Téli Olimpia sportfogadás 2023

Téli sportok mint például a műkorcsolya, a síelés, a snowboard, a jégkorong és még sok más is szerepel a téli játékokon. A téli olimpiai játékok kezdete óta változtak. A bizottság olyan eseményeket vezetett be, mint az Alpine (amely az úgynevezett síelés), szánkó, rövidpályás gyorskorcsolya és freestyle sí.

Bevezették a csontvázat és a snowboardozást is. Az új sportágak egy része, mint például a curling és a bob, azóta rendszeres eseménnyé vált. Sajnos más játékokat, például a katonai járőrözést, végleg megszüntették. Nevezetesen, a jelenlegi biatlonjáték ezeken az olimpiákon a kivont játékból származik.

2022-ben tizenkettő országok, Ausztria, Kanada, Finnország, Franciaország, Nagy-Britannia, Magyarország, Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Svédország, Svájc és az Egyesült Államok minden téli olimpiai játékon részt vett. A felbomlása előtt Csehszlovákia minden téli olimpiai játékon részt vett. Utódai, Csehország és Szlovákia hasonlóan minden eseményen szerepeltek.

Ausztria, Kanada, Finnország, Norvégia, Svédország és az Egyesült Államok különálló országok, ahol érmet nyernek a téli olimpiák minden alkalommal. Az Egyesült Államok az egyetlen nemzet, amely minden téli versenyen aranyérmet szerzett. Norvégia vezet a mindenkori érmek rangsorában.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Játék most
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

Miért népszerűek a téli olimpiai játékok?

Miért népszerűek a téli olimpiai játékok?

A média és az internet, mint a kommunikáció globális eszközeként való növekedése továbbra is növeli a játékok népszerűségét. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság közvetítési jogok eladásával és reklámozással keres pénzt. A televíziós társaságok és az üzleti szponzorok ezért jelentős hatást tudtak gyakorolni a játékokra.

Az idő múlásával a NOB-nak rengeteg panasszal kellett megküzdenie. Némelyikük belső felháborodás volt, és sportolók használnak drogokat a teljesítmény fokozására. Emellett előfordultak a téli olimpia politikai bojkottjai. Mindezek ellenére az esemény a világ legkiemelkedőbb sportbajnokságai közé tartozik.

Miért népszerűek a téli olimpiai játékok?
A téli olimpia története

A téli olimpia története

A nemzeti büszkeség forrása a versenyplatformon való részvétel. Egyes győztesek pénzjutalommal és több millió dolláros jövedelmező szponzorációs lehetőséggel is járnak. nem úgy mint jelentős sportversenyek, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem fizet kártalanítást az érmeseknek.

Több ország azonban a nyári vagy a téli olimpián szerzett érmek száma alapján fizeti a sportolóit.

Néhány korcsolyasport szerepelt az 1908-as és 1920-as játékokon. A téli játékokat azonban csak 1924-ben ismerték el. A Chamonix-i Játékokat először a Nemzetközi Téli Sporthét részeként rendezték meg a franciaországi Chamonix-ban.

Bár nem ismerték el hivatalos olimpiai eseményként, a NOB támogatta. A rendezvény sikeres volt, mivel jól megszervezték, és új felszereltséggel rendelkezett.

Ezt követően felkerült az Olimpiai Bizottság által szervezett sportversenyek listájára. Valójában ez arra késztette a bizottságot, hogy 1925-ben megváltoztassa alapszabályát, létrehozva a Téli Játékokat. Ezt követően Chamonix a téli olimpia szülőhelyeként vált ismertté.

16 országból összesen 250 résztvevő vett részt 16 versenyszámban. Az 1936-os garmisch-partenkircheni olimpiáig a műkorcsolya volt az egyetlen engedélyezett versenyszám a nők számára Németország amikor bevezették az alpesi síelést.

A téli olimpia története
A téli olimpia figyelemre méltó pillanatai

A téli olimpia figyelemre méltó pillanatai

A téli olimpia történetének egyik legfigyelemreméltóbb pillanata az Elfelejtett csoda. 1960-ban az Egyesült Államok Kanada legyőzésével olimpiai aranyat nyert jégkorongban. Az Egyesült Államok erős esélytelenként lépett be a játékokba, nem tudták felvenni a versenyt a Szovjetunióval és Kanadával. A csapat végig ment, és legyőzte Csehszlovákiát, hogy megszerezze az aranyérmet.

Három kontinensen tizenhárom nemzet adott otthont ezeknek a négyéves téli játékoknak. Az olaszországi Milánó és Cortina d'Ampezzo ad otthont a 2026-os kiadásnak. Figyelemre méltó, hogy a déli féltekén még soha nem rendeztek eseményt. Ennek oka a hideg időjárástól függő játékok hangulatának hiánya.

A téli olimpia figyelemre méltó pillanatai
Miért népszerű fogadás a téli olimpiára?

Miért népszerű fogadás a téli olimpiára?

A téli olimpia sportbajnokságának a változatos sportágak, biztosítva, hogy mindenki számára legyen valami. Az olyan egyéni sportágak, mint a biatlon és a sífutás, az emberi állóképesség határait súrolják, míg a műkorcsolya erőt és kecsességet mutat.

Jéghoki és a curling népszerű kedvencei a téli olimpiai fogadásoknak, és a csapatsportok rajongói jól el vannak látva. Ennek eredményeképpen a sportrajongóknak számos piacra lehet fogadni a téli olimpián.

Miért népszerű fogadás a téli olimpiára?
Hogyan fogadjunk a téli olimpiai játékokra

Hogyan fogadjunk a téli olimpiai játékokra

Több is van online sportfogadási oldalak amelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy online sportversenyekre fogadjanak. A téli olimpiai sportbajnokságokra való fogadás során a játékosok számos esemény közül választhatnak, és sokféle fogadás közül választhatnak. A Race for Gold népszerű fogadási lehetőség.

ellentétben a nyári olimpia, ahol általában egy-két ország dominál, a téli olimpia „csúcskutyája” rendszeresen gazdát cserél.

Hogyan fogadjunk a téli olimpiai játékokra
A téli olimpiai játékok fogadási stratégiái

A téli olimpiai játékok fogadási stratégiái

 • Sokan profitálnak az over/under fogadási iparágból. A koncepció egyszerű és hasonló a hagyományos ill legjobb e-sport bajnokságok. De a sportligáktól függően a fogadóirodák meghatározzák a célmennyiséget, a pontokat vagy az időt.
 • A téli olimpiai játékokon a játékosoknak lehetőségük van megjósolni a sportjátékok, például a jégkorong végső pontszámát. Fogadhatnak arra, hogy a csapatok összes gólja egy bizonyos szám alatt vagy felett legyen.
 • Alternatív megoldásként a felhasználók megjósolhatják, hogy egy adott csapat hány aranyérmet nyer egy adott sportágban. A verseny ideje alatt ez az egyik legnépszerűbb alul/felül fogadási piac.
 • Amikor sportversenyekre fogad, a játékosoknak elemezniük kell a történelmi teljesítményt és a csapat jelenlegi formáját. Hasonlóképpen, az esélyek kihasználása előtt az online sportfogadási oldalak elemzik a csapatokat, és megjósolják, hány aranyérmet nyernek.
 • Minden fogadási oldal sokféle piacot kínál. A legtöbbjük meglehetősen kifinomult, ezért a játékosoknak további kutatást kell végezniük a fogadás előtt.
A téli olimpiai játékok fogadási stratégiái

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close