Hírek

October 13, 2023

A BetConstruct célja az élő közvetítési szektor átformálása az új OTT platformmal

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A BetConstruct, a vezető sportfogadási technológiai beszállító új OTT platformot adott ki, hogy forradalmasítsa a streaming szolgáltatásokat. Ez a platform globális elérést biztosít a FastMedián keresztül, lehetővé téve a sportközvetítéseket bármely területről.

A BetConstruct célja az élő közvetítési szektor átformálása az új OTT platformmal

Az OTT megoldások forradalmat jelentenek az élő közvetítés szolgáltatói számára, lehetővé téve számukra, hogy olyan platformot hozzanak létre, amely megfelel az egyes márkák és streaming vállalatok egyedi igényeinek. Ezzel az intuitív és gyors adminisztrációs eszközzel könnyedén testreszabható és olyan platform állítható össze, amely pontosan illeszkedik az ügyfél elképzeléseihez.

Ezzel a technológiával a sportfogadás üzemeltetői saját preferenciáik alapján testreszabott terveket hozhatnak létre, és egyszerűen hozzáadhatnak fizetési folyamatokat az OTT platformhoz. Ezen túlmenően a Fast Media által nyújtott további szolgáltatások is igényelhetők.

Az OTT termék többféle formában is elérhető, beleértve a webes és a mobileszközöket is. Ezt a terméket is használhatja sportfogadás és szerencsejáték-alkalmazások, amelyek ingyenesen elérhetők az App Store-on, a Play Marketen, az Apple TV-ken és az Android TV-ken. Ezenkívül egyedi Smart TV alkalmazások is elérhetők az ügyfél kérésére. 

Alapján BetConstruct, az OTT platform dinamikus, felhasználóbarát és beállítható élményt kínál, amely magában foglalja a következőkhöz való hozzáférést:

  • Élő közvetítés és VOD tartalom
  • Bevételszerzés előfizetésekkel és PPV-kkel
  • Többcsatornás műsorszórás
  • Többnyelvű támogatás

Ez a közlemény kiválóan kiegészíti a BetConstruct sportfogadási és szerencsejáték-technológiai termékeinek gyűjteményét. A múlt hónapban a cég bejelentette a partnerség az XGateway-vel, egy látnoki és dinamikus fizetési szolgáltató. 

Még ugyanabban a hónapban elindult a szoftverszolgáltató Fogadjon egyszerűen, többplatformos megoldás mobil szerencsejáték fejlesztésére és sportfogadási alkalmazások. Számos integrációs lehetőséget kínál a felhasználói elkötelezettség és interakció fokozására.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek