Hírek

July 31, 2023

A Twitch kitiltja az élő közvetítőket a skin fogadási oldalakról

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Az Esport-fogadás hatalmas jelenséggé vált a hagyományos sportfogadások rajongói körében. Ez a fogadási típus lehetővé teszi a fogadók számára, hogy megjósolják az olyan Esports meccsek kimenetelét, mint a Valorant, CS:SO, Dota 2 stb.

A Twitch kitiltja az élő közvetítőket a skin fogadási oldalakról

A valódi pénz kockáztatása mellett egyes webhelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy a Gaming Skin-jeik (a videojáték-karakterek megjelenésének részei) és más értéktárgyaikkal szerencsejátékkal fogadjanak. Ez az, ami ellen olyan vezető játékfejlesztők, mint a Valve és a Riot Games régóta küzdenek.

Erőfeszítéseik sikeresnek tűnnek, miután a Twitch, a vezető élő közvetítést biztosító oldal frissítette platformszabályzatát, hogy kriminalizálja a Skin Gambling tartalmak népszerűsítését. 

Az élő közvetítést biztosító cég a követői egyik kérdésére válaszolva kijelentette: 

"Irányelveink értelmében a Skin Gambling promóciója vagy szponzorálása nem megengedett."

Az Amazon tulajdonában lévő streaming óriás a közelmúltban fellép az általa "engedély nélküli játéktartalom" ellen. Tavaly, A Twitch betiltotta a streamereit kaszinójátékok, beleértve az asztali játékokat és az engedély nélküli szerencsejáték-oldalakon található nyerőgépeket is. Ezenkívül a frissített szabályzat kimondta, hogy a Twitch nem engedélyezi a streamelőknek, hogy link-ajánlásokat adjanak szerencsejátékokhoz és sportfogadási oldalak.

A Twitch-et időnként kritizálják, amiért nem lépett fel az illegális tartalmakkal szemben a platformján. Az olyan közvetítők, mint Tyler „Trainwreck” Niknam és Adin Ross, rengeteg kritikát kaptak amiatt, hogy egy népszerű kriptovaluta szerencsejáték-webhelyen játszottak és hirdettek Az Egyesült Államok közösségükhöz.

A legutóbbi korlátozásra reagálva Esport A megfigyelők rámutattak, hogy még mindig vannak kérdések a Twitch Skin fogadási webhelyekre vonatkozó betiltásával kapcsolatban. A felülvizsgált platformszabályzat kellemetlenségeket okozhat az olyan szervezetek számára, mint a G2 Esports, amely nemrégiben a CSGORoll-lal, egy Skin-fogadási weboldallal társult.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek