A LOOT.BET új piacokra terjeszkedik

Hírek

2022-08-17

A LOOT.BET, amely vitathatatlanul az egyik legjobb e-sport fogadási oldal, egyre magasabbra nő, miután a React Gaming Group felvásárolta anyavállalatát, a Livestream Gaming Inc.-t. Néhány hónappal a Livestream Gaming Inc. felvásárlása után ZSÁKMÁNY. TÉTAz anyavállalat, a React Gaming Group szívesen terjeszkedik új piacokra.

A LOOT.BET új piacokra terjeszkedik

ZSÁKMÁNY. A BET akvizíciója a React Gaming Group által

A React Gaming, korábbi nevén Intema Solutions, az eSport iparág kulcsszereplője. Számos vállalkozás tulajdonosa és üzemeltetője az eSport ökoszisztémán belül, köztük a HypeX.gg, egy eSport versenyek szervezete és egy fogadási platform. A cég tulajdonában van még a Generationz Gaming Entertainment, egy fogadási oldal, és egy eSport csapat, a Team Bloodhounds, amely egy Fortnite-ruházat. A React Gaming Group tulajdonában lévő további társaságok közé tartozik az Advertiise és a TheSMACK.gg.

Azonban minden jel szerint a fő hangsúly most a LOOT.BET-en van, figyelembe véve a fogadási platformot, amely az elmúlt néhány évben exponenciális növekedésnek volt tanúja. A 2016-ban alapított LOOT.BET több mint 450 000 regisztrált fogadóval büszkélkedhet, és több vezető eSport rendezvényszervezővel és csapattal is partnerségre lépett.

A React Gaming Group érdeklődése a Livestream Gaming és a LOOT.BET iránt még 2021-ben kezdődött, amikor a kanadai cég hivatalosan is bejelentette szándékait. A React Gaming Group azonban csak 2022 februárjában zárta le a Livestream Gaming megvásárlását egy körülbelül 14,75 millió dollár értékben10,6 millió GBP). A React Gaming Group 3 millió dollárt ad hozzá (2,157 millió GBP), ha az élő közvetítés eléri a vázolt célokat.

Kétségtelen, hogy a LOOT.BET a leggyorsabban emelkedők közé tartozik fogadási oldalak, és ez az oka annak, hogy a React Gaming Group radarja alá került. 2020-ban az eSport bukméker fogadási volumene 67%-kal nőtt az előző évhez képest, míg a játékosbázis 58%-kal nőtt ugyanebben az évben. Ami a bevételeket illeti, a jelentések szerint a vállalat bruttó játékbevétele 3,22 millió dollár volt 2020-ban. Ezek a számok megmagyarázzák, miért lesz a LOOT.BET kulcsfontosságú a React Gaming Group eSport ökoszisztémájában.

Terjeszkedés új piacokra

A Livestream felvásárlásának időpontjában a LOOT.BET már több mint 40 országban kínált fogadási piacokat. Közvetlenül azután, hogy a React Gaming Group átvette az irányítást, a vállalat megmutatta szándékát, hogy újabb piacokra terjeszkedjen, ezzel az ajánlattal a LOOT.BET-et a legjobb e-sport fogadási oldalként kívánja megerősíteni a világon.

Isle of Man online játékengedély

A React Gaming Group már 2022 februárjában megszerezte az Isle of Man online szerencsejáték-engedélyt, kiegészítve ezzel a LOOT.BET curaçaói játékengedélyét. Ez a licenc nem feltétlenül volt terjeszkedési stratégia; az volt, hogy megkönnyítse a Livestream Gaming átvételét.

De lehetetlen figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy Manxnak óriási étvágya van a szerencsejátékok, különösen a fogadások iránt. Egy 2017-es felmérés szerint Manx lakosságának 76%-a évente legalább egyszer, míg a lakosság 18,5%-a játszik online szerencsejátékot.

Figyelembe véve a fent említett statisztikákat, a LOOT.BET minden bizonnyal közismert név lesz a Man-sziget fogadási szcénájában most, hogy eSport-fogadásokat és hagyományos fogadásokat kínál a kaszinójátékok mellett.

Ontariói játékengedély

A LOOT.BET másik győzelme az ontariói játékengedély, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy legálisan kínáljon online szerencsejáték-szolgáltatásokat a kanadai tartomány játékosainak. Hosszas vita után Ontario úgy döntött, hogy elindít egy legális és szabályozott online szerencsejáték-piacot. Ez azt jelentette, hogy az üzemeltetők szabadon alapíthattak üzletet a tartományban.

A React Gaming Group megragadta a pillanatot, és engedélyt kért az Ontario Alkohol- és Szerencsejáték Bizottságtól (AGCO). A legális és szabályozott szerencsejáték-piac megnyitásával az ontariói játékengedély a LOOT.BET nyereménye is lesz. Ez figyelembe véve Kanadát, és különösen Ontariót, sok rajongója van eSport és eSport fogadás. Míg számos más üzemeltető is kapott engedélyt, a LOOT.BET előnyben lesz, mivel az e-sport első számú fogadóirodája.

Belépés a Fülöp-szigeteki piacra

A legfrissebb hírek szerint a React Gaming Group egyik cégével, a Generationz Gaming Entertainmenttel igyekszik beépülni a Fülöp-szigetek online szerencsejáték-piacára. Az ügylet a HHRP-vel, a Fülöp-szigeteken működési engedéllyel rendelkező négy vállalat egyike, a bevételmegosztási üzleti modell.

Miután a Gaming Laboratories International megkapta a LOOT.BET tanúsítványát, a Generationz Gaming Entertainment fogja üzemeltetni a LOOT.BET platformot a HHRP webhelyén. A React Gaming Group ezután megkapja a több mint 100 millió fős országban termelt bevétel egy részét.

A React Gaming Group küszöbön álló belépése a Fülöp-szigeteki szerencsejáték-szcénába mérföldkő lesz, mivel a cég bevételének növelésére törekszik.

Míg Ontario, a Man-sziget és a Fülöp-szigetek a React Gaming Group által megcélzott új piacok, arra számítanak, hogy a vállalat több olyan országot is megjelöl, ahol az eSport fogadások népszerűsége növekszik. A vállalat megerősítette, hogy más országok szolgáltatóival is megismétli a fehér címkés üzleti modellt.

A LOOTBET felvásárlása utáni 6 millió dolláros befektetéssel a React Gaming Group üzletet jelent, és minden bizonnyal bomlasztó erő lesz az eSport fogadásban.

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek