fogadást, és a legtöbb könnyen használható online. Az olyan oldalak, mint a 888 Casino és a BetVictor is kínálnak a bónuszok köre, beleértve az üdvözlő bónuszokat azoknak, akik először regisztrálnak náluk. Ez azt jelenti, hogy ezekkel a webhelyekkel a pénz sokkal tovább megy.

Egyes online fogadási oldalakon, például a William Hillen, szintén vannak fogadóüzletek, amelyekbe beléphet fizikai fogadásba. Ez ideális azok számára, akik a következő versenyre szeretnének fogadni, de bármilyen okból nem tudnak online mobil fogadási oldalt használni.

Vannak, akik szeretnek leülni és élőben nézni a versenyt, amit a fogadóirodában is megtehet, hasonló gondolkodású emberekkel körülvéve, akik mind szurkolnak a kiválasztott versenyzőnek.

A legjobb Monacói Nagydíj fogadási oldalak 2022
Hogyan fogadjunk a Monacói Nagydíjra

Hogyan fogadjunk a Monacói Nagydíjra

Nem is lehetne könnyebb fogadni a Monacói Nagydíjra. Először is találnia kell magának egy jó hírű online fogadási oldalt, amint azt korábban említettük. Tekintse meg a véleményeket, a befizetési módokat és a felelősségteljes játékpolitikájukat.

Ha elégedett a választott webhelyével, hozzon létre egy fiókot, és kapcsolja össze fizetési mód hozzá. A legtöbb webhely bank- és hitelkártyákat fogad el, néhányan pedig PayPal és egyéb e-pénztárca fizetéseket is elfogadnak.

Válaszd ki a választott versenyt a Forma-1 versenyei közül, döntsd el, kit szeretnél megnyerni, bármilyen stratégia alapján (egyesek szeretnek egyszerűen nevet választani a kalapból!), és tedd meg a fogadást. Az oldalon egyértelműek lesznek az esélyeid, minél magasabb az esély, annál nagyobb a hozam – de kisebb valószínűséggel is megvalósul. Ezután dőljön hátra, és nézze meg a versenyt.

Ha nyer, a nyert összeget a szorzótól függően automatikusan befizetjük a számlájára online. Ennek visszavonásához be kell lépnie a számlára, és igényelnie kell.

Általában a nyereményfelvétel csak arra a kártyára (vagy fizetési módra) kerül vissza, amelyről a pénz kikerült, így ha hitelkártyával fizetett, akkor például nem tudja kivenni a PayPal-on.

Hogyan fogadjunk a Monacói Nagydíjra