Hírek

October 8, 2021

A CEI SBC csúcstalálkozója Ukrajnában – A Szerencsejáték Technológiai Következő Világközpontja

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A következő hónapokban a Parimatch által kínált SBC Summit of the CIS azért jött létre, hogy megmutassa Ukrajnában rejlő lehetőségeket a technológiai és szerencsejátékok következő jelentős nemzetközi központja számára.

A CEI SBC csúcstalálkozója Ukrajnában – A Szerencsejáték Technológiai Következő Világközpontja

Ukrajna az egyik központi témája a konferencia- és kereskedelemsorozatnak, amelyen az üzemeltetők, beszállítók, munkatársak, befektetők és szabályozók képviselői találkoznak október 13-án a Parkovij Kijevi Nemzetközi Kongresszusi Központban.

Ukrajna iGaming szektorának áttekintése

Az ukrán kormány döntése a szerencsejáték legalizálásáról új, potenciálisan hatalmas piacot nyitott a főbb szereplők előtt, de ez a több mint 40 milliós nemzet a technológiai szolgáltatók meccseit is ajánlotta.

Korábban az ukrajnai high-tech cégek alacsonyabb munkaerőköltsége volt a divat, de ma már nem ez a fő oka annak, hogy a nemzetközi vállalatok a K+F és az ottani támogatás mellett döntenek.

Az ország magasan képzett lakossággal rendelkezik, és egyetemein évente 16 000 új diplomát vesznek fel. Közép-Kelet-Európában már jelenleg is a legnagyobb IT szakképzett munkaerő. 

Ukrajna nemcsak a technológiai vállalatok növekedésének és a technológiai termékek fejlesztésének támogatásához szükséges képzett munkaerővel rendelkezik, hanem a piac felkészült a befektetések vonzására és az elkötelezett iparban rejlő gazdasági és munkaerő-teremtési lehetőségek felismerésére is.

Az SBC Summit CIS ideális környezet a nemzetközi szolgáltatók, technológiai szolgáltatók, játékok és befektetői tanulmányok ukrajnai lehetőségeinek megismeréséhez. Anton Kuchukhidze, a rendezvény egyik stratégiai partnerének elnöke kijelenti, hogy az ország már jó úton halad afelé, hogy az ágazat kiválósági központjává váljon.

Néhány szó Anton Kuchukhidze-től

Azt mondta: "Ukrajna most nyilvánosan kinyilvánítja ambícióit, hogy a szerencsejáték-ipar informatikai központjává váljon. Amikor a szerencsejáték-piac „bezárt" Ukrajnában, sok különböző technológiai vállalat döntött úgy, hogy nyugati cégeknek dolgozik. Remek. készített szoftverek, többféle informatikai platform és különféle online megoldások, ezért Ukrajna régóta ismert a szerencsejátékok világában.

Most, miután a legalizálás megtörtént, ugyanazon cégek vezérigazgatói és képviselői kezdtek beszélni a munkájukról. A világ legnagyobb játékmárkái közül körülbelül 10-15 már rendelkezett olyan irodával, amely létrehozta termékeit, és világszerte segítette tevékenységének élvezetét. "Szóval semmi sem változtat semmit. 

Ukrajna elkezdi nyilvánosságra hozni. Ráadásul ezek a külföldi cégek országosan, belsőleg és jogilag is kapcsolatban állnak, Most nyíltan beszélnek informatikai csapataikról. Ezért Ukrajna már meglehetősen erős pozícióval rendelkezik, hogy felkínálja magát a szerencsejátékok technikai megoldásainak kidolgozásának központjaként. "

Az SBC summit GOS konferenciájának napirendjén az Ukrajnára és Kelet-Európára alapozott műveletekkel közvetlenül összefüggő problémák is szerepelnek, többek között a „fogadási és iGaming lehetőség biztosítása Ukrajnában”, „Befektetés a jövőbe, toborzás és megtartás”, és „A FÁK felemelkedése globális iGaming technológiai központtá”

Mit tartogat a jövő?

A küldöttek emellett számíthatnak a sportszponzoráció tartalmára, az ukrajnai vadvédelmi törvények változásaira, a FÁK és Kelet-Európa szabályozási változásai által teremtett lehetőségekre, az eSport-fogadás növekedésére és a sikeres lokalizált marketing kampánystratégiáira.

A konferencia mellett egy kiállításon 20 vezető beszállító látható a legújabb innovációkkal és egy „Night Networking” rendezvény elegáns kijevi helyszíneken.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek