Betwinner fogadói vélemény - Bónuszok

BetwinnerResponsible Gambling
CASINORANK
8.91/10
Bónusz100% 100 €-ig + 150 ingyenes pörgetés
Rendkívül sokféle játék
Nagyvonalú bónuszok
Jó ügyfélszolgálat
Nagyszerű fizetési választék
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Rendkívül sokféle játék
Nagyvonalú bónuszok
Jó ügyfélszolgálat
Nagyszerű fizetési választék
Betwinner
100% 100 €-ig + 150 ingyenes pörgetés
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Bónuszok

Bónuszok

Minden online fogadóiroda rendelkezik a különféle promóciók és bónuszajánlatok elérhető, mind az új ügyfelek, mind a már fiókkal rendelkezők számára. Ezt úgy érik el, hogy jelentős ösztönzőket biztosítanak az új fogyasztóknak, beleértve az ingyenes fogadásokat és az üdvözlő bónuszokat, amelyek segítenek nekik új ügyfeleket toborozni.

100%-ban egyező első befizetési sportbónusz

A Betwinner exkluzív üdvözlő bónuszt biztosít a játékosoknak, a sajátjuk száz százalékában első befizetés, maximum száz euróig.

Az ajánlat aktiválásához legalább egy eurót kell befizetnie. Az ügyfelek kötelesek jelezni a sportfogadási bónusz visszaigazolását vagy a "Fiókom" részének "Számlabeállítások" oldalán, vagy közvetlenül a "Befizetés" oldalon, mielőtt befizethetnek a számlájukra.

Ez a bónusz azonnal érvényesül az ügyfelek számláján, miután az első befizetést elvégezték, feltéve, hogy minden számlaadatot hiánytalanul kitöltöttek, és a számlához aktív telefonszámot adtak meg.

Ennek az ajánlatnak a fogadási feltételei lényegesen eltérnek a többi bónusz feltételeitől. Csak ötször kell megtenni, de csak azokra a halmozódó fogadásokra, amelyek három vagy több eseményt tartalmaznak 1,40-es vagy magasabb szorzóval.

Más szabályok és korlátozások érvényesek.

Csütörtökön 100%-os befizetési bónusz

A fogadók megszerezhetik a 100%-os egyezés a betéteiken, maximum 100 €-ig, minden csütörtökön 00:00 és 23:59 között.

Ez a promóció csak azon játékosok számára elérhető, akiknek jelenleg nincs aktív bónusza. Ha ez a bónusz aktiválódik, a játékosok nem lesznek jogosultak a befizetésükhöz kapcsolódó egyéb bónuszokra.

Az ügyfeleknek a bónusz összegének háromszorosának megfelelő összegű fogadást kell tenniük a bónusz kézhezvételétől számított huszonnégy órán belül; ellenkező esetben a bónusz semmisnek és érvénytelennek minősül. Minden gyűjtőtétnek tartalmaznia kell legalább három különböző eseményt. Minden gyűjtőnek legalább három eseményt kell tartalmaznia, amelyek mindegyikének 1,40-es vagy nagyobb szorzóval kell rendelkeznie.

Mind a mérkőzés előtti, mind az élő események fogadhatók a bónusszal (a rendszerfogadások kivételével). Az 1,00-es szorzóval megkötött fogadások nem számítanak bele a bónusz kötelező megtétbe, ezért figyelmen kívül hagyják őket.

További feltételek és korlátozások érvényesek.

Fogadjon Lose Streak Bónusz

A Betwinner olyan szolgáltatást kínál, amely segíti azokat a szerencsejátékosokat, akik vesztes fogadásban vannak, és szeretnék növelni nyerési esélyeiket.

A fogadók a következőket kapják kártérítésként egy sor elvesztett fogadásért:

A fogadóknak regisztrálniuk és igazolniuk kell a Betwinner oldalon, hogy részt vegyenek ebben a promócióban. A minősítő fogadások húsz egymást követő fogadásból állnak, amelyek mindegyike veszteségként kerül kifizetésre, amikor a fogadásokat megoldják. Ezt a 20 tétet mind az elmúlt hónapban kellett megtenni, és az esélyek nem lehetnek magasabbak egyenként három dollárnál.

Email support@betwinner.com számlaszámával és a tárgysorban a „Vesztes fogadások sorozata” kifejezéssel, ha úgy érzi, jogosult erre az ösztönzőre.

Egyéb feltételek érvényesek.

Betwinner születésnapi bónusz

A Betwinner ügyfeleinek ad a különleges ajándék a születésnapjukon.

A Betwinner Birthday Bonus egy ingyenes fogadás, amelyet a fogadók promóciós kódként kapnak. A promóciós kódot ezután elküldik a regisztrált telefonszámukra SMS-ben, vagy beteszik a Betwinner fiókjába.

Egyéb feltételek érvényesek.

22BET:300 dollár
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close