5 sportfogadási mítosz tisztázva

Hírek

2022-10-12

A fogadás egykor tabutémának számított, ma már a sportágban új norma. Az emberek ősidők óta kötnek fogadásokat, a korai görög és római beszámolók szerint az emberek sportos és gladiátorcsatákra fogadtak. Az elmúlt években, online sportfogadás népszerű időtöltéssé fejlődött, ahol a fogadók sporteseményekre tesznek fogadásokat, hogy pontosan megjósolják a különböző játékok kimenetelét, és esetleg pénzt is keressenek.

5 sportfogadási mítosz tisztázva

Az évek során a mainstream és a közösségi média gyakran próbált rámutatni néhány kiskapura a sportfogadásban. Bár egyes megfigyelések helytállóak lehetnek, jó számnak nincs alapja. Ez pedig termékeny talajt teremtett a különféle mítoszok meghonosodásához. Mindig fennáll annak a valószínűsége, hogy a sportfogadásban résztvevők több mítosszal találkoztak, amelyek többsége nem igaz. Tehát minden további nélkül ez a cikk a sportfogadások legnagyobb mítoszait igyekszik megcáfolni.

A bukmékerek jobban tudnak

Az elmúlt években az online sportfogadási oldalaknak sikerült tekintélynek látszaniuk. Például, amikor a magas szorzók nem kerülnek megerősítésre, és sok fogadás elveszik, a legtöbb fogadó kénytelen azt gondolni, hogy a fogadóirodák már előre látták az eredményt.

Igazából, a fogadóirodák csak bizonyos szoftvereket üzemeltető személyek, akik egyformán hajlamosak hibázni és hamis becsléseket elkövetni. Ennek eredményeként bizonyos esetekben figyelmen kívül hagynak néhány kritikus részletet. Ez általában gyakori az alacsonyabb szintű ligákban, és néhány intelligens fogadó általában készen áll arra, hogy lecsapjon és „öljön”.

A „bevált” tippadó követése a győzelem biztos módja

Vannak, akik már korábban is tettek egy sor helyes előrejelzést, amikor sportfogadás. Valójában, aki eléri azt a pontot, hogy megosztja előrejelzéseit, az általában sikeresebb, mint egy átlagos játékos. Ahelyett, hogy napokat töltene a csapatok elemzésével, a legtöbb játékos úgy dönt, hogy előfizet egy borravalóra. A játékosok körében elterjedt mítosz, hogy a tippadók biztos nyerési módot kínálnak, ami nagyrészt nem igaz.

Igazából, minden profi tippadó olyan, mint bárki, aki sportra fogad. Az egyetlen különbség az, hogy hosszú órákat töltenek a meccsek kiválasztásával, mivel ez a napi munkájuk. Ez azonban nem garancia arra, hogy megbízhatóan helyes előrejelzéseket adnak. Hiszen ők emberek a slágereikkel és hiányosságaikkal.

A játékok javítva

A sportfogadókat elhitetik valamilyen külső befolyás létezésével, amely manipulálja a játék kimenetelét. Ennek megfelelően azok a fogadók, akik nyereséges sportfogadásról álmodoznak, gyakran minden nagyobb felindulást úgy tekintenek, mint annak megcáfolhatatlan bizonyítékát, hogy „a meccsek rögzítettek”

Igazából, szinte lehetetlen egy fogadóirodának rögzíteni bármely meccs kimenetelét. Végül is a legtöbb szakember a siker maximalizálására összpontosít, nem pedig valami átlagos kifizetésre. Ezen túlmenően a hatóságok őrködnek, és minden ismert intézkedést megtesznek annak érdekében, hogy az ilyen gyakorlatoknak ne legyen helye a mai sportban. Tehát igen, előfordulhatnak rossz hívások, taktikai ellentmondások vagy alulteljesítő játékosok, de csekély az esély egy adott döntés befolyásolására.

A nagy bankrollokkal rendelkező játékosoknak nagyobb esélyük van nyerni

Általános a hiedelem, hogy a nagy bankrollok segítenek a nyeremények feloldásában. Ez a mítosz gyakran elterjedt egy jó hétvége után, amikor a kedvencek többsége megnyerte a meccsét. A futballfogadásban, ha egy játékos 1000 dollárt fogad az Arsenalra, hogy otthon nyerjen 1,2-es szorzóval, akkor könnyen zsebre tehet 200 dollárt egy jó napon, ellentétben azzal, hogy 5,00-es szorzóval az esélytelenebb mögött áll, és 50 dollárt tesz. A „nagy bankroll fogalma” gyakran az önutálat csapdájába készteti az egyéneket, különösen akkor, ha azt látják, hogy egy nagy költekező gyorsan hatalmas nyereségre tesz szert.

Igazából, egy nagy bankroll nem könnyíti meg a játékos nyerését. Valójában a kockázat messze túlságosan jelentős egy high roller számára. Ezért minden fogadónak körültekintően kell eljárnia, amikor a nagy fogadás kísértésével szembesül, mivel ennek komoly pénzügyi következményei lehetnek.

A nyilvánosság mindig téved

Másképp fogalmazva, minél többet tesznek meg egy adott fogadásra, annál kisebb az esélye annak, hogy a jóslat megnyilvánul. Érdekes módon általánosan elfogadott az a vélemény, hogy a tapasztalt fogadók mindig egy lépéssel az alkalmi fogadók felett állnak. Ezért a legtöbb tapasztalt fogadó automatikusan szembeszáll a nyilvánossággal.

Igazából, több száz „túlterhelt mérkőzés” van, ahol a favoritok kerülnek ki győztesen. A statisztikák azt mutatják, hogy a legsikeresebb fogadók nyerési aránya 53-55%. Ezért meggondolatlan dolog nem a nyilvánosság mellé állni csak azért, mert a fogadások 70%-a a hazai kedvenc.

Meglepő látni, hogy sok fogadó bedől a közkeletű mítoszoknak. Ahelyett, hogy „alap nélküli” tényekre hallgatna, amelyeket nem igazolnak a statisztikák, a legjobb, amit egy játékos tehet, ha kellő gondossággal jár el. A fogadás sikere általában a tájékozott döntések meghozatalán múlik. Tehát bárki, aki sportfogadásra fogad, mindig kövesse az objektív elemzésen alapuló, hozzáértő sportfogadási tippeket.

Legújabb hírek

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb
2023-05-23

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:300 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close