Betwinner Bookie Review 2024 - Bónuszok

BetwinnerResponsible Gambling
CASINORANK
8.91/10
BónuszBónusz $1500 + 150 ingyenes pörgetés
Rendkívül sokféle játék
Nagyvonalú bónuszok
Jó ügyfélszolgálat
Nagyszerű fizetési választék
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Rendkívül sokféle játék
Nagyvonalú bónuszok
Jó ügyfélszolgálat
Nagyszerű fizetési választék
Betwinner is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

A Betwinner sportfogadási kalandját a játékosok számára elérhető számos bónusz és különleges ajánlat fokozza. Betwinner rendszeresen kínál promóciókat és különleges bónuszokat, hogy elköteleződj, és jutalmazd a fogadásodért. Növelheti nyereményeit, és új fogadási stratégiákat próbálhat ki a Betwinner bónuszainak és promócióinak köszönhetően, amelyeket rendszeresen frissítünk.

100%-ban egyező első befizetési sportbónusz

A Betwinner exkluzív üdvözlő bónuszt biztosít a játékosoknak, a sajátjuk száz százalékában első befizetés, maximum száz euróig.

Az ajánlat aktiválásához legalább egy eurót kell befizetnie. Az ügyfelek kötelesek jelezni a sportfogadási bónusz visszaigazolását vagy a "Fiókom" részének "Számlabeállítások" oldalán, vagy közvetlenül a "Befizetés" oldalon, mielőtt befizethetnek a számlájukra.

Ez a bónusz azonnal érvényesül az ügyfelek számláján, miután az első befizetést elvégezték, feltéve, hogy minden számlaadatot hiánytalanul kitöltöttek, és a számlához aktív telefonszámot adtak meg.

Ennek az ajánlatnak a fogadási feltételei lényegesen eltérnek a többi bónusz feltételeitől. Csak ötször kell megtenni, de csak azokra a halmozódó fogadásokra, amelyek három vagy több eseményt tartalmaznak 1,40-es vagy magasabb szorzóval.

Más szabályok és korlátozások érvényesek.

Csütörtökön 100%-os befizetési bónusz

A fogadók megszerezhetik a 100%-os egyezés a betéteiken, maximum 100 €-ig, minden csütörtökön 00:00 és 23:59 között.

Ez a promóció csak azon játékosok számára elérhető, akiknek jelenleg nincs aktív bónusza. Ha ez a bónusz aktiválódik, a játékosok nem lesznek jogosultak a befizetésükhöz kapcsolódó egyéb bónuszokra.

Az ügyfeleknek a bónusz összegének háromszorosának megfelelő összegű fogadást kell tenniük a bónusz kézhezvételétől számított huszonnégy órán belül; ellenkező esetben a bónusz semmisnek és érvénytelennek minősül. Minden gyűjtőtétnek tartalmaznia kell legalább három különböző eseményt. Minden gyűjtőnek legalább három eseményt kell tartalmaznia, amelyek mindegyikének 1,40-es vagy nagyobb szorzóval kell rendelkeznie.

Mind a mérkőzés előtti, mind az élő események fogadhatók a bónusszal (a rendszerfogadások kivételével). Az 1,00-es szorzóval megkötött fogadások nem számítanak bele a bónusz kötelező megtétbe, ezért figyelmen kívül hagyják őket.

További feltételek és korlátozások érvényesek.

Fogadjon Lose Streak Bónusz

A Betwinner olyan szolgáltatást kínál, amely segíti azokat a szerencsejátékosokat, akik vesztes fogadásban vannak, és szeretnék növelni nyerési esélyeiket.

A fogadók a következőket kapják kártérítésként egy sor elvesztett fogadásért:

A fogadóknak regisztrálniuk és igazolniuk kell a Betwinner oldalon, hogy részt vegyenek ebben a promócióban. A minősítő fogadások húsz egymást követő fogadásból állnak, amelyek mindegyike veszteségként kerül kifizetésre, amikor a fogadásokat megoldják. Ezt a 20 tétet mind az elmúlt hónapban kellett megtenni, és az esélyek nem lehetnek magasabbak egyenként három dollárnál.

Email [email protected] számlaszámával és a tárgysorban a „Vesztes fogadások sorozata” kifejezéssel, ha úgy érzi, jogosult erre az ösztönzőre.

Egyéb feltételek érvényesek.

Betwinner születésnapi bónusz

A Betwinner ügyfeleinek ad a különleges ajándék a születésnapjukon.

A Betwinner Birthday Bonus egy ingyenes fogadás, amelyet a fogadók promóciós kódként kapnak. A promóciós kódot ezután elküldik a regisztrált telefonszámukra SMS-ben, vagy beteszik a Betwinner fiókjába.

Egyéb feltételek érvényesek.

Regisztráljon a BetWinner oldalon, és nyerjen 20 € bónuszt, ha az első tétje veszít
2023-05-16

Regisztráljon a BetWinner oldalon, és nyerjen 20 € bónuszt, ha az első tétje veszít

A Harbesina Limited által 2018-ban indított BetWinner az egyik legmegbízhatóbb fogadási oldal világszerte. Ez a webhely versenyképes sportfogadási szorzóiról és számos fogadási piacról ismert.