Hírek

August 22, 2023

A Leonbet meghívta Önt, hogy igényelje az 50%-os befizetési bónuszt a Sport Booster promócióban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A Leonbet az egyik vezető sportfogadási társaság, amelyet 2007-ben indítottak útjára. Versenyképes szorzóinak, kiváló rendezvényválasztékának és fantasztikus bónuszainak köszönhetően a társaságnak sikerült az iparág élén maradnia.

A Leonbet meghívta Önt, hogy igényelje az 50%-os befizetési bónuszt a Sport Booster promócióban

Tehát a mai BettingRanker bónusz áttekintésben megtudhatja az 50%-os Sport Booster promóciót és annak igénylését. További információ a minimális szorzókról, a bónusz érvényességi idejéről és egyéb feltételekről.

Mi az a Sport Booster promóció a Leonbetnél?

A Sport Booster akció a befizetési bónusz A Leonbet 2022. október 6-án indította el, és 2023. december 31-ig, EDT 16:59-ig tart. Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a bónuszra, írja be a Sport Booster bónuszkód a pénztárnál történő befizetéskor. 

Ez újratöltési bónusz igényelhető minden héten péntek 00:01-től vasárnap 23:59 EDT. A minimális befizetés ebben a kampányidőszakban 5 USD, a jutalom pedig a befizetett összeg 50%-a, de nem haladhatja meg az 500 USD-t.

Ha például 50 dollárt fizet be bármilyen fizetési móddal, a szabályozott sportfogadás 25 dollár ingyenes fogadási kredittel jutalmazza Önt. Ideális esetben azonban 1000 dollárt kell letétbe helyeznie a teljes összeg igényléséhez Leonbet azt mondja, hogy 700 dollár letéttel igényelheti.

A Sport Booster kampány feltételei

Mint bármelyik másik sportfogadási bónusz, Leonbet több feltételt is hozzáadott, amelyeket a játékosoknak be kell tartaniuk a bónusz használata során. Először is, a bónusz 10-szeres fogadási követelményt ír elő, ami azt jelenti, hogy a fogadóknak a bónusznál 10-szer nagyobb összeget kell használniuk a nyeremények kifizetéséhez. Vegye figyelembe, hogy a fogadóknak 72 órán belül teljesíteniük kell ezt a követelményt.

Eközben csak azok a többszörös és egyszeri fogadások számítanak bele a fogadási kötelezettségbe, amelyek legalább két mérkőzés előtti és élő eseményre történő kiválasztás során szerepelnek. Ezenkívül legalább egy eseménynek 1,70 és 3,00 közötti szorzóval kell rendelkeznie, hogy beleszámítson a fogadásba. Csak a különböző eseményekre megtett fogadások vehetők igénybe.

A Sport Boost bónusz további feltételei a következők:

  • A résztvevők nem fogadhatnak több piacon ugyanazon eseményen belül.
  • Csak a Főszámlán lévő pénzeszközök használhatók fel a fogadási követelmények teljesítésére.
  • A nyert és a vesztes fogadások beleszámítanak az ingyenes fogadási kreditek megtételébe.
  • Törölt fogadások és Virtuális sportfogadások nem felel meg a követelményeknek.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek