PGA Tour sportfogadás 2022

A PGA Tour az Egyesült Államokon belüli nagy horderejű golfesemények túlnyomó többségét foglalja magában. A legtöbb játék a zászlóshajó éves sorozat része. Az off-shoot események közé tartozik a PGA Tour Champions (amely az 50 év feletti golfozókra összpontosít) és a nem minősített szakembereknek szóló túra, a Korn Ferry. A PGA Tour nem csak a játéksorozat neve. Ugyancsak a nonprofit szervezet tartja a rendezvényeket.

Ha van egy profi mérkőzés két vagy több férfi bajnok között, akkor az általában a PGA ernyője alá esik. Legtöbbjük az Egyesült Államokon belül zajlik. A játékokat azonban az Egyesült Királyságban, Kanadában, Mexikóban, Dél-Koreában és Japánban is játszották.

Minden, amit a PGA Golf Tourról tudni érdemes

Minden, amit a PGA Golf Tourról tudni érdemes

A modern évszakok során a nyereményalap elérte a 427 millió dollárt. Ez eloszlik a különböző sorozatok között. Közülük hatan 20 millió dollárt osztanak ki a legjobb játékosnak. Az a golfozó, akinek sikerül feljutnia a ranglista élére a Players Championshipen, 25 millió dollárt nyerhet.

A magas tétnek köszönhetően a játékok a legjobb golfsportolókat vonzzák. Ez oda vezetett, hogy a PGA Tour a sportág egyik fő eseményévé vált. Online sportfogadási oldalak rendszerint számos piacot sorol fel.

Minden, amit a PGA Golf Tourról tudni érdemes
Minden, amit a golffogadásról tudnia kell

Minden, amit a golffogadásról tudnia kell

Annak ellenére online fogadás erősen kapcsolódik a golfhoz, ez a sport már jóval a fogadóirodák létrejötte előtt létezett. Ez egy évszázados ütő- és labdajáték, amelyben a játékosnak számos ütőtípust kell használnia. A fő cél az, hogy egy sor pályán keresztül navigáljon a labdával, amelyek mindegyike egy lyukkal végződik. A golfbajnokságok győzteseinek ezt úgy kell megtenniük, hogy a lehető legkevesebb ütőütést hajtsák végre.

Létfontosságú, hogy az online szerencsejátékosok megismerjék az összes különbséget magas színvonalú versenyek. Míg a csontváz alapjai változatlanok maradnak, finom árnyalatok lesznek a pontrendszerekben, a kizárásokban és a pályák jellegében. Az online fogadóirodák gyakran bizonyos játékosokat részesítenek előnyben a megkülönböztető golfligákban való jártasságuk miatt.

A versenyeken használt pályák általában 9 vagy 18 különálló lyukat tartalmaznak. Lesz pólópályájuk és határjelzőik. Az online szerencsejátékosoknak meg kell jegyezniük, hogy a pálya nehézsége a fű szintje alapján is megítélhető.

A laposabb pályákat a képzett putterek részesítik előnyben. Egy online sportfogadó a láthatóságot is felhasználhatja annak meghatározására, hogy mennyire nehéz/könnyű a pálya. Befolyásolhatja az időjárás, például köd, eső vagy akár hó.

Minden, amit a golffogadásról tudnia kell
Miért népszerű a PGA Golf Tour fogadása?

Miért népszerű a PGA Golf Tour fogadása?

Golf századi Skóciába nyúlik vissza. Az évszázadok során ez a sportág népszerűsége nőtt. Következésképpen az ilyen típusú versenyek vonzóak a sportfogadások rajongói számára. Nagyon lojális követői vannak a világ minden tájáról. Annak ellenére, hogy a PGA az amerikai golfra koncentrál, a nagyobb versenyeknek sikerül nemzetközi nézettséget szerezniük.

A sporttelevíziós csatornák élőben közvetítik a meccseket. Ez lehetővé teszi a szerencsejátékos számára, hogy valós időben elemezze és frissítse fogadását.

A PGA Tour jelentőségre tett szert a szűk sportkörökön kívül. Ez olyan nagy nevek részvételének köszönhető, mint például Tiger Woods. A professzionális golfozók gyakran olyan sztárszintet érnek el, ami miatt kevésbé lesznek sportszemélyiségek és inkább hírességek.

Ennek eredményeként az esemény népszerűbb lesz a mainstream közönség körében. Valójában néhány ember számára a PGA az egyetlen sportesemény, amelyet évente néznek.

A fogadás típusától függően a PGA-játékok fogadási esélyei meglehetősen tisztességesek lehetnek. A nyerési esélyek is növekedhetnek, minél több játékot néz a fogadó. Ezért ez a szerencsejáték-forma megjutalmazza azokat, akik rendszeresen szeretnek golfozni.

Miért népszerű a PGA Golf Tour fogadása?
Hogyan fogadjunk a PGA Golf Tourra

Hogyan fogadjunk a PGA Golf Tourra

Ha a fogadó nagy nyereményben reménykedik, akkor általában a verseny győztesének előrejelzésére alapozza tétjét. Ezt a golfozó teljesítményének elemzésével lehet meghatározni különböző pályákon és különböző időjárási körülmények között.

A PGA egy jelentős esemény a golfozó közösségen belül. Ezért a fogadóirodák számos különböző módon teszik lehetővé a szerencsejátékosok fogadását.

Gyakori, hogy az emberek jóslatokat tesznek a játékosok közötti mérkőzések során. A fő probléma az, hogy valószínűleg nagyobb összeget kell kockáztatniuk egy kis kifizetés esélyéért. A PGA több fordulóból áll. A fogadás arra alapozható, hogy ki lesz egy adott kör vezetője. Ehhez a részt vevő golfozók alapos ismerete szükséges.

Lehetőség van a PGA bajnok nemzetiségének kiválasztására is. Ez egy niche fogadási típus, de rengeteg sportfogadó cég kínálja. Néha a szerencsejátékosok szívesebben kötnek olyan fogadást, amely számos különböző kimenetelt tartalmaz. Ha ezek mind valóra válnak, kifizetést kapnak. Mivel ez az egyik specifikusabb fogadási típus, nagyobb a kockázata. Másrészt a nyerteseknek jobb kifizetéseket is biztosíthat.

Hogyan fogadjunk a PGA Golf Tourra
A legjobb PGA Golf Tour fogadási oldalak 2022

A legjobb PGA Golf Tour fogadási oldalak 2022

A szerencsejátékosok el vannak kényeztetve a választástól, ha a versenyen részt vevő bukmékerek számáról van szó. Ha a fogadók tisztességes bónuszokat keresnek a golfmeccseken, akkor a 888 Casino mellett dönthetnek. Jellemzők no befizetési bónuszok, napi jackpotok és egy letölthető mód.

A BetVictor egy másik népszerű választás. A szokatlan típusok széles választékát kínálja, például amerikai, európai, brit, kínai és indonéz stílusokat. Ez a sokoldalúság nagyszerű nyereményekkel párosul a magas esélyű fogadások esetén. Az oldalukat felhasználói felülete miatt is tisztelik.

Az Unibet egykor az Európában élő szerencsejátékosokra összpontosított. A közelmúltban azonban kibővült, hogy az amerikai golfrajongókat szolgálja. Indiana, Virginia, New Jersey és Pennsylvania államokban működik. Az elkövetkező években valószínűnek tűnik, hogy az Egyesült Államok még több területe hozzáfér majd ehhez az oldalhoz.

Ha az emberek egy újabb fogadóirodán keresztül szeretnének játszani a PGA Touron, akkor a 22Bet az ideális. 2018-as indulása óta exponenciálisan nőtt. A verseny kezdete után piacaik általában több golfközpontú lehetőséget tartalmaznak. Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy számos hagyományos és modern fizetési módok.

A legjobb PGA Golf Tour fogadási oldalak 2022
A PGA Golf Tour története

A PGA Golf Tour története

A PGA létrehozása előtt már számos rangos golfverseny létezett. 1916 és 1929 között a PGA egy informális turné volt, különféle golfszervezetek menetrendjével. Ez megváltozott, amikor megjelent a PGA Tournament Bureau nevű bizottság. Célja az egész éves mérkőzések szervezése volt.

A PGA az 1960-as években az egyik legnagyobb golfbajnokság lett. Ez a verseny kiterjesztett televíziós közvetítésének volt köszönhető. A megnövekedett bevétel azonban súrlódásokat okozott a golfozók és a szervezők között. Ez egy új entitás megalakulásához vezetett 1968-ban, amely ma a mai PGA Tour.

Ebben az időszakban egy autonóm játékososztály jött létre. Ennek eredményeként a profi golfozóknak több beleszólásuk van a PGA tisztségviselőinek döntéseibe. 1975-re a szervezet nevét hivatalosan PGA Tour néven ismerték el. 1978-ban a nők versenyezhettek PGA versenyeken.

A huszadik század második felében a szervezet a professzionális golf egyik legfigyelemreméltóbb névévé nőtte ki magát. Felemelkedése során a sportszerencsejáték-közösség folytatta a PGA Tour-alapú piacok megnyitását. A verseny fogadási lehetőségei az online fogadóirodák megjelenésének köszönhetően bővültek.

A PGA Golf Tour története