Sport fogadás online 2023

Szeretnél csatlakozni a sportfogadás szórakoztató világához? Ha kérdéseid vannak azzal kapcsolatban, hogy mi az a sportfogadás, hogyan fogadj, vagy egyszerűen csak új tippeket és trükköket szeretnél elsajátítani, akkor ez az egyszerű kezdő útmutató hasznos lesz.

Ha szereted a sportot, vagy egyszerűen csak élvezed a meglepetés örömét, vess egy pillantást az általunk kiválasztott legnépszerűbb sportfogadási oldalakra. Ez az oldal a sportfogadás alapjait tárgyalja, a fogadástól a megbízható webhelyen való játékig. Természetesen van néhány megbízható tipp is, amelyekkel hosszú távon növelheted nyerési esélyeid is.

Sport fogadás online 2023
Mi az a sportfogadás?Hogyan fogadjunk sportra?Sportfogadási tippekFelelősségteljes játék
Futball

Gyakran "a szép játéknak" nevezik, és a sportfogadók számára nincs szebb látvány, mint egy meccsekkel teli tábla, amelyre fogadni lehet. Ha sportról van szó, mi jut először eszedbe? Valószínűleg a foci.

Mutasson többet...
Kosárlabda

A kosárlabda az egyik legnépszerűbb sport a világon, és ésszerűen a futball után a másodiknak tekinthető. Más sportágakhoz képest a kosárlabda meglehetősen új keletű, még 1891-ben találták fel. A kosárlabda valóban nemzetközi fellángolású, amint azt a nyári olimpiai játékok alatti versenyszerűsége, valamint a játékosok által képviselt különböző országok száma is mutatja. az NBA-ben.

Mutasson többet...
Baseball

A baseball Amerika időtöltéseként ismert, és az egyik legnépszerűbb sport az Egyesült Államokban. Amerikában nagy múltra tekint vissza, mivel a Major League Baseballt még 1903-ban alapították. Azóta a baseball bejárta a világot, nagyon lojális követőivel Ázsiában és Latin-Amerikában.

Mutasson többet...
Lóverseny

A lófogadás az 1600-as évek óta népszerű időtöltésnek számít, I. Jakab király udvarában a szerencsejátékosok buzgón kötöttek fogadásokat. A lóversenyfogadások népszerűsége az 1800-as években nőtt, a tétek a ló gyorsaságára és állóképességére vonatkozó egyszerű fogadásokról a kifinomultabb eredményekre vonatkozó előrejelzések felé haladtak.

Mutasson többet...
Forma 1

A Forma-1 egy világszerte legjobban értékelt versenysorozat. Így nem csoda, hogy a fogadás erre a sportra sok néző elterjedt időtöltése. A vezetési sport rajongói értékelhetnek néhány izgalmas akciót, miközben megfigyelik, ahogy kedvenc pilótáik fej-fej mellett haladnak a pályán. A Forma-1-es fogadások azonban még nagyobb üzletté váltak az internettel.

Mutasson többet...
Tenisz

A tenisz az 1800-as évek vége óta világszerte népszerű sport a játékosok, a nézők és a sportfogadók körében. A pörgős akciójáték alkalmas kardióedzésre, szórakoztató nézésre és izgalmas sportágra, akár élőben, akár játék előtt. Népszerű játék a fogadók és a sportfogadók körében egyaránt. Annyi teniszversenyre lehet fogadni, ami még jobbá teszi.

Mutasson többet...
Amerikai Futball

Az amerikai futball az egyik legnépszerűbb sport az Egyesült Államokban. És mint minden más sportnak, ennek is megvan a maga fogadási kultúrája. Az amerikaifutball-mérkőzésekre sokféleképpen lehet fogadni. A legegyszerűbb és legelterjedtebb módja az, hogy arra fogadunk, hogy ki nyeri a játékot. Számos online sportfogadó közül választhat, az amerikaifutball-fogadás szórakoztató és izgalmas módja az idő eltöltésének.

Mutasson többet...
Jéghoki

A jégkorong már közel 130 éve meleget hoz télen a játékosok és a szurkolók számára. Amióta az első meccset 1895-ben Kanadában játszották, a jégkorong nemzeti sportként megerősítette helyét az országban, és a világ sok más részére is elterjedt. És ma a lakosság egy másik csoportját is vonzza; jégkorong fogadók.

Mutasson többet...

Agárverseny

Mi az a sportfogadás?

Mi az a sportfogadás?

A sportfogadás egy olyan tevékenység, ahol a fogadók nagy sportesemények szorzóira kötnek fogadásokat. A bukméker előkészíti a futball, netball, tenisz, kosárlabda és más legális sportesemények esélyeit világszerte.

A fogadónak csak győzelmet, döntetlent vagy vereséget kell választania a mérkőzés végeredményeként. Ezeken a piacokon kívül megjósolhatják a szerzett gólok számát, a lapok számát, a politikai vita időtartamát és így tovább.

Sportfogadás a világ körül

Mikor kezdődött a sportfogadás, és mi volt a motiváció mögött? Illetve ki találta ki? A sportszerencsejáték széles körben elterjedt időtöltés, amióta a civilizáció létezik.

A legkorábbi feljegyzések szerint azonban minden Görögországban kezdődött több mint 2000 évvel ezelőtt, az olimpia bevezetése után. Aztán az esemény átterjedt Rómába, ahol legalizálták, majd később Angliába került. Az angol telepesek ezt követően kiterjesztették a tevékenységet Amerikára és a világ más részeire.

Bár a pénzvesztés kockázata nyilvánvaló, a sportfogadás napjainkban annyira népszerűvé vált. Valójában 2019-ben a sportfogadási piac értéke elképesztő 85 milliárd USD volt. Emellett az iparág évi 7%-os növekedését várták 2018-tól 2022-ig. A dolgok jelenlegi állása szerint azonban ezek csak előrejelzések, köszönhetően a 2020-as COVID-járványnak.

Miért éri meg sportra fogadni?

Noha a fenti számok lenyűgözőek, egy fontos elgondolkodtató kérdést hagynak maguk után; miért olyan elterjedt a sportfogadás?

Bár több válasz is létezik erre a kérdésre, a legfontosabb az egyszerűségben rejlik. A sportfogadás megkötése viszonylag egyszerű, akár új, akár tapasztalt játékos. Ahogy korábban is mondtuk, a fogadóknak csak ki kell választaniuk az esemény kimenetelét, tétet kell tenniük, és imádkozniuk kell a legjobbakért.

Ezek a piacok azonban mélyebbre mennek, mint a győzelmek, döntetlenek és veszteségek előrejelzése. Ez még egy ok, amiért a sportfogadás óriási népszerűségnek örvend. A nyeremények és a pénzvonal fogadások mellett a fogadók olyan piacokat is élveznek, mint az over/under, az ázsiai hendikep, a dupla esély és a félidős/teljes idejű fogadások. Nem feledkezve meg az élő fogadásról vagy az in-play fogadásról, amely lehetővé teszi a fogadók számára, hogy fogadjanak az élő meccseken.

Az is magától értetődő, hogy a sportfogadás zsebkímélő időtöltés. Manapság a legális fogadóirodák ezrei teszik lehetővé a fogadók számára, hogy akár 0,50 dollárral vagy akár 50 000 dollárral is tétessék. Ez azt jelenti, hogy a birtokosok és a nem rendelkezők is kényelmesen részt vehetnek a tevékenységben anélkül, hogy bankszámlájukat felborítanák. Összességében a sportfogadási ágazat még csak most kezdődik.

Mi az a sportfogadás?
Hogyan fogadjunk sportra?

Hogyan fogadjunk sportra?

Feltéve, hogy készen állsz sportfogadásra, mi a következő lépés? Első, megtalálni a legjobb fogadóirodát és hozzon létre egy fiókot. A fogadóirodának létfontosságú információkra lehet szüksége, például valódi nevekre, lakcímére, telefonszámára, személyi azonosítószámára stb., mielőtt a fiók aktívvá válik. Ezután folytassa az üdvözlő bónusz igénylésével. Egyes fogadóirodáknál promóciós kódra lehet szükség a jutalom kiváltásához.

Mielőtt azonban belemerülne a sportfogadási vizekbe, nagyon fontos megismerni a különböző típusú esélyeket és kiszámítani azokat. Az esélyek határozzák meg, hogy a fogadók mekkora összeget nyerhetnek egy adott fogadáson. Az esélyek általában tizedes, tört vagy amerikai formátumban jelennek meg. Tehát tanulja meg, hogyan működnek ezek az esélyek.

Sőt, tanulja meg a fogadások különböző típusait, és ismerkedjen meg velük. Például ismerje meg a különbséget a pontosztó fogadások és a pénzvonali fogadások között. Tanulj meg valamit az összesítésekről és a parlay-kről, valamint a kedvcsinálókról és a kedveskedőkről is. Csak vegye figyelembe, hogy egyes fogadások megértése kissé bonyolult lehet.

Legális-e az online sportfogadás?

Jó kérdés! Igen, a sportfogadások országtól függően teljesen legálisak. Más szavakkal, a fogadás lehet legális, illegális vagy szabályozatlan.

A legális sportfogadási piac olyan környezet, ahol a kormány szabályozza a fogadást. Jó példa erre az Egyesült Királyság, ahol a Szerencsejáték Bizottság felügyeli az összes fogadási tevékenységet. A nemzetközi szolgáltatók engedélyért folyamodhatnak ezeken a piacokon, feltéve, hogy betartják a megállapított szabályokat.

Ahogy a neve is sugallja, az illegális fogadási piac az, ahol az állam vagy a hatóság megtiltja a fogadások bármely formáját. Szingapúrban például tilos sportfogadásokat kötni szárazföldi vagy online fogadóirodákon. Egy másik ország az Egyesült Arab Emírségek (Egyesült Arab Emírségek), ahol szigorú büntetés vár mindenkire, akit bűnösnek találnak a szerencsejátékban való részvételben.

Végül, a szabályozatlan fogadási piacok olyan országok, amelyek az online sportfogadást egy szürke zónában hagyják. Például Japánban és Indiában szigorú szerencsejáték-törvények vannak, de nem érintik sehol a sportot. Az ilyen országok általában menedéket jelentenek a legtöbb offshore vagy nemzetközi fogadási oldal számára. Még jobb ezeken a piacokon játszani, mivel a nagyszámú első osztályú fogadóirodák közül választhat.

Legális online sportfogadások

Fontos, hogy engedéllyel rendelkező sportfogadókon fogadjon, akár szabályozott, akár nem szabályozott környezetben fogad. De honnan lehet tudni, hogy egy sportfogadó megbízható? Az alábbiakban néhány pipa:

  • Engedélyezési információk: Kétségtelenül ez a legegyszerűbb út egy megbízható fogadóirodához. Legális helyi vagy nemzetközi testület hagyja jóvá a legjobb szerencsejáték-oldalakat. Az offshore fogadóirodák esetében az UKGC, az MGA, a Svéd Szerencsejáték Hatóság stb. engedélyével kell rendelkeznie. Az információknak a kezdőlap alján kell megjelenniük.
  • Biztonsági protokoll: Az online biztonság többet jelent, mint egy engedéllyel rendelkező fogadóirodánál való játék. Ennek az az oka, hogy az online csalók mindig éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy kibányászják a személyes és pénzügyi adatokat. Ezért a legjobb fogadóirodáknak SSL (Secure Socket Layer) titkosítással kell rendelkezniük. Ennek megerősítéséhez ellenőrizze, hogy a fogadóirodák URL-címén van-e lakatjel.
  • Fizetési módok: Nincs értelme megelégedni egy fogadóirodával egy maroknyi banki módszer. Manapság több tíz internetes banki lehetőség, sőt kriptovaluta is létezik, amelyeket a fogadóirodák kínálhatnak. De nem minden banki módszer egyforma. Csak olyan oldalon játssz, amely megbízható lehetőségeket kínál, például PayPal, Neteller, Skrill, Visa, MasterCard stb.
  • Vevőszolgálat: A legális sportfogadásoknak általában nem sok rejtegetnivalója van. Ennek megfelelően ügyfélszolgálati csapatuk a hét minden napján, a hét minden napján, több csatornán is elérhető. Támogatást kínálnak élő chaten, közösségi médián, e-mailen és telefonon. Ha lehetséges, a támogatásnak a legtöbb nemzetközi nyelven elérhetőnek kell lennie az offshore játékosok kiszolgálása érdekében.
  • Felhasználói visszajelzések: A fogadóirodák mindegyike kipipálhatja a fenti négyzeteket, de egyben elbukik; játékos hírneve. Ezért fontos, hogy első kézből szerezzen információkat azoktól, akik korábban is használták a fogadóirodát. Ekkor ismerheti meg az olyan alapvető funkciókat, mint az elérhető esélyek, piacok, a tranzakció időtartama, a szolgáltatás minősége stb.
Hogyan fogadjunk sportra?
Sportfogadási tippek

Sportfogadási tippek

Az esélyek megismerése és a szabályozott sportfogadó választása jó kezdet. De ahhoz, hogy sikeres sportfogadó legyél, meg kell tenni néhány dolgot.

Először is, mélyreható kutatási készségekre van szükség egy olyan iparágban, ahol a fogadóirodák számos tényezőt megvizsgálnak, mielőtt meghatározzák az esélyeket. Feltételezve, hogy golfrajongó vagy, nézzen meg olyan tényezőket, mint a pálya elrendezése, az időjárás, a játékos formája és egyéb statisztikák. Látod, a fogadás nem csak a szerencsén múlik.

Mindeközben a kutatás során kerülje a személyes elfogultságot. Érthető, ha személyes kapcsolataink vannak egy adott játékossal vagy csapattal. De mivel a fogadás pénznyerésről szól, ne hagyatkozz érzelmekre. Például mennyi az esélye annak, hogy egy formán kívüli Lewis Hamilton első helyen végez egy F1-es Nagydíjon? Nyilván egyik sem, bár bármi lehetséges.

A legfontosabb, hogy hozzon létre egy működő szerencsejáték-költségvetést. Miért? A bankroll megkötése biztosítja, hogy a fogadások a határokon belül maradjanak. Vegyünk például egy fogadót, aki havi 3000 dollárt keres.

Ebben az esetben ennek az összegnek a 10%-át félretehetik szerencsejátékra. Most ossza fel a 300 dollárt kisebb egységekre napi vagy heti használatra. Ne feledje, rossz ötlet egyetlen fogadással a teljes bankrollt kockára tenni.

Sportfogadási tippek
Felelősségteljes játék

Felelősségteljes játék

Összefoglalva, létfontosságú, hogy tanuljunk valamit a felelősségteljes játékról. Mint már említettük, egy játékbank létrehozása nagyban megvédi a fogadókat a pénzügyi zűrzavartól. Mindig rossz ötlet házbérre, tandíjra, házszámlákra és egyéb alapvető dolgokra szánt pénzzel játszani. Tehát csak pénzzel fogadjon, ha veszít.

Ezenkívül tanulja meg időzíteni a játékot, és menjen ki, amikor eljön az ideje. A fogadás időnként szórakoztató is lehet, mivel a fogadók órákat töltenek a fogadóirodánál. Ezenkívül a veszteségek hajszolása meglehetősen gyakori, különösen a magas elvárásokat támasztó játékosok esetében. Ezért állítson be egy időzítőt, és menjen ki, amint megfelelő összeget nyer, vagy vesztes futamot tapasztal, hogy elkerülje ezeket a forgatókönyveket.

Végül gyorsan kérjen segítséget a fogadásfüggőség jelei esetén. A fogadás olyan mértékben függőséget okoz, hogy egyes játékosok nem töltenek időt a családjukkal. Mások még a munkájukat is felmondták. Szerencsére a fogadók továbbra is élvezhetik a fogadást és életük más aspektusait, ha a szerencsejátékot időtöltésként kezelik. Ne feledje, a győzelem messze eltérhet egymástól. Így szórakozásból fogadjon.

Felelősségteljes játék

Legújabb hírek

Gazdaggá tehet a fogadás?
2023-01-18

Gazdaggá tehet a fogadás?

Az emberek világszerte élveznek fogadást sporteseményekre, kizárólag rekreációs célból. A móka a potenciális győzelem izgalmában rejlik. A tapasztalt szerencsejátékosok fel fogják ismerni, hogy a pénzbeli veszteségek nagyon valószínűek. Másrészt vannak olyanok, akik óvatos fogadások megtételével rendszeresen tisztességes nyereséget érnek el.

Fogadás vs szerencsejáték
2023-01-11

Fogadás vs szerencsejáték

Azt állítani, hogy a szerencsejáték időtlen idők óta vonzza a tömegeket, igaz. Ez a bizonytalan kimenetel miatt van. Az emberiség történelme során mindig is érdekelt a jövőbeni kimenetelek ismerete, legyen szó akár az életről, akár a sportról. Általában a szerencsejáték egy esemény kimenetelére való fogadás.

A kosárlabdafogadás evolúciója
2022-12-28

A kosárlabdafogadás evolúciója

Világszerte kosárlabda-rajongók milliói követik a National Basketball Associationt, népszerűen az NBA-t. Évente több száz mérkőzéssel ez a kosárlabda-bajnokság hatalmas lehetőségeket kínál a sportfogadók számára. Az NBA fogadási piacokat kínáló bukméker azonban korábban nem volt gyakori. Más mainstream amerikai sportokkal együtt az NBA is kemény álláspontot képvisel a sportfogadásokkal szemben.

2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői – Argentína–Horvátország
2022-12-12

2022-es labdarúgó-világbajnokság elődöntői – Argentína–Horvátország

Elérkezett a 2022-es labdarúgó-világbajnokság utolsó hete, és már csak 4 csapat maradt!