Az online sportfogadás szerelmesei nem kockáztatnak

Hírek

2022-01-05

A 2020-21-es szezon már felgyorsult, és a Unitedről, a liga történetének legsikeresebb klubjáról már szó van a városban. Ki ne tudná, hogy az Old Trafford pokol volt Sir Alex Ferguson idejében? Azzal azonban, hogy José Mourinho 2018 decemberi távozása után Ole Gunnar Solskjær érkezett a klub menedzsere, a dolgok rosszról rosszabbra fordultak.

Az online sportfogadás szerelmesei nem kockáztatnak

A Theatre of Dreams a Liverpool által 2021. október 24-én történt 5-null dörömbölés után a Rémálom Színháza lett. Igen, még CR7 sem tudott segíteni a klubba való felkapott visszatérése után. Valójában Solskjær felfelé ívelő csata előtt áll, hogy megtartsa állását a Unitedben, amely az idei szezonban lejátszott 9 mérkőzés után a hetedik helyen tanyázik.

Fogadna valaki arra, hogy a Manchester United ebben az időpontban a legjobb négy között végez? Nem sokan tennék. Megvan az oka (vagy talán okai), hogy a Unitedet olyan klubok előzték meg, mint a Tottenham Hotspur és a Westham, nem is beszélve a szokásos gyanúsítottakról a legjobb négy futamban: a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea. Isten ments, ha Solskjær a kieső zónába vinné a Unitedet az idei szezon után.

Miért nem kockáztatnak a fogadók?

A Liverpool meccsét követően ebben a szezonban nehéz bármire is fogadni a Unitedre, bármennyire is szereti valaki a sportfogadást. És ezért lehet, hogy nem meglepő fogadási platformok vonzó oddsokat adjon a Unitednek a közeljövőben.

A klub vesztes sorozatban van

Miután az utolsó négy bajnoki meccsén csak egy pontot szerzett, a United vereségsorozata mindent elmond. A Liverpooltól elszenvedett elképzelhetetlen vereség előtt a United meglepő vereséget szenvedett az Aston Villától és a Leicestertől. Csak döntetlent tudtak elérni az Everton ellen, az Old Trafford ellen.

Ezzel a fajta rekorddal a United esélyei a legjobb négy közé kerülni ebben a szezonban napról napra csökkennek, és valószínűleg nem sok online sportfogadás-rajongó fog tétet tenni a klubra, hogy a lájkolók közül a legjobb négy közé kerüljön. a Tottenham, a Westham és még az Arsenal is.

Nehéz meccsek még előttünk

Ha valaki azt gondolta, hogy a United következő mérkőzései egy séta a parkban, durva ébredés vár rá. A következő négy mérkőzés a Tottenham, a Manchester City, a Watford, a Chelsea és az Arsenal ellen lesz.!

Míg a Watford mellett lehet, a Manchester City egy másik szintű erő, a Chelsea formája fellendült Tuchel menedzsere érkezését követően, az Arsenal pedig mindig kemény dió. A Tottenham viszont a „soha ne mondd meg” hozzáállásáról ismert. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy csoda lesz, ha Solskjær ki tudja vezetni a Unitedet ebből a helyzetből.

Szóval hová megy innen a csapat? Noha tagadhatatlan, hogy a United képes visszapattanni ebből a veszteségsorozatból bármely, a ranglistán előrébb álló csapat elleni győzelemmel, nagyon nem lenne bölcs dolog a Unitedre fogadni, különösen a legjobb négy között.

Ennek az az oka, hogy Solskjær még a CR7 bevonása után sem tudta inspirálni játékosait, és ez nagy probléma lehet számára. Talán ha a következő meccseken taktikát válthatna, akkor is lenne esélye.

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek