NFL sportfogadás 2022

Ha a sportfogadók amerikaifutball-tornákra akarnak fogadni, akkor az eddigi legkiemelkedőbb meccseket a National Football League (NFL) szervezi. Rengeteg online fogadási oldal kínál NFL-meccseket. Jelenleg 32 profi csapat szerepel a névsorukon. Az NFL-ben játszókat a sportág legjobb sportolóinak tekintik.

A futballmérkőzések különböző helyszíneken zajlahatnak. Az évek során 30 NFL-stadiont hoztak létre. Ha egy városnak több csapata van, néha ugyanabban a csapatban edzenek és játszanak. Az NFL-bajnokságok évszakokra oszlanak. Évente kerülnek megrendezésre, egy augusztusi háromhetes előszezoni szakasztól kezdve.

Minden az NFL-re való fogadásról

Minden az NFL-re való fogadásról

Az alapszakasz versenyei szeptembertől januárig tartanak. Minden csapatnak 17 különböző mérkőzést kell játszania. A cél a két legjobb kiválasztása. Egyetlen szezon rengeteg lehetőséget biztosít az online szerencsejátékosoknak, hogy fogadásokat tegyenek.

Ezek a játékok a Super Bowlban csúcsosodnak ki, amelynek hatalmas nyereményalapja van. 2022-ben a nyertes játékosok fejenként 118 000 dollárt értek el. Még a második helyezettek is fejenként 59 000 dollárt kaptak. Az online fogadási forgalom a Super Bowl kezdetekor globálisan nő. A legnagyobbnak és legjobbnak tartják Amerikai foci esemény.

Minden az NFL-re való fogadásról
Az NFL története

Az NFL története

Az amerikai futball legalább az 1860-as évek óta létezik. A szabályok a rögbi és a foci hibridjén alapultak. Több évtizednek kellett eltelnie ahhoz, hogy az amerikai futball-bajnokságok gondolata elterjedt. 1920-ban számos csapat képviselői találkoztak, hogy megvitassák a lehetőségét bajnokságok a sportért. Ennek eredményeként létrejött az American Professional Football Conference.

A cél a sportág színvonalának emelése és a csapatok közötti együttműködés fokozása volt a versenyek ütemezésében. A találkozó a Nemzeti Labdarúgó Liga megalakulását jelezte. Míg az NFL volt a legjelentősebb, az amerikai futball köré épülő szervezet, ennek ellenére számos riválisa volt. Ez különösen igaz volt az 1930-as és 1940-es években.

Amikor a rivális ligák csapatai meglátták az NFL-tornák méretét, oldalt váltottak. Az 50-es években az NFL monopóliummal rendelkezett a sportban. A fogadók kizárólag az e szervezet által létrehozott játékokra fogadtak. A versenyeket azonban a rivális American Football League is létrehozta a 60-as években.

Ennek a két cég 1970-es egyesülésével ért véget. Ma az NFL az amerikai futball-bajnokságok listájának élén áll. Évente rendezvényeik több millió nézőt vonzanak.

Az NFL története
Minden, amit az amerikai futballról tudni kell

Minden, amit az amerikai futballról tudni kell

Egy amerikai futballmeccsen két csapat mérkőzik meg egymással. Minden csapatnak tizenegy tagja van. Téglalap alakú pályán játszanak, amelynek mindkét végén kapufa van. A labdát birtokló csapatot "támadásnak" nevezik. Céljuk, hogy lefelé mozogjanak a pályán, és a labdát az end zone-ba juttatják anélkül, hogy a „védelem” megállítaná őket.

Ha az offense-nek nem sikerül tíz yarddal lejjebb lépnie négy játék során, akkor a labdát a védelem kapja. Ha azonban sikerül, további négy darabig folytathatják. Pontokat touchdownokkal vagy kapufákon keresztül rúgva lehet szerezni. Az a csapat nyer, amelyik a legtöbb pontot gyűjtheti.

A sportfogadási közösségen belül az amerikai futball a legmagasabb minősítésű. Az NFL játékokon megnövekszik a forgalom a fogadóirodák webhelyein. A sikeres fogadás érdekében a személynek meg kell értenie az amerikaifutball-bajnokságok pontszerzésének sajátosságait.

A touchdownok hat pontot érnek. Ha ezt elérte, többet lehet nyerni a pont(ok) utáni érintés lehetőségeivel. Ezek általában egy-két pontot érnek. Eközben sikeres mezőnygóllal három pont jár.

Minden, amit az amerikai futballról tudni kell
Miért népszerű az NFL-ben fogadni?

Miért népszerű az NFL-ben fogadni?

A regionális labdarúgó-bajnokságok fő problémája az, hogy csak helyi vonzerejük lesz. Ezzel szemben az NFL olyan meccseket tart, amelyeken az Egyesült Államok legnagyobb csapatai vesznek részt. Sok közülük városi eredetű. Mivel ezeken a helyeken nagyszámú ember él, ez azt jelenti, hogy több szerencsejátékos dönt úgy, hogy fogad NFL-eseményekre.

Az NFL népszerűsége összefügg az amerikai futam általános vonzerejével is. Erős kulturális kapcsolatokat ápol sok amerikai állampolgárral. A játék látványossága miatt élvezetes nézni. A meccsek általában nagy sebességű találatokat és váratlan fordulatokat tartalmaznak. Ezenkívül a győztes csapat gyakran bonyolult taktikát alkalmaz.

Ha valaki fogad egy egyéni NFL-mérkőzésre, három elsődleges kimenetel van. Az általuk választott csapat nyerhet, veszíthet vagy döntetlenre zárhat. Következésképpen bizonyos esetekben (a téttől függően) a személynek egy a harmadikhoz az esélye a kifizetés megszerzésére.

Felhasználhatják kedvenc csapataikról szerzett tudásukat. Az NFL-rajongóknál gyakori, hogy több évtizednyi betekintést halmoznak fel a játékba. Lehetőség van pénzre váltani sikeres sportfogadás formájában.

Miért népszerű az NFL-ben fogadni?
Hogyan fogadjunk NFL-re

Hogyan fogadjunk NFL-re

Mivel az amerikai futball az egyik legnépszerűbb sport a világon, logikus, hogy oly sok online fogadási oldalak fogadási lehetőségekkel rendelkezik az NFL által szervezett eseményekre. Miután a személy feliratkozott egy sportfogadó társasághoz, kiválaszthatja a megfelelő szerencsejáték-formátumot az igényeinek megfelelően.

A Moneyline fogadások széles körben elterjedtek. Ez magában foglalja a találgatást, hogy ki nyeri a játékot. A kellék fogadások megkövetelik a szerencsejátékostól, hogy előrejelzéseket adjon konkrét eseményekről, amelyek megtörténhetnek. Például fogadhatnak egy játékos által szerzett touchdownok számára. Ha a személy meg akarja jósolni a teljes NFL-szezon kimenetelét, akkor egy jövőbeli fogadás lesz a legvonzóbb.

A fogadás esélyei megszabja, hogy mennyi pénzt lehet nyerni rajta. Ezek a fogadóirodától függően változnak. Sok ilyen vállalat szívesebben fejezi ki ezeket tizedesjegyként vagy amerikai szorzóként. Rengeteg olyan tényező van, amely hatással lehet a végső nfl esélyekre.

A csapatforma nagyon fontos. Ilyen a játékoskombináció is. Néha teljesítményük növekedhet vagy csökkenhet a játék helye miatt. A fogadóknak folyamatosan tájékozódniuk kell az új fejleményekről.

Hogyan fogadjunk NFL-re
A legjobb NFL fogadási oldalak 2022

A legjobb NFL fogadási oldalak 2022

Nincs magasabb szintű amerikai futballtorna, mint az NFL. Ezért számos sportfogadási webhely rendelkezik fogadási piacokkal. A fő nehézség a megfelelő kiválasztása lesz.

Az online sportfogadási ágazat nagyon telített. A fogadási oldalak versenyeznek egymással annak érdekében, hogy több fogadót szerezzenek. Számos vállalat kitüntette magát az amerikai futball fogadásában.

Mr. Green ideális az NFL-bajnokságokra való fogadáshoz. Ez az ügyfélszolgálatnak, a könnyű használatnak és a legmodernebb funkcióknak köszönhető. Ezenkívül az oldalukat azok is élvezhetik, akik iOS és Android eszközöket is használnak. A Mr. Green alkalmazás lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy néhány érintéssel eljussanak az amerikai futball piacaira.

Ha a szerencsejátékosok olyan fogadási márkát szeretnének, amely percenként frissíti az NFL fogadási szorzóit, akkor választhatják az EnergyCasino-t. Még számos jelentős sporteseményre is kínál élő fogadást. A fő oka ennek a márkának a bónuszai.

Vannak ingyenes fogadások a kínálatban. Az ügyfél használhatja ezeket, amikor az NFL-en játszik. Az Unibet webhely hasonló promóciós ajánlatokkal rendelkezik. Ezenkívül több millió embert lát el 100 különböző országból.

A legjobb NFL fogadási oldalak 2022