US Open Golf Bajnokság sportfogadás 2022

A US Open Golf Championship egy évente megrendezett verseny az Egyesült Államokban. A golfiparban nagy tekintélynek örvend, a négy legnagyobb közül a második golf szakosok. Ennek az éves versenynek hatalmas története 1895-ig nyúlik vissza, az Egyesült Államok Golfszövetsége (USGA) felügyelete alatt. Ezt az eseményt gyakran június környékén tartják, kivéve 2020-at. A 2022-es eseményt 2022. június 17. és 20. között tartják a kaliforniai Pebble Beach tanfolyamon.

Az évek során a US Opent számos pályán rendezték meg szerte az Egyesült Államokban. Ezt a versenyt a négy fő golfozói számára a legnehezebb megmérettetések között tartják számon. A legtöbb US Open bajnokságot high rough-okon és gyors greeneken játsszák. Az PGA Tour akkor is érdemes megnézni, ha szeret golfversenyekre fogadni.

Minden igazi ambícióval rendelkező golfozó általában a US Open Golf Bajnokság szereplésére és esetleg megnyerésére szegezi a tekintetét. A verseny kidolgozott kvalifikációs struktúrája szerint 2500 golfozó versenyez 156 helyért.

A US Openen általában nehéz pénztárca van a győztesek számára. Az elmúlt néhány évben a US Open teljes nyereményalapja átlagosan 11 millió dollár körül mozgott. A 2022-es kiadás nyereményalapja körülbelül 12,5 dollár. A tavalyi győztes körülbelül 2 millió dollárt vihetett haza. Ami az egyéni nyereményeket illeti, ez csak kivárás.

Képesítés

Az USGA minden évben felsorolja a kvalifikációs eseményeket több mint 100 helyszínen Az Egyesült Államok és néhány nemzetközi oldal. A US Open legjobb része az, hogy mindenki számára nyitott. A kvalifikációs bejegyzések azonban általában a profi és armatúra golfozók számára elérhetők. Az armatúra golfozók hendikepindexének legfeljebb 1,4-nek kell lennie az USGA hendikeprendszer szerint, hogy szerepelhessenek a helyi kvalifikációs körökben.

A helyi selejtezőkből továbbjutó golfozók az utolsó selejtezőkörbe jutnak, amelyet 11 kvalifikációs helyszínen rendeznek meg, amelyek többsége az Egyesült Államokban található. Az utolsó selejtezők legjobb játékosai a kivételes kategóriába tartozó 20 játékos mellé csatlakoznak, általában golfozói bizonyítványaik alapján.

A versenyMiért népszerű a US Open?Hogyan lehet fogadni a US Openen?
A verseny

A verseny

1898-as kezdete óta a US Open 72 lyukú stroke-játék volt. A teljes pálya teljesítése után a legkevesebb ütést elért játékos lesz a győztes. Ha azonban a 72 lyuk után döntetlen születik, a torna rájátszásba kerül. Egy 18 lyukú kört (teljes kört) használnak a döntetlen megtörésére. Ez azt jelenti, hogy a négy golfpálya közül ez az egyetlen, amelyik a játékosokat egy teljes golfkörnek veti alá a döntetlenért.

A US Opens története

Szerény kezdetektől fogva az első US Opent egy 9 lyukú pályán játszották a Newport Country Clubban 1895-ben. Az első verseny egynapos stroke esemény volt, amelyen mindössze tíz profi golfozó és egy armatúra vett részt, a Newport Country Club profi, Horace Rawlins részvételével. , nyerje meg az első trófeát. A kezdeti években a brit golfozók domináltak, akik megnyerték az első 16 versenyt.

1911-ben, a Chicago Gold Club 18 lyukú pályájának befejezését követően az első amerikai, John McDermott nyerte meg a versenyt, akit a legjobbnak neveztek Amerikai áttörés. A történelmi győzelem óta az amerikai golfozók uralják a US Open golfbajnokságot.

A verseny
Miért népszerű a US Open?

Miért népszerű a US Open?

A US Opent nagyra értékelik. Hírneve túlmutat a golfozó közösségen, és gyorsan a sportfogadók kedvencévé válik. Ez kétségtelenül az egyik legnagyobb sportesemény, mivel minden korosztályból összehozza a csúcskategóriás profi golfozókat. Az elmúlt években a US Open láthatóbbá vált a fogadók körében fogadás sportversenyekre, egy olyan fejlesztés, amely arra késztette az online sportfogadási oldalakat, hogy az eseményről kimerítően foglalkozzanak.

A golf egyre láthatóbbá válik

A jobb láthatóság létfontosságú a US Open és más nagy sportversenyek népszerűsítéséhez. A tévénézők és az élő közvetítők órákon át élvezhetik a prémium golfozást, amelyet a golfrajongók vezetnek, és felbecsülhetetlen értékű betekintést nyújtanak a játékba. A játék jobb megértése kétségtelenül több motivációt ad a fogadóknak a fogadás megtételére.

A golf magas értékű esélyeket kínál

Az arany kétségtelenül a nagy értékű esélyeket kínáló sportversenyek listáján szerepel. Ezeknek a sportversenyeknek a kedvence gyakran 8-1-re árazható. Bár bármelyik sportbajnokságon bármi elromolhat, az ilyen jó értékű szorzók nem jellemzőek az online fogadási körökben.

Golfszolgáltatók számos fogadási piacon

A legjobb esport bajnokságokhoz hasonlóan a US Opens is hatalmas fogadási piacokat kínál. A versenyben felkínált gyakori fogadási típusok közé tartoznak a fej-fej melletti fogadások, a jövőbeli fogadások, a nyerésre és a mezőnyre vonatkozó fogadások.

Miért népszerű a US Open?
Hogyan lehet fogadni a US Openen?

Hogyan lehet fogadni a US Openen?

A US Open és egyéb sportligákra való fogadás fő követelménye általában kettő: a játék szándéka és a pénz a fogadáshoz. Ha ezt a két alapvetést rendeztük, a sport online versenyein való részvételhez már csak az a jó hírű online sportfogadó. Nos, az online fogadóirodához való feliratkozás nem lehet gond ezen a digitális élen – kattintson a regisztrációs linkre, és kövesse néhány bonyolult utasítást.

Minden játékosnak, aki szívesen fogad az US Openen, meg kell értenie, hogyan találhat értéket a fogadás során. De a US Openen sok elit játékos és sok változó miatt még a legjobb játékosok is remélik, hogy az idő töredékét nyerik. Ezért minden érzékeny fogadónak élnie kell ezzel a ténnyel. A US Openen a fogadások megtétele túlmutat néhány elit játékosra való összpontosításon.

A fogadóknak meg kell érteniük a különböző fogadási típusokat is. Például lehet fogadni a körök számára, egy elit játékosra, akinek az esélye néhány rossz lyuk után zuhanhat, vagy a játékos jobb pontszámmal végezhet kettes vagy hármas meccs után.

Nehéz profitálni egy ekkora versenyből a legjobbak támogatásával. Időnként kulcsfontosságú a megfelelő kutatás. Még jobb fogadni egy jó formában lévő játékosra, aki képes meglepetést hozni a nagyszínpadon, mint kitartani a kedvenceknél.

Hogyan lehet fogadni a US Openen?