Betfinal Bookie Review 2024 - Számla

BetfinalResponsible Gambling
CASINORANK
8.12/10
Bónusz3000 dollár bónusz
Magas bónuszok és alacsony fogadási követelmények
Kaszinó játékok és sportfogadás
A nap 24 órájában elérhető támogatás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Magas bónuszok és alacsony fogadási követelmények
Kaszinó játékok és sportfogadás
A nap 24 órájában elérhető támogatás
Betfinal is not available in your country. Please try:
Számla

Számla

A fiók létrehozása a Betfinal szolgáltatónál egyszerű folyamat, mindössze néhány percet vesz igénybe. Csak át kell adnia néhány személyes adatot, és ki kell választania egy bejelentkezési nevet és jelszót. Ha a számlád készen áll, belevághatsz a fogadási műveletbe, vagy egyenesen a bónuszokhoz léphetsz, hogy megtudd, mi állhat rendelkezésre. Valójában az egyik legjobb előny az, hogy mennyire könnyű navigálni a webhelyen, és milyen jól működnek a funkciók. Ellenőrizheti fogadási előzményeit, megnézheti, milyen közel áll a fogadási követelmények teljesítéséhez, és kezelheti bankrollját – anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Hogyan nyithatunk/regisztrálhatunk egy fiókot

Ha azt fontolgatja, hogy a Betfinalt fogadási platformként használja, tudnia kell, hogyan kell regisztrálnia, akárcsak bármely más online sportfogadó vagy szolgáltató esetében. Természetesen nem köthet tétet az oldalon, ha nem regisztrált felhasználó. Fel kell iratkoznia az oldalra, mielőtt fogadást kötne az elérhető piacokon.

Az alábbiakban részletes utasításokat talál a Betfinal regisztrációhoz.

 1. Az első lépés a regisztráció az oldal jobb felső sarkában található megfelelő linkre kattintva.
 2. Ezután adja meg teljes nevét, e-mail címét, választott felhasználónevét, választott jelszavát és születési dátumát.
 3. Ezután kiválaszthatja a nemét, és megadhatja a teljes nevét.
 4. A rendszer felkéri a teljes cím megadására, beleértve az utca nevét, a lakásszámot, a várost és az országot.
 5. Végül az irányítószám megadása után kattintson a "Tovább" gombra.
 6. A következő képernyő kérni fogja a telefonszámát és a pénznembeállítást.
 7. Válasszon ki egy titkos kérdést, majd adja meg a helyes választ.

Számlaellenőrzés

Az ügyfél személyazonosságának (név, születési dátum/életkor, lakóhely és regisztrációs ország) igazolásához a Betfinal törvényes, államilag kibocsátott személyazonosító okmányt és lakcímigazolást kér. A jelenlegi tartózkodási hely igazolásához a lakóhelyet igazoló dokumentumoknak legfeljebb három hónaposnak kell lenniük. Ezenkívül az ügyfeleknek be kell nyújtaniuk a választott fizetési módot igazoló dokumentumokat.

Minden ügyfelet, akinek teljes betéti egyenlege 2000 € vagy annak devizában egyenértékű egyenlege, vagy aki első kifizetési kérelmét nyújtja be, attól függően, hogy melyik következik be hamarabb, alávetik ezt az „Egyszerűsített átvilágítás” vizsgálatot, amely az ellenőrzési folyamat kezdeti szakasza.

A szükséges azonosítási adatok a következők:

 • Érvényes, államilag kibocsátott személyi igazolvány
 • Jogsi
 • Útlevelek
 • Hitelkártya
 • Bankszámlakivonat
 • Ecopayz/Neteller/Skrill

Amikor az ügyfél összes betétje eléri a 10 000 €-t vagy ennek megfelelő összeget más devizában, az „Ügyfél átvilágítása” szakasz indul. Ezen a ponton a Betfinal nyilvános forrásokat használ fel, hogy negatív médiaellenőrzést végezzen a fogadónál.

Ezért az olyan keresőmotorokat, mint a Google, a Bing és a DuckDuckGo, valamint a médiasztorikat vagy a nyilvános információk egyéb formáit arra használjuk, hogy szükség szerint kedvezőtlen médiaellenőrzéseket végezzenek a fogyasztóknál, az ügyfél lakóhelyének országától és állampolgárságától függően.

Minden olyan ügyfélnek, aki több mint 50 000 eurót (vagy ennek megfelelő összeget más pénznemben) helyezett el, át kell esnie az átvilágítás harmadik, egyben utolsó lépésén, amely "Megerősített átvilágítás" néven ismert. Tehát ezen a ponton az ügyfélnek bizonyítania kell pénzügyi stabilitását.

Hogyan kell bejelentkezni

Miután a játékosok feliratkoztak a Betfinalra, valószínűleg szívesen kipróbálnák az oldal számos sportfogadási lehetőségét.

A felhasználóknak először be kell jelentkezniük az általuk létrehozott fiókjukba, mielőtt az oldal bármely szolgáltatását vagy funkcióját használhatják. A Betfinal használatának megkezdése és a fiókba való bejelentkezés gyerekjáték.

Hajtsa végre a következő műveleteket:

 1. Menj https://www.betfinal.com/en/sports.
 2. A weboldal jobb felső sarkában kattintson a "Bejelentkezés" linkre.
 3. Írja be e-mail címét és jelszavát.
 4. A befejezéshez kattintson másodszor is a "Bejelentkezés" gombra.

Hogyan lehet feloldani egy fiókot

A játékosok nehezen tudják megállapítani, hogy sportfogadási számlájukat korlátozták vagy letiltották. Pénzük és nyereményük veszélyben van emiatt.

Előfordulhat, hogy a Betfinal felhasználók több okból nem tudnak belépni fiókjukba, például túl sok sikertelen bejelentkezési kísérlet vagy a KYC folyamat problémája miatt.

A fogadók valószínűleg most kapkodják a fejüket, és próbálják kitalálni, hogyan tudnak bejutni zárolt számláikba. A lehető leghamarabb fel kell venniük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

 1. Nyissa meg azt az e-mail címet, amelyet a Betfinal-fiók regisztrálásához használt.
 2. Küldj e-mailt a címre helpdesk@betfinal.com üzenetével.
 3. A tárgysorban magyarázza el, mi a hiba: "A fiók blokkolva lett."

Magyarázza el részletesen a problémát az e-mail szövegében. Előfordulhat, hogy részletes leírást kell adnia regisztrációs adatairól, a fiók létrehozásához használt eszközről, valamint a regisztrációkor küldött e-mail másolatáról.

Előfordulhat, hogy el kell küldenie egy fényképes személyi igazolvány szkennelt másolatát, egy másik igazolványt, valamint a Betfinal befizetési bizonylatainak szkennelt másolatait.

Hogyan zárjunk be egy fiókot

Ha egy fogadó úgy dönt, hogy nem akarja többé a számláját, egyszerűen kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, és kérheti annak lezárását.

Végső soron csak te döntheted el, hogy nyitva akarod-e tartani Betfinal számládat vagy sem. Tegyük fel, hogy kezdenek gondot okozni a szerencsejátékok kontrollálásával. Ebben a helyzetben nyomatékosan javasoljuk, hogy teljesen törölje számláját, de csak azután, hogy az összes pénzt kivette.

A fiók végleges törlésének legjobb módja, ha üzenetet küld az ügyfélszolgálatnak.

 • Az online űrlap segítségével lépjen kapcsolatba a kaszinó ügyfélszolgálatával.
 • Hozzon létre egy e-mailt „Fiókbezárási kérelem” tárgyként.
 • Adja meg az összes fontos részletet (név, vezetéknév, cím, e-mail)
 • Kérjük, adjon meg részleteket arról, hogy miért szeretné megszüntetni fiókját.