Super Bowl

March 8, 2023

Az Ultimate Super Bowl fogadási útmutató a felkészüléshez

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A 2023-as Super Bowlon sok pénzt lehet legálisan megtétni, miután a 2022-es játék minden korábbi rekordot megdönt. Legutóbb a Super Bowl LVI-ben a Los Angeles Rams 23-20-ra győzött a Cincinnati Bengals ellen.

Az Ultimate Super Bowl fogadási útmutató a felkészüléshez

A Super Bowl LVII-t 2023. február 12-én rendezik az arizonai Glendale állambeli State Farm Stadiumban, és a meccsre már lehet fogadni. Ezzel a szakértői útmutatóval magabiztosan fogadhat a Super Bowl kimenetelére, függetlenül attól, hogy szerinted ki fog nyerni.

Fogadás a Super Bowl LVII

Amikor először úgy dönt, hogy a Super Bowlra fogad, úgy érezheti, hogy le vagyok nyűgözve a rengeteg fogadási lehetőség és különleges ajánlat miatt. Feltérképeztük az egyszerű, lépésről lépésre haladó eljárást attól kezdve, hogy egy kis pénzt akarunk fogadni a játékra szórakozásból.

Válasszon egy sportfogadót a nagy meccshez

Számos cikk kihagyja ezt a fontos részt, de ez a Super Bowl fogadási útmutató tudja, milyen fontos megtalálni a megfelelő sportfogadót van.

Az időzítés tökéletes, ha még nem regisztrált fiókot. Speciális regisztrációs bónuszok, amelyek célja, hogy az új ügyfelek előnyhöz jussanak a Super Bowl előtt, elérhetőek lesznek, ha az AFC és NFC bajnoki meccsek utánra halasztja. Ne elégedjen meg az első bónusz vagy kedvezményes ajánlattal; végezzen összehasonlító böngészést, és válassza ki a legjobbat. Az online fogadási oldalak értékeléseinek széles listáját kínáljuk, hogy segítsen megalapozott döntést hozni.

Új fiók létrehozása regisztrációval

Kezdje azzal, hogy meglátogatja a választott sportfogadót. Néhány kattintással a „Csatlakozás most” (vagy más változatok), a „Regisztráció” vagy „Ingyenes regisztráció” lehetőségre kattintás után elindíthatja új fiókját. A sportfogadó ingyenes fogadásokat vagy befizetés nélküli bónuszokat ír jóvá számláján.

Helyezze el első befizetését

Új számla nyitása után az első lépés a finanszírozás. Egy „Befizetés” gomb, amely biztosítja gyors hozzáférés számos befizetési módhoz minden online sportfogadó szolgáltatás alapfunkciója. Ha jogosult a befizetési mérkőzésre, a fogadási oldal a befizetést követően hozzáadja a bónuszpénzt a számlájához. Ahhoz, hogy megtudja, jogosult-e kockázatmentes fogadásra egy üdvözlő promóció részeként, be kell fizetnie, és meg kell tennie első tétjét.

Fogadjon a Super Bowlra

Fiókja létrehozásakor és finanszírozásakor ki kell választania a megvásárolni kívánt termékeket. Ha már regisztrált, a Super Bowl-szorzók megtekintéséhez kattintson az NFL piacok és a Team Futures elemre. A nagy játéknap közeledtével várhatóan erősen szerepelni fog az NFL jövőbeli játékoknak szentelt szekciójában. A fogadási piacok széles skálája áll majd a fogadók rendelkezésére.

Super Bowl szorzók és fogadási típusok olvasása

Tudva a fogadási sorok olvasásának alapjai segíthet megérteni a Super Bowl esélyeit. Itt kezdjük az amerikai fogadási szorzók értelmezésével és a nyerési vagy vesztes esélyeinek meghatározásával.

A negatív (-) előjel mindig a kedvenc oddsa elé kerül a pénzvonalon vagy a spreaden, míg a sportfogadásban pozitív (+) előjel kerül az esélytelenebb szorzója elé.

Illusztrációként a Super Bowl LVI találkozót használjuk, de a tényleges nyeremény a fogadás típusától és az esélyektől függően változhat.

Pénzvonalak

A Super Bowl semmiben sem különbözik bármely más játéktól, ha arról van szó pénzvonali fogadások, amelyeket a játék kimenetelére helyeznek. Ezek a legegyszerűbben felfogható esélyek, és miután a számításait 100-ra állítja, a legegyszerűbb kiszámítani is.

Ha kedvencre fogad, a pénzvonal azt jelzi, hogy mennyit kell megtennie, hogy 100 dollárt nyerjen. Ha a Rams-re fogad -200-nál, az 200 dollár kockáztatásával járna egy lehetséges 100 dolláros kifizetésért (ez összesen 300 dollár).

Ha 100 dollárt fogad egy esélytelenebbre, a pénzvonal az, hogy mennyit nyerhet. Más szóval, 100 dolláros téttel a Bengals-on 160 dollárt nyerhet, és összesen 260 dollárt nyerhet +160-on. Innentől számítsa ki a tét összegét.

Összesen/Túl-alatt

Ahhoz, hogy egy játék összpontszámára fogadhasson, amelyet gyakran "fölött/alatt" néven ismernek, meg kell jósolnod, hogy a végeredmény több vagy alacsonyabb lesz-e, mint a fogadóirodák által a meccs előtt megállapított szám. Az ehhez hasonló fogadások népszerűek az újonc játékosok körében, akik egyszerű módot keresnek a Super Bowl szórakozására.

Az összesítési sorok, a spreadekhez hasonlóan, gyakran -120 és +100 között futnak, a leggyakoribb kilengés pedig -105 és -115 között van.

Ha az Over 48,5-re (-105) tesz tétet, akkor a játéknak legalább 49 ponttal kell rendelkeznie. -105-nél 105 dollárt kell fogadnod, hogy 100 dollárt keress, és nyerés esetén összesen 205 dollárt kapsz.

A teljes játékösszesen kívül a játék Team Props területén láthatja az egyes negyedek összesítését, félidei összesítését és csapatösszesítését.

Pont Spreads

A pénzvonal azt mutatja, hogy jelentős eltérések vannak a csapatok között. Az oddsmakerek pontosztoznak a játékban, hogy igazságosabbá tegyék a fogadást azáltal, hogy csökkentik az egyik fél előnyét a másikkal szemben. Ez a különbözet jelenti azt a különbséget, amellyel a favorit várhatóan nyer, és azt a különbséget, amellyel az esélytelenebbé várhatóan veszít.

Amikor egy játékra fogad, a pontkülönbség határozza meg, hogy a kedvencnek hány pontot kell nyernie, hogy "fedje" a spreadet. Ha -4 (-110) a Rams-ra fogad, akkor Los Angelesnek legalább öt ponttal kell nyernie, hogy begyűjtse. A -110-es vonalra való fogadás fizetési szempontból megegyezik a negatív pénzvonalra történő fogadással. Ez annyi, mintha 110 dollárt szerencsejátékkal keresne 100 dollárért.

A spread fedezéséhez az esélytelenebbnek vagy nyernie kell a játékot, vagy kisebb különbséggel kell veszítenie, mint amennyit előre jelzett. Ha fogad a Bengalsra +4 (-110), akkor is nyerhet, ha három vagy kevesebb ponttal veszít. Ez a -110-es vonalra helyezett fogadás minden 110 dollár után 100 dollárt ad vissza.

Azok a fogadók, akik támogatták a Bengalst a szórás ellen, még mindig megnyerték téteiket annak ellenére, hogy a csapat 13-3-ra elveszítette a Rams-t a Super Bowl LVI-ben.

A vonalak gyakran -110-nél kezdődnek, ez a leggyakoribb vonal a ponttávolsághoz, de -125-től +100-ig terjedhetnek, mielőtt egy irányba tolják őket.

Ha az esélytelenebb fedezi a pontkülönbséget, és a favorit pontosan ennyi ponttal nyer, akkor a tét nulla, és a pénze visszakerül.

Határidős fogadás

Az összes határidős fogadást egy jövőbeni időpontban kell kifizetni. A Super Bowl határidős ügyletek a legnépszerűbb fogadási típusok, mivel a holtszezonban vagy az alapszezonban bármikor feltehetők, és csak a nagy meccs után döntenek.

A fogadóirodák minden szezon végén megszabják a szorzót, hogy ki nyeri a következő évben a Super Bowlt. A holtszezon remek időszak a szerencsejátékosok számára, mivel az esélyek mindig változnak a szabad ügynöki szerződések, a draft és egyéb események miatt. Ez az eljárás az alapszakaszban és a rájátszásban is folytatódik, ekkor minden jövőbeli fogadás eldől, és kihirdetik a győztest.

A kedvencek a tábla tetején, a nagyobb számok pedig az alsó közelében, ahol az esélytelenek vannak.

A Super Bowl fogadási stratégia megalkotása

A Super Bowlra való fogadás nagy piac.

Még azok is, akik nem szoktak fogadni, szeretnének egy darabot az akcióból, és a rendszeres szerencsejátékosok egy kis plusz munkát fektetnek be, és a szokásosnál egy kicsivel több pénzt fektetnek be. Ezt szem előtt tartva biztosan nem ártana néhány mutató. A Super Bowl megtervezésekor tartsa szem előtt a következőket fogadási stratégia és taktika.

Állítsa be a statisztikáit.

A fogadók gyorsan találhatnak olyan egyszerű számításokat, mint a pro/ellen pontok és a yardok a pro/ ellen, de ezek nem árulnak el sokat az érintett csapatok természetéről. A játékonkénti EPA, a DVOA értékelések és a korai rájátszás során elért egyéni boxpontszámok elemzése reálisabb képet adhat a csapat erősségeiről és gyengeségeiről. Végtére is, az utószezon önmagában olyan, mint egy mini szezon, és az előző meccsek eredményei biztosan megjósolhatják a következő meccsek kimenetelét.

Tekintse meg a legújabb sérülésekkel kapcsolatos frissítéseket.

Nagyon fontos tudni, hogy valamelyik csapatból nem lesz-e elérhető sztár. Mivel két hét telik el a konferencia döntői és a Super Bowl között, előfordulhat, hogy addig nem lesznek elérhetőek a sérülésekkel kapcsolatos megbízható frissítések. Ha van okkal azt hinni, hogy egy kulcsjátékos megsérül, vagy nem lesz elérhető a nagy meccsen, akkor a legjobb, ha nyugodt marad, és kivárja.

A sportfogadások folyamatosan frissülnek, és ezt az információt általában figyelembe veszik az esélyeikben.

Ne figyeljen a múltban lévő Super Bowl mintákra.

Nem számít, hogy az érmefeldobás győztese 7-3 az utolsó 10 Super Bowlban, vagy hogy a piros ruhás csapatok vesztesek. Ez túlzó szám, de értitek. Ezek pusztán véletlen események, amelyek befolyásolhatják vagy nem befolyásolják a mérkőzés kimenetelét. Amikor évente teljesen különböző klubokról és ellenfelekről beszélünk, még az esélytelenek és a kedvencek ellentét (ATS) statisztikái is értelmetlenek.

Végső gondolatok

Vizsgálja meg számláit, hogy megállapítsa, van-e extra készpénze. Ha szeretnél részt venni az akcióban, nézd meg az általunk összeállított legjobb NFL fogadási oldalakat. A Super Bowl fogadás szórakoztató lehet, ha szem előtt tartja ezeket a szakértői ötleteket és módszereket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek