The Triple Crown sportfogadás 2022

Azok, akik szívesen használják az online sportfogadási webhelyeket, észreveszik, hogy a lóversenyek a fogadási piacok nagy részét elfoglalják. Ez a fajta sport népszerű az emberek körében szerte a világon. Ahelyett, hogy egyetlen versenyesernyő alá esne, a Triple Crown valójában három különálló lovas eseményt foglal magában, külön szervezőkkel. Ezek a Kentucky Derby, a Preakness Stakes és a Belmont Stakes. Minden évben május és június között kerül megrendezésre.

A lóverseny szerelmesei a Triple Crown-t tartják a legnagyobb kihívásnak a telivérek számára. A Belmont és a Preakness Stakes teljes nyereményalapja egyenként 1,5 millió dollár. A Kentucky Derbynek ennyit kell szétosztania a zsokék között. 2020-ban a Belmont Stakes győztese 800 000 dollárt kapott.

Minden, amit a Triple Crown-ról tudni kell

Minden, amit a Triple Crown-ról tudni kell

A Triple Crown történetében mindössze 13 lónak sikerült mindhárom versenyt megnyernie. Ez az egyik legnagyobb kihívást jelentő bravúr ebben a sportágban. Az Kentucky Derby a három esemény közül a legnagyobb horderejű.

Nemcsak a lóversenybajnokságok, hanem a sportkultúra egészének is fontos elemévé vált. A versenyre jogosult lovak számát korlátozzák. Mindhárom versenyen való részvétel 15 000 dollárba kerül a lótulajdonosoknak.

Minden, amit a Triple Crown-ról tudni kell
Miért népszerű a Triple Crown fogadás?

Miért népszerű a Triple Crown fogadás?

A Triple Crown az amerikai lóversenyversenyek csúcsa. A sportág három legikonikusabb kihívását foglalja magában. A versenyző lovak között az elérhető legsportosabb és legjobb teljesítményű példányok szerepelnek. Ezenkívül a Triple Crown arra kényszeríti a zsokékat, hogy finomítsák lovaglási képességeiket. Ha a szerencsejátékosok élvezik a lóversenyt, akkor ez az esemény nagyon vonzó lesz.

Mivel a lovak jól ismertek a közönség előtt, lehetővé teszi a fogadók számára, hogy megvizsgálják, milyen jól szerepeltek a korábbi versenyeken. Ez akkor hasznos, ha egy téttel kell megtenni online sportfogadás. Ha a személy felhasználja belátását, az növeli az esélyét a helyes előrejelzésre.

Minden fogadás célja a nyeremény elérése. A Triple Crown fogadások azokat jutalmazzák, akik jól ismerik a sportágat és annak résztvevőit.

Azt is jogos kijelenteni, hogy a Triple Crown egy társadalmi esemény. A nézői élményen van a hangsúly. Megosztja ezeket a hasonlóságokat más lóversenyekkel, mint például a Grand National. Miközben a három verseny valamelyikét élőben nézik, gyakran előfordul, hogy az emberek előkapják a telefonjukat, és belépnek az online fogadási oldalakra.

Miért népszerű a Triple Crown fogadás?
Minden, amit a lóversenyről tudni kell

Minden, amit a lóversenyről tudni kell

Lóverseny az egyik legrégebbi létező sportág. Senki sem ismeri a pontos korszakot, amikor létrejött. Ez annak köszönhető, hogy a lovakat a történelem előtti idők óta háziasították. Az évszázadok során a tanfolyam típusai és szabályai változtak. Fejlődés történt a biztonsági berendezések terén is.

A lóverseny általános koncepciója azonban nem változott. Ezen állatok közül kettőt vagy többet lovagolnak zsokék, akik megpróbálják irányítani az irányukat és a sebességüket. A pálya akadályokat és ugrásokat tartalmazhat. Az a ló lesz a győztes, amelyik elsőként ér célba.

A fő kivétel az, ha a zsoké leszállt. Néha az esemény csak bizonyos fajták versenyezését teszi lehetővé. A jogosultság megállapításához a ló életkora is felhasználható.

Amikor online lóversenyversenyekre fogadnak, gyakori, hogy az emberek minden irányba fogadást tesznek. Ez azt jelenti, hogy még ha az állat nem is jön előbb, akkor is megtörténhet a kifizetés, amíg elhelyezi. A nyert pénz mennyisége annál csökken, minél lejjebb kerül a ló a ranglistán. A fogadás mindenféleképpen a szerencsejáték nagyon elterjedt formájává vált a lóversenykultúrában.

Minden, amit a lóversenyről tudni kell
Hogyan fogadjunk a hármas koronára

Hogyan fogadjunk a hármas koronára

Nehéz olyan sportfogadási oldalt találni, amely nem foglalkozik lóversenyekkel. Az ilyen típusú események a fogadóirodák iparági szabványává váltak.

Mivel a Triple Crown három híres versenyt tartalmaz, számos fogadóirodák kínálnak fogadási lehetőséget rá. Ha a személy a lehető legegyszerűbb élményre vágyik, egyenes fogadást köthet. Ez egy lehetséges nyertes kiválasztását jelenti.

Sok szokatlan lehetőség is van kipróbálásra. Ezzel javítja a szerencsejáték élményét. Például ahelyett, hogy kiválasztana egy lovat, a fogadó három első helyezettet jósolhat meg. Ezt Trifecta fogadásnak nevezik. Meg kell jósolni, hogy melyik sorrendben végeznek.

Az Exacta és a Superfecta fogadások az első két vagy négy ló kiválasztását jelentik. Ez utóbbit nehéz lesz megnyerni. Következésképpen a kifizetések meglehetősen magasak a soros fogadásokhoz képest.

Az fogadási szorzók minden ló esetében törtként adják meg. Minél magasabb a szám, annál nagyobb a kifizetés. A ló nyerési esélye azonban csökkenni fog. A szerencsejátékosoknak azt kell választaniuk, amelyik megtalálja a megfelelő egyensúlyt az első helyezés lehetősége és a megfelelő kifizetés között. Az esélyeket befolyásoló tényezők közé tartozik a szóbeszéd, a pálya típusa és az időjárás.

Hogyan fogadjunk a hármas koronára
A legjobb Triple Crown fogadási oldalak 2022

A legjobb Triple Crown fogadási oldalak 2022

A bukmékerek weboldalai folyamatosan versenyeznek egymással, hogy minél több ügyfelet csábítsanak el. Ezt úgy teszik, hogy a lehető legjobb esélyeket és bónuszokat kínálják. Érdemes körülnézni, mielőtt megelégszik egy adott sportfogadóval. Számos márka kiemelkedik elismerései, több éves szolgálata és erős hírneve miatt.

A máltai székhelyű fogadóiroda, az Unibet jó példa erre. 1999-es alapítása óta az egyik legnépszerűbb sportágak fogadócégek a piacon. Az élő fogadás értékes szolgáltatás, ha a felhasználók módosítani szeretnék Triple Crown fogadásukat a verseny közben.

A 10betet érdemes megfontolni a fogadási típusok sokfélesége miatt. Webhelyük versenyképes oddsokat is kínál a lóversenyekre. Ezek amerikai, európai és brit formátumban érhetők el. A 10bet oldal intuitív és felhasználóbarát felületének köszönhetően pozitív értékeléseket kapott.

A 22Bet egy újabb sportfogadás, amely ideális azoknak a lóversenybajnokságokon való fogadás rajongóinak, mint a Triple Crown. Elsősorban az európai országokban élő szerencsejátékosokra helyezik a hangsúlyt. Ezek azonban tovább terjeszkednek. Míg a 22Bet csak 2018 óta létezik, oldala már sikerült lenyűgöznie a hosszú távú fogadókat.

A legjobb Triple Crown fogadási oldalak 2022
A hármas korona története

A hármas korona története

Ha egy újonc megnézné a lóversenyek listáját, valószínűleg felismerné a Triple Crown-t. Ez azért van, mert az évek során az egyik legnagyobb amerikai székhelyű sportbajnokság lett. Az eseményt alkotó fajok jóval azelőtt léteztek, hogy a Triple Crown név előtérbe került volna.

Charles Hatton író nevéhez fűződik 1930-ban. Az évek során a három verseny lebonyolítási sorrendje változott. 1969-ben úgy döntöttek, hogy öt héten belül mindegyiket megtartják. Emiatt a modern szerencsejátékosok megjósolhatják a nyerő lovat, és alig több mint egy hónapig várnak, hogy megnézzék, sikeres-e.

Annak ellenére, hogy a csikósok és a csikósok is bekerülhetnek a Triple Crown-ba, a csikók még soha nem nyerték meg mindhárom versenyt. Geldingek is versenyezhetnek. A trófeát azonban egyelőre nem sikerült megszerezniük. 2003-ban a Funny Cide nevű herélt első helyen végzett a Derby and Preaknessben.

Amikor lóversenyeken, például a Triple Crown-on fogadnak, a fogadók a történelem során a csikósokat kedvelték. Amikor az internet létrejött, ez vezetett az online sportfogadási oldalak megjelenéséhez. A lóversenyzés egy jelentős sportág, amely rengeteg bukméker-katalógusban megtalálható.

A hármas korona története