Hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

A kosárlabda világszerte a labdarúgás után a második. A sportágat az 1890-es években hozták létre, így a többi sporthoz képest viszonylag friss. Globális vonzereje van, amint azt a nyári olimpiai játékok és az NBA-szezon alatti versenyképessége is mutatja.

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül. 

Bepillantás Betsson mozgalmas 2022-es évébe
2022-09-21

Bepillantás Betsson mozgalmas 2022-es évébe

Az 1963-ban alapított Betsson az egyik legnagyobb név az online szerencsejáték-iparban. Több mint öt évtizede a szórakoztatás középpontjában való fennállása bizonyítja, hogy ez a bukméker folyamatosan a legmagasabb szinten teljesített.

A kikiáltási ár megértése a sportfogadásban
2022-09-14

A kikiáltási ár megértése a sportfogadásban

Sokan szeretik a sportfogadásokat, különösen az online sportfogadásokat. Izgalmas, könnyű és tele van szórakozással. Valamint ezek az emberek, akik sportfogadás egyik napról a másikra sokkal gazdagabbá válhatnak, ha nyereséges, nagy hozamú sportokra fogadnak. Érdemes megtanulni néhány sportfogadási tippet, mielőtt megtenné. Ez a cikk a sportfogadás kikiáltási árával foglalkozik. Egyebek mellett meg kell vizsgálnia, hogy mi ez, hogyan döntenek róla, és mikor kell elfogadni.

A videojáték és az online fogadás összehasonlítása
2022-09-07

A videojáték és az online fogadás összehasonlítása

A játékipar hatalmas. Mind a bevezetett vállalatok, mind a startupok egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a játékfejlesztés iránt. Általános megfigyelés, hogy a szórakoztató és technológiai iparágak nagyfiúinak többsége most próbál belépni a játékpiacra. A közelmúltban a Netflix és az Amazon tudatta szándékaival, amikor játékfejlesztésbe kezdtek. Az online szerencsejáték szintén a játékipar másik aspektusa.

A legjobb fogadási oldalak teniszhez
2022-08-31

A legjobb fogadási oldalak teniszhez

A tenisz rendkívül népszerű sport, amely a világ 5 legnépszerűbb sportága között van, és a második kedvenc sportág az Egyesült Királyságban. A teniszre való fogadásnak hosszú története van, majdnem olyan hosszú, mint a lóverseny minden idők kedvence. Ezen kívül rengeteg teniszbajnokság és grand slam verseny van szerte a világon, amelyek szinte napi szinten kínálnak sok esélyt a sportfogadásokra.

William Hill Incentives Spark Expansion
2022-08-24

William Hill Incentives Spark Expansion

A William Hill innovatív ingyenes fogadási ajánlata forradalmasítja a sportszerencsejátékok ösztönzőit. A közelgő versenyekre a sportfogadó ügyfelei ingyenes fogadást kaphatnak, ha egyszerűen betartják a bónusz feltételeit. A nem készpénzre váltható ingyenes fogadás egy promóciós ajánlat minősített számlatulajdonosok számára, amelynek nincs készpénzes értéke. Az ingyenes fogadásból származó készpénzes nyeremény azonban valódi, ezért a promóció nagy figyelmet kelt.

A LOOT.BET új piacokra terjeszkedik
2022-08-17

A LOOT.BET új piacokra terjeszkedik

A LOOT.BET, amely vitathatatlanul az egyik legjobb e-sport fogadási oldal, egyre magasabbra nő, miután a React Gaming Group felvásárolta anyavállalatát, a Livestream Gaming Inc.-t. Néhány hónappal a Livestream Gaming Inc. felvásárlása után ZSÁKMÁNY. TÉTAz anyavállalat, a React Gaming Group szívesen terjeszkedik új piacokra.

Mennyit keresnek a profi szerencsejátékosok?
2022-08-10

Mennyit keresnek a profi szerencsejátékosok?

A sportfogadók mind elképzelték, milyen lenne a hobbijukból élni. Vannak, akik azt a gondolatot idézték fel, hogy hatalmas, 6 számjegyű összeggel távoznak, vagyonokat költenek luxusmárkákra, és elutaznak álmaik úti céljaira. A profi fogadók látványa a tévében izgalmasnak tűnik. 

Egyező fogadási útmutató 2022-es kezdőknek
2022-08-03

Egyező fogadási útmutató 2022-es kezdőknek

A párosított fogadás, más néven „bónuszvadászat” a szerencsejáték egyedülálló formája azoknak a fogadóknak, akik kockázatmentes nyereséget szeretnének elérni fogadói ajánlataik kihasználásával. Más szerencsejátékokhoz hasonlóan, mint például a sportfogadás és az online kaszinójátékok, ez is magában foglalja a legjobb fogadási webhelyek elérhető. A mainstream fogadással ellentétben azonban a szerencsejátékosok nem bíznak a szerencsében vagy a tapasztalatban. Ehelyett csak a következőkre van szükségük a nyereség megszerzéséhez:

A fogadók által elkövetett elkerülhető hibák
2022-07-27

A fogadók által elkövetett elkerülhető hibák

Senki sem szeret hibázni, különösen, ha az pénzbe kerül. A hibák sok pénzbe kerülhetnek a játékosoknak a sportfogadás izgalmas világában. Még a legapróbb hiba is különbséget jelenthet a sikeres nap és egy olyan nap között, amelyen egy fogadó sírni akar.

A sportfogadások tanulságai
2022-07-20

A sportfogadások tanulságai

Az emberek különbözőképpen veszik fel a felbecsülhetetlen értékű leckéket, néha akkor, amikor a legkevésbé számítanak rá. Azok számára, akik aktívan fogadtak sportfogadást, mindig sokat tanulhatnak a sportfogadásból.

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait
2022-07-13

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait

Bárki, akinek van sportfogadási tapasztalata, tisztában van vele, hogy a rossz futások a napirendek. Ideális esetben a rossz futás A fogadási körökben használt kifejezés olyan veszteségek sorozatának meghatározására, amelyek miatt a fogadó jelentős összeget veszít. Még a fogadópártiak is találkoznak olyan időszakokkal, amikor úgy tűnik, minden dacol az elvárásaikkal. Azonban az a képesség, hogy a rossz futások fölé emelkedjenek, az különbözteti meg a legjobb fogadókat a többiek közül.

Nomini a kaszinópiachoz való csatlakozás után
2022-07-06

Nomini a kaszinópiachoz való csatlakozás után

A Nomini Casino egy új online fogadóiroda. A közelmúltban történt megalakulása ellenére az online kaszinó csak pozitív visszajelzéseket kapott a játékosoktól. Ez egy jó hírű szerencsejáték-létesítmény, amelyet a 7StarsPartners üzemeltet. Az üzemeltető egy fiatal és feltörekvő sportfogadó, de játékcsarnokában játékok széles választékát kínálja. Ezek közé tartozik az összes népszerű nyerőgép és jackpot játék.

Melbet új fogadási határa
2022-06-29

Melbet új fogadási határa

Melbet jól ismert kiemelkedő sportfogadási szolgáltatásairól. A szolgáltatót használó játékosok számos elérhető sporteseményen vehetnek részt. Megalakulása óta a platform jelentős fejlődésen ment keresztül, hogy világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtson felhasználóinak.

A Punters 2022-ben a Campobethez fordulhat
2022-06-22

A Punters 2022-ben a Campobethez fordulhat

Számos szakértő jelezte, hogy a sportfogadók többsége idén új fogadási oldalak felé fordulhat. A Campobet az egyik online fogadási oldal amely profitálhat ebből az iparági dinamikából.

Prev1 / 3Next