NCAA March Madness sportfogadás 2022

Az éves nagy kosárlabda-események listáján alig van nagyobb horderejű, mint az NCAA I. osztályú férfi kosárlabdatorna. A köznyelvben márciusi őrületnek is nevezik. Ezeken a versenyeken 68 legnagyobb egyetemi kosárlabdacsapat vesz részt. Egyszeri kieséses meccsek alapján határozzák meg a legjobb csapatot. Az Országos Főiskolai Atlétikai Szövetség működteti őket.

Ahogy a neve is sugallja, minden év márciusában kerülnek megrendezésre. A szerencsejátékosoknak az év ezen időszakáig kell várniuk, amíg az online sportfogadó cégek piacot nyithatnak az esemény előtt.

Minden, amit az NCAA March Madness fogadásáról tudni kell

Minden, amit az NCAA March Madness fogadásáról tudni kell

Ezeknek a játékoknak nincs egyetlen helyszíne. Más nagy kosárlabdaligákhoz hasonlóan az Egyesült Államok különböző városaiban találhatók. A nyereményalap 170 millió dollár, amelyből minden I. osztályú iskola kap egy részt. Ha jól teljesítenek a March Madness versenyein, növekedhet az alapból való részesedésük.

Azok, akik nem ismerik ezt a sportot, az egyetemi kosárlabdát kissé amatőrnek tarthatják. Az elmúlt évtizedekben azonban az NCAA sportcsapatai ezt az eseményt a profi kosárlabda naptár fontos dátumává tették.

Online fogadóirodák weboldalai a világ minden táján elemzik a csapatok teljesítményét, hogy meghatározzák esélyeiket az első helyre való eljutásra.

Minden, amit az NCAA March Madness fogadásáról tudni kell
Minden, amit a kosárlabdáról tudni kell

Minden, amit a kosárlabdáról tudni kell

A kosárlabda az egyik legnagyobb formája népszerű sportok. A versenyek során két csapat mérkőzik meg egymással. Minden csapatban öt játékos van. A fő cél az, hogy minél többet lőj kosárlabda lehetőleg az ellenfél karikájába.

Ugyanakkor a játékosoknak meg kell védeniük saját karikájukat a támadásoktól. A szokásos mezőnygól két pontot jelent a csapatnak. Ha a hárompontos vonal mögött helyezkednek el, akkor hármat kapnak.

A szabálytalanságok a kosárlabdaversenyek kulcsfontosságú elemei. Amikor ezek előfordulnak, az óra megáll. A szabálytalankodó csapat számos szabad karikalövést lőhet. Ezek egy-egy pontot érnek. A játék végére a legtöbb pontot gyűjtő csapatot hirdetik győztesnek. Alatt sportesemények jellemzően továbbjutnak a következő szakaszba.

Néha mindkét csapat döntetlent játszik. Ha ez a helyzet, akkor a túlórák előfordulásának szokásos szabályozása. A labdát futás közben felpattanva mozgatják. Ezt csöpögésnek nevezik. A támadó játékosok különféle lövéstípusok széles skáláját tudják alkalmazni.

Minden, amit a kosárlabdáról tudni kell
Miért népszerű az NCAA March Madness fogadása?

Miért népszerű az NCAA March Madness fogadása?

Az emberek meglepődhetnek azon az egyetemi kosárlabda-események népszerűségén, mint például a March Madness. Valójában az NBA-vel vetekszik. Rengeteg oka van annak, hogy a bukmékerek ilyen nagy figyelmet fordítanak az NCAA-ra.

Nagyobb esély van arra, hogy csapatok sokasága kerüljön a csúcsra. Ez ellentétben áll a NBA ahol reálisan csak öten a bukmékerek kedvencei.

Az NCAA-játékosoknak minden meccsen bizonyítaniuk kell. Nem fizetik ki a profiknak adott nagy összegeket. Ennek eredményeként minden kosárlabdameccs, amelyen részt vesznek, megköveteli, hogy bemutassák tudásszintjüket.

A szerencsejátékosok arra alapozhatják téteiket, hogy minden résztvevő a legmagasabb képességei szerint játszik. Ez némileg megkönnyíti a legjobb csapat.

A sportág sok rajongója a March Madness-t "igazi kosárlabdának" tartja, mert nem szennyezte be a vállalati beavatkozás. A versenytársak egyértelműen maga a játék iránti szenvedéllyel rendelkeznek, nem pedig egyszerűen csak egy hírnév elérése vagy fizetése iránt. Ez a fő oka annak, hogy az NCAA versenyek olyan nagy horderejűek. Ezt segíti a rajongók hangos biztatása.

Miért népszerű az NCAA March Madness fogadása?
Hogyan fogadjunk az NCAA March Madnessre

Hogyan fogadjunk az NCAA March Madnessre

Ha a szerencsejátékos egyszerű téttípust szeretne, pénzvonalas fogadásokat tehet. Ez magában foglalhatja az uralkodó csapat kiválasztását, valamint azt, hogy milyen pénzpontokkal fognak nyerni. Ahogy a személy növeli a fogadási típusát, a lehetséges kifizetések gyakran növekednek. A kompromisszum azonban az, hogy az esélyek csökkenni fognak.

Számos online bukmékeroldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mérkőzésstatisztikát foglaljanak téteikbe. Ezek lehetnek hárompontosok, blokkok és lepattanók. Sok szerencsejátékos szeret potenciális MVP-t választani az egyes March Madness játékokhoz.

A parlay fogadás lehetővé teszi több csapat hozzáadását egyetlen fogadáshoz. A maximum általában nyolc csapat. Összességüknek fedeznie kell a meccspont-különbséget. Minél kisebb a csapatok száma, annál nagyobb az esély a győzelemre. Ha nyolcat választanak, az esély akár 150/1 is lehet. Bár a kifizetés csábítónak tűnhet, nagyon valószínűtlen, hogy a jóslatok valóra válnak.

A kosárlabda versenyek, például a March Madness ideálisak határidős fogadásokhoz. A fogadó kiválaszt egy csapatot, amelyről úgy gondolja, hogy végül az első számú lesz. Fontos figyelembe venni a jelenlegi statisztikákat és a múltbeli teljesítményeket. A szűkös fogadóirodák egzotikusabb fogadási típusokat kínálhatnak.

Hogyan fogadjunk az NCAA March Madnessre
A legjobb NCAA March Madness fogadási oldalak 2022

A legjobb NCAA March Madness fogadási oldalak 2022

A kosárlabda rendkívül népszerű az online fogadási közösségekben. Egyes fogadóirodákon a futball után a második helyen áll. Ilyen elterjedtség mellett az első alkalommal fogadónak nehéz lehet tisztességes márkát választani. Ha kosárlabda fogadásról van szó, három oldal tűnik ki. Az első az William Hill. Amikor az NCAA-bajnokságok elkezdődnek, ez az oldal számos vonzó piacot kínál majd.

A múltban a William Hill főként tégla- és habarcs fogadóirodájáról volt ismert. Nemrég az internetre költözött. Webhelyük elrendezése leegyszerűsített, így a felhasználók könnyebben köthetnek kosárlabda fogadásokat.

Alternatív megoldásként a szerencsejátékos is használhatja 888 Sport fogadásokért a March Madness bajnokságokon. Összességében a webhely az összes fontos négyzetet bejelöli. Jó biztonságot, rengeteg banki módszert, különféle fogadási típusokat és barátságos ügyfélszolgálatot kínál. A 888 Sport vonzó lesz azoknak, akik megbízható bukmékert keresnek. Egy másik lehetőség a Mr Play.

Márkaként kevésbé ismert, mint a William Hill és a 888 Sport. Ennek ellenére az Aspire Global tulajdonában lévő platform nagyon népszerűnek bizonyult a kosárlabda rajongók körében. Tartalmaz egy meccskövetőt és játék közbeni fogadást.

A legjobb NCAA March Madness fogadási oldalak 2022
Az NCAA March Madness története

Az NCAA March Madness története

2011-ben a CBS Sports műsorszolgáltató átkeresztelte az NCAA I. osztályú férfi kosárlabdatornát „March Madness” néven. Ennek eredményeként néhány sportrajongó azt feltételezheti, hogy ez az esemény alig több mint egy évtizedes.

Története azonban sokkal gazdagabb. Valójában az eredete egészen 1852-ig nyúlik vissza. Az olyan egyetemek, mint a Yale és a Harvard kihívták egymást az evezős versenyekre. Az 1800-as évek végére ez más sportágakra is kiterjedt, beleértve a kosárlabdát is.

A 20. század elején egy olyan szervezet létrehozására törekedtek, amely a főiskolai sportszabályok megváltoztatására és annak biztonságosabbá tételére összpontosított. 1905-re megalakult az Egyesült Államok Egyetemközi Atlétikai Szövetsége (IAAUS). Nevét 1910-ben NCAA-ra változtatták.

Az NCAA a XX. században számos kosárlabdaszabályt hozott létre. Mind a taglétszám, mind a bajnokságok száma nőtt. Megállapodásokat kötöttek hálózatokkal a játékok közvetítésére. Ennek eredményeként több szerencsejátékos nézhette és fogadhatta őket.

Ez oda vezetett, hogy az NCAA-bajnokságok (és különösen a March Madness) nagyon népszerűvé váltak. A szervezet éves nettó bevétele ma már több tízmillió dollár.

Az NCAA March Madness története