2022 Legjobb Ajánlói bónusza

Az ügyfelek beszerzése napjainkban az egyik kihívást jelentő feladat, amellyel a sportfogadási oldalak szembesülnek. Ezt azonban nem kell egyedül megkísérelniük, ha van egy olyan játékoscsapatuk, amely személyes és szakmai hálózataik nagyszerű jelöltjeinek gyűjteményéhez csatlakozhat. A meglévő ügyfeleknek egyszerűen szükségük van egy kis ösztönzésre, hogy fogadási ajánlásokat kapjanak az oldalra való feliratkozáshoz. Ennek legjobb módja az ajánlási bónuszok.

A sportfogadási ajánlói bónusz egy olyan ajánlat, amely arra ösztönzi a meglévő fogadókat, hogy akcióba hozzák barátaikat. Általában egy ajánlóprogram része. A bónusz akkor jár, ha a hivatkozott jelölt számlát nyit és befizet.

2022 Legjobb Ajánlói bónusza

Az ajánlói bónuszt kínáló fogadási oldalak nem veszik figyelembe azokat, akik már rendelkeznek számlával a cégnél, vagy korábban regisztráltak. Ez megakadályozza, hogy a meglévő játékosok személyes haszonszerzés céljából visszaéljenek az ajánlattal.

A sportfogadási ajánlói bónusz a játékosok és barátaik számára előnyös. Mindketten ingyenes fogadásokat vagy jóváírást kapnak, annak ellenére, hogy a feltételek eltérhetnek. Ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy pénzt adjunk a bankrollhoz. Különleges esetekben az ajánló bónusz egy extra üdvözlőajánlattal édesíti meg az üzletet az új ügyfél számára.

Section icon
Az ajánlói bónusz használata

Az ajánlói bónusz használata

Az sportfogadási bónusz meghívott barátokon működik, akik egyedi hivatkozással regisztrálnak. Miután számláikat ellenőrizték, egy bizonyos összegű fogadással igényelhetik a bónuszt. A legtöbb esetben viszonylag kis összegre van szükség, általában 10 és 100 dollár között.

Egyes bukmékerek korlátozzák a megszerezhető ajánlói bónuszok számát. Mások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy minél több barátjukra hivatkozzanak. Egyes államokban azonban vannak jogi korlátozások, ezért érdemes áttekinteni a vonatkozó szerencsejáték-szabályokat.

A valódi pénzt fizető és ajánlási bónuszt adó sportfogadásokat nem szabad lenézni. Szerencsejáték-társaságok, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy mindkettőt igényeljék üdvözlő bónuszok és nagyon kívánatosak az ajánló-barát bónuszajánlatok.

Fontos megjegyezni, hogy egyes sportfogadási oldalak lehetővé teszik az új játékosok számára, hogy ajánlói bónuszt vagy üdvözlőcsomagot válasszanak. Az üdvözlő bónusz gyakran nagyobb, mint az ajánlási bónusz. Ha az új ügyfél üdvözlőcsomagot választ, a meglévő játékos továbbra is jutalmat kap az ajánlásért.

Az ajánlói bónusz használata
Amire figyelni kell az ajánlási bónusznál

Amire figyelni kell az ajánlási bónusznál

Egy ajánlói bónusz valódi pénzzé alakítása némi erőfeszítést igényel. Mindaddig, amíg egy meglévő játékos megfelel az alapvető alkalmassági követelményeknek, küldhet meghívó linket baráti, ismeretségi körének. A meghívó hivatkozás a sportfogadó-fiókjukban található, és lejárati dátuma is lehet. Példák a legjobb ajánlói bónusz fogadási oldalak alkalmassági követelményeire:

  • A játékosnak rendelkeznie kell fogadási múlttal a fogadóirodával.
  • A számlaegyenlegnek pozitívnak kell lennie.
  • Egyes oldalak megkövetelik, hogy a játékos számlája egy ideig aktív legyen, vagy meg kelljen fogadnia egy bizonyos összeget.

Például a sportfogadás megkövetelheti a hivatkozó ügyféltől, hogy legalább 1500 USD-t tett fel, és legalább 30 napig rendelkeznie kell a számlájával. Az új fogadók ezeket a követelményeket korlátozónak fogják találni. A rendszeres fogadók azonban könnyen teljesíthetik a feltételeket.

Amire figyelni kell az ajánlási bónusznál
Hogyan utaljunk barátot egy sportfogadóra

Hogyan utaljunk barátot egy sportfogadóra

Ha több barátod szeret szerencsejátékot, akkor a sportfogadás szórakoztatóbb lesz. Valakit egyszerűen hivatkozni, és ugyanúgy működik, mint bármely más online ajánlóprogram. Azok a fogadók, akik meghívták barátaikat és családjukat telekocsik, nyaralók vagy online boltok használatára, ismerősnek találják a sportfogadási ajánlóprogramokat.

Íme egy általános folyamat a sportfogadási ajánlási programhoz.

  1. Keresse meg az ajánló linket a fogadóirodák honlapján
  2. Nyomja meg az ajánló bónusz gombot, hogy megoszthassa barátaival
  3. A hivatkozott játékos regisztrál és igazolja sportfogadási számláját
  4. Az új ügyfél befizeti a minimálisan szükséges befizetést, és elkezd fogadni
  5. Mind a régi, mind az új játékos ingyenes fogadási jóváírást kap, ha minden fogadási követelményt teljesített

Nagyon fontos, hogy emlékeztessük ismerőseinket az ajánlói bónusz érvényességi idejére, hogy tudatlanságból ne hagyják ki. Nagyon ritka esetekben a bónusz azonnal visszavonható, és nem kell teljesíteni a fogadási követelményeket. Az, hogy a készpénz hozzáadódik-e a meglévő bankrollhoz, teljes mértékben a sportfogadási oldaltól függ.

Hogyan utaljunk barátot egy sportfogadóra
Az ajánlói bónusz feltételeinek megértése

Az ajánlói bónusz feltételeinek megértése

Általában lehetetlen bízni valamiben, ami túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, és ez a helyzet a sportfogadási bónuszokkal is, különösen a legnagyvonalúbbaknál. Az online fogadóirodák első bevezetésekor kevésbé voltak szigorúak. A bónusz a játékosok által kívánt módon felhasználható volt.

Manapság a sportfogadási ajánlóprogramokhoz speciális szabályok vonatkoznak, amelyeket fogadási követelményeknek vagy rollovernek neveznek. Az ingyenes fogadásokat vagy készpénzt bizonyos számú alkalommal át kell játszani, mielőtt visszavonhatóvá válnak. Ha a fogadóiroda megköveteli a játékostól, hogy a bónuszpénzt 30-szor fogadja meg a kifizetés előtt, akkor a fogadási követelmény x30-ként jelenik meg.

A fogadási követelmények minden ajánlási bónuszú sportfogadási oldalon megtalálhatók. A bónuszok, valamint az azokból származó nyeremények elvesznek, ha az új játékos nem teljesíti a követelményeket, és/vagy megpróbálja kivenni az összeget, mielőtt a feltételek teljesülnek. Éppen ezért létfontosságú, hogy megértse az apró betűs részt, hogy lássa, nincs-e hozzáfűzve valamilyen karakterlánc. Az a barát, aki a linket használja a regisztrációhoz, szintén felelős a szabályok betartásáért.

Azok, akik gyorsan szeretnék kifizetni az ajánlói bónuszt, olyan oldalakon döntsenek, ahol különbséget tesznek a pénz-visszatérítési ajánlatok és a befizetett alapok között. A bónuszpénzre vonatkozó 20-szoros megtételi követelményt könnyebb elérni, mint a befizetett alap + bónusz összegének 10-szeresét.

Az ajánlói bónusz feltételeinek megértése
Népszerű sportok ajánlási bónuszokkal

Népszerű sportok ajánlási bónuszokkal

A sportfogadást legalizáló államok száma napról napra növekszik. A sportfogadási ajánlási bónusz hozzáadásával a szerencsejáték ezen formája egyre könnyebbé válik. A sportfogadási piacok változatosak, egyedi ajánlatokkal új és meglévő játékosok számára.

Néha ijesztő a pontos sportesemény kiválasztása, amelyre fogadni szeretne, de ez a rész néhány izgalmas lehetőséget érint. Online sportfogadási oldals időnként bónuszkódokat ad ki. Ez az oldal rendszeresen frissíti a szerencsejátékosokat a legjobb fogadási oldalak nemes ajánlatairól ajánlási bónuszokkal. Célszerű gyakran ellenőrizni őket.

Labdarúgás: Világbajnokság

A világbajnokság az év legnagyobb, legnézettebb sporteseménye. 2018-ban a becslések szerint több mint 3,5 milliárd ember nézte mind a 64 mérkőzést. Amint arról beszámolt FIFA és Sportradar, a futballrajongók körülbelül 155 milliárd dollárt (136 milliárd eurót) fogadtak a verseny során. Csak az utolsó meccsen 8,2 milliárd dollár (7,2 milliárd euró) tét született. Az amerikaiak először fogadnak legálisan a 2022-es világbajnokságra, amely novemberben esedékes.

Népszerű sportok ajánlási bónuszokkal
Kosárlabda

Kosárlabda

1. Márciusi őrület

Az NCAA férfi osztálya Kosárlabda A torna valószínűleg a legnagyobb egyetemi kosárlabda-esemény, hatalmas 67 mérkőzéssel. Amerikaiak milliói fogadtak a márciusi őrületre a barátaikkal. Ahogy az várható volt, sok sportfogadó ajánl ajánlói bónuszt az esemény során.

2. NBA döntők

Az NBA-bajnokságok egyike a legtöbb eseménynek a világon, mivel a kosárlabda a világ leggyorsabban növekvő sportjai közé tartozik. Tekintettel arra, hogy a legtöbb fogadást illegális offshore könyvekre kötnek, nehéz megbecsülni, hogy mennyit fogadnak az NBA-döntők során. Mivel több mint 20 millió szurkoló nézi a meccseket, nyilvánvaló, hogy ennyi pénz megy az NBA-tétekre.

Az NBA ajánlói bónuszok nyomon követésének legegyszerűbb módja a bárkivel megosztható hivatkozási linkek segítségével. Minden link egyedi, és amikor egy barát rákattint, a fogadási oldalra irányítja, ahol regisztrálhat. Eközben a meglévő játékost jutalmazzák. A link elküldésének legjobb módja, ha valakinek a postaládájába irányítja. A közösségi oldalakon való közzététel is segít.

Kosárlabda
Lóverseny

Lóverseny

1. Kentucky Derby

A legtöbb ember nem gondol rá lófogadás ha nagy sporteseményekre fogadunk. Ennek ellenére a Kentucky Derby az egyik leginkább alulértékelt esemény. A világ minden tájáról érkező fogadók nehezen megkeresett pénzüket teszik tétre, hogy kiválasszák a győztest.

Minden fogadóoldal más módon dolgozza fel a March Madness eseményre vonatkozó ajánlói bónuszokat. A játékosoknak ellenőrizniük kell a feltételeket, mielőtt oldalakat ajánlanának barátaiknak. De az a fontos, hogy meggyőzze egy barátját, hogy regisztráljon, és cserébe bónuszt kapjon.

2. A Grand National

A Grand National lóversenyre Nagy-Britanniában kerül sor, és általában az Egyesült Királyság királyi családja vesz részt rajta. Ez a világ egyik legnehezebb versenye. Míg a legtöbb amerikai inkább a Kentucky Derbyre összpontosít, megtekintik és fogadják a Grand National eseményt is, amely világszerte a legmagasabb szintű esemény.

Lóverseny
Boksz

Boksz

Annak ellenére, hogy az ökölvívás az elmúlt években sokat veszített felhajtásából, a Manny Pacquiao-val, Floyd Mayweatherrel, Conor McGregorral és más nagy pénzeket hozó küzdelmek továbbra is csábítóak. A játék különösen népszerű Nevadában, és több mint 1 millió dollár fogadást vonz. A ringbe visszatérő Floyd Mayweather valószínűleg többet hoz hasonlót.

Boksz
Baseball: World Series

Baseball: World Series

Az olyan nagy sportoknak, mint az NFL, nagyobb követői lehetnek, mint baseball az USA-ban. Ennek ellenére a World Series továbbra is a legnézettebb sportesemények közé tartozik Amerikában. Minél tovább tart a sorozat, annál több bevételre tesznek szert a sportfogadások. Egyes bukmékerek ajánlókódokat adnak ki, hogy arra ösztönözzék a meglévő ügyfeleket, hogy hívják meg barátaikat baseball fogadásra. Itt nincs szükség hivatkozási linkekre. A játékosok csak az ismerőseiknek szólnak, hogy regisztrációkor írják be az ajánlókódot. Ezután mindkét számlán külön bónuszt írnak jóvá.

Baseball: World Series
Rögbi világbajnokság

Rögbi világbajnokság

Rögbi nemcsak az Egyesült Államokban népszerű, hanem az egész világon izgalmas meccsekkel. A 2019-es rögbi világbajnokság a történelem legnézettebb versenye lett, világszerte több mint 850 millió nézőt vonzott. Rengeteg jó hírű fogadóiroda kínál ajánlói bónuszt a rögbi fogadáshoz. Sportfogadások ajánlásakor a fogadóknak biztonságos oldalakat kell keresniük.

Rögbi világbajnokság
Krikett világbajnokság

Krikett világbajnokság

Krikett Indiában népszerűbb, ezért a legtöbb fogadó ebből az országból származik. Anglia legális sportfogadási platformokat is biztosít, amelyek egyik fő játéka a krikett. Az Indiana Premier League világhírű csapatokat tömörít Ausztráliából, Angliából és Indiából.

A legjobb ajánlói bónusz fogadási oldalak ezeket a fogadási piacokat állítják a figyelem középpontjába. Az intelligens fogadók személyes szinten kapnak ajánlásokat anélkül, hogy a közösségi hálózatokon vagy mások személyes fiókjain lévő linkeket spamelnék. A kéretlen levelek küldése nem ajánlott, de az ismerős emberekkel való beszélgetés megoldja a trükköt.

Krikett világbajnokság
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

A felelősségteljes szerencsejáték kizárólag szórakoztatási célú fogadást jelent. A szerencsejáték problémássá válhat, ha valaki pénzszerzési módként használja fel. Ez a megközelítés arra készteti az embert, hogy olyan erőforrásokat költsön el, amelyeket nem engedhet meg magának.

A felelősségteljes szerencsejáték gyakorlatok célja a szerencsejáték-problémák megelőzése. Sok sportfogadó figyelmen kívül hagyja a legjobb tippeket, mert soha nem ismeri el, hogy függő. A fogadási oldalaknak úgy kell elhelyezniük a szerencsejátékkal kapcsolatos segítséget, hogy az releváns legyen egy tipikus szerencsejátékos elméjében.

A felelősségteljes szerencsejáték egyben szüneteket, idő- és pénzkorlátozást is jelent. Szerencsére sok ajánlói bónuszt kínáló fogadási oldal beépített eszközökkel segíti a szerencsejátékosokat abban, hogy pontosan meghatározzák a határaikat a webhelyeken. A sportfogadás lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, hogy megállapodjanak abban, hogy hány órát szeretnének fogadni naponta.

A limit beállítása után az oldal értesíti a fogadót, hogy lejárt a napi fogadási ideje. Sokszor az online fogadóirodáknak van egy – általában 24 órás vagy annál hosszabb – várakozási időszakuk, amely során a játékosok ideiglenesen blokkolják számláikat.

A sportfogadás üzemeltetői megértik, hogy sok szerencsejátékos az unalom, a munkanélküliség és a stressz miatt fordul a fogadásokhoz. Ezek a tényezők szerencsejáték-problémához vezetnek. De a tudatosság elengedhetetlen a felelősségteljes fogadáshoz.

Akinél fennáll a negatív viselkedés veszélye, azonnal hívja a segélyvonalat. A segítség éjjel-nappal elérhető, és bizalmasan kezeljük. Ez a segítségnyújtás nem csak a szerencsejáték-függőknek szól. Az érintett családjára és barátaira is kiterjeszthető.

Felelősségteljes szerencsejáték